|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() u mnie pogoda denna ![]() idę jeszcze pod kołderkę do Tomka ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-10 o 07:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serca możesz zrobić z warzywami, ewentualnie w sosie chrzanowym lub musztardowym ![]() też nienawidzę pająków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() muszę sprawdzić, jaka u na będzie pogoda w nocy, bo mam zamar iść z gołymi nogami (jakby latarnie nie działały to biel moich nóg będzie nam rozjaśniać drogę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a wiesz ile takie serducha trzeba gotować? bo w przepisach podają "do miękkości" ![]() ![]() w jednym tylko znalazłam, ze na wolnym ogniu 20 minut (po wcześniejszym obsmażeniu oczywiście) - styknie tyle? będą miękkie?
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Nadrobiłam wczorajsze posty przy śniadanku i herbatce, a teraz szykuje się do pracy... ![]() Do zobaczenia wieczorem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Cześc Laski,
też wstałam wcześniej bo przed 8mą, ale dopiero mam chwile usiąść bowiem dzieci wyprawiałam na ryby z dziadkiem... już pojechały ![]() ![]() znowu przywiozą wiadro ryb (do znajomego na stawy jeżdżą) więc po południu skrobanko i prucie rybek mnie czeka- bo nikt więcej tego nie zrobi ![]() jamapi, -serca to w sosie musztardowym lub chrzanowym- nie robiłam tego nigdy "na swoim" bo ani ja ani mąż nie tkniemy, ale pamiętam z czasów jak mieszkałam u rodziców |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() ![]() ![]() ![]() Co do pająków to ja lubię...straszyłam nawet dziewczyny na obozie pająkami...ale miałam ubaw...aż nagane dostałam... ![]() Ja nie gotuje takich rzeczy jak serduszka ale myślę że 20 minut to będzie za malo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym macankiem widelcem to nie wpałdabym na to ![]() Cytat:
![]() ![]() w chrzanowym ![]()
![]() |
#1089 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Zadomowienie
|
cześć lachonarium
![]() Cytat:
![]() u mnie tatusiowi się nigdy nie chce iść zabijać robali, więc my z mamą je unieszkodliwiamy, takie jesteśmy dzielne! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
Hello, ja już po kawie, ale tak mnie łeb ćmi, że za chwilę walnę drugą....
Pogoda średnia- ale zaplanowałam sobie umycie dwóch okien, balkonowe na razie zostawiam, bo balkon mam zabudowany to w każdej chwili mogę umyć...a zapały mam tyleeeee... Jamapi- raczej w nocy tak ciepło nie będzie, żebyś z gołymi nogami nie zmarzła, może jakieś pończoszki? QUOTE=KarolaKG;29317459] Masakra ![]() ![]() Konsekwencje to juz miała.... co za ludzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
dzięki.... ta moja mała miała wtedy 6 lat .. teraz ma już 15
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Cześć babolki!!
Boże, Dokia, jestem pełna podziwu i naprawdę Ci współczuję, że przez to musiałaś przejść... Biedna sąsiadka ciotki, pewnie do tej pory nie może sobie wybaczyć i obwinia się za śmierć córki.. Pająki.. obrzydzaja mnie na maxa, strasznie się ich boje, ale tych grubych, te zegarki to luzik.. Myszka a gdzie Ty pracujesz? Bo byłam w Auschanie w zg i o Tobie pomyslałam, bo zapomniałam, a wiem, ze pisałaś... |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do gum balonowych- nie pozwalam nikomu z rodziny żuć gumy podczas jazdy autem- nie i koniec! Twierdzą że mam obsesję- niech twierdzą sobie- w gumie nie ma nic szczególnie potrzebnego i mogą się bez niej obejść. W dodatku mój synek jak to małe dziecko jest strasznie ruchliwy i gumę do żucia dopiero w tym roku mógł sobie porzuć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Jejku ale jestem do tył z plotkowym i o avonie masakra.. szkoła się zaczęła 4 klasa , matura... w szkole powariowali początek roku a czasu na nic nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |||||
vel Turkusoowa :)
|
Cześć kobietki,ale pospałam,do 11
![]() ![]() Dokia dziś doczytałam o Twoim ratowaniu dziecka,jejku omal się nie popłakałam...podziwiam Cię ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja tez okno sobie dziś umyję,cholera miało słońce swiecić i nie ma słonka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Miałam składać CV do pracy, a właśnie mi matka zadzwoniła, że to ogłoszenie już tam nie wisi, a chciałam dzisiaj iść. Myślicie, że mimo wszystko powinnam spróbować zanieść? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałam właśnie wyskoczyć po pończochy na wszelki wypadek, ale mój mąż ma kasę, a na naszej wiosce w sobotgy to do 13stej sklepy ![]() no nic ... coś się wymyśli ![]() chyba też umyję okna ![]() ![]() ![]() muszę iść z psem ... to pewne ![]() apropos psa - nie kupujcie dalmatyczyków!! moja jedną wielką wadę - wszystkie dzieci je uwielbiają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wkurzyłam się, poszłam na balkon, wydarłam ryja i na jakiś czas mam spokój ![]() ![]()
![]() |
#1100 | |
szeryfcio
|
O Jezu, dziewczyny pogubiłam się z nadrabianiem i cytowaniem
![]() A że jestem jeszcze chora i mi się w głowie kręci, to już w ogóle.... ![]() Kurcze jak coś fajnego się dzieje, to ja chora ![]() Cytaty mi zniknęły, więc...: O dzieciach i zagrożeniu ich życia przeczytałam - straszne ![]() Zalocia, Ty moja gwiazdo !!! ![]() ![]() Ja tran daję dziecku płynny Moellers. Ale powiem szczerze, że jak kiedyś nie dawałam to dziecko nie chorowało. Rok temu zapodałam po raz pierwszy i zaczął łapać jakieś katary.. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Jamapi gdzie Ty kupujesz te kosmetyki Vipery? U mnie nigdzie nie ma a mieszkam w dość sporym mieście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze okien nie myję.. jeszcze u mnie się kurzy .... kafle wszystkie ułożone ale kładą się szpachle na sufit i będą przecierane ... potem fugowanie i koniec... i zacznę wtedy myć okna zaraz jadę do sklepu po zakupy typu kinkiety itp... a potem jedziemy na ranczo nasze zebrać moje "mega plony" i przygotować działkę już pod oranie ![]() Miłego dnia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale widziałam w jakiejś drogerii w tczewie - "stars", to sieciówka, więc trzeba poszukać, czy gdzieś w Twojej okolicy nie ma, no i w niektórym centach handlowych mają stoiska ![]() ![]() tu jest lista http://vipera.com.pl/pl/index.php?id=viperastore i tu też są sklepy podane http://vipera.com.pl/pl/index.php?id=sklepyvip ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
szeryfcio
|
O okna na tapecie... Też miałam umyć okna w ten weekend, no ale choroba mnie zaskoczyła.
Wierzycie w to, że w ten weekend będzie 29 stopni? ![]() No i dobrze, czasami trzeba wydrzeć ryja, bo dzieci to myślą, że wszystkie pieski można głaskać i wszystkie pieski tego chcą.
#1106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki nie pędźcie tak, bo ja dziś totalnie czasu nie mam
![]() od rana w kuchni przy garach tyram, gołąbków narobiłam, popłakałam się przy tym, bo kapucha beznadziejna była, teraz pilnuję i sprzatam, myje podłogi i odkurzam (bez efektów specjalnych). G mnie w nocy nie obudził i poszłam spać z makijażem ![]() Poza tym dziecie niedobre, pies bałagani i strasznie wydarłam się na G (całe osiedle mnie chyba słyszało)... To nie jest mój dzień ![]()
#1108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko wiaterek czasami zawieje niefajny, ale generalnie pranie już wyschło ![]() dziś muszę przeprosić żelazko ![]() Cytat:
![]() gołąbki ![]()
![]() |
#1109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nad tymi gołąbkami od 9 rano sterczę i juz mam dość ![]() G śpi, wszystko ma w głębokim poważaniu, zła jestem strasznie. Myślałam, że parkiety umyję, ale nie pozwolił mi łóżka złożyć, młoda non stop przylatuje z podwórka w buciorach uprawia maraton do pokoju i z powrotem...płakać mi się chce po prostu. Na dodatek mój cholerny pies nie umie jeść nad miską. Cały dzień nie był głodny, a jak umyłam podłogi, to to zgłodniał.... G póki nie spał to słuchał jazzu bardzo głośno....wzbudziło to moją agresję i chodzę z pianą na czuju od rana.....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.