Scent Bar XXXIII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-12, 11:56   #361
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXIII

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość

Spoora jak tam uszy Twojego dziecka?Co powiedział lekarz?Nie wiem czy widziałaś,ale już wczoraj pisałam,bo dowiedziałam się jak nazywa się ten środek do uszu (lepiej powtórzę) A-cerumen
Jak miło, że pytasz
Właśnie weszłam, żeby napisać. W środę będzie mieć płukania ucha (jak się uda przeprowadzić i się tam nie zadrze, tudzież nie ucieknie stamtąd), jutro na noc mam jej podać krople rozpuszczające woskowinę. W środę jeszcze się wypytam co i jak i dlaczego, ale dziś więcej nic nie mówiła, tylko, że tę woskowinę by trzeba usunąć.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

25 sierpnia wysłano do mnie list polecony prio i do dziś nie dotarł I na razie nie wiadomo gdzie jest. U mnie na poczcie go nie ma, a na pytanie co jeśli odebrał jakiś sąsiad i mi nie oddał (małoprawdopodobne) pocztowe Panie mówią, że nie wiedzą.. I chyba nawet by się nie dało wg nich ujawnić kto odebrał Każą składać reklamację, a może list został odebrany Debilna paranoja No nic allegrowy sprzedawca ma sprawdzić u siebie, gdzie ten list się znajduje

No to se drugi raz poszczytowałam, a co
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 12:10   #362
ania105
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Jak miło, że pytasz
Właśnie weszłam, żeby napisać. W środę będzie mieć płukania ucha (jak się uda przeprowadzić i się tam nie zadrze, tudzież nie ucieknie stamtąd), jutro na noc mam jej podać krople rozpuszczające woskowinę. W środę jeszcze się wypytam co i jak i dlaczego, ale dziś więcej nic nie mówiła, tylko, że tę woskowinę by trzeba usunąć.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

25 sierpnia wysłano do mnie list polecony prio i do dziś nie dotarł I na razie nie wiadomo gdzie jest. U mnie na poczcie go nie ma, a na pytanie co jeśli odebrał jakiś sąsiad i mi nie oddał (małoprawdopodobne) pocztowe Panie mówią, że nie wiedzą.. I chyba nawet by się nie dało wg nich ujawnić kto odebrał Każą składać reklamację, a może list został odebrany Debilna paranoja No nic allegrowy sprzedawca ma sprawdzić u siebie, gdzie ten list się znajduje

No to se drugi raz poszczytowałam, a co
Spooro, a czy wysyłajacy podał ci numer nadania(jesli wysłał to taki numer nadania musi byc)-z takim numerem nadania na każdej poczcie powinni sprawdzic czy przesyłka doszła czy nie doszła i kto wziął nie musza Ci podawać imienia ani nazwiska na poczcie tylko czy wogóle została odebrana
ania105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 12:15   #363
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania105 Pokaż wiadomość
Spooro, a czy wysyłajacy podał ci numer nadania(jesli wysłał to taki numer nadania musi byc)-z takim numerem nadania na każdej poczcie powinni sprawdzic czy przesyłka doszła czy nie doszła i kto wziął nie musza Ci podawać imienia ani nazwiska na poczcie tylko czy wogóle została odebrana
Tak, ostatnie cyfry, jak to Pani mówiła przez tel? No na mojej poczcie nie mogą sprawdzić Jedynie na tej z której wysyłano, tak pocztowe Panie twierdzą
A może ja przez net jakoś mogę sprawdzić? Ale chyba nie.. to nie kurier

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Sprawdziłam na stronie poczty, za krótki mam numer nadania

Stary 2011-09-12, 12:21   #364
ania105
Zadomowienie

Cytat:
Tak, ostatnie cyfry, jak to Pani mówiła przez tel? No na mojej poczcie nie mogą sprawdzić Jedynie na tej z której wysyłano, tak pocztowe Panie twierdzą

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

spoooro dla swiętego spokoju zadzwoniła bym na poczte z której ta pani wysyłała-to nie tajemnica z jakiego punktu wysyłała ,powiedz ze czekasz ponad 10 dni na list polecony podaj numer nadania i spytaj czy wogóle taki list został wysłany o takim numerze i gdzie moze się znajdowac w tej chwili -zreszta wszystkie listy ida najpierw do głównej filli w danym miesacie, a później dopiero rozsyłaja gdzie trzeba ,ale myslę ,ze oni po odpowiednim numerze nadania moga sprawdzić nawet u ciebie
Stary 2011-09-12, 12:23   #365
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

to niech Ci sprzedawca kurde prześle pełny numer nadania, co jest z nim nie tak? ja dostaję pełne numery
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 12:25   #366
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
spoooro dla swiętego spokoju zadzwoniła bym na poczte z której ta pani wysyłała-to nie tajemnica z jakiego punktu wysyłała ,powiedz ze czekasz ponad 10 dni na list polecony podaj numer nadania i spytaj czy wogóle taki list został wysłany o takim numerze i gdzie moze się znajdowac w tej chwili -zreszta wszystkie listy ida najpierw do głównej filli w danym miesacie, a później dopiero rozsyłaja gdzie trzeba ,ale myslę ,ze oni po odpowiednim numerze nadania moga sprawdzić nawet u ciebie

Tak, ale ja dokładnie nie wiem z którego wysłała, czy na główną zadzwonić w tej miejscowości? Ale czekaj te moje pocztowe Panie powiedziały, że przez tel właśnie mogą mi nie podać

Stary 2011-09-12, 12:25   #367
skarbiatko
Zakorzenienie

Ja bym uderzała do sprzedawcy, przede wszystkim niech poda pełny numer... Spooro prosiłaś o to?

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 12:36   #368
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
to niech Ci sprzedawca kurde prześle pełny numer nadania, co jest z nim nie tak? ja dostaję pełne numery

C'nie? Ja nie wiem czemu mają tylko jakieś ostatnie nr, coś mi tu ściemniają, tym bardziej, że dziś dostali negatywa za długa przesyłkę Ale to ich pierwszy negatyw chyba i niech się lepiej modlą, żeby nie mieli kolejnego

Jedyne co na + to to, że wysłali maila następnego dnia, po wpłacie, że list został wysłany, wiec chyba aż takich debili by z ludzi nie robili. Chyba.. bo jak to mówię kolejny raz, mało już mnie zdziwi (szczególnie w zachowaniach ludzióóff ).

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Ja bym uderzała do sprzedawcy, przede wszystkim niech poda pełny numer... Spooro prosiłaś o to?
Poprosiłam nr nadania, to mi podali właśnie taki, ale on chyba jest za krótki? 9 cyfr..

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Ha, zadzwoniłam na tę pocztę, tzn tak na 99 % to ta poczta i Pani mi powiedziała, żeby sprzedawca składał reklamację, bo tak to się nie znajdzie, bo każdy powie, że nie ma listu u niego Szczera Pani

Stary 2011-09-12, 12:38   #369
ania105
Zadomowienie

Cytat:
C'nie? Ja nie wiem czemu mają tylko jakieś ostatnie nr, coś mi tu ściemniają, tym bardziej, że dziś dostali negatywa za długa przesyłkę Ale to ich pierwszy negatyw chyba i niech się lepiej modlą, żeby nie mieli kolejnego

Jedyne co na + to to, że wysłali maila następnego dnia, po wpłacie, że list został wysłany, wiec chyba aż takich debili by z ludzi nie robili. Chyba.. bo jak to mówię kolejny raz, mało już mnie zdziwi (szczególnie w zachowaniach ludzióóff ).

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Poprosiłam nr nadania, to mi podali właśnie taki, ale on chyba jest za krótki? 9 cyfr..
Ja tez u siebie mam 9 w nadawczych listach ,wiec się zgadza,ale to jeszcze o niczym nie świadczy.Byc moze ,że nadawca sie troche opóźnił w przesyłce wystarczy nawet pięć dni wysłał ci prio poleconym ,(czasem poczta prio polecone dostarcza tez piec dni-z własnego doświadczenia wiem )odjac dni robocze moze isc długo-w zależności od tego kiedy tak naprawdę został pakunek wysłany

Dopiero wyczytałam,ze za przesyłke odpowiedzialny jest wysyłający to on powinien sie martwic o jej zagubienie i to on powinien isc na pocztę i zapytać co się stało-jesli nie dostaniesz przesyłki sprzedajacy musi oddać ci pieniadze-więc popros sprzedajacego ,aby poszedł na pocztę z numerem nadanie i odpowiedział ci co się z nia stało

hehe byłas pierwsza

Edytowane przez ania105
Czas edycji: 2011-09-12 o 12:46
Stary 2011-09-12, 12:41   #370
skarbiatko
Zakorzenienie

ten sprzedawca jakiś dziwny... nie umie podać numeru nadania czy jak

Stary 2011-09-12, 12:41   #371
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Tytuł?

ładna nazwa blondu
no kiedy nie pamiętam zadnych tytułów

"Czas zabijania" ino i "Ray" bo ostatnio mi śmignęły

w pamięci mam tylko Kolor Purpury, Dom Dusz, i Bridges of Madison County - ostatni ze względu an aktorstwo i równie gęstą atmosferę ale bez czarnych

bardzo ciężko u mnie z tytułami bo wsie filmy o czarnych w latach 90tych oglądałąm i kompletnei nei zwracałam uwagi na tytuł - leciały na tvp 2 nocami lub były na VHS - nie miałam neta kompa no i tak czasem po aktorach sobie lecę na filmwebie teraz

najgorsze jak pamiętam gębę a nazwiska niet - takich mam najwięcej

i nazwa blondu rzondzi - aż se wzdech zrobiłam ze to musi być piękny blond

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-09-12 o 12:47
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 12:44   #372
Polly_
grozi wypollizowaniem

Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 12:47   #373
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
co jest?

Stary 2011-09-12, 12:49   #374
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez u siebie mam 9 w nadawczych listach ,wiec się zgadza,ale to jeszcze o niczym nie świadczy.Byc moze ,że nadawca sie troche opóźnił w przesyłce wystarczy nawet pięć dni wysłał ci prio poleconym ,(czasem poczta prio polecone dostarcza tez piec dni-z własnego doświadczenia wiem )odjac dni robocze moze isc długo-w zależności od tego kiedy tak naprawdę został pakunek wysłany
I tak długo A tym bardziej nie pisali by następnego dnia maila, że wysłali (mają na stronie napisane wysyłka od 1- 5 dni bodajże) i nawet jakby było tak jak mówisz, to trwa za długo

Cytat:
ten sprzedawca jakiś dziwny... nie umie podać numeru nadania czy jak
Ej no qrcze podać kilka-kilkanaście cyfr to jest wyczyn skarbq, no nie mów, ze nie? Robiłaś to kiedyś?

O właśnie do mnie piszą na gg, że dziś spróbują poszukać, a jak nie znajda to wyślą nowy list, bo tak będzie szybciej, a tamtego mam nie odebrać To może jednak żadnego nie wysłali i skąd mam wiedzieć, który będzie pierwszy, a który drugi?

No zobaczymy czy wyślą

A i przypomniało mi się jak kiedyś dostałam 2 razy takie same listy, przez to, ze Państwo byli zakręceni i też mieli problem z szybka wysyłką, to się pomylili i potem mi przysłali drugi raz towar Napisałam do nich, że dostałam drugi raz zamówiony towar ( ja żem uczciwy człowiek , choć śmiać mi się z nich chciało i w sumie lekko się zdezorientowałam o co biega) i kazali mi sobie już to zostawić , nie odsyłać, ale to nie było jakoś super wartościowe, ale tez nie takie za 2 zł

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-09-12 o 12:51
Stary 2011-09-12, 12:50   #375
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
co jest?
narzekłam
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 12:56   #376
ania105
Zadomowienie

Cytat:
I tak długo A tym bardziej nie pisali by następnego dnia maila, że wysłali (mają na stronie napisane wysyłka od 1- 5 dni bodajże) i nawet jakby było tak jak mówisz, to trwa za długo

Ej no qrcze podać kilka-kilkanaście cyfr to jest wyczyn skarbq, no nie mów, ze nie? Robiłaś to kiedyś?

O właśnie do mnie piszą na gg, że dziś spróbują poszukać, a jak nie znajda to wyślą nowy list, bo tak będzie szybciej, a tamtego mam nie odebrać To może jednak żadnego nie wysłali i skąd mam wiedzieć, który będzie pierwszy, a który drugi?

No zobaczymy czy wyślą

A i przypomniało mi się jak kiedyś dostałam 2 razy takie same listy, przez to, ze Państwo byli zakręceni i też mieli problem z szybka wysyłką, to się pomylili i potem mi przysłali drugi raz towar Napisałam do nich, że dostałam drugi raz zamówiony towar ( ja żem uczciwy człowiek , choć śmiać mi się z nich chciało i w sumie lekko się zdezorientowałam o co biega) i kazali mi sobie już to zostawić , nie odsyłać, ale to nie było jakoś super wartościowe, ale tez nie takie za 2 zł
przynajmniej się odzywaja czyli raczej jacyś konkretni -no 3-mam kciuki ,aby przesyłka doszła cała i zdrowa pierwsza czy druga obojętnie -a moze w tej sytuacji tez pozwolą ci zatrzymac obie

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
narzekłam
Polly co cię boli-kurcze jak się fajnie zrymowało

Edytowane przez ania105
Czas edycji: 2011-09-12 o 12:59
Stary 2011-09-12, 12:57   #377
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

no kiedyś to robiłam

Stary 2011-09-12, 12:58   #378
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
przynajmniej się odzywaja czyli raczej jacyś konkretni -no 3-mam kciuki ,aby przesyłka doszła cała i zdrowa pierwsza czy druga obojętnie -a moze w tej sytuacji tez pozwolą ci zatrzymac obie

Niech najpierw chociaż jedna dojdzie Bo za jakiś czas to mi nie będzie potrzebna
Zamów se qrde na allegro prezent urodzinowy dla kogoś, może dojdzie... na następne urodziny

Stary 2011-09-12, 13:05   #379
ania105
Zadomowienie

Q-rcze sama bym sobie z checia ponarzekała ,ale mam wielkie sprzatanie w chałupie -okna myje firany piore obiad gotuje kurze powycierane i jeszcze sobie pisze....ale my babeczki wszechstronnie utalentowane: hahaha:

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:

Niech najpierw chociaż jedna dojdzie Bo za jakiś czas to mi nie będzie potrzebna
Zamów se qrde na allegro prezent urodzinowy dla kogoś, może dojdzie... na następne urodziny
Hm.....na kolanach szybciej by doszedł człek po pakunek żeby wiedział
Stary 2011-09-12, 13:07   #380
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Jak miło, że pytasz
No pewnie,że pytam - wiem jaki to ból.
Zwłaszcza,że jak dłużej pobędzie to się może chcieć czerniak zrobić.
Płukanie ucha nie boli nic - nie wiem ile Twoje dziecko ma lat,ale biorę na siebie odpowiedzialność

Cytat:
Ja tak samo,zwłaszcza że sprzedawca coś tutaj kombinuje...

Cytat:

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
U mnie to samo. W Lbn znaczy Ludzie są beznadziejni.
Jak to?Ja też?

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 13:11   #381
gryx82
BAN stały

Cytat:
Tylko nie pamiętam co mi na to odpisałeś Możesz tu się przyznać Hurtowo ślesz pierwszego smsa?
Nic już nie powiem (a może też i nie napiszę)

Cytat:
Ale, że o koty Ci chodzi, te zwierzęta? Czy o .. no..
Już może lepiej uspokój z tymi insynuacjami (wystarczy, że Twój list polecony opanował fontek)

---

Dzień dobry!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 13:22   #382
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Ojtam ojtam.
Jednemu wynalazcy pourywało różne częsci ciała, zanim usprawnił wynalazek i zarobił miliony

Dziękuję wsiem za podniesienie na duchu, postanowiłam kupić se strzykawki i odmierzać proporcje a potem zamykać wisiorek w pudełku, że niby próżnia... A co do lutowania to już mnie oświecili, że prawdopodobnie wina leży w braku topnika.

Cytat:
Q-rcze sama bym sobie z checia ponarzekała ,ale mam wielkie sprzatanie w chałupie -okna myje firany piore obiad gotuje kurze powycierane i jeszcze sobie pisze....
A co to, wizytacja teściowej będzie?

Spoo, do tej pory w podobnych syt stwierdzałam że doopy nie ruszę i wysyłający biegał i szukał. Zresztą gdzieś czytałam, że właśnie wysyłający musi iść ze swoim kwitkiem nadawczym i robić sceny. Odbiorca co najwyżej może się kłócić mając w ręku awizo.

Płatku, właśnie mi się przypomło, że pisałaś o piwku A a Warszawie bywasz?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 13:25   #383
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie,że pytam - wiem jaki to ból.
Zwłaszcza,że jak dłużej pobędzie to się może chcieć czerniak zrobić.
Płukanie ucha nie boli nic - nie wiem ile Twoje dziecko ma lat,ale biorę na siebie odpowiedzialność

Ponad 3 lata, ale z nią jest taki problem, że nawet mycie nosa wodą ją chyba boli , nic se nie da robić przy niczym i dlatemu też np katar ma dłużej niż hmm "normalny człowiek" , a zakrapianie nosów, oków i innych zazwyczaj musi się odbyć przy co najmniej 2 osobach asystujących + pacjentka, jedna osoba ją czyma, druga zapodaje specyfik donosowy, douszny itd Mam nadzieję, że niedługo jej to przejdzie, bo jest masakra ...

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Nic już nie powiem (a może też i nie napiszę)
To jest szantaż emocjonalny

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Już może lepiej uspokój z tymi insynuacjami (wystarczy, że Twój list polecony opanował fontek)
Polecony priorytet To ważny szczegół Jeśli dzięki temu ma się szybciej znaleźć, to niech panuje w wątku tym

Stary 2011-09-12, 13:27   #384
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Płatku, właśnie mi się przypomło, że pisałaś o piwku A a Warszawie bywasz?
Rzadko,bardzo Warszawy nie lubię - jest dla mnie szara,ludzie w ogóle się nie uśmiechają,zapędzeni i zwykle omijam szerokim łukiem Jak już to proszę brata o zakupy w Superpharm do perfekcji ma już opanowane tam zakupy

A Ty w Lublinie?

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:

Ponad 3 lata, ale z nią jest taki problem, że nawet mycie nosa wodą ją chyba boli , nic se nie da robić przy niczym i dlatemu też np katar ma dłużej niż hmm "normalny człowiek" , a zakrapianie nosów, oków i innych zazwyczaj musi się odbyć przy co najmniej 2 osobach asystujących + pacjentka, jedna osoba ją czyma, druga zapodaje specyfik donosowy, douszny itd Mam nadzieję, że niedługo jej to przejdzie, bo jest masakra ...
Przejdzie na pewno

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 13:27   #385
ania105
Zadomowienie

wizyty tesciowej nie bedzie -praktycznie na stałe poza granicami więc luz blus i orzeszki-zainspirował mnie towarzyszacy nieład i stojace skarpetki choupa gdzie sie da Omg

Własnie córka ze szkoły przywlokła się z wielka temperaturą-no masz

Edytowane przez ania105
Czas edycji: 2011-09-12 o 13:32
Stary 2011-09-12, 13:29   #386
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Przejdzie na pewno
No mam nadzieję...

Cytat:
wizyty tesciowej nie bedzie -praktycznie na stałe poza granicami więc luz blus i orzeszki-zainspirował mnie towarzyszacy nieład i stojace skarpetki choupa gdzie sie da Omg

Mam nadzieję, że to słowo to przenośnia..

Stary 2011-09-12, 13:35   #387
ania105
Zadomowienie

Cytat:
No mam nadzieję...

Mam nadzieję, że to słowo to przenośnia..
Uspokoję Cię -,,leżą,,

Q-rcze dziecię moje ucho boli
Stary 2011-09-12, 14:50   #388
Florens
Zakorzenienie

przytulam Polly

przestało padać idę porobić w ogrodzie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 15:05   #389
gryx82
BAN stały

Cytat:
To jest szantaż emocjonalny
Tak to można nazwać

Cytat:
Polecony priorytet To ważny szczegół Jeśli dzięki temu ma się szybciej znaleźć, to niech panuje w wątku tym

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
przestało padać idę porobić w ogrodzie
Żeby Cię tylko nie (pod/prze)wiało
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 15:10   #390
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Rzadko,bardzo Warszawy nie lubię - jest dla mnie szara,ludzie w ogóle się nie uśmiechają,zapędzeni i zwykle omijam szerokim łukiem Jak już to proszę brata o zakupy w Superpharm do perfekcji ma już opanowane tam zakupy

A Ty w Lublinie?
1. niestety to prawda...
2. jeszcze nigdy nie byłam i nawet nie mam rodziny w tych okolicach

Cytat:
wizyty tesciowej nie bedzie -praktycznie na stałe poza granicami więc luz blus i orzeszki

zainspirował mnie towarzyszacy nieład i stojace skarpetki choupa gdzie sie da Omg
1. szczerze zazdroszczę!!!
2. może nasze chłopy to jakaś rodzina?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości