Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-14, 13:57   #1501
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Dodajka ja niestety miałam złe przeczucia w związku z Twoim egzaminem od samego rana, ale nie chciałam mówić żeby nie było że kraczę- taka już czarownica ze mnie ale myślę, że następnym razem się uda popłacz sobie to Ci dobrze zrobi a później na pewno spojrzysz na to wszystko na spokojnie i na pewno z zapałem podejdziesz do drugiego egzaminu
ściskam Cię

Marta witaj! bardzo miło Cię widzieć nie zazdroszczę tej pracy po 12h- sama tak pracuje 3 dni w tygodniu (8h w 1 pracy i 4h w drugiej) i padam na pyszczek a pracę mam typowo umysłową i przy kompie głownie

Hania gratuluję zdanego egzaminu!

Nurek baw się dobrze na wakacjach i też czekam z utęsknieniem na zdjęcie z tego co pamiętam masz pięękne loki

Dziewczyny trochę się już denerwuję jutrzejszą przeprowadzką, ale to taki pozytywny stres, już się nie mogę doczekać tak naprawdę wieczorem podpisuję umowę i poznam właścicielkę także 3majcie kciuki żebym wszystko pomyślnie załatwiła
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 14:16   #1502
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dodajka ja niestety miałam złe przeczucia w związku z Twoim egzaminem od samego rana, ale nie chciałam mówić żeby nie było że kraczę- taka już czarownica ze mnie ale myślę, że następnym razem się uda popłacz sobie to Ci dobrze zrobi a później na pewno spojrzysz na to wszystko na spokojnie i na pewno z zapałem podejdziesz do drugiego egzaminu
ściskam Cię

Marta witaj! bardzo miło Cię widzieć nie zazdroszczę tej pracy po 12h- sama tak pracuje 3 dni w tygodniu (8h w 1 pracy i 4h w drugiej) i padam na pyszczek a pracę mam typowo umysłową i przy kompie głownie

Hania gratuluję zdanego egzaminu!

Nurek baw się dobrze na wakacjach i też czekam z utęsknieniem na zdjęcie z tego co pamiętam masz pięękne loki

Dziewczyny trochę się już denerwuję jutrzejszą przeprowadzką, ale to taki pozytywny stres, już się nie mogę doczekać tak naprawdę wieczorem podpisuję umowę i poznam właścicielkę także 3majcie kciuki żebym wszystko pomyślnie załatwiła

za pozytywne załatwienie sprawy

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 15:22   #1503
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Baaardzo dziękuję osobie, która na mnie doniosła
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 17:57   #1504
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
A co niby takiego zrobiłaś?;>
Stary 2011-09-14, 18:11   #1505
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, widzę, że osoba życzliwa tylko czyha, aby na kogoś donieść. Tak jak na mnie z końcem X części poprzedniego wątku

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 18:38   #1506
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:

A o co chodzi?

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-09-14, 18:49   #1507
201701300931
Konto usunięte

Musiałam obciąć moje piękne długie pazurki Niestety jak dla mnie już były za długie, rano nawet nie mogłam soczewek założyć Znowu będę bawić się w zapuszczanie...

Eh, oddalam się trochę od tego wątku Dyskusja tutaj trwa w ciągu dnia, a ja w pracy niezbyt mogę korzystać z internetu. A wieczorami najczęściej cisza. Szkoda trochę, ale w dobrze, że jakaś tam "więź" się wytworzyła i w końcu poznam niektóre z Was

W ogóle chciałam powiedzieć coś odnośnie SPD Koleżanka mi kiedyś poleciła czarny domestos, który działa pod linią wody. Zaczęłam to stosować, bo toaleta po poprzedniej właścicielce była zapuszczona... I powiem Wam, że to naprawdę działa! Regularne stosowanie i zwykłego i tego czarnego sprawiło, że toaleta aż lśni Może kiedyś się przyda ta wiedza
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 19:17   #1508
marta1986222
Zakorzenienie

Zrobiłam sobie dzisiaj takie spa że w końcu czuję się dopieszczona

Długa kąpiel z olejkami,peeling,maska na włosy i manicure z malowaniem paznokci.

Teraz czekam na męża aż wróci z pracy ale to będzie dopiero około 21.

Teraz 2 dni pracy i na szczęście weekend wolny

W sobotę jesteśmy zaproszeni na grila na pożegnanie sezonu a w niedzielę relaks

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-09-14, 19:26   #1509
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Eh, oddalam się trochę od tego wątku Dyskusja tutaj trwa w ciągu dnia, a ja w pracy niezbyt mogę korzystać z internetu. A wieczorami najczęściej cisza. Szkoda trochę, ale w dobrze, że jakaś tam "więź" się wytworzyła i w końcu poznam niektóre z Was

W ogóle chciałam powiedzieć coś odnośnie SPD Koleżanka mi kiedyś poleciła czarny domestos, który działa pod linią wody. Zaczęłam to stosować, bo toaleta po poprzedniej właścicielce była zapuszczona... I powiem Wam, że to naprawdę działa! Regularne stosowanie i zwykłego i tego czarnego sprawiło, że toaleta aż lśni Może kiedyś się przyda ta wiedza
Ja tu wciąż jestem I baaardzo żałuję, że nie będzie mi dane poznać Cię osobiście

Co do czarnego domestosa - mówisz o tym Zero Kamienia? Ja używam go od bardzo dawna i fakt, na kamień pod linią wody działa doskonale. Ale niestety na zacieki od wody nie działa chyba nic Nie wiem, czego to jest przyczyną, ale mam takie szaro-żółto-kamieniste zacieki, od góry (tam, skąd leci woda) do linii wody. Takie dwie brzydkie linie... Może nie jest to mega widocznie, ale wystarczające, by wręcz było mi wstyd. A armatura ma 3 lata, i nie należała do najtańszych. Wręcz w drugą stronę

Czekam na te wyniki, i czekam, i się łudzę jak głupia...
Trzymacie mocno, prawda?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-09-14, 19:31   #1510
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
A co niby takiego zrobiłaś?;>
Przeklinałam Bez tego moje wyrażenie uczuć po oblanym egzaminie nie byłoby tak pełne

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Ooo, widzę, że osoba życzliwa tylko czyha, aby na kogoś donieść. Tak jak na mnie z końcem X części poprzedniego wątku
Dokładnie tak! Podobnie jest z oceną naszego wątku. Nie trudno sie domyślić kto za tym stoi

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
A o co chodzi?
O to, że osoby "życzliwe" inaczej czyhają na nasze potknięcia (przekleństwa, ubliżanie, formy reklamy, sprzedaży), donoszą na nas i dostajemy punkty karne. Niektórzy tak poprawiają sobie poziom swojej inteligencji i tak się dowartościują, ale czasami nawet to nie pomaga

W ogóle witaj u nas Brakowało mi Ciebie I mam kilka włosowych pytań, ale to potem

Cytat:
Dobrze wiedzieć My mamy cała łazienkę tak straszną, że patrzeć nie mogę na nią. Dosłownie wszystko jest do wymiany, ale skąd to wziąć 10 000 pln?

Pospałam trochę, wydzwaniałam do Aaby, bo nie bloknęłam telefonu i pewnie się wystraszyła, że coś się dzieje Poszłam do siostry z kosmetykami z avonu, pogadałyśmy sobie szczerze, pocieszyła mnie trochę i już mi o wiele lepiej

Przyszłam i zaserwowałam tż pyszny obiad Chamburger z budki obok.
Jutro już dostanie pyszny obiadek, nie ma to tamto
Stary 2011-09-14, 19:42   #1511
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tu wciąż jestem I baaardzo żałuję, że nie będzie mi dane poznać Cię osobiście

Co do czarnego domestosa - mówisz o tym Zero Kamienia? Ja używam go od bardzo dawna i fakt, na kamień pod linią wody działa doskonale. Ale niestety na zacieki od wody nie działa chyba nic Nie wiem, czego to jest przyczyną, ale mam takie szaro-żółto-kamieniste zacieki, od góry (tam, skąd leci woda) do linii wody. Takie dwie brzydkie linie... Może nie jest to mega widocznie, ale wystarczające, by wręcz było mi wstyd. A armatura ma 3 lata, i nie należała do najtańszych. Wręcz w drugą stronę

Trzymacie mocno, prawda?
Pewnie, że trzymamy

Cytat:
Przeklinałam Bez tego moje wyrażenie uczuć po oblanym egzaminie nie byłoby tak pełne

Dokładnie tak! Podobnie jest z oceną naszego wątku. Nie trudno sie domyślić kto za tym stoi

O to, że osoby "życzliwe" inaczej czyhają na nasze potknięcia (przekleństwa, ubliżanie, formy reklamy, sprzedaży), donoszą na nas i dostajemy punkty karne. Niektórzy tak poprawiają sobie poziom swojej inteligencji i tak się dowartościują, ale czasami nawet to nie pomaga
Nawet szkoda gadać na ten temat:/ Każda z nas ma swoje zdanie na w/w temat i szkoda słow, na prawdę...

Ale mam wk*rwa... No masakra jakaś:/ Temat nie na forum ogólne. Powiem tylko, że nie rozumiem dlaczego niektóre matki robią ze swoich synów maminsynków i uprzykrzają innym życie
Stary 2011-09-14, 19:46   #1512
teacherka
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny... Przygarniecie i mnie? Nie wiem czy mnie pamiętacie, bylam na tamtym wątku dopiero na koncu.
Jestem bez pracy, czuję się totalnie beznadziejna, bo z żadnej szkoły ani szkoły językowej ani nawet z korków nikt do mnie nie zadzwonił. I siedze w domu i martwię się i wyję z bezsilności... Siedzę całymi dniami sama, nie mam z kim pogadać, jedyna przyjaciółka tez jakby przestała się mną przejmować i odzywać się do mnie... Sypie mi się wszystko, a przez brak kontaktu z ludźmi całkiem wariuję. Ale obiecuję nie smęcić cały czas, nawet jakiś wkupny przepis mogę znowu zaserwowac...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 19:48   #1513
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Trzymacie mocno, prawda?
Oczywiście !!
Stary 2011-09-14, 19:51   #1514
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Chyba o tym
Powiem Ci, że ja przez wiele miesięcy stosowałam Domestos zwykły dwa razy w tygodniu (wtorek, czwartek) + w niedzielę ten czarny i naprawdę toaleta wygląda jak nowa. Tylko ważne było regularne stosowanie.

teacherka witaj
Stary 2011-09-14, 20:57   #1515
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

loki nie znikneły tylko sa krotkie
a przeprowadzka pójdzie jak po maśle i bedzie juz tylko lepiej

Cytat:

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny... Przygarniecie i mnie? Nie wiem czy mnie pamiętacie, bylam na tamtym wątku dopiero na koncu.
Jestem bez pracy, czuję się totalnie beznadziejna, bo z żadnej szkoły ani szkoły językowej ani nawet z korków nikt do mnie nie zadzwonił. I siedze w domu i martwię się i wyję z bezsilności... Siedzę całymi dniami sama, nie mam z kim pogadać, jedyna przyjaciółka tez jakby przestała się mną przejmować i odzywać się do mnie... Sypie mi się wszystko, a przez brak kontaktu z ludźmi całkiem wariuję. Ale obiecuję nie smęcić cały czas, nawet jakiś wkupny przepis mogę znowu zaserwowac...
ja pamiętam

ja czekam na 21 i loguje sie na przedmioty kto pierwszy ten lepszy! jak ja tego nie cierpie
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 21:09   #1516
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Ma-sa-kra
Ciekawe kiedy obróci się to wszystko przeciw "życzliwej inteligencji" która zapewne nas podczytuje

Cytat:
Musiałam obciąć moje piękne długie pazurki Niestety jak dla mnie już były za długie, rano nawet nie mogłam soczewek założyć Znowu będę bawić się w zapuszczanie...

Oj ja co rusz obcinam paznokcie, jak tylko ładnie urosną. Ale krotkie też sa piękne

A co do oddalania, to ja też na razie mniej się udzielam, bo nie mam czasu po prostu i jak zaglądam wieczorem to też tu cisza

aaby

dodaja mam nadzieje, że już lepiej Tobie trochę, jeśli moje słowa jakoś Cię uraziły to bardzo przepraszam, bo czasem moje gadki prosto z mostu nie wychodzą na dobre

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 21:16   #1517
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Oj ja co rusz obcinam paznokcie, jak tylko ładnie urosną. Ale krotkie też sa piękne
No właśnie moje nie są i w tym problem Mają brzydki kształt i mam strasznie krótką płytkę na lewej dłoni. No ale nie umiem sobie ładnie skrócić i obcinam do końca

Ciekawe jak tam kashmirka i jej umowa Zawsze chciałam mieszkać na / po studiach w kawalerce, ale nigdy nie wyszło. Teraz mając trzy pokoje na dwie osoby zastanawiam się jak można się w dwóch pokojach pomieścić Chociaż na wynajmowanym musieliśmy się zmieścić na 10m2... To był hardkor
Stary 2011-09-14, 21:16   #1518
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:

ja też musiałam obciąć pazury , nad czym ubolewam

muszę rodzicom w takim razie tego domestosa sprawić, bo w jednej łazience w wc straszny kamien się robi ;/ i mama kupowała te wszystkie bangi nie bangi i guzik działały..

rozchorowałam się... to pewnie przez klimę w sklepie ;/ TŻ kupił mi jakieś leki , ale jeszcze jutro tyko do pracy i trochę wolnego i będę mogła odpocząć i pobyć z TŻ bo ostatnio się zaniedbaliśmy ( siostra TŻ była u nas prawie 2 tygodnie i tylko szybki sexik z rana wchodził w grę )

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 21:18   #1519
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
żenua

Cytat:
a ja mam takie długie, że aż mi sie zawijają do środka powoli Juz mnie denerwują, ale po weekendzie obetne, bo teraz idziemy na wesele to musza byc ładne

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie dzisiaj takie spa że w końcu czuję się dopieszczona

Długa kąpiel z olejkami,peeling,maska na włosy i manicure z malowaniem paznokci.
Tez bym chciala zrobic sobie taki relaks, ale zrobilam sie tak leniwa, ze ograniczam sie do szybkiego prysznica, balsamowania i tyle zapuszczam sie powoli, a chcialam tego uniknąć
Chyba musze wziać przykład z Ciebie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
hej a czemu"szeptasz"?

sikorka robiłas test ?

ja dzis ambitnie, wyprasowalam wszystko co mialam, zrobilam porzadek w szafie- pozegnalam sie z letnimi sukienkami i przywitałam grube wełniane swetry

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-09-14 o 21:21
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 21:20   #1520
Anastazja86
Zakorzenienie

Dodaja-szkoda że nie udało się, ale wszystko przed Tobą następnym razem zdasz i będziesz super kierowcą
A jeśli chodzi o to donosicielstwo to brak słów

Haniulka- gratuluję zdania informatyki

Kash- trzymam kciuki za bezproblemową przeprowadzkę

Aaby-

witam

ja ostatnio mam mało czasu żeby zaglądać, tata wrócił do pracy a ja siedzę z mamą w tym czasie
wieczorem wpadam do domu kąpiel, kolacja, praca i spanko
są już grzyby a ja nie mam kiedy jechać ale Tż może jutro pojedzie i mi nazbiera
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 21:21   #1521
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie moje nie są i w tym problem Mają brzydki kształt i mam strasznie krótką płytkę na lewej dłoni. No ale nie umiem sobie ładnie skrócić i obcinam do końca

Ciekawe jak tam kashmirka i jej umowa Zawsze chciałam mieszkać na / po studiach w kawalerce, ale nigdy nie wyszło. Teraz mając trzy pokoje na dwie osoby zastanawiam się jak można się w dwóch pokojach pomieścić Chociaż na wynajmowanym musieliśmy się zmieścić na 10m2... To był hardkor
E tam jak dla mnie wszystkie pazurki jak zadbane to są ładne

Ano ciekawe, jurto się okaże miejmy nadzieję że dobrze wszystko

Stary 2011-09-14, 21:28   #1522
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
E tam jak dla mnie wszystkie pazurki jak zadbane to są ładne
nooo mi sie bardzo podobaja takie krótkie, nawet nie wystające za opuszek i pomalowane na czerwien albo granat
ale moja plytka jest szeroka i krotka i to nie ładnie wygląda
Stary 2011-09-14, 21:36   #1523
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
nooo mi sie bardzo podobaja takie krótkie, nawet nie wystające za opuszek i pomalowane na czerwien albo granat
ale moja plytka jest szeroka i krotka i to nie ładnie wygląda
nooo takie tez lubie
choc mi to sie wszystko podoba, nie nie wszystko tipsy wstrętnie zrobione i grube mi się nie podobają
a ja w ogole to mam manie że zawsze patrze na ręce innych

Stary 2011-09-14, 21:37   #1524
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
nooo takie tez lubie
choc mi to sie wszystko podoba, nie nie wszystko tipsy wstrętnie zrobione i grube mi się nie podobają
a ja w ogole to mam manie że zawsze patrze na ręce innych
i na buty tez mam taki nawyk
Stary 2011-09-14, 21:38   #1525
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Haniula zapomniałam kupić <ściana> ale muszę jutro ( bo rano tak mnie mdliło, że nie wiem czy to przez chorobę czy może coś innego ...)

mój TŻ się ze mnie śmieje , że to kolejna urojona ciążą ( pozamaciczna - domózgowa ) i każe mi iść do lekarza ( tutaj to go powinnam posłuchać bo mój @ ostatnio dziwny jest )

iskierka zgasła...
Stary 2011-09-14, 21:41   #1526
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Haniula zapomniałam kupić <ściana> ale muszę jutro ( bo rano tak mnie mdliło, że nie wiem czy to przez chorobę czy może coś innego ...)

mój TŻ się ze mnie śmieje , że to kolejna urojona ciążą ( pozamaciczna - domózgowa ) i każe mi iść do lekarza ( tutaj to go powinnam posłuchać bo mój @ ostatnio dziwny jest )
No i Twój Tż ma rację
do lekarza powinnaś iść

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
i na buty tez mam taki nawyk
nie buty to już mniej mnie kręcą

humoru nie mam, sprzeczka była

Stary 2011-09-14, 21:49   #1527
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
No i Twój Tż ma rację
do lekarza powinnaś iść

nie buty to już mniej mnie kręcą

ja wiem, że ma rację, ale ja się boję ... wiem, że to głupie , i cały czas szukam naiwniaka coby ze mną poszedł ( niekoniecznie z TŻ ;/ chcę iść)

mnie kręcą włosy :O tak jak i brzusie ciężąrnych aż mam ochotę macać itd.

u nas też była sprzeczka ( TŻ wydał za dużo kaski ostatnio , i się wkurzyłam, bo ja każdy grosz 10000 razy oglądam , nie kupuje nowych kosmetyków za drogich - szampon kupiłam za 1,99 ostatnio - a on musiał się "odstresować " )

idę się wykąpać , i lecę spać

Do jutra

iskierka zgasła...

Edytowane przez sikoreczka111
Czas edycji: 2011-09-14 o 21:50
Stary 2011-09-15, 07:00   #1528
marcia45
Zadomowienie

Hej dziewczyny

Ja jak zwykle na chwile przed praca, bo wieczorem nie ma szans coś nabazgrać. Paskudnie się dziś czuję i najchętnije bym wcale do pracy nie szła, a tyle mam do zrobienia. Dom jak pobojowisko, @ przyszła, więc jedyne na co mam ochotę to leżeć w łóżku i udawać, że umieram:P A tu dziś dentysta jeszcze.

Gratulacje za wszystkie zdane egzaminy. Nurku wreszcie pokonałaś nieszczęsną statystykę(ale co do włosów jestem w szoku i nie mogę sobie Ciebie wyobrazić w krótkich)

Abby dla Ciebie kciuki nadal, bo chyba wyników jednak nie było.
PS Co z Twoim blogiem?? , bo ja bym kociaki pooglądała. I mogłabym liczyć na PW z radą dotyczącą wódki na wesele. Bo już zakupiliśmy, ale straszą mnie, że za mało, a wesele też w lipcu.

Kash
ale Ci fajnie, nigdy nie miałam sama nawet pokoju i czasem sobie myślę, jak to by było.

Dodajko bardzo trzymałam kciuki i byłam pewna, że zdasz za pierwszym, ale te egzaminy są nieprzewidywalne. I nie pisz, że jesteś beznadziejna, ja zdawałam 6 razy Co mi totalnie obrzydziło auto i jazdę, ostatnim razem to było mi wszystko jedno czy zdam, czy nie i kazałam tacie obiecać, że jak nie zdam to już nie będę nigdy musiała podchodzić. Moim zdaniem następnym razem napewno się uda, tylko się niepoddawaj.

Z nowości zamówiliśmy wódkę na wesele i godz w kościele(ksiądz się pytał czy na pewno mam 18 lat). Dostałam też list, że jestem oficjalnie przyjęta na studia, teraz tylko trzeba wpłacić te ponad 2000 za pierwszy semestr, mam nadzieje, że dostanę sporą pensje na normalną umowę, bo inaczej studia niszczą nasze plany na samodzielne finansowanie wesela

Nie mam się w co ubrać do pracy, we wszystkim wyglądam paskudnie Chcę zakupy

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 07:30   #1529
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Pospałam trochę, wydzwaniałam do Aaby, bo nie bloknęłam telefonu i pewnie się wystraszyła, że coś się dzieje
Ależ przecież czasem trzeba sobie ulżyć Mnie tam to w ogóle nie poraziło, wręcz mogłam się wczuć w Twoją sytuację i też sobie pod nosem przeklnęłam

A tam. Mi to rybka, ja oceniam nasz wątek tak, jak oceniam, i nie potrzebne mi jakieś gwiazdki (lub ich brak) od zazdrośnic To my tworzymy wątek, nie żółte gwiazdki.

Oczywiście, że się wystraszyłam!
Jak możesz dzwonić do mnie łokciem?!

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Pewnie, że trzymamy

Cytat:
Oczywiście !!

Cytat:
aaby

Cytat:
Chyba o tym
Powiem Ci, że ja przez wiele miesięcy stosowałam Domestos zwykły dwa razy w tygodniu (wtorek, czwartek) + w niedzielę ten czarny i naprawdę toaleta wygląda jak nowa. Tylko ważne było regularne stosowanie.
Widzisz, na kamień pewnie i pomaga. A u mnie to nie jest chyba kamień, tylko raczej odbarwienie w tej ceramice/porcelanie/czymś-tam (z czego zrobione są kibelki? ), bo wszystkie środki typu Cilit Bang na kamień itp. nie pomagają. Jeszcze rozumiem, gdybym zapuszczała łazienkę, ale na jej punkcie jestem dość przewrażliwiona i od samego początku regularnie szoruję. Może błędem było, że zawsze używam czegoś w stylu Zero Kamienia, ale moja wina, że zawsze był kamień i zwykłe środki nie dawały rady?! No to teraz mam: albo kamień, albo szare szlaczki

Cytat:
Ja też kiedyś nienawidziłam swoich paznokci, bo miały właśnie paskudną szeroką i krótką płytkę. I nie wiem, jak to się stało, ale w ostatnich latach bardzo się poprawiły i płytka znacznie się wydłużyła. Może dlatego, że przestałam się nimi przejmować
Niestety długich paznokci nie mogę mieć, bo bardzo przeszkadzają mi choćby w pisaniu na klawiaturze - a w pracy piszę non stop. Z resztą, teraz, jak sobie maluję na jeden kolor, to nawet krótkie mi się podobają

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Aaby-

ja ostatnio mam mało czasu żeby zaglądać, tata wrócił do pracy a ja siedzę z mamą w tym czasie
wieczorem wpadam do domu kąpiel, kolacja, praca i spanko

Kochana, jak Mama? Wyprowadzacie ją na balkon? Postępy w jedzeniu lub rehabilitacji?
Wciąż myślę i trzymam kciuki

Cytat:

Sprzeczki czasem są potrzebne. Życzę, byście szybko o niej zapomnieli

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Abby dla Ciebie kciuki nadal, bo chyba wyników jednak nie było.
PS Co z Twoim blogiem?? , bo ja bym kociaki pooglądała. I mogłabym liczyć na PW z radą dotyczącą wódki na wesele. Bo już zakupiliśmy, ale straszą mnie, że za mało, a wesele też w lipcu.

Dostałam też list, że jestem oficjalnie przyjęta na studia, teraz tylko trzeba wpłacić te ponad 2000 za pierwszy semestr, mam nadzieje, że dostanę sporą pensje na normalną umowę, bo inaczej studia niszczą nasze plany na samodzielne finansowanie wesela

Nie mam się w co ubrać do pracy, we wszystkim wyglądam paskudnie Chcę zakupy
Dzięki
Blog działa i ma się dobrze - zapraszam
PW zaraz spłodzę - choć temat wódki jest baaardzo indywidualny...

Serdecznie gratuluję przyjęcia na studia! Doskonale rozumiem koszty naukowo-ślubne, bo przerabialiśmy to samo w tym samym czasie (ślub po pierwszym roku magisterki). U nas dodatkowo ten minus, że poszliśmy oboje - a czesne jeszcze wyższe niż Twoje
Niestety nie udało nam się pokryć wszystkich kosztów wesela z własnej kieszeni i niektóre jeszcze nam się czkawką odbijają, ale wiem, że gdybyśmy się uparli, że płacimy za wesele a nie idziemy na studia, to moi rodzice i tak zrobiliby przelew na studia, bo dla nich nauka i wykształcenie zawsze były na pierwszym miejscu. I chyba po prostu nie pozwoliliby mi zrobić przerwę. Zwłaszcza, że wiadomo - kobieta w końcu zajdzie w ciążę i później ciężko jest te studia zrobić.
Trzymam kciuki, byście sobie ze wszystkim dali radę

Na pewno wyglądasz ślicznie! To tylko jesienna chandra, chyba każdą z nas powoli dopada...
Co do zakupów - baaardzo chętnie pójdę z Tobą, tylko najpierw szóstka w lotto albo jakiś mały napad na duży bank

Dzień dobry Laski!
Ja od rana w nastroju czempionowym - sprawdziłam przed chwilą wyniki iii... 3!
To oznacza, że jeśli babka z seminarium, która do dziś milczy , da mi zaliczenie, to mam rok zaliczony i 160zł w kieszeni za warunek! A to oznacza, że tylko Ł. musi złożyć wniosek, czyli koszta ciut mniejsze!
Normalnie łzy mi poleciały, jak zobaczyłam ocenę w systemie!

(wstawiłabym stado cieszących się kulek, ale wiadomość jest przeładowana grafiką )

kash, opowiadaj, jak sytuacja na froncie! I pamiętaj - rób fotkę Fochny

Ach, gdyby dziś mi się chciało tak, jak mi się nie chce

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-09-15, 08:24   #1530
Anastazja86
Zakorzenienie

Marcia- gratuluję przyjęcia na studia co do kosztów to wiem co czujesz bo ja robię ostatni rok drugiej mgr i jeszcze podyplomowe, podyplomowe na szczęście kończą się w lutym a mgr w czerwcu czyli u mnie ostatni już rok opłat

Aaby- gratuluję
dziękuję że pytasz o mamę jeśli chodzi o jedzonko to teraz karmimy ją tzw "dietą przemysłową" to jest takie mleko wysokoenergetyczne i nie dajemy przez buźkę tylko mamy taką jakby kroplówkę i podłączamy ją do sondy w brzuszku, na balkon jej nie wystawiamy bo mama nie pewnie się na wózku czuje, taka ma minę smutną czyli że wie że ją sadzamy na wózek inwalidzki ale może z czasem się przekona, póki co sadzamy ją na krześle i na piłce do fitnessu i tam są wykonywane ćwiczenia
jakiś tam postęp jest, ostatnio jej śpiewałam to się uśmiechała jak się uśmiecha to ryczę jak bóbr

a co do kamienia w kibelku, tzn tych zacieków, ja mam z tym również problem i powiem Ci że trochę działa Cif, leję na te zacieki i szoruję ściereczką dosyć sztywną, może to mało higieniczne(robię w rękawiczkach) ale działa, niestety nie na całość bo zaraz przy obrzeżu muszli niestety ten kamień/zaciek już nie schodzi, ale przynajmniej nie ma tego żółtego nalotu przez cały kibelek, więc jeśli nie jest to u Ciebie tak zaawansowane to może pomoże, robię to raz-dwa razy w tygodniu

witam
mój Tż wrócił z nocki i pojechał na szkolenie trochę przesadzili bo po nocce chyba nie powinno być szkolenia na 8.30
ja siedzę z kawą i zaraz będę zbierać się do rodziców bo tata do pracy na 9 idzie
jestem ostatnio straszliwie zmęczona i też przydałyby się zakupy niestety kasy nie wiele, ale może uda mi się coś kupić jutro, bo dzisiaj cały dzień z mamą znowu bo tata w pracy
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości