|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
o rety, oszalała normalnie
|
|
|
|
#4352 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
ha! sister Dżoany odpadła
![]() witajcie, wróciliśmy, ale może dopiero jutro będę w stanie Wam coś napisać i włączyć się do wątku ![]() a i załapałam się jeszcze do starego wątku
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
a wlasnie Marta Krupa zostala przedstawiona jako piosenkarka - czy ktos zna chociaz jeden jakis jej kawalek?
|
|
|
|
#4354 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale pomysl niebanalny dawaj jeszcze jakies inne pomysly ktore odbiegaja od naszych PL standardow
|
||
|
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my z Tż właśnie wtrąbiliśmy dużą pizze ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
ale jak to powiedział Tż- kogoś musieli z niej zrobić, nie mogli powiedzieć "siostra sławnej modelki" ![]() najedzona, umyta- mogę iść spać dobrej nocki
Edytowane przez evoonia86 Czas edycji: 2011-09-11 o 21:09 |
||
|
|
|
#4356 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fryzura świetna! zapisałam sobie na dysku i fryzjerce pokaże w sobotę (idziemy na kolejne wesele)Cytat:
Cytat:
może razem coś wymyślimy![]() Tak jak wyżej napisałam, Pani z Ksymeny pokazała mi 2 sukienki z gładkim dołem z czego w jednej czułam się trochę jak Maryja a druga to ta ze zdjęcia Ja pojechałam tam z wydrukowanymi 15 sukienkami (na stronie modele też nie są podpisane), a nie przymierzyłam żadnej z nich... Pani tylko zerknęła mniej więcej na styl i oddała mi kartki. A jakoś już później nie nalegałam po tym, jak mi powiedziała, że już mnie nie ma czym "olśnić". Następnym razem je chyba pomolestuje, żeby mi jednak pokazały te konkretne modele ze zdjęcia, o ile je tam mają.Śliczna ta suknia, której zdjęcie pokazałaś Cytat:
Cytat:
![]() chyba zrobię osobny wątek, tak jak czasami dziewczyny robią, może któraś wizażanka pozna, a jak nie to trudno ![]() Może to jakaś ich suknia, ale wątpię bo nie widziałam, żeby miały jakąś informację o tym, że szyją także własne projekty. No wiem, kicha z tym, ze firmy nie podała
|
|
|
#4357 |
|
Rozeznanie
|
http://www.eobuwie.com.pl/product-po...KOTYL-148.html
zapomniałam Wam pokazać jakie buty wybrałam !mierzyłam je w sklepie - są mega wygodne - przynajmniej jak na 15 minut chodzenia w nich po sklepie ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- http://www.slubnezakupy.pl/sklep,1,2..._w_koszyku.htm czego to ludzie nie wymyślą
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam podobny welon a jaka różnica cenowa
http://welony.decorisus.pl/p/258/259...ny_19/p/w.html ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- albo taki http://welony.decorisus.pl/p/258/259...ny_22/p/w.html
|
#4359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z tym miodem to niby masz racje ale pomyśl kwiaty to też nie jest do końca dobry pomysł bo zaraz zwiędnieją a miód sie przynajmniej przyda Sami zastanawiamy się nad podziękowaniami dla rodziców. Kwiaty napewno odpadaja tylko sie teraz zastanawiam co
|
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty ładne ale nie w moim stylu co do miodu widziałam już taki ale chyba jako prezent dla młodychkurcze poparzyłam sobie dłoń żelazkiem
|
|
#4361 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiciu to pod zimną wodę szybciutko
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
lód sobie przyłożyłam ale już widzę że blizna będzie... kurde to już druga na tej samej ręce
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- tak w ogóle dziewczęta to teraz przejrzałam kilka stron z welonami i są dużo tańsze niż na allegro i ogólnie teraz są przeceny więc warto się zdecydować jeśli ma się już suknię
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie dostalam maila od tej dziewczyny cowystawiala ta suknie za 350zł i ze juz sprzedala. No nie dziwiesie szczerze mowiac:P hehe
no nic. Wogole TZ mnie teraz zmierzyl i wyszla , ze mam 167cm... zmalalam??? ale to fajnie by bylo, bo od razu wiecej sukienek do mierzenia Cytat:
Zeby Ci od tej pizzy w boczki nie weszlo zartuje oczywiscie, pamietam jaka z Ciebie chudzinka takiej to dobrze Ja czekam za TZtem az wyjdzie z lazienki i tez idziemy spaaaac ![]() aa kiciu na pocieszenie Ci powiem, ze ja srednio 2 razy w tygodniu przypalam palce o gorący piekarnik:P nie zdaze paluchow wyjąc przez zamknieciem piekarnika wlasnie mi sie jedna ranka goi na fucku dobrze, ze mi zadne blizny nie zostają bo to są male poparzenia
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-09-11 o 22:12 |
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i stwierdziłam, że to nie jest - tak jak piszesz -taki zły pomysł. Ja zrobiłabym cos takiego sama - mogłabym kupić jakiś dobry miód, koszyk , dedykacje i już jest coś! a sama idea "Niezwykle słodki prezent dla rodziców na trudy rozłąki z dziecmi" w sumie jest trafiony ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- ja od czasów liceum do teraz (mam 29lat) mam ślad po lokówce, którą oparzyłam się w udo kręcąc włosy koleżance. Już teraz jest on zdecydowanie mniejszy niż na początku. Dodatkowo jakoś w okresie studiów goliłam sobie nogi i tak zajechałam niechcący maszynką na piszczeli , ze kawałek skóry został mi w maszynce długo miałam pionowy ślad długości około 5 cm , ale teraz na szczęście nic a nic nie widać ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- zmykam spać, bo rano o 4.30 pobudka ![]() kolorowych snów wszystkim życzę, bez slubnych koszmarków |
|
|
|
|
#4366 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetnie, że znaleźliście, teraz oby sprawnie szła przeprowadzka ![]() Cytat:
A w ciągu wesela były 2 takie momenty, najpierw gdy wszyscy faceci zaczęli dzwonić na raz i wszystkie panie musiały dać Panu Młodemu buziaka i potem za jakieś 2 godziny to samo było z panami i Panią Młodą Było po jednym dzwoneczku na stolik i bardzo fajnie to wyglądało.My jeszcze nie wiemy, jak będzie z przyszłym rokiem, tzn. na razie wiemy o jednym weselu, które będzie 18 sierpnia. To siostra szwagra TŻta i właściwie nie wiem, czemu tam idziemy, ale TŻ twierdzi, że się dobrze znają, nas na pewno zaproszą i my też Ich zapraszamy. Ja tam widziałam Ich 2 razy, w sumie mili ludzie, więc niech będzie, akurat po naszej pierwszej podróży poślubnej to będze ![]() Cytat:
Cytat:
Było to właśnie w formie takich książeczek, każdy dostał swoją z imieniem, więc pełniły też formę winietek, no i było tam w środku też menu. A ja tam sobie moich 130 gości spokojnie wyobrażam tak opisać Wszystko to dla mnie bliscy ludzie, więc raczej nie stanowiłoby to dla mnie problemu ![]() Co jeszcze było innego... na pewno inne było to, że wszyscy przemawiali. Bardzo to było wzruszające, chociaż mogłoby być odrobinę krótsze. No, ale widać takie tam zwyczaje, że im mowa dłuższa, tym lepsza Pmkę prowadził ojciec, ale w połowie drogi oddał ją Panu Młodemu. Tak inaczej, bo chyba zwykle oddają już przy ołtarzu. Piosenkę dla Rodziców wybrali idealną - There you'll be Faith Hill, zawsze lubiłam tę piosenkę, ale nigdy nie patrzyłam na nią pod kątem miłości rodzicielskiej. A tu pasuje wszystko jak ulał. Niestety u nas to nie ma sensu, bo Rodzice nie zrozumieliby po angielsku niestety. A wszystkie polskie piosenki są takie beznadziejne, że szok... Wszystkie albo jakieś dołujące, albo tylko o milości romantycznej, albo takie a'la disco polo... Cytat:
A miód jest miłym i słodkim pomysłem ![]() No, oficjalnie mogę powiedzieć, że NAPISAŁAM. Koszmarne, paskudne, pewnie większość zupełnie nielogiczna, ale kij, coś tam jest. 4 strony wstępu i 2 zakończenia. Zostało mi jeszcze resume po chorwacku i - nie wierzę! - będzie to już koniec. I byle by jeszcze mi się udało obejść te 600zł, to będzie cud miód i malina. A teraz spać! Bo rano zapieprzam do promo na pewnie niezłe łajanie z mega poprawkami
|
|
#4367 |
|
Rozeznanie
|
witam !!!
miłego dnia życzę !!! |
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
muszę się Wam pochwalić byłam w weekend w Tomaszowie Mazowieckim na Niebieskich Źródłach
|
#4369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kasioonya a może zrobią ci na specjalne zamówienie pomarańczowe zaproszenia
|
|
|
#4370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
tez mi sie zdarza poparzyć sobie łapki przy piekarniku ![]() Cytat:
to już sama końcóweczka przed Tobą
|
|||
|
|
|
#4371 |
|
Wtajemniczenie
|
Cze dziewczyny
W weekend tylko zaglądałam, ale nie miałam czasu pisać ![]() Wczoraj połaziliśmy po takich górkach w obrębie miasta ( ale 600 m n.p.m.) i mam teraz poobcierane stopy ale w sobotę kupiłam sobie jesienny płaszczyk i wiadomość do dziewczyn z Lublina - nasze MZK wypożyczyło z Lublina jeden czerwony autobusik miejski, jeździ teraz taki "inny" ( nasze są żółto-pomarańczowe)
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Od jakiegoś czasu w tym programie są takie "gwiazdy", że chyba tancerze są bardziej znani od nich ![]() Cytat:
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiem kiedy mi ta blizna zniknęła a karnację też mam jasną.Zdążymy dzisiaj nową część założyć? Chciałabym się jeszcze załapać na nią, bo jutro mam ten zabieg na oczka i przez dłuższy czas nie będę mogła się udzielać tutaj.
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie;
Ja byłam wczoraj na drugim spotkaniu kursu przedmałżeńskiego. Powiem wam, że dużo lepiej było jak mówił ksiądz niż ta pani psycholog. Na początku było o rodzinie. Oczywiście antykoncepcja to zło (choroby, wrastanie spirali itd. ) najbardziej mi się podobało jak miała mówić o prezerwatywach i miała też powiedzieć złe strony, a ona "no jak kobieta ma uczulenie na lateks to używanie może prowadzić do przewlekłego stanu zapalnego" i tyle. Później przeszła do mówienia o dzieciach. I tu stwierdzenie, że trzeba dziecku dać wolność...dziecko może nie chcieć jeść i ma do tego prawo ( tak sobie pomyślałam, że jak masz niejadka to mu się w końcu coś stanie z głodu jak będziesz mu tak pozwalać, albo gotujesz dziecku zupę pomidorową, a dziecko ci mówi nie jem pomidorowej bo chce rosół i co? ) trochę to nie logiczne. Druga ciekawa rzecz...jeśli dziecko nie chce czegoś ubierać to ma do tego prawo ( mój Tż śmiał się...ciekawe co jak będzie chciało ubrać krótkie spodenki w zimie? Mamy mu pozwolić bo musi mieć prawo wyboru? ). I trzecie dziecko ma się samo myć i robić siku. Można je zaprowadzić do łazienki ale trzeba wyjść...to ma pokazać dziecku, że nikt nie ma prawa go dotykać w intymnych miejscach ( z tego co jak mówiła, to wynikało ze trzeba 2 letnie dziecko zostawić samo w wannie, a tego też sobie nie wyobrażam ). Później była msza i na koniec wykład o naturalnych metodach...tzw. planowanie poczęć. Generalnie było nudno, usypiająco bo babka mówiła tak monotonnym głosem i jeszcze dużo czytała z kartek. M_ilkaa Buty ładne, lubię taki obcas ale ja muszę niższe nosić bo czuję się za wysoka.
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ona za bzdury gadała?
|
|
#4377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i trzymam kciuki, żeby się udało obejść te 600zł ![]() Cytat:
ale żeby z 15 nie mieli żadnej na niektórych mi bardzo zależało, więc jeszcze o nie dopytam następnym razem.
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Całe 2 godziny się zastanawiałam. Ja rozumiem, ze jak dziecko nie lubi miodu to mu nie będę robić z nim kanapek ale bez przesady, żeby miało mi mówić co będzie jadło w co się ubierze i samo się kąpać. Według mnie to jest niebezpieczne dla takiego dziecka.
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
choć w sumie średnio dobry znowu cały tydzień siedzę bez TŻ w domu I na dodatek muszę się uczyć justynka tą babe pogrzalo? Może jeszcze powie że kąpiel to molestowanie toż idąc tym tokiem myślenia może najlepiej niech się samo przewija póki robi w pieluchy. Jeju takich głupot to jeszcze nie słyszałam na prawdę
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-09-12 o 08:55 |
|
|
|
#4380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

Więc tyle, ile się zacytowało poodpowiadam i wracam do pisania. Został mi jeszcze Wstęp, Zakończenie i resume po chorwacku i tego ostatniego sobie kompletnie nie wyobrażam, ale co tam 
Myśmy wyszli przed 2gą, bo już nie dało się tego słuchać (było straszne łupango i okropnie głośno), że aż TŻta rozbolała głowa.
ale pomysl niebanalny 
zapisałam sobie na dysku i fryzjerce pokaże w sobotę (idziemy na kolejne wesele)
a rozważałam wybranie się do tego salonu Ksymena (to byłaby wyprawa bo mam dość daleko) ale jak mówisz ze mało mają sukien w naszym guście to kiszka
szkoda czasu.... miałam tam nadzieję na suknie Mori Lee, ale skoro mówisz ze mało było sukien z gładkim dołem to pewnie nie ma tych które chciałam zmierzyć, bo te właśnie takie były
może razem coś wymyślimy
Wam pokazać jakie buty wybrałam !

długo miałam pionowy ślad długości około 5 cm , ale teraz na szczęście nic a nic nie widać