|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
Cytat:
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
u mnie pogoda denna idę jeszcze pod kołderkę do Tomka
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-10 o 08:59 |
||
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serca możesz zrobić z warzywami, ewentualnie w sosie chrzanowym lub musztardowym też nienawidzę pająków
|
|
|
|
|
#1083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co się strachy najdałam i krzyku narobiłam to moje ![]() muszę sprawdzić, jaka u na będzie pogoda w nocy, bo mam zamar iść z gołymi nogami (jakby latarnie nie działały to biel moich nóg będzie nam rozjaśniać drogę Cytat:
ale nie z lenistwa, bo gulasz to żadna filozofia, ale żeby nie musieć tego smakować a doprawiając po swojemu to nie da się inaczej ![]() a wiesz ile takie serducha trzeba gotować? bo w przepisach podają "do miękkości" a ja nie mam pojcia, kiedy będą miękkie, bo ich nie wezmę do ust ![]() w jednym tylko znalazłam, ze na wolnym ogniu 20 minut (po wcześniejszym obsmażeniu oczywiście) - styknie tyle? będą miękkie?
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Nadrobiłam wczorajsze posty przy śniadanku i herbatce, a teraz szykuje się do pracy... ![]() Do zobaczenia wieczorem!
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc Laski,
też wstałam wcześniej bo przed 8mą, ale dopiero mam chwile usiąść bowiem dzieci wyprawiałam na ryby z dziadkiem... już pojechały jaka ciiiiisszza..... ![]() znowu przywiozą wiadro ryb (do znajomego na stawy jeżdżą) więc po południu skrobanko i prucie rybek mnie czeka- bo nikt więcej tego nie zrobi jamapi, -serca to w sosie musztardowym lub chrzanowym- nie robiłam tego nigdy "na swoim" bo ani ja ani mąż nie tkniemy, ale pamiętam z czasów jak mieszkałam u rodziców |
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Przysnęło mi się jeszcze a dziewczyny wojowały... Przyśniło mi się że Ania otworzyła okno i kazała Oli zajrzeć co jest za nim...o rany ale się wystrachałam...zerwałam się na równe nogi a one malowały się w łazience Potem pomyślałam, że my i tak mamy bezpieczne mieszkanie i nie byłoby to mozliwe...okna w obydwu pokojach są wysokie i wychodzą na balkon...![]() Co do pająków to ja lubię...straszyłam nawet dziewczyny na obozie pająkami...ale miałam ubaw...aż nagane dostałam... Ja nie gotuje takich rzeczy jak serduszka ale myślę że 20 minut to będzie za malo...
|
|
|
|
#1088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym macankiem widelcem to nie wpałdabym na to ![]() Cytat:
) to tak męzowi zrobie w chrzanowym
|
|
#1089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ciesze się ze udało się małą uratowaćCytat:
![]() Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|||
|
|
|
#1090 | |
|
Zadomowienie
|
cześć lachonarium
![]() Cytat:
![]() u mnie tatusiowi się nigdy nie chce iść zabijać robali, więc my z mamą je unieszkodliwiamy, takie jesteśmy dzielne! |
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Hello, ja już po kawie, ale tak mnie łeb ćmi, że za chwilę walnę drugą....
Pogoda średnia- ale zaplanowałam sobie umycie dwóch okien, balkonowe na razie zostawiam, bo balkon mam zabudowany to w każdej chwili mogę umyć...a zapały mam tyleeeee... Jamapi- raczej w nocy tak ciepło nie będzie, żebyś z gołymi nogami nie zmarzła, może jakieś pończoszki? QUOTE=KarolaKG;29317459] Masakra [/QUOTE]Konsekwencje to juz miała.... co za ludzie... |
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki.... ta moja mała miała wtedy 6 lat .. teraz ma już 15
wtedy po odratowaniu jej tydzień siedziałam przy niej a ona była podłączona do pełnego monitoringu - maszyny piszczały nonstop - ona spała a ja wcale ... bałam się, tak jak despa latem, czy niedotlenienie mózgu nie zostawi śladów- na szczęście nie zostawiło.. dlatego też że reanimowałam ją cały czas w aucie i nie przestałam ani na chwilę- wtedy nie miałam jeszcze zestawu Ambu- teraz już go zawsze mam- z Olą jest o tyle trudniej że ona ma astmę i oskrzela potrafią skleić się nagle i cięzko wentylować nawet ... na OIOMie powiedzieli że gdybyśmy wzywali pogotowie to na 99% by się nie udało a że podjęliśmy taką decyzję aby wieźć i reanimować w tym samym czasie to się udało - ale szczęście mielismy że oboje byliśmy wtedy w domu, gdybym była sama a nie miałam wtedy prawka to zapewne bym teraz nie miała córki bez dokumentów, nie zamykając drzwi od domu lecieliśmy w kapciach - potem ze szpitala dzwoniłam do rodziców aby pojechali do naszego domu odnaleźli moją torebkę, dokumenty dzieci i zamknęli dom .... taki mój mały horror to był - nie życzę nawet wrogom tego co przeżyłam
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babolki!!
Boże, Dokia, jestem pełna podziwu i naprawdę Ci współczuję, że przez to musiałaś przejść... Biedna sąsiadka ciotki, pewnie do tej pory nie może sobie wybaczyć i obwinia się za śmierć córki.. Pająki.. obrzydzaja mnie na maxa, strasznie się ich boje, ale tych grubych, te zegarki to luzik.. Myszka a gdzie Ty pracujesz? Bo byłam w Auschanie w zg i o Tobie pomyslałam, bo zapomniałam, a wiem, ze pisałaś... |
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do gum balonowych- nie pozwalam nikomu z rodziny żuć gumy podczas jazdy autem- nie i koniec! Twierdzą że mam obsesję- niech twierdzą sobie- w gumie nie ma nic szczególnie potrzebnego i mogą się bez niej obejść. W dodatku mój synek jak to małe dziecko jest strasznie ruchliwy i gumę do żucia dopiero w tym roku mógł sobie porzuć do tej pory tylko rozpuszczalne
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Jejku ale jestem do tył z plotkowym i o avonie masakra.. szkoła się zaczęła 4 klasa , matura... w szkole powariowali początek roku a czasu na nic nie mam
|
|
|
|
#1097 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cześć kobietki,ale pospałam,do 11
![]() Dokia dziś doczytałam o Twoim ratowaniu dziecka,jejku omal się nie popłakałam...podziwiam Cię ale uważam tak jak Ty-sytuacje z zagrożeniem życia dają człowiekowi takiej siły,że moze góry przenosićCytat:
Cytat:
od tego czasu nie śpimy razem jak jest po piwkach ![]() Cytat:
więc za 2 tyg.będę mieć parę stów jeszcze z mamą mamy "umowę" które rachunki mam płacić i jest ok,wyrabiam się bez problemu czasem mi brakuje owszem na zachcianki,ale ja mam ich za dużo,zdecydowanie:brzydal :Cytat:
a kilka dni temu w pracy był taaaki pająk na schodach,dziewczyny zrobiły pisk,a ja zawołałam kolegę tża,bo akurat szedł,poprosiłam żeby go trachnął,a on wiecie co zrobił? wziął go do ręki normalnie i leci z nim za nami !!! wiecie jak spierniczałyśmy no weź 10cm pająka z grubymi kudłatymi łapami w gołą rękę![]() Cytat:
Ja tez okno sobie dziś umyję,cholera miało słońce swiecić i nie ma słonka
|
|||||
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Miałam składać CV do pracy, a właśnie mi matka zadzwoniła, że to ogłoszenie już tam nie wisi, a chciałam dzisiaj iść. Myślicie, że mimo wszystko powinnam spróbować zanieść?
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałam właśnie wyskoczyć po pończochy na wszelki wypadek, ale mój mąż ma kasę, a na naszej wiosce w sobotgy to do 13stej sklepy ![]() no nic ... coś się wymyśli ![]() chyba też umyję okna a może nie nie wiem ![]() muszę iść z psem ... to pewne ![]() apropos psa - nie kupujcie dalmatyczyków!! moja jedną wielką wadę - wszystkie dzieci je uwielbiają , bo mamy balkon od stony placu zabaw ...wkurzyłam się, poszłam na balkon, wydarłam ryja i na jakiś czas mam spokój ale już nie mogłam tych krzyków i pisków znieść
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1100 | |
|
szeryfcio
|
O Jezu, dziewczyny pogubiłam się z nadrabianiem i cytowaniem
A że jestem jeszcze chora i mi się w głowie kręci, to już w ogóle.... ![]() Kurcze jak coś fajnego się dzieje, to ja chora ![]() Cytaty mi zniknęły, więc...: O dzieciach i zagrożeniu ich życia przeczytałam - straszne oby nigdy się to nie przydarzyło.Zalocia, Ty moja gwiazdo !!! Jak przeczytałam o tym jak siostrze na głowie usiadłaś i jeszcze foch, bo zawsze spała odwrotnie to myślałam, że zejdę Ja tran daję dziecku płynny Moellers. Ale powiem szczerze, że jak kiedyś nie dawałam to dziecko nie chorowało. Rok temu zapodałam po raz pierwszy i zaczął łapać jakieś katary.. no ale to pewnie przypadek... w każdym bądź razie jakoś za bardzo nas nie uchronił. No ale lato się skończyło i znów wracamy do tranu.Cytat:
Po prostu, przy przelewie bezpośrednim pieniądze mam szybciej niż jak ktoś wpłaca przez Płacę z Allegro i tyle. O d... potłuc ta opcja tak naprawdę
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Jamapi gdzie Ty kupujesz te kosmetyki Vipery? U mnie nigdzie nie ma a mieszkam w dość sporym mieście
|
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze okien nie myję.. jeszcze u mnie się kurzy .... kafle wszystkie ułożone ale kładą się szpachle na sufit i będą przecierane ... potem fugowanie i koniec... i zacznę wtedy myć okna zaraz jadę do sklepu po zakupy typu kinkiety itp... a potem jedziemy na ranczo nasze zebrać moje "mega plony" i przygotować działkę już pod oranie Miłego dnia! |
|
|
|
|
#1103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widziałam w jakiejś drogerii w tczewie - "stars", to sieciówka, więc trzeba poszukać, czy gdzieś w Twojej okolicy nie ma, no i w niektórym centach handlowych mają stoiska tu jest lista http://vipera.com.pl/pl/index.php?id=viperastore i tu też są sklepy podane http://vipera.com.pl/pl/index.php?id=sklepyvip ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tych stoisk to nawet nie wiedziałam, że mają, jak Inglot, myślałam, że są dostępni tylko w drogeriach, a do drogerii to ja chodzę tylko w centrach handlowych, jak jestem na zakupach. Tak sama z siebie to nie chodzę, chyba, że coś mi potrzebne, bo za bardzo mnie tutaj kusicie różnymi cudami, a samych lakierów do paznokci mam chyba z 40
|
|
|
|
|
#1105 |
|
szeryfcio
|
O okna na tapecie... Też miałam umyć okna w ten weekend, no ale choroba mnie zaskoczyła.
Wierzycie w to, że w ten weekend będzie 29 stopni? ![]() No i dobrze, czasami trzeba wydrzeć ryja, bo dzieci to myślą, że wszystkie pieski można głaskać i wszystkie pieski tego chcą.
|
#1106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1107 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki nie pędźcie tak, bo ja dziś totalnie czasu nie mam
![]() od rana w kuchni przy garach tyram, gołąbków narobiłam, popłakałam się przy tym, bo kapucha beznadziejna była, teraz pilnuję i sprzatam, myje podłogi i odkurzam (bez efektów specjalnych). G mnie w nocy nie obudził i poszłam spać z makijażem Poza tym dziecie niedobre, pies bałagani i strasznie wydarłam się na G (całe osiedle mnie chyba słyszało)... To nie jest mój dzień
|
#1108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko wiaterek czasami zawieje niefajny, ale generalnie pranie już wyschło dziś muszę przeprosić żelazko ![]() Cytat:
gołąbki
|
|
#1109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nad tymi gołąbkami od 9 rano sterczę i juz mam dość ![]() G śpi, wszystko ma w głębokim poważaniu, zła jestem strasznie. Myślałam, że parkiety umyję, ale nie pozwolił mi łóżka złożyć, młoda non stop przylatuje z podwórka w buciorach uprawia maraton do pokoju i z powrotem...płakać mi się chce po prostu. Na dodatek mój cholerny pies nie umie jeść nad miską. Cały dzień nie był głodny, a jak umyłam podłogi, to to zgłodniał.... G póki nie spał to słuchał jazzu bardzo głośno....wzbudziło to moją agresję i chodzę z pianą na czuju od rana.....
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

mój mąż nie jest taki wylewny niestety
ja pierdziu, jak ja się takiego robactwa boję
rzuciłam wszystko na podłogę i pojeciałam po papier, żeby go zneutralizować ... przez głowę mi przegiegła myśl, żeby to tak zostawić i czekać do 15stej na męża, ale stwiwerdziłam że pewnie do tego czasu, gdzieś to cholerstwo już by wyemigrowało, więc wzięłam głeboki oddech i to to złapałam i zgniotłam, ale krzyczałam przy tym z obrzydzenia, jak głupia 

Ale ciesze się ze udało się małą uratować