|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
a ja sie spotykam ze znajomymi, jestem na kompie, a w weekendy pracuje
|
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę obiad ugotować, zakupy zrobić, z psem wyjść na spacer
|
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wolę spędzać czas ze znajomymi niz siedziec przed kompem, obiadu tez mi nikt nie gotuje
|
|
|
|
|
#574 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Hehehe, może nie będę wyliczać, co ja muszę zrobić
![]() Yaownica nie chce spać w dzień o normalnej porze, a potem pada jak mokra szmata późnym popołudniem i nie może zasnąć o tej porze, o której dzieci powinny iść spać czyli tłucze się do 22. Toteż niestety się podziewam ![]() Aaa, pamiętacie, jak niedawno pisałam o kursie makijażu? Wczoraj kliknęłam, bo znowu się pojawiła podobna oferta ![]() Co prawda tamta dotyczyła 6 tygodniowego cyklu, a tu jest tylko 20 godzin, ale te godziny to akurat meritum długiego kursu [po prostu odpada mi masa teorii]. Rzuciłam się na głęboką wodę, ale co tam, mam nadzieję, że się czegoś nauczę ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Macie tu fajne ![]() http://crackers.pinger.pl/m/6405960
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Co to za miny robisz ?! Jak to śpiewał Smoleń : "... Ludzie !!! Kochani ... Coście tacy smutni ??? Przecie jedziecie do pracy !!! ...". Trudno już teraz będzie pogadać tu, u nas. Asia - sama nie wie, w co ręce kłaść, NK - baluje ze znajomymi, Gosia i Karolina - zaczynają nowe, czasochłonne studenckie życie . Tylko my przed kompem siedzimy . Cytat:
Bomba !!! Zazdroszczę. Też bym chętnie poszła na coś takiego. A z tą "głęboka wodą", to nie tak do końca. Przecież już robisz ślitaśne malunki. Mam nadzieję, że się czegoś ciekawego nauczysz i nam przekażesz. Jadę dzisiaj kosiarki oglądać. Mam nadzieję, że już posezonowa wyprzedaż będzie. Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu kiedy zaczynasz kurs?
|
|
|
|
|
#577 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale trzeba zaczac wczesniej wplacac raty
![]() NK, jak Ci rodzice dadza na osobe tow. to bierz i zapraszaj kogos Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
masakra Cytat:
potem znasz nam relacje, czego Cie tam nauczyli ![]() Cytat:
roznie to z tym moze byc boo...nie wiem czy isc na te studia i mialam takie nastawienie ze 'pojde zobacze jak to jest studiowac' wiem ze rodzice to mnie przeswieca chyba jak nie pojde na te studia no ale to juz najmniejszy problem :P
|
|
|
#578 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po kursie może przejdziemy na "ty" Chociaż jestem jedyną osobą, która mówi "dzień dobry", a nie "cześć"![]() Cytat:
Cytat:
Ale za to już pierwsze zakupy krakowskie mamy za sobą... Musiałyśmy kupić coś do ubrania,bo zamarzałyśmy w krótkich spodenkach Dziś przerwa w wojażach,ale padam na pysk mimo to. I znowu mam migrene;/
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogole to przyszla mi ta sowka z ebaya, w jakies 2 tyg chyba
(bo dopiero niedawno sie zebralam zeby ja zamowic )
|
|
#580 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, ściorana jestem
![]() Już nie mogę doczekać się jutra ![]() W sobotę jedziemy z TŻ'em do Łodzi więc na pewno zajrzę do Manufaktury do największego Rossmanna w Europie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak średnio
![]() http://www.youtube.com/watch?v=O4_gh...&feature=share -słucham tego... Jesień zbliża się chyba szybciej niż myślałam
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pachy i bikini tez myslę, że mozesz zrobic sobie rok przerwy,poprawic mature i moze dojdziesz do wniosku, ze masz juz dosc tej pracy ![]() byłam z kol biegac i nawet jestem z siebie zadowolona, bo zadngeo postoju tylko 40 min biegu ale zeby nie było tak pięknie to nadrabiam i wcinam![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- dziewczyny ile przed maturą nie powinno scinac sie włosów?
|
|
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
przezorny zawsze ubezpieczony, czy jakos tak
![]() jak obleję to będę mogła winic tylko siebie, a nie fryzjerke
|
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dobijajcie mnie z tym ścinaniem włosów
Wg przesądów po 100dn, ale połowa dziewczyn z mojej klasy. ze mną na czele, była u fryzjera i/lub nie miała czerwonych majtek i wszyscy zdali,dostali się na studia(niektórzy trochę później )
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
e to na studniówke sobie podetne xD
|
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raczej idę, w sumie rodzice zapłacą więc...
|
|
|
|
|
|
#591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na zaoczne nie chce isc bo nie wiem czy bym dala rade, ja wiem ze mnostwo osob tak studiuje ale zero zycia studenckiego itd, tylko praca, szkola i nauka praktycznie :P a jak mam mozliwosc pojsc na dzienne to chce z tego skorzystac ![]() Cytat:
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
czyli tak w listopadzie wypadałoby juz wiedziec kogo zaprosic i to zrobic
|
|
|
|
|
#593 | |||||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że w ogóle się czegoś nauczę , bo 20h to jednak mało... A pokażę na pewno ![]() Nie wiem, nie ma określonej daty. Muszę zadzwonić i się umówić, ale to pewnie bliżej marca 2012, bo do tej daty kupon jest ważny. Cytat:
Dobre Z tego co pamiętam, to nawet Madzia na starcie zastrzeżeń nie miała, tylko czepiła się nieudolnego marketingu i promocji knajpy. Pyszny szpinak tam robią. Generalnie nie przepadam, ale tam jest taaaki dobry, że bajka A szefa kuchni niemal codziennie mijam/łam w drodze do pracy ![]() Zdam, zdam, o ile się nauczę Cytat:
Napracować się jeszcze zdążysz, a życie studenckie jest jedyne w swoim rodzaju. Nie zastanawiałabym się ani chwili. I to mówię ja z perspektywy osoby, która ma już jakieś tam doświadczenie ![]() A może uda Ci się zachować pracę np w trybie weekendowym? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W przeciwieństwie do Ciebie, właśnie złapałam fazę na robienie zakupów na ebayu. Mam 110 zł dodatkowych środków z pensji i de facto już ich nie mam, bo rozplanowane na zakupy ![]() A tak w ogóle to chciałam dziś Yaowej kupić łóżeczko na All i oczywiście akurat wtedy - awaria Dobra idę na ebay znowu wydać trochę $$
|
|
|
|
#594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Czyś Ty się z głupim na głowy pomieniałaś ?! Ten kto przerwał naukę, zrobił sobie tzw. odpoczynek i poszedł do pracy, najczęściej już do nauki nie wracał . Nie chciało mu się { !!! } . Miałam tego liczne przykłady wśród znajomych. Do takiego powrotu, to potrzeba hartu ducha i samozaparcia takiego, jakie mieli budowniczowie magistrali bajkalsko amurskiej. Trzeba iść za ciosem . Nie chcesz studiować, to nie studiuj i pracuj. Teraz jest jakaś dziwna psychoza na studiowanie. Tak samo jak na uzyskanie rozmiaru "32". Ale jeśli masz zamiar studiować, nie rób sobie żadnych przerw. Najwyżej po pierwszym roku zmienisz kierunek. Chyba można ?! Cytat:
Hłe, hłe, hłe ! Cytat:
A kopnął Cię ktoś ?! ![]() Właśnie się dowiedziałam, że ta moja znajoma, o której Wam pisałam {studiuje zaocznie "bezpieczeństwo wewnętrzne" , chce iść do policji} oblała dwa czy trzy egzaminy . Nie miała czasu na naukę, a siedziała w domu { Jak tam pralka ? Cytat:
Cytat:
Dobrze prawi ! Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo to zdolna pewnie też tak będę miećZbieram się zaraz znowu do wielkiego miasta...
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Ej co jest z Wami?
|
|
#597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Taaak, tylko, że zrobiłam dzisiaj o 7 rano przelew pensji na moje konto i nadal jej nie ma
Cytat:
![]() Chociaż tak całkiem bezzakupowo to nie jest bo kilka dni temu zamówiłam podkład mineralny na wspólnych ![]() Cytat:
![]() Chyba masz rację, bo gdybym teraz musiała iść na jakieś studia (po kilkuletniej przerwie) to też by mi się nie chciało Cytat:
Pralka podobno zrobiona tylko facet nie ma jak jej przywieźć, miał to zrobić dzisiaj ale się nie wyrobił i dopiero w poniedziałek - a ja mam stertę prania I tak jak wspominałam - głupi drut kosztował mnie 2 stówy No przecież NK już napisała, że mają lepsze zajęcia niż siedzenie przed kompem
|
|||
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam w Douglasie tusz z I Love, puder brązujący Sun Club i fioletowy tusz - te 2 ostatnie 2 w cenie 1
![]() Miałam też w łapkach ten nowy puder sypki ale się powstrzymałam Pędzelków niestety jeszcze u mnie nie ma ![]() A pieniędzy na koncie nadal nie mam - właśnie przez to tak się wzbraniałam przed założeniem konta w mojej robocie |
|
|
|
|
#599 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ciągle nie wiem, czy chcę ten biały z limitki Catrice, szukałam jakiegoś lakieru półprzezroczystego z niebieskimi drobinkami do nakładania warstw, ale nie znalazłam. Mam niby już ten topper Mermaid czy coś, ale nie daje takiego fajnego efektu, o jaki mi chodzi i chyba zupełnie niepotrzebnie go kupowałam A oprócz lakierów kuszą mnie jeszcze zestawy Skinfood i inne takie pielęgnacyjne. Są fajne sety próbkowe, ale pakowane po 2 szt i szukam wspólnika do zakupów ![]() Cytat:
trochę czasowo niestety już uwiązana jestem.---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Tusz I Love to ten dwustopniowy? Czytam niby wątek, ale już mi się we łbie pomieszało ![]() A sypaniec nowy to podobno to samo co w 50's.
|
|
|
|
#600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie się z kolei podoba Holika Aqua Jelly i czaję się na pełnowymiarowe, chociaż cena trochę mnie powstrzymuje ![]() Cytat:
![]() Puder podobno też jest fajny ale na razie się powstrzymałam z myślą, że będzie w stałej ofercie więc jeszcze zdążę kupić - wzięłam przykład z Ciebie Poza tym mam całego luminizinga z EDM, połowę pudru z ELFa i 1/3 pudru Skinfood |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

masakra