|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
Właśnie weszłam, żeby napisać. W środę będzie mieć płukania ucha (jak się uda przeprowadzić i się tam nie zadrze, tudzież nie ucieknie stamtąd ), jutro na noc mam jej podać krople rozpuszczające woskowinę. W środę jeszcze się wypytam co i jak i dlaczego, ale dziś więcej nic nie mówiła, tylko, że tę woskowinę by trzeba usunąć.---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- 25 sierpnia wysłano do mnie list polecony prio i do dziś nie dotarł I na razie nie wiadomo gdzie jest. U mnie na poczcie go nie ma, a na pytanie co jeśli odebrał jakiś sąsiad i mi nie oddał (małoprawdopodobne) pocztowe Panie mówią, że nie wiedzą.. I chyba nawet by się nie dało wg nich ujawnić kto odebrał Każą składać reklamację, a może list został odebrany ![]() No to se drugi raz poszczytowałam, a co
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No na mojej poczcie nie mogą sprawdzić Jedynie na tej z której wysyłano, tak pocztowe Panie twierdzą A może ja przez net jakoś mogę sprawdzić? Ale chyba nie.. to nie kurier ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Sprawdziłam na stronie poczty, za krótki mam numer nadania
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ale ja dokładnie nie wiem z którego wysłała, czy na główną zadzwonić w tej miejscowości? Ale czekaj te moje pocztowe Panie powiedziały, że przez tel właśnie mogą mi nie podać
|
|
|
|
#368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
C'nie? Ja nie wiem czemu mają tylko jakieś ostatnie nr, coś mi tu ściemniają, tym bardziej, że dziś dostali negatywa za długa przesyłkę Ale to ich pierwszy negatyw chyba i niech się lepiej modlą, żeby nie mieli kolejnego ![]() Jedyne co na + to to, że wysłali maila następnego dnia, po wpłacie, że list został wysłany, wiec chyba aż takich debili by z ludzi nie robili. Chyba.. bo jak to mówię kolejny raz, mało już mnie zdziwi (szczególnie w zachowaniach ludzióóff ).---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Ha, zadzwoniłam na tę pocztę, tzn tak na 99 % to ta poczta i Pani mi powiedziała, żeby sprzedawca składał reklamację, bo tak to się nie znajdzie, bo każdy powie, że nie ma listu u niego Szczera Pani
||
|
|
|
#369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dopiero wyczytałam,ze za przesyłke odpowiedzialny jest wysyłający to on powinien sie martwic o jej zagubienie i to on powinien isc na pocztę i zapytać co się stało-jesli nie dostaniesz przesyłki sprzedajacy musi oddać ci pieniadze-więc popros sprzedajacego ,aby poszedł na pocztę z numerem nadanie i odpowiedział ci co się z nia stało hehe byłas pierwsza Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-09-12 o 12:46 |
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
no kiedy nie pamiętam zadnych tytułów
"Czas zabijania" ino i "Ray" bo ostatnio mi śmignęły w pamięci mam tylko Kolor Purpury, Dom Dusz, i Bridges of Madison County - ostatni ze względu an aktorstwo i równie gęstą atmosferę ale bez czarnych bardzo ciężko u mnie z tytułami bo wsie filmy o czarnych w latach 90tych oglądałąm i kompletnei nei zwracałam uwagi na tytuł - leciały na tvp 2 nocami lub były na VHS - nie miałam neta kompa no i tak czasem po aktorach sobie lecę na filmwebie teraz najgorsze jak pamiętam gębę a nazwiska niet - takich mam najwięcej i nazwa blondu rzondzi - aż se wzdech zrobiłam ze to musi być piękny blond Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-12 o 12:47 |
|
|
|
#372 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tym bardziej nie pisali by następnego dnia maila, że wysłali (mają na stronie napisane wysyłka od 1- 5 dni bodajże) i nawet jakby było tak jak mówisz, to trwa za długo ![]() Cytat:
Robiłaś to kiedyś? ![]() O właśnie do mnie piszą na gg, że dziś spróbują poszukać, a jak nie znajda to wyślą nowy list, bo tak będzie szybciej, a tamtego mam nie odebrać To może jednak żadnego nie wysłali i skąd mam wiedzieć, który będzie pierwszy, a który drugi? No zobaczymy czy wyślą ![]() A i przypomniało mi się jak kiedyś dostałam 2 razy takie same listy, przez to, ze Państwo byli zakręceni i też mieli problem z szybka wysyłką, to się pomylili i potem mi przysłali drugi raz towar Napisałam do nich, że dostałam drugi raz zamówiony towar ( ja żem uczciwy człowiek , choć śmiać mi się z nich chciało i w sumie lekko się zdezorientowałam o co biega) i kazali mi sobie już to zostawić , nie odsyłać, ale to nie było jakoś super wartościowe, ale tez nie takie za 2 zł
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-12 o 12:51 |
||
|
|
|
#375 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Polly co cię boli-kurcze jak się fajnie zrymowało Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-09-12 o 12:59 |
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech najpierw chociaż jedna dojdzie Bo za jakiś czas to mi nie będzie potrzebna ![]() Zamów se qrde na allegro prezent urodzinowy dla kogoś, może dojdzie... na następne urodziny
|
|
|
|
#379 | |
|
Zadomowienie
|
Q-rcze sama bym sobie z checia ponarzekała ,ale mam wielkie sprzatanie w chałupie -okna myje firany piore obiad gotuje kurze powycierane i jeszcze sobie pisze....ale my babeczki wszechstronnie utalentowane
![]() : hahaha:---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza,że jak dłużej pobędzie to się może chcieć czerniak zrobić. Płukanie ucha nie boli nic - nie wiem ile Twoje dziecko ma lat,ale biorę na siebie odpowiedzialność ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak to?Ja też? ![]() ![]()
|
|
#381 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Dzień dobry! |
||
|
|
|
#382 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dziękuję wsiem za podniesienie na duchu, postanowiłam kupić se strzykawki i odmierzać proporcje a potem zamykać wisiorek w pudełku, że niby próżnia... A co do lutowania to już mnie oświecili, że prawdopodobnie wina leży w braku topnika. Cytat:
![]() Spoo, do tej pory w podobnych syt stwierdzałam że doopy nie ruszę i wysyłający biegał i szukał. Zresztą gdzieś czytałam, że właśnie wysyłający musi iść ze swoim kwitkiem nadawczym i robić sceny. Odbiorca co najwyżej może się kłócić mając w ręku awizo. Płatku, właśnie mi się przypomło, że pisałaś o piwku A a Warszawie bywasz?
|
||
|
|
|
#383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponad 3 lata, ale z nią jest taki problem, że nawet mycie nosa wodą ją chyba boli , nic se nie da robić przy niczym i dlatemu też np katar ma dłużej niż hmm "normalny człowiek" , a zakrapianie nosów, oków i innych zazwyczaj musi się odbyć przy co najmniej 2 osobach asystujących + pacjentka, jedna osoba ją czyma, druga zapodaje specyfik donosowy, douszny itd Mam nadzieję, że niedługo jej to przejdzie, bo jest masakra ... ![]() To jest szantaż emocjonalny ![]() Cytat:
Jeśli dzięki temu ma się szybciej znaleźć, to niech panuje w wątku tym
||
|
|
|
#384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już to proszę brata o zakupy w Superpharm do perfekcji ma już opanowane tam zakupy![]() ![]() ![]() A Ty w Lublinie? ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
|
wizyty tesciowej nie bedzie -praktycznie na stałe poza granicami więc luz blus i orzeszki-zainspirował mnie towarzyszacy nieład i stojace skarpetki choupa gdzie sie da Omg
Własnie córka ze szkoły przywlokła się z wielka temperaturą-no masz Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-09-12 o 13:32 |
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
No mam nadzieję...
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to słowo to przenośnia..
|
|
|
|
#387 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
przytulam Polly ![]() przestało padać idę porobić w ogrodzie
|
|
#389 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#390 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. jeszcze nigdy nie byłam i nawet nie mam rodziny w tych okolicach ![]() Cytat:
![]() 2. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

i się tam nie zadrze, tudzież nie ucieknie stamtąd
Każą składać reklamację, a może list został odebrany 
No na mojej poczcie nie mogą sprawdzić
Ale chyba nie.. to nie kurier 

Ale to ich pierwszy negatyw chyba i niech się lepiej modlą, żeby nie mieli kolejnego

To może jednak żadnego nie wysłali
, choć śmiać mi się z nich chciało