|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
U mnie sprawdza się tylko b. szybki spacer- wysiadam wcześniej- wsiadam później I szczytowanieeeeeeeeeee!!! !!!!!! też ruch!!!!!!!!
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() racuchy gofry na słodko lub wytrawnie grzanki tosty naleśniki pancakes muffinki parówki z wody, albo z patelni (te z szynki nie są takie szitowe jak ta reszta z papieru toaletowego) wszelkie zapiekanki na pieczywku
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-13 o 19:41 |
|
|
|
|
#663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak robicie omlety, tzn chodzi mi zarówno o takie zwykłe jak i niezwykłe (czy coś ciekawego do nich jeszcze dajecie), poproszę o przepisy od a do z
![]() Ale ja nie jestem rzeczą ![]() ![]() Cytat:
Widzisz już jest śmiesznie, mówiłam, że nawet nie trzeba będzie za dużo mówić Już widzę minę mojego tża Jakbym mu z Holandią wyskoczyła, wózek to nic przy Holadnii
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() post nr 666
|
|
#667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jajecznica z pomidorkami - znam uwielbiam ale piszac ze jem jajecznicę nie dodałam ze we wszelkich wariantach ( z cebulkom, szybkom, pieczarkami, łososiem, pomidorkami, szczypiorem - nie wszystko na raz) czyli nie ma nic wytrawnego ponad to - bo tosty to dla mnie zapiekanki - szybciej sie robią w sandwiczerze naleśniki na wytrawnie jadam na obiad nie no jestem skazana na jajka - mam tylko nadzieję że nie dorobię się skazy jajkowej dzięksy Ves |
|
|
|
|
#669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to taki fajny kraj.Gdybym miała mieszkać poza Polską, to tam ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- fakt ![]() Cytat:
spróbuj kiedyś pikantnych gofrów, albo muffinek właśnie, i mój przysmak śniadaniowy z podpisu. Też jajowy, ale świetnie smakuje
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-13 o 19:54 |
||
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
no ale wyłączając jajka które jem przez 3 dni w każdym tyg każdego miesiąca an wszelkie możliwości pozostają 4 dni - załóżmy ze jem przez 2 dni tosty/ zapiekanki/grzanki - dla mnie to jedno bo w rzeczonym sandwiczerze
to na pozostałe 2 dni każdego tyg juz nie widzę opcji dla siebie - nie tknę mufinek, pancaksów na pierwszy posiłek dnia - no nie tknę - i jak wlazuję na przepisy dział "śniadania" to kurde serio poza tymi wspomnianymi tu nic innego nie znalazłam zawsze są musli, jogurty, serki białe - to jednak rzondzi żadnej innej ciepłoty - póki co - bo się jeszcze nie poddałam ![]() no wiem, no jem - ale chciałam alternatywę - ale jem jem of kors no bo co? |
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem...
Modyfikuję- śniad jajecznica z warzywami II sniad owoc Obiad- mięso z warz Kolac- jogurt z płatk
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. prawda 3. spróbuję |
|
|
|
|
#673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kaszka manna, albo z makaronem/ryżem niby na suodko ale możekożuch obowiązkowy ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jestem bardzo rybnolubna - i jako ze na kolację dietetycy polecają białko ( a ten jogurt to jednak dla mnie deser trochę, nie umiem sie samej oszukać ze nie) to nie wiem jak Ty - ale polecam takom rybkę z pary lub mikrofali/ piekarnika- błyskawicznie rozmraża się i robi sie - Panda kiedyś też pisała - a smak i niegroźna dla sylwetki kolacyjnie ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
a na drugi dzień dosiekuje koperek i mam koperkową ( wydłubuję miensko ze skrzydełek kurczaczych i mam wsad) kilka wcieleń jednej zupy |
||
|
|
|
#675 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#676 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
ooooo gofry na tapecie....
Vesenko , Wisienko Mam pytanie :mam chyba dobrom gofrownicę -tefal, i mnie sie gofry w niej nie ładnie pieko, tzn miejscami blade jakby surowe a na krawędziach się zaczynajo jarać, co robie źle?
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- ja od kilku lat mam gofrownicę Dezal i jest absolutnie boska
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#681 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- a ja sie bede jutro widziec z truu
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
sieciuni!
się na kilkanaście minut sieciunia tylko łapie a mówiłąm jełopom, żeby poczekali, czy nie będzie zrywać, to nie! Podłączyć facet "O, działa! Modem ma pani zepsuty, do widzenia" Drugi modem mam jeszcze z gwarancją - tyż to samo ![]() Ja musze roboty szukać! Spirdlać od starych, bo już nie mogeu Dziś prawie cały dzień orania traktorem w polu, ała, wsjo mnie boli. A w międzyczasie rozmowa kwal. w skierach - mógł jełop od razu powiedzieć przez tel, że szuka kogoś na 1/2 etatu mieszkającego na miejscu, a nie kazać mi przyjeżdżać i zawracać głowę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-13 o 20:17 |
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pisałaś, że chleb może być (czy mi się coś pomyliło?), to czemu płatki nie?
I to nie te badziewne płatki, ale Bran flakesy sante i otręby- ale nie upieram się
|
#685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i ten od internetu i ten od rozmowy ![]() Cytat:
|
|
|
#687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Grzywka, a raczej tak do połowy głowy, to bardzo, bardzo jasny blond a reszta ciemny blond. I znacznie krócej niż obecnie. ![]() Cytat:
![]() To może ja napiszę co normalnie jadam: śniadanie: 3 łyżki płatków owsianych ugotowanych na wodzie + 1/2 szklanki mleka albo omlet z 2 jajek z glukozą i startym jabłkiem, sok pomarańczowy wyciskany przez się później: 2 kawy z glukozą i odtłuszczonym mlekiem obiad: zupa gotowana na maśle, nie na mięsie, bez zasmażki czy tam inszych cudawianek lub kawałek mięsa z warzywami gotowanymi na parze lub ogórkiem kiszonym - jak mam później: owoc lub kefir kolacja: jajko albo plaster mięsa chudego z ćwikłą + kawałek ananasa lub sok z ananasa bez cukru Do tego 1,5 litra wody. Da się jeść mniej albo inaczej i chudnąć?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
|
|
|
#688 | ||||||||
|
Panaroja
|
Przeciesz mówię , że chcę uchodzić za normalną
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja teeeesz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Czy to normalne , że wszedłszy w posiadanie jakiegoś zapachu natychmiast zaczynam obsesyjnie myśleć o następnym , a ten już przestaje być taki fascynujący ? Znaczy nie żebym go już nie chciała , co to to nie , ale już chcę następny nowy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli pediatra? No i czego się nie przyznajesz, przydasz się przydasz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
próbowałam dwa razy z jej przepisu i dwa razy wyszły mi gumowe i niedopieczone
![]() Ta moja ma 1300W i jest ciężka, ale z Twojej też powinny wychodzić dobre. Chyba,że ma zepsuty termostat. Moja poprzednia tak miała i trza było ją wyrzucić. Może spróbuj z innego przepisu na początek? Cytat:
Jeśli nic nie przegryzasz pomiędzy, to jesz malutko. Ale jak dla mnie za mało błonnika i za mało wody. A ruszasz się trochę? I masz wsjo w parjadkie z tarczycą? Bo mimo wszystko przy takiej diecie powinnaś chudnąć.Kalorii tam jest poniżej dziennego zapotrzebowania.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.

co jeszcze na ciepło w ten deseń ? 

Jakbym mu z Holandią wyskoczyła, wózek to nic przy Holadnii

, kaszka manna, albo z makaronem/ryżem
i niegroźna dla sylwetki kolacyjnie