|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Tia.........
Cytat:
takom szczotkowom ![]() ![]()
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
a zdekoloryzowana już jesteś? kolorowych znasz Cytat:
![]() i widzę Cię gadającą ![]() to będzie piękny obraz nooo kurcze ja serio lubię wszelkie zwierzątka ale ten pająk/pająki mnie przerażają
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- tak, ale malo co widze , bo mokre są , podsusze i nakładam farbe , jak dam radę to wkleje fotę ale pewnie już nikogo nie będzie w barze ![]() to ide wreszcie
|
|
#154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nie- gadającą byłoby trudno zobaczyć ![]() Cytat:
![]() Co do obrazu- też czuję, że będzie fajny ![]() Co za motywacja
|
|
#155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już się zdrzemnęłam w międzyczasie... chyba idę kontynuować ![]() miłych snóf |
|||
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
a obrazu doczekać się już nie mogę
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-10 o 00:38 |
||
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapach- jak pięknie opisałaś Wąchałam wiele kadzideł, najbardziej spodobał mi się Avignon i Cardinal- ale ciągle czułam, że to nie w moim stylu, tymczasem Full psiknęłam i coś zaiskrzyło Jednak bałam się, że złapałam się na lep czegoś może nierasowego i dla pewności zapytałam pań w Quality, czy mi się wydaję, czy ten zapach JEST piękny w swojej kategorii- i potwierdziły (z drugiej strony co miały powiedzieć- ale to jak z ulotką o kremie przeciwzmarszczkowym- chce się wierzyć, to się wierzy) Ciekawa jestem jednak bardzo opinii nt. Full
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), bo miała próbkę, ja tylko na zlocie skropiłam przedramię, ale fikłam kozła rysując obcasami sufit , serio wbił mnie w siedzenie tylko ta cena
|
|
|
#159 | ||
|
BAN stały
|
![]() A mnie się wydaje, że większość męskich spodni szyta jest na szczypiory 190 cm wzrostu i 60 cm w pasie, nosz kokufa nieporozumienie to jakieś ![]() Cytat:
Będę udawał, że tak to właśnie ma być ![]() ![]() ![]() Sfoia dziefszyna! Cytat:
![]() --- Mama mnie prosiła, bym doprawił leczo... no i snuf mi się chilli ciut za dużo sypuo
|
||
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. nie jadłeś mojego burrito zmykam powoli
|
|
|
#161 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
lekko szorstkie,
wykąpana w solach i olejach z wybalsamowanym celulitem, i farbą na głowie czekam....... na cut ![]() mam fotke jak włosy wyglądały po dekoloryzacja , przed nałożeniem farby zobaczę jaka będzie różnica po farbowaniu dekoloryzacja nie wyszła równo
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-10 o 02:19 |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
hyhy, obawiam się , że bedę miała efekt farbowania a`la Rejczel
![]() okaże się za 10 , no nie z suszeniem to za 25 minut
|
#164 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Justyno - wbiło mnie z wrażenia w fotel - szalenie sie cieszę że takie zlecenie Ci się szykuje, że sie sama przebiłaś - jesteś miszczem - to po prostu dowód na to ze ktoś "kupuję" Twoją wizję i styl i całą Cię - i nie mam na myśli tu kupowania za kasę - tylko fascynację wstałąm bo "coś" mi nie dało spać - dizś ja piję pokrzywę ![]() to poczekam na włosy finalne Rozterki ---------- Dopisano o 03:36 ---------- Poprzedni post napisano o 03:26 ---------- Cytat:
no ale pewno nie użyjesz - może zaproś nietopsza to Cię wyreczy gópi pomysł wiem ![]() ---------- Dopisano o 03:46 ---------- Poprzedni post napisano o 03:36 ---------- Cytat:
dziś nie zdałąbym za chu chu - noł czens - o parkowaniu i zawracaniu nie wpsomnę - wszystko robię na czuja an wariata i serio mam chęć poucinać łby tym co każom to robić pod kokufa linijkę jak se przypomnę łuki to mi słabo ale jeżdże bezpiecznie - bo w sumie to mi zależy na samej sobie najbardziej na swiecie to jest kokufa dobry argument żeby "ómieć" jechać i hamować Cytat:
hah, ja jak nie zużyty - a świeżo nałożony, oraz jak żarówka - stary model te wycofane - i to też stwierdziła publika z chopem na czele - wkleję kiedyś fotę za dzieciaka i zrozumiecie czemu miałam przerąbane aaaa i Aileen - ciągle zapominam - też kocham piękne zeszyty - rzeczywiście jak Rozterka powstrzymuję sie przed kupnem - ale jak jest jakiś co mnie ujmie fest to sie nie powszczymam ---------- Dopisano o 03:58 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ---------- Cytat:
2. mam (chyba) to samo jak wcześniej spać pojdę - ale zazwyczaj tego nie robię tylko wślizguję sie po cichcu do wyra -a le skubany zawsze wie o której - nie dobrze to wróżyno to idę - zegar na kompie pokazuje na szczęście 2.25 ciao Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-10 o 04:25 |
||||||
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
A ja se przyszłam na ostatnia fajke , i nawet se fotke zaraz wkleję
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-10 o 04:45 |
|
|
|
#167 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#168 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Tru - to nie był minister Sawicki, o nieee Czarujący Czarek, na prawdę na żywo przystojniejszy niż w tv. Zresztą na wszystkich kobietach zrobił wrażenie.Vesence gratuluję egzaminu Kiedy zakup auta? Masz coś upatrzone?Justynko - gratuluję
|
#169 | |
|
Panaroja
|
Ja tesz
ale kto tam zrozumie administrację ![]() ![]() To najistotniejsze ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i: A będziesz wisieć w nowym punkcie , czy u właścicielki w chałupie ? Gardło mnie zaczyna boleć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego teraz jestem cwana i mam czapkę z nausznikami Z dwojga złego lepiej wyglądać jak pies Pluto niż jak kondom ![]() dziękuję ![]() na razie mam na jakieś pół roku, może rok, do jeżdżenia Vectrę. A w tym czasie coś upatrzę pewnie i trochę kasy uzbieram. Sama nie wiem jeszcze co?Corsa? Yariska? Clio? Focus,albo Fiesta? Nie mam pomysłu Coś polecacie? Ta Vectra jest fajna, dużo miejsca w środku, ale też dużo pali
|
|
#171 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pierwsze słyszę ![]() Cytat:
zaczynałam robić zanim na studia poszłam i to taka przygoda wtedy była, teraz to bym zeszła zapewne ![]() Cytat:
Cytat:
(powiedziała właścicielka Opla Dobry łeb mnie boli od wczoraj fogóle miało być słońce i nie ma
|
||||
|
|
|
#172 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ves-wg mnie yariska albo corsa
roz-wydaje mi sie ze ten kolor dodaje ci lat ![]() ju-wpadłam na kolejny pomysł -moze by panią Missale zainspirować zeby każdy oddział quality miał swoj obraz takie speszyl dla kazdego miejsca..nie wiem czy to ma sens,ale sama idea wydaje mi sie fajna
|
|
#173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż tak tego nie widzę, ale i tak fajnie- najbardziej mi się podoba, że zapachy splatają się z malowaniem Cytat:
Cytat:
Parabelko, nie wiem, gdzie będę wisieć- ale chyba w punkcie Cytat:
w ogóle zapachy to doskonałe pole do popisu dla ilustratorki książek, malarki itd- wszystko można Ja bym chciała malować obrazy do konkretnych zapachów - np do trzech najfajniejszych z danej firmy, i jeździć po świecie i poznawać gości, którzy je stworzyli - najlepiej, żeby jeszcze byli właścicielami
|
|
#174 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Żart Ofkors, że umiejętności ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Florens;29315614] A co byś tam robiła? ![]() Witajcie W poniedziałek muszę iść z dzieckiem na oczyszczenie ucha Wczoraj w nocy ją bolało, pojechaliśmy na dyżur (Pan lekarz nawet nie zajrzał do ucha ). Sama gołym okiem nic nie widziałam by się coś działo, dziś rano patrzę, a tam ogrom woskowiny, full (oczywiście sobie tego wytrzeć nie da Są jakieś preparaty, parafina chyba, co się zakrapla i się tak to ucho oczyszcza,
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#175 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Administrator może? ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kup Acerumen, albo taką specjalną oliwę z oliwek w sprayu, do ucha. Pomagają uszom się oczyścić, a jeśli mała ma mieć płukane ucho u laryngologa, to tym bardziej warto.Zmiękczą woskowinę i nie będzie jej bolało czyszczenie. Warto też co jakiś czas używać profilaktycznie, jak się ma skłonność do zatykających się uszu. A oszczędzanie na Yariskę muszę rozważyć. Sporo osób poleca.Tylko mi się wydaje,że ona jest taka malutka
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-10 o 12:24 |
|||
|
|
|
#177 | |
|
Nindżopesz
|
Skarb, streszczenie super
Ves, gratulacje! ![]() Polly, nie łam się, trzymam kciuki za drugie podejście. Ju, EXTRA!!! Cytat:
Może po jajkach? Fajna czapka, wyglądasz bardzo lukbukowo-trędowato
|
|
|
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Roz - i ja przyznaję że mnie się podobłaś bardziej w tym odcieniu co Cię widziałąm - nie był żółty - nie był biały - taki idealny, ale rozumiem ze Ty celowałaś w srebrność
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
osobiście nie posiadam - ale fszyscy wkoło owszem i faktycznie się nie psuje ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
bo początkowo widziałam mnóóóóóstwo kolorów |
||
|
|
|
#179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() szaro-niebieski , z zółtymi pasmami to nie jest srebrny jakby chociaż niebiesko -zółty wyszedł to bym mogła ogłosi , że mam flage szwdzka na gowie a tak , idę myc
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem na etapie że jak zwiążę w kucyk to od tyłu jestem niebieska a z przodu pomarańczowa - takiej flagi ni ma niestety
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

Dopiero teraz załapałam

Ale to pewnie na wiosnę 

), bo miała próbkę, ja tylko na zlocie skropiłam przedramię, ale fikłam kozła rysując obcasami sufit
to poprzecierane

dizś ja piję pokrzywę
no ale pewno nie użyjesz - może zaproś nietopsza to Cię wyreczy 

klask i: A będziesz wisieć w nowym punkcie , czy u właścicielki w chałupie
Coś polecacie?
bo pierwsze słyszę