Scent Bar XXXIII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-10, 13:10   #181
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXIII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
łączę sie

ja jestem na etapie że jak zwiążę w kucyk to od tyłu jestem niebieska a z przodu pomarańczowa - takiej flagi ni ma niestety

bede myc do jakiegos skutku , przed imprexzą xzdażę ze cztery razy , wkleję relację kolorystyczna , etapami , może jakaś róznica bedzie

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2011-09-10 o 13:11
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 13:17   #182
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

W poniedziałek muszę iść z dzieckiem na oczyszczenie ucha Wczoraj w nocy ją bolało, pojechaliśmy na dyżur (Pan lekarz nawet nie zajrzał do ucha). Sama gołym okiem nic nie widziałam by się coś działo, dziś rano patrzę, a tam ogrom woskowiny, full (oczywiście sobie tego wytrzeć nie da ). I to niestety to ucho po urazie (o czym kiedyś pisałam). Drugi raz ma tyle tej woskowiny, ogrooooom (jakaś nadprodukcja w tym uchu). Jak teraz pójdę spytam, jak czyścić te uszy, żeby znów się tyle tego nie nazbierało i nie zatykało, nie bolało jej.
Są jakieś preparaty, parafina chyba, co się zakrapla i się tak to ucho oczyszcza,
używał ktoś z Was czegoś takiego?
nie wiem co się w takiej sytuacji robi ale oby było dobrze
Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

A oszczędzanie na Yariskę muszę rozważyć. Sporo osób poleca.Tylko mi się wydaje,że ona jest taka malutka
małe auta są fajne bo się szędzie mieszczą jak 2 osoby góra mają jeździć to nie trzeba dużego
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
no, celowałam, ale oko mam scentrowane
szaro-niebieski , z zółtymi pasmami to nie jest srebrny
jakby chociaż niebiesko -zółty wyszedł to bym mogła ogłosi , że mam flage szwdzka na gowie a tak , idę myc
szkoda...na zdjęciu całkiem jak srebrny wygląda ...

Wyszłam na chwilę na zewnątrz i stwierdzam ze pachnie już jesienią i to mocno niby ciepło ale to już taka jesienna ciepłość jest

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 13:31   #183
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:

Kup Acerumen, albo taką specjalną oliwę z oliwek w sprayu, do ucha. Pomagają uszom się oczyścić, a jeśli mała ma mieć płukane ucho u laryngologa, to tym bardziej warto.Zmiękczą woskowinę i nie będzie jej bolało czyszczenie. Warto też co jakiś czas używać profilaktycznie, jak się ma skłonność do zatykających się uszu.
są tez w aptekach takie preparaty w kroplach , w takich malutkich pojemniczkach do wyciśnięcia prosto do ucha
Stary 2011-09-10, 13:54   #184
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ja kojarzę środek w takich jednorazowych, plastikowych pojemniczkach, które trzeba podgrzać w ciepłej wodzie i zakroplić do ucha, popytaj w aptece (sam nie używałem)
O no coś gdzieś kiedyś czytałam o czyms takim

Cytat:

Kup Acerumen, albo taką specjalną oliwę z oliwek w sprayu, do ucha. Pomagają uszom się oczyścić, a jeśli mała ma mieć płukane ucho u laryngologa, to tym bardziej warto.Zmiękczą woskowinę i nie będzie jej bolało czyszczenie. Warto też co jakiś czas używać profilaktycznie, jak się ma skłonność do zatykających się uszu.
No właśnie trzeba będzie co jakiś czas profilaktycznie Bo chyba silne zakatarzenie nie ma związku z woskowiną? A może ma? Jak katar nie ma ujścia (czyt. dziecię nie wydmuchuje nosa), to idzie na oczy (tak, też Jej trochę ropieją) i może na ucho? Ale tylko jedno? Ech, jeszcze trochę i chyba naprawdę zwariuję z tym wszystkim

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
nie wiem co się w takiej sytuacji robi ale oby było dobrze

Cytat:
Wyszłam na chwilę na zewnątrz i stwierdzam ze pachnie już jesienią i to mocno niby ciepło ale to już taka jesienna ciepłość jest
U nie też ciepło, ale właśnie chyba tak jesiennie . I planuję po obiedzie spacer

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
są tez w aptekach takie preparaty w kroplach , w takich malutkich pojemniczkach do wyciśnięcia prosto do ucha

W pn (mam nadzieję) dowiem się co najlepiej
Udało mi się trochę oczyścić z zewnątrz to ucho, jeszcze trochę zostało na pewno w środku, ale już przynajmniej nie wygląda tak strasznie
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 14:03   #185
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:

W poniedziałek muszę iść z dzieckiem na oczyszczenie ucha Wczoraj w nocy ją bolało, pojechaliśmy na dyżur (Pan lekarz nawet nie zajrzał do ucha). Sama gołym okiem nic nie widziałam by się coś działo, dziś rano patrzę, a tam ogrom woskowiny, full (oczywiście sobie tego wytrzeć nie da ). I to niestety to ucho po urazie (o czym kiedyś pisałam). Drugi raz ma tyle tej woskowiny, ogrooooom (jakaś nadprodukcja w tym uchu). Jak teraz pójdę spytam, jak czyścić te uszy, żeby znów się tyle tego nie nazbierało i nie zatykało, nie bolało jej.
Są jakieś preparaty, parafina chyba, co się zakrapla i się tak to ucho oczyszcza,
używał ktoś z Was czegoś takiego?
Ja wiem co lekarz wtedy robi,żeby oczyścić ucho - zleca do przygotowania mieszankę w aptece(koszt około 5 zł) potem czyści tym ucho.Jeśli chodzi o produkty bez recepty to mój tata sobie sam czyści(ma też problem z nadmiarem woskowiny w jednym uchu) mogę spytać co takiego stosuje?Ale nie wiem czy dla dziecka to będzie dobre,jak malutkie?

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 14:06   #186
Karkki
Zakorzenienie

Polly, zdasz następnym razem.

Ves, gratuluję!

Aileenn, ślicznie Ci w tej czapce.

Gryx, świetne spodnie.

Ju, GRATULUJĘ! SUPER!

Rozterko, dekoloryzacja wyszła świetnie. A jaki kolor położyłaś?

Melduję, że truskawki przetrzymały.
Idę dłubać w literkach.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 14:15   #187
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Ja wiem co lekarz wtedy robi,żeby oczyścić ucho - zleca do przygotowania mieszankę w aptece(koszt około 5 zł) potem czyści tym ucho.Jeśli chodzi o produkty bez recepty to mój tata sobie sam czyści(ma też problem z nadmiarem woskowiny w jednym uchu) mogę spytać co takiego stosuje?Ale nie wiem czy dla dziecka to będzie dobre,jak malutkie?

Możesz spytać Ja i tak spytam jeszcze lekarza i/lub w aptece. A Twojego Tatę nie boli to ucho, jak się tego za dużo nazbiera? Dużo tego mu hmm wylatuje (bo jej to aż się włosy trochę ubrudziły, jak spała ), no ale jak on to robi profilaktycznie to w sumie na pewno już takich akcji nie ma.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 14:24   #188
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz spytać Ja i tak spytam jeszcze lekarza i/lub w aptece. A Twojego Tatę nie boli to ucho, jak się tego za dużo nazbiera? Dużo tego mu hmm wylatuje (bo jej to aż się włosy trochę ubrudziły, jak spała ), no ale jak on to robi profilaktycznie to w sumie na pewno już takich akcji nie ma.
Jego to ucho bardzo męczy - od zawsze ma z nim problemy.Lekarka powiedziała,że zbiera mu się nadmiar woskowiny - kiedyś ciągle go swędziało i gadał,że bardzo go boli ucho.Odkąd płuka tym co poleciła mu lekarka nie uskarża się na bóle.
A co do wylatywania to całkowicie mówi,że mu się oczyszcza,ale nigdy przy tym nie byłam to nie wiem

Stary 2011-09-10, 15:18   #189
rachell111
Zakorzenienie

poszukuję od jakiegoś czasu korektora pod łoki ale najchętniej rozświetlającego - ceny tych górnopólkowców mnie przerażają - nie chcę chybił trafił

miałąm tanie - Bell - dziadostwo dla mnie - widoczny i ciężki mimo ze Anti-Age pfff

Biotherm Forget It - no moge se forget it że się kiedykolwiek skończy - ale totalnie nie moje odcienie i również jest widoczny - choć lżejszy

tych nie polecam

nie mam też sił rano na zabawę w odkręcanie i zakręcanie tubek - zakrętka spada mi ZAWSZE - i tak se szukam w pędzelku - miał ktoś marki Be YOU?

wolę jednak nisko-średnią półkę - nie wierzę w cuda za 161 złotych

klikłabym moze Touch Magic Loreala ale...
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 15:29   #190
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

U nie też ciepło, ale właśnie chyba tak jesiennie . I planuję po obiedzie spacer

też się na pewno dziś gdzieś wybiorę, bliżej wieczora TŻ coś wprawdzie wspominał o jakiejś imprezie u kolegi, ale nie wiem czy aktualne
Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość

Melduję, że truskawki przetrzymały.

Cytat:
poszukuję od jakiegoś czasu korektora pod łoki ale najchętniej rozświetlającego - ceny tych górnopólkowców mnie przerażają - nie chcę chybił trafił

miałąm tanie - Bell - dziadostwo dla mnie - widoczny i ciężki mimo ze Anti-Age pfff

Biotherm Forget It - no moge se forget it że się kiedykolwiek skończy - ale totalnie nie moje odcienie i również jest widoczny - choć lżejszy

tych nie polecam

nie mam też sił rano na zabawę w odkręcanie i zakręcanie tubek - zakrętka spada mi ZAWSZE - i tak se szukam w pędzelku - miał ktoś marki Be YOU?

ja mam ten z Maybelline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ie.html&next=1 tylko że nie jest rozświetlający... ale ogólnie bardzo fajny, ktoś mi go tutaj w Barze polecił

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 15:33   #191
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam ten z Maybelline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ie.html&next=1 tylko że nie jest rozświetlający... ale ogólnie bardzo fajny, ktoś mi go tutaj w Barze polecił
dzięki - ale już mam chwilowo dosyć tych z aplikatorem ze maziam maziam i sru do srodka - i takw kółko - ja rozumiem ze to przewrażliwienie i od tego się nie umiera ale uparłam się na pędzelek - o jeszcze miły efekt nawilżający dawał Dax Cosmetics ale no niestety nie krył nic a nic

jednak dzięks za odp

hmmmm tak się prężę na allegrze :conf used:

a to dlatego ze mam zbyt dużo chybionych niepotrzebnych mi kosmetyków - nie chcę kolejnego do kupy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-10, 15:53   #192
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryx, świetne spodnie.
No w końcu ktoś docenił!

Ino skrócić muszę, bo mimo podwinięcia nogawki uciekają mi pod pięty, a do pół łydki se raczej nie wywinę

Cytat:
Klik!

---

Na dworze cieplej, niż w domu
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 15:55   #193
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:

tych nie polecam

Touche Magique L'Oreala używa moja Mama i twierdzi, że jest świetny. Ale Ona nie ma sińców, więc na dobrą sprawę to nie wiem po co go używa.
Moją pandę likwiduje tylko Touche Eclat YSL. Jest bardzo stary, data przydatności minęła dawno temu, ale nadal jaki był rewelacyjny, taki jest. Na dodatek wcale nie chce się skończyć, więc nie mam powodu żeby szukać nowego. I jak czytam niektóre komentarze, to wydaje mi się, że albo dziewczyny źle go używają, albo zmienili formułę na gorszą, albo ludzie kupują podróbki.

- Terry Pratchett
Stary 2011-09-10, 16:01   #194
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Klik!

---

Na dworze cieplej, niż w domu

Cytat:
Touche Magique L'Oreala używa moja Mama i twierdzi, że jest świetny. Ale Ona nie ma sińców, więc na dobrą sprawę to nie wiem po co go używa.
Moją pandę likwiduje tylko Touche Eclat YSL. Jest bardzo stary, data przydatności minęła dawno temu, ale nadal jaki był rewelacyjny, taki jest. Na dodatek wcale nie chce się skończyć, więc nie mam powodu żeby szukać nowego. I jak czytam niektóre komentarze, to wydaje mi się, że albo dziewczyny źle go używają, albo zmienili formułę na gorszą, albo ludzie kupują podróbki.

jacy jednomyślni

póki co spróbuje po taniości - Tacz madżik
a w YSLowe cudo byłabym skłonna uwierzyć ( jak zobaczę zawsze mogę testnąć na się w perfumeriii) ale ta relacja ilości - cena obecnie jest poza moim zasięgiem - poza tym jeśli bedę zadowolona zTacz madżika to luuuz

nie mam jakiś gigant cieni ale no z racji moich niewysypiań troszkeu straszę, jesienno-zimową porą zwłaszcza - poczebuje "efektu wypoczęcia" :pazurki

dzięksy - klikłam Madżika
Stary 2011-09-10, 16:08   #195
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
No w końcu ktoś docenił!

Ino skrócić muszę, bo mimo podwinięcia nogawki uciekają mi pod pięty, a do pół łydki se raczej nie wywinę

Klik!
ad1. No co Ty, nie skracaj. Moje dziurawce mają nawet dół celowo poszarpany. Co prawda te wiszące surpity poobcinałam, bo pod nogami za bardzo się plątały, ale są do ziemi i już się ładnie przytarły.

ad2. Jak my się świetnie rozumiemy.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:

jacy jednomyślni

póki co spróbuje po taniości - Tacz madżik
a w YSLowe cudo byłabym skłonna uwierzyć ( jak zobaczę zawsze mogę testnąć na się w perfumeriii) ale ta relacja ilości - cena obecnie jest poza moim zasięgiem - poza tym jeśli bedę zadowolona zTacz madżika to luuuz

nie mam jakiś gigant cieni ale no z racji moich niewysypiań troszkeu straszę, jesienno-zimową porą zwłaszcza - poczebuje "efektu wypoczęcia" :pazurki

dzięksy - klikłam Madżika
ad1. Czasami w promocjach świątecznych są zestawy - korektor, tusz, płyn do demakijażu oczu - i wtedy zakup się opłaca, bo wychodzi taniej niż sam Madżik.
ad2. To M. powinien być ok.

- Terry Pratchett

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-10, 16:15   #196
gryx82
BAN stały

Cytat:
jacy jednomyślni
To zamach stanu na Twoje finanse

Cytat:
ad1. No co Ty, nie skracaj. Moje dziurawce mają nawet dół celowo poszarpany.
No nie wiem, nie wiem...

Cytat:
Co prawda te wiszące surpity poobcinałam, bo pod nogami za bardzo się plątały, ale są do ziemi i już się ładnie przytarły.
Że co?

Cytat:
ad2. Jak my się świetnie rozumiemy.
Piękni i mądrzy ludzie tak mają

Stary 2011-09-10, 16:17   #197
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
To zamach stanu na Twoje finanse

Że co?
jaki zamach, jaki zamach ? ruch oporu u mnie działa bez zarzutu

ad. 2 no przecież napisała wyraźnie sur_pity
Stary 2011-09-10, 16:27   #198
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Że co?
No te nitki co wiszą, się ciągną po ziemi albo dyndają.

Cytat:

I szczupli.

Zamówić se pizzunię czy nie zamówić, oto jest pytanie.

- Terry Pratchett
Stary 2011-09-10, 16:34   #199
gryx82
BAN stały

Cytat:
jaki zamach, jaki zamach ? ruch oporu u mnie działa bez zarzutu
A nic, nic... tak se napisałem tylko

Cytat:
ad. 2 no przecież napisała wyraźnie sur_pity
A! To trza tak było od razu

Cytat:
No te nitki co wiszą, się ciągną po ziemi albo dyndają.
Takie farfocle

Cytat:
I szczupli.

No masz... wszystko popsuła

Cytat:
Zamów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-10, 16:35   #200
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:

Zamów

Stary 2011-09-10, 16:39   #201
Trzy_Ryby
Zakorzenienie

Cytat:

I szczupli.
A jak mają ludzie szczęśliwi?
Co da Ci więcej szczęścia- delektowanie się pizzą czy satysfakcja wynikająca z udowodnienia sobie silnej woli i zbliżania się do jakiegoś tam (dietetycznego jak mniemam) celu?
Stary 2011-09-10, 17:13   #202
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

A mnie się wydaje, że większość męskich spodni szyta jest na szczypiory 190 cm wzrostu i 60 cm w pasie, nosz kokufa nieporozumienie to jakieś

No musi być tak boby Anja nie miała w czym chodzić

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Skarb, streszczenie super

Ju gratuluję

Co do farbowania .. to z blondowatymi tak jest, że robią się siwe tu gdzie kolor jest solidnie wytrawiony i trzeba najpierw włos napigmentować inaczej nie przyjmie pożądanego odcienia za ludowe chiny

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 17:18   #203
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Trzy_Ryby Pokaż wiadomość
Co da Ci więcej szczęścia- delektowanie się pizzą czy satysfakcja wynikająca z udowodnienia sobie silnej woli i zbliżania się do jakiegoś tam (dietetycznego jak mniemam) celu?
I to jest prawdziwie trudne pytanie...

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
No musi być tak boby Anja nie miała w czym chodzić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-10, 18:02   #204
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
No masz... wszystko popsuła
No co popsuła, co popsuła. Sklerozę ma tylko.
To już się poprawia i dopisuje:
"I szczupli, z dr mag. (Niewidoczny Un.), lic. thaum., bak. il., posiadający przynajmniej dwie panny podkuchenne do ucierania kopy jaj i osobny zespół zabudowań dla służby płci odmiennej".

Cytat:
Czy to jest podchwytliwe pytanie?
Bo szczęśliwi właśnie zamówili pizzę i nie mają żadnych wyrzutów sumienia. Od października 2009 obywali się bez pizzy i pewnie mogliby to robić dalej, ale zaraz padną z głodu, a do wyboru mają tylko kawę z mlekiem lub bez mleka. Ewentualnie mogli podreptać do domu, po drodze zrobić zakupy, ugotować obiad, zjeść i wrócić za 4 godziny, ale przez 4 godziny to można zrobić ho ho, albo i więcej. A poza tym, to Świat może skończyć się w każdej chwili a dobra pizza nie jest zła.
W związku z powyższym poproszę o koło ratunkowe, dodatkowy zestaw pytań, albo nie wiem co tam jeszcze uczestnikom przysługuje.

A swoją drogą 28 zł za kawał ciepłej buły z serem i ketchupem to ździerstwo.

- Terry Pratchett
Stary 2011-09-10, 18:21   #205
gryx82
BAN stały

Cytat:
No co popsuła, co popsuła. Sklerozę ma tylko.
To już się poprawia i dopisuje:
"I szczupli, z dr mag. (Niewidoczny Un.), lic. thaum., bak. il., posiadający przynajmniej dwie panny podkuchenne do ucierania kopy jaj i osobny zespół zabudowań dla służby płci odmiennej".
Mało rozumiem, ale i tak jest OK

Cytat:
A swoją drogą 28 zł za kawał ciepłej buły z serem i ketchupem to ździerstwo.
Dokładnie

---

Poszukuję damskich Obsession na spróbowanie, odwdzięczę się czym chata bogata
Stary 2011-09-10, 18:43   #206
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Aroniowa dooobra jest , domową masz ?
A jak, całe 5 litrów
Trza się jakoś wieczorami kurować, skoro baba nie chcę mnie grzać

Kokufa, jak dostałem L4 to nagle ozdrowiałem i polazłem do roboty

Cześć wszystkim
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 18:45   #207
gryx82
BAN stały

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29325649]
Trza się jakoś wieczorami kurować, skoro baba nie chcę mnie grzać
[/QUOTE]

To może jakiś dziad będzie chciał?

---

Dobra, spadam, pomór tu jakiś panuje, nietopsz
Stary 2011-09-10, 19:05   #208
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja od jakiegoś czasu kupuję Hean, jest super ale niestety z aplikatorem mazianym.

Cytat:
Z mojego punktu widzenia szczęśliwsza jestem odmawiając sobie kolacji ale paradując w obcisłych portkach niż objedzona i schowana pod długą sukmaną

W temacie lansu - poszłam dziś na miasto (no dobra, do parku) w tych niby fajnych butach na 12 cm koturnie i ledwom wróciła do domu żeby wymienić je na opinacze. Jak rzekł TŻ "no tak, umiesz chodzić tylko w tych ruskich buciorach z gwoździami". Cóż Dobrze, że drogo nie kosztowały.
Dodatkowo włożyłam (po latach chodzenia w leginsach) samodzielnie zwężane super obcisłe spodnie i omatkobosko, co za beznadziejny, pijący w doopkę wynalazek! Albo ja taka krawcowa.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 19:12   #209
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Zaskoczę Cię ,ale naprawdę świetny jest z Avonu korektor rozświetlający avon.
Używa go moja mama i z racji,że zobaczyłam jaki efekt to i sobie kupiłam.
Jest on w pędzelku,niesamowicie wydajny

Teraz kupiłam taki sam mamie z Sephory,więc jak coś to zdam raport

Stary 2011-09-10, 19:15   #210
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
To może jakiś dziad będzie chciał?

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja od jakiegoś czasu kupuję Hean, jest super ale niestety z aplikatorem mazianym.

Z mojego punktu widzenia szczęśliwsza jestem odmawiając sobie kolacji ale paradując w obcisłych portkach niż objedzona i schowana pod długą sukmaną

.
ad i dobrze, ja kretynka już dawno miałam się pokolibotać po Hean, miałam górnopółkowce.. Estee Lauder Touch Eclat YSL i Magica HR , i cusz.. jedynie Touch Eclat można pochwalić....
miałam też kulkowy garniera... dobry jest jak ktoś ma wyimaginowane cienie pod oczyma
to skoro Hean dobry to w końcu i ja go kupię

ad 2 z mojego też z tym że póki co nie ma mowy o obcisłych portach bez dłuuuuguiej góry

a żarcie mnie nie cieszy tylko wkokufia...

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości