|
|
#1321 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
edit: pierwsze szczytowankood nie pamiętam kiedy Yeahhhh... szkoda,że sernikiem
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-17 o 15:09 |
|||||
|
|
|
#1322 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sernika też , tylko ruchy, ruchy.... nie będziem przecież gorącego jeść
|
|
#1323 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę oglądać siatkarzy
Z piwkiem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sernik się produkuje.
|
|
#1325 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem gópia ze nie kupiłam wczoraj kurek Win - jesteście sobie z Flo pisane jednak dla Ciem - ale szitowo że nie majo innego kolora ( no i ceny ) http://www.vagabond.com/vagabond_pro...220&isoCode=PL dla siem rozpaczliwie szukam Candice ale wyższych i cheba nie produkujo - ehh wzdech Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-17 o 15:47 |
|
|
|
|
#1327 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Buty takie sobie, jak na tą cenę.
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie z chęcią roztyję przy Ves mogę tyć ( tylko tak zeby mię chciąła mimo wszystko, i też jej będę takie pyszności robić - tzn jajeczniczki i omleciki) jej ale by nam było fajnie ![]() ![]() a wieczorem do dzielnicy latarń rekreacyjnie of kors jadę na Przemyśl i Łańcut - moze tam coś będzie inkszego abo tanij NIENAWIDZĘ SIĘ PAKOWAĆ - jeszcze na tydz - dwa to luuz - ale na 3 dni wprost nienawidze z czego jeden w drodze bo i tak trzeba wziąść wciul bo rano zimno bo w dzięń ciepło bo wieczorem zimno grrrrrrrrrrr grrrrrr( end of marudzonko)
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-17 o 16:02 |
|
|
|
|
#1330 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- O matko, aż się zaśliniłam klik
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=namFjcOgHSE zawsze napawało mnie łoptymizmem i jakoś tak uśmiecham sie przy tem ( wbrew wsiemu) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-17 o 16:33 |
|
|
|
|
#1332 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. Galowy czy operacyjny ?Cytat:
nie mówię , że nie da się wypić , bo się da , ale taki mocny bardziej ścina owoce niż z nich aromat wyciąga ponoć . Ja zalewam takim 60-70% . Co do flaszy niepozornej - miałam kiedyś zdjęcie czterech ustawionych rządkiem litrowych butli po soczku Kubuś , z etykietkami nienaruszonymi , ze zgoła nie kubusiową zawartością Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-09-17 o 17:11 |
|||
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Nie żartuje
![]() Ale kazdy kto probuje mowi, zeby nie rozcienczac, wiec nie rozcienczyłam ![]() ... a zapomnialam... jeszcze cukier oczywiscie tam był edit: pachnie pieknie, ale ona stała rok prawie z wisienkami w srodku
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2011-09-17 o 17:20 |
|
|
|
#1334 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Znaczy zalewasz zasypane cukrem od razu ? Czy najpierw puszczają sok , a potem zalewasz ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam piekne, grube wiśnie, a one sie w tym spirycie i cukrze wysuszyły na kamyczki ![]() Jeszcze 4 flaszki bedzie, ale dopiero wczoraj butelki i korki tz kupił A jak sie słoik zwolni to znowu trzeba bedzie moce przerobowe uruchomić. Moze tym razem ze śliweczek?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty terrorystko ![]() ideu na piwo
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nie przypominaj mi nawet!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1340 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Super impreza jak widzę
To ja idę na drzemkę,pa
|
|
|
#1341 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja się czubię, bo Cię lubię! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ogrodzenie Wam przed blokiem stawiają? Cytat:
![]() Cytat:
Galowy ![]() --- Ja mam czerninę, ale ona straszliwie niemedialna, dlatego fotek nie będzie
|
||||||
|
|
|
#1342 |
|
Wpisz tu zomzing
|
"17:50] <Ja> i sprawdz plis, jakie masz przyprawy
[...] [17:59] <Ja> aa [17:59] <Ja> i co? [17:59] <Ja> sprawdz te przyprawy [18:02] <?> eeem [18:03] <Ja> no? [18:03] <Ja> tak, gdzies w kuchni [18:05] <?> no wiec [18:05] <?> papryksa [18:05] <?> pieprz [18:05] <?> grill [18:05] <?> galaretka [18:05] <?> barszcz czerwony barszcz czerwony [18:05] <?> budyn [18:05] <?> żurek [18:05] <Ja> hyhy [18:06] <?> hrebata jagodowa [18:06] <?> mydło w płynie [18:06] <Ja> ? [18:06] <?> stara bułka [18:06] <Ja> eee [18:06] <?> to mam w kartoniku z przyprawami [18:06] <Ja> dobra, ok"
|
|
|
|
#1343 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co to czernina?
przeleciałabym maleńczuka-zdecydowanie ![]()
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1347 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1349 | |
|
BAN stały
|
Co to było w tym momencie?
Cytat:
![]() Przecież żartuję sobie, w końcu nie jestem szwagrem (?) Pana Skrbk ![]() Poza tym, wiki podaje, że to szkocka whisky mieszana
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

A w planie jest jeszcze dietetyczny sernik

Z piwkiem 

) 

bo i tak trzeba wziąść wciul bo rano zimno bo w dzięń ciepło bo wieczorem zimno grrrrrrrrrrr grrrrrr( end of marudzonko)

nie mówię , że nie da się wypić , bo się da

Ide se więc, pffff 
tylko ten burbon nie burbon.....