Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-17, 22:18   #1471
Seagirl
Zadomowienie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
no to super przynajmniej nie będziecie się spierać i nie będziesz musiała się irytować

pierwsza jest super

kojarzę tę piosenkę, ale niestety nie powiem jaki jest jej tytuł może za kilka dni pojawi się na youtube- czasem wrzucają takie wykony i piszą kto je śpiewa w oryginale
No tak wiem że będzie na YouTubie ale chyba nie wytrzymam;-) Też ją kojarzę tylko nie znam tytułu;-(
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 22:34   #1472
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

witam wieczornie

no nie chcę zapeszać, ale chyba zdrowieję przespałam dzisiaj pół dnia. Jakieś dziwne to choróbsko, gorączka tylko 37, okropny ból mięśni i totalny niechciej i brak siły na cokolwiek. nawet dwukrotnie myszką nie mogłam klinknąć w największym kryzysie ale piję sobie fervex i kończę "bez mojej zgody"

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
kupiłam kolejne buty TŻ mnie zabije jak mu powiem
hehe wizazowe zakupy wciągnęły?? Trzymam kciuki, żeby zamówienie się udało. Sama czaiłam się na te botki, ale szkoda że to nie mój kolor

widziałam dziś w teleekspresie reportaż o babkach które szturmują salon sukien ślubnych na corocznej amerykańskiej wyprzedaży. Laski brały po kilka tych sukien, a miny miały takie, że...

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 22:37   #1473
evoonia86
Zakorzenienie

nena1984 cieszę się, że wracasz do zdrówka

my wybraliśmy ostateczny wzór i kolor kopert, więc ogłaszam, że mamy już gotowe zaproszenia

a teraz zbieram sie do łóżeczka. dobrej nocki
Stary 2011-09-17, 22:42   #1474
Seagirl
Zadomowienie

A my się chyba wkońcu zdecydowaliśmy na tekst graweru i w poniedziałek zaniosę do jubilera nasze obrączki;-) Ciężko było żeby mi i TŻ-owi odpowiadało, ja co prawda pewnie wolalabym coś innego, ale jemu się podoba taki tekst i w sumie mi też zaczął się podobać więc pójde mu na rękę;-)

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-09-17 o 22:59
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 22:54   #1475
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dzieki dziewczynki za opinie ciekawe jak sie na mnie bedzie prezentowac ta pierwsza jest 5 km od mojego domu, wiec tam na pewno pojade jak jej nie sprzeda:P

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Pierwsza super, druga jakaś taka... to bolerko mi się nie podoba Ale obie warte przymierzenia

na bolerko nie patrz tez mi sie nie podoba hehe na All by sie opchnelo jak cos

Cytat:
my wybraliśmy ostateczny wzór i kolor kopert, więc ogłaszam, że mamy już gotowe zaproszenia

oo super to pokazuj szybciutko, a nie ze sie tylko chwalisz
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 22:58   #1476
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:

pokaż, pokaż
ja tez zbieram sie do łózeczka na razie ale nie wiem czy jeszcze w nocy nie będę musiała wstawać i jechać po rodziców bo są na weselu. Mam nadzieję że będzie jakis dojazd i mnie nie będą budzić w nocy. na szczęście to tylko 10km
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 00:06   #1477
Chatka
Wtajemniczenie

Laseczki, odpisał mi jeden z wykładowców poprawił mi moje chorwackie streszczenie, także ogólnie rzecz biorąc już praktycznie całą pracę mam zrobioną Jeszcze tylko czekam, aż mi tenebrosa odpisze na esa z odpowiedzią, jak przetłumaczyć ten temat... Ale pewnie była tak zajęta przygotowaniami do imprezy, że nie spoglądała nawet na komórę. I będę mogła wrzucać do Archiwum Prac Dyplomowych

W ogóle dziś sobie przypomniałam, że nie zrobiłam sobie zdjęć do dyplomu! o 13.30 sobie przypomniałam, kiedy fotograf do 14! I jechałam na łeb na szyję z nieumytymi włosami... wyszłam jak wypłosz, ale w sumie kto na to szajstwo będzie patrzył Jutro muszę jeszcze zrobić przelew za dyplom, bo oczywiście o tym wszystkim zapomniałam przez chorobę...

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
HEj, dziewczyny oglądałyście Mam Talent? Wiecie co to za tytuł tej piosenki którą zaśpiewała Marta Podulka? Normalnie zakochałam sie, musze znaleźć ten utwór.
Oglądałam, ale niestety nie powiem Ci, co to za piosenka...

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
no nie chcę zapeszać, ale chyba zdrowieję przespałam dzisiaj pół dnia. Jakieś dziwne to choróbsko, gorączka tylko 37, okropny ból mięśni i totalny niechciej i brak siły na cokolwiek. nawet dwukrotnie myszką nie mogłam klinknąć w największym kryzysie ale piję sobie fervex i kończę "bez mojej zgody"
oo, to świetnie, że zdrowiejesz Ja właściwie też, już chyba nawet nie mam temperatury
A Bez mojej zgody czytasz czy oglądasz? Na jednym i drugim strasznie ryczałam

Cytat:
to teraz pokazuj całość

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
A my się chyba wkońcu zdecydowaliśmy na tekst graweru i w poniedziałek zaniosę do jubilera nasze obrączki;-) Ciężko było żeby mi i TŻ-owi odpowiadało, ja co prawda pewnie wolalabym coś innego, ale jemu się podoba taki tekst i w sumie mi też zaczął się podobać więc pójde mu na rękę;-)
o, a na jaki tekst się zdecydowaliście?

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-09-18 o 00:08
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 07:44   #1478
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Jakoś wcześnie wstałam dziś ,ale męczy mnie zatkany nos i ból gardła. Chorobą to trudno nazwać, ale dokuczliwe
_Paulinka_pierwsza sukienka jest wg mnie ładniejsza
Evoonia86 pochwal się zaporoszeniami
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 08:48   #1479
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
to będzie połaczenie dwoch ....tylko nie umie tego ładnie pokazac
O! Wydaje mi się, że baaardzo ładnie to połączenie wyjdzie. Czekam na efekt końcowy

Cytat:
jagodzia, jeszcze a'propos tego, co wymyśliła nena, to może właśnie coś z Jagodą Można wykorzystać tytuł takiego jednego filmu, "jagodowe noce" albo np. "jagodowy raj" albo "Świat Jagody" albo właśnie puściłam wodze fantazji - "JAGORACJA" (no wiecie, od jagody i dekoracji, a przy okazji jagodzia ma zawsze rację )

Co do @, to Wy wszystkie zmieniacie się w wiedźmy jak go dostaniecie, naprawdę? Ja jak dostaję, to spływa na mnie dopiero ukojenie, a największą bitchą jestem tuż przed.... U mnie więc @ to wybawienie od pmsa..
Ja jak mam @ to najgorsza jestem w pierwszy dzień. A tak to tydzień przed @ zaczynają mi się "zmierzłoty" i to jest znak, że znowu zbliża się okres

Co do propozycji dla jagodzi to ja nie mam pomysłu na takiego typu rzeczy. Już w drugim semestrze studiów wiedziałam, że moją specjalizacją nie będzie marketing gdyż za totalnie do tego się nie nadaję ;(. Ale podoba mi się propozycja chatki- JAGORACJA albo Świat Jagody

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
kupiłam kolejne buty TŻ mnie zabije jak mu powiem
Skąd ja to znam

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a ja znalazlam kolejne suknie ktore chyba chce przymierzyc jak bede w PL

http://allegro.pl/show_item.php?item=1821977560

http://allegro.pl/show_item.php?item=1825664584
Bardziej podoba mi się suknia nr 2 .

Cytat:

Ej no... Pokaż

Cytat:
Laseczki, odpisał mi jeden z wykładowców poprawił mi moje chorwackie streszczenie, także ogólnie rzecz biorąc już praktycznie całą pracę mam zrobioną Jeszcze tylko czekam, aż mi tenebrosa odpisze na esa z odpowiedzią, jak przetłumaczyć ten temat... Ale pewnie była tak zajęta przygotowaniami do imprezy, że nie spoglądała nawet na komórę. I będę mogła wrzucać do Archiwum Prac Dyplomowych

Dziewczyny, możecie mi powiedzieć gdzie można kupić pomarańczowe buty na obcasie? Znacie jakieś sklepy internetowe gdzie tego typu kolory mają? Kurcze, bo u mnie w okolicy nigdzie nie spotkam pomarańczowych butów, a chcę takie do ślubu i boję się, że nie zdążę kupić...
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 08:57   #1480
melod_y
Zakorzenienie

Hej Wam

Mam pytanie do dziewczyn które robiły zaproszenia stempelkami, lub które planują.
Macie może sprawdzone sposoby jak odbijać te stemple na kartce by zbytnio wszystko się nie brudziło?
Na allegro są specjalne bloczki akrylowe ale czy to spełnia funkcję?
Bo coś czuję że paprania przy tym może być.
Będę wdzięczna za odpowiedz i życzę udanej niedzieli.

ps. choróbsko też mnie coś bierze...

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-09-18 o 09:00
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 09:06   #1481
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Widzę, że jakieś bakcyle po wątku krążą, więc życzę wszystkim zdrówka

Paulinko, mi też podoba się bardziej pierwsza, ale obie na pewno warto zmierzyć.

mam dziś niezłego doła.....znów przybył mi kg i nie wiem, jak się za siebie zabrać....a muszę.....za niedługo wrócą wszystkie stracone w zeszłym roku kg i chyba się powieszę.....z 12 wróciły już 3...... ach, koniec tego użalania się nad sobą, muszę się brać do roboty....chciałabym tak kg na miesiąc z siebie zbierać, więc na spokojnie...ech, no kto da radę, jak nie ja?!

hehe, samomobilizacja....

udanej niedzieli! ! !

PS. Kiciu, Paulinko - dziś 300 dni do ślubu! a od jutra dwójeczka z przodu

Edytowane przez maly_czlowieczek
Czas edycji: 2011-09-18 o 09:08
maly_czlowieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 09:54   #1482
nena1984
Zakorzenienie

Hej niedzielnie

Cytat:
A Bez mojej zgody czytasz czy oglądasz? Na jednym i drugim strasznie ryczałam
wiesz co, wczoraj po północy skończyłam czytać ale najpierw widziałam film. I powiem tak, że po obejrzeniu go słabo mi się czytało tę książkę, bo wiedziałam jak się zakończy...jak bardzo się myliłam. Kiedy już na ostatnich stronach Anna miała wypadek, normalnie nie mogłam w to uwierzyć. Mimo wszystko cieszę się, że filmowcy wybrali inne zakończenie, bo to książkowe jest jednak trochę naciągane, ale i tak ryczałam jak bóbr - nie widząc nawet linijek tekstu. Jedną stronę musiałam czytać dwa razy

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Hej Wam

Mam pytanie do dziewczyn które robiły zaproszenia stempelkami, lub które planują.
Macie może sprawdzone sposoby jak odbijać te stemple na kartce by zbytnio wszystko się nie brudziło?
Na allegro są specjalne bloczki akrylowe ale czy to spełnia funkcję?
Bo coś czuję że paprania przy tym może być.
Będę wdzięczna za odpowiedz i życzę udanej niedzieli.
ja robiłam stempelkami na bloczku właśnie. Tylko ten bloczek sobie trochę stuningowałam. Miałam taką wolną gałkę co się montuje do drzwi szafy - mam nadzieję że wiesz o co kaman i przykleiłam go do tego bloczka. Dzięki temu miałam równy docisk i nic mi się nei rozjeżdzało. Nie no bez bloczka to chyba nie da rady. Zalezy jakie masz te stemple. Ja miałam silikonowe i nie dało rady bez bloczka. Tzn. nie musisz zamawiać na all, możesz poszukać czegoś co spełni podobne funkcje - tj. gładka powierzchnia, żeby stemple się przykeliły, bo tak naprawdę ten bloczek to kawałek przezroczystej pleksy

dużo zdrówka życzę

wracam do zaległości związanych z pracą (nienawidzę pracowitych weekendów)

Stary 2011-09-18, 09:57   #1483
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry. U mnie dziś zapowiada się ładny dzień a TŻ nie ma

A dziś nasze 300dni a jutro już 299 do ślubu i 63 msc razem
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 10:07   #1484
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Hej niedzielnie

wiesz co, wczoraj po północy skończyłam czytać ale najpierw widziałam film. I powiem tak, że po obejrzeniu go słabo mi się czytało tę książkę, bo wiedziałam jak się zakończy...jak bardzo się myliłam. Kiedy już na ostatnich stronach Anna miała wypadek, normalnie nie mogłam w to uwierzyć. Mimo wszystko cieszę się, że filmowcy wybrali inne zakończenie, bo to książkowe jest jednak trochę naciągane, ale i tak ryczałam jak bóbr - nie widząc nawet linijek tekstu. Jedną stronę musiałam czytać dwa razy

ja robiłam stempelkami na bloczku właśnie. Tylko ten bloczek sobie trochę stuningowałam. Miałam taką wolną gałkę co się montuje do drzwi szafy - mam nadzieję że wiesz o co kaman i przykleiłam go do tego bloczka. Dzięki temu miałam równy docisk i nic mi się nei rozjeżdzało. Nie no bez bloczka to chyba nie da rady. Zalezy jakie masz te stemple. Ja miałam silikonowe i nie dało rady bez bloczka. Tzn. nie musisz zamawiać na all, możesz poszukać czegoś co spełni podobne funkcje - tj. gładka powierzchnia, żeby stemple się przykeliły, bo tak naprawdę ten bloczek to kawałek przezroczystej pleksy

dużo zdrówka życzę

dzieki za informacje właśnie tak myslalam ze ciężko byłoby odbijac te stemple recznie.

A powiedz czy ciężko było odbijać te wzorki? nic się nie brudziło?

Szukam wszelkich informacji bo nie wiem czy podjąć się samodzielnego robienia kartek, czy dac sobie spokój

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 10:17   #1485
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle dziś sobie przypomniałam, że nie zrobiłam sobie zdjęć do dyplomu! o 13.30 sobie przypomniałam, kiedy fotograf do 14! I jechałam na łeb na szyję z nieumytymi włosami... wyszłam jak wypłosz, ale w sumie kto na to szajstwo będzie patrzył Jutro muszę jeszcze zrobić przelew za dyplom, bo oczywiście o tym wszystkim zapomniałam przez chorobę...
przepraszam, ze sie smieje, ale wyobrazilam sobie jak zabiegana Chatka smiga po fotografach mialam prawie identyczną sytuacje, ale ze zdjeciami do prawka... Mialam miec prawko w przyspieszonym tempie, zeby zdązyc przed pierwszym wyjazdem tutaj do No, TZta nie bylo w kraju, bylam u tego Pana co mi mial zaklepac ten szybki egzamin, a on do mnie, ze potrzebuje na dzisiaj zdjecia, byl juz wieczor.. a ja nie mialam ZADNEJ kasy przy sobie, to jade busem do domu po pieniadze, ide do pierwszego lepszego foto, wygladalam jak straszydlo i spowrotem busem do tego faceta. normalnie plakalam w tym busie, a to ze TZta nie ma, ze nie wzielam kasy, ze musze czekac na tego busa 15 minut.. ale teraz sie z tego smieje

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość

mam dziś niezłego doła.....znów przybył mi kg i nie wiem, jak się za siebie zabrać....a muszę.....za niedługo wrócą wszystkie stracone w zeszłym roku kg i chyba się powieszę.....z 12 wróciły już 3...... ach, koniec tego użalania się nad sobą, muszę się brać do roboty....chciałabym tak kg na miesiąc z siebie zbierać, więc na spokojnie...ech, no kto da radę, jak nie ja?!

udanej niedzieli! ! !

PS. Kiciu, Paulinko - dziś 300 dni do ślubu! a od jutra dwójeczka z przodu

nie smutaj sie zdązysz jeszcze zgubic te kilogramy 3 to nie duzo

aaa tak mamy dzisiaj 300 ddś
Stary 2011-09-18, 10:49   #1486
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie niedzielnie!

Udało mi się odespać naukę i wreszcie od dwóch tygodnie udało mi się od razu zasnąć i spać spokojnie! Chyba stres ze mnie zszedł.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a ja znalazlam kolejne suknie ktore chyba chce przymierzyc jak bede w PL

http://allegro.pl/show_item.php?item=1821977560

http://allegro.pl/show_item.php?item=1825664584
Zdecydowanie pierwsza mi się bardziej podoba, ale przymierzyć zawsze warto obie

Cytat:
Widzę, że jakieś bakcyle po wątku krążą, więc życzę wszystkim zdrówka

Paulinko, mi też podoba się bardziej pierwsza, ale obie na pewno warto zmierzyć.

Też postanowiłam się wsiąść za siebie. Ja chciałbym zrzucić brzuszek i boczki, a już sama nie wiem jak to zrobić. Jakiś czas temu kupiłam Twistera (takie kółko do ćwiczeń) i w sumie całe 3 miesiące przed weselem kolegi ćwiczyłam na tym i nie widziałam żadnych efektów wiec z braku mobilizacji przestałam. Teraz wpadłam na pomysł, że kupię sobie ławeczkę do brzuszków, żeby nie obciążać kręgosłupa, ale nie wiem czy to pomoże. Ćwiczyła, któraś z was na takiej ławeczce??

Wczoraj byliśmy na imieninach u babci Tż. Śmiać mi się chciało bo córka jego kuzynki stwierdziła, że chce mieć mojego Tż za tatę i mnie za mame. Poszła do swojej mamy i się pyta czy może mieć nowych rodziców. Kuzynka śmiałą się i mówi, że pewnie, a małą przyszła do nas i mówi, że musimy pojechać do domu i ona sobie spakuje rzeczy i będzie z nami mieszkać i będzie miała teraz ciocie Karolinę i wujka Andrzeja ( jej rodzice). Strasznie fajna ta mała. Jak jechaliśmy do domu to na prawdę brała się z nami.

Dzisiaj trzecie spotkanie na naukach....ciekawe czego ciekawego znów się dowiemy.

Miłej niedzieli

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 11:15   #1487
gosiulka22
Wtajemniczenie

witam
ale dzis piękny dzień a ja go muszę spędzić przed książkami tak mi się nie chce...
Dziewczyną chorującym życze zdrówka, to samo przechodziłam tydzień temu. Na szczęscie juz wyzdrowiałam.

Edytowane przez gosiulka22
Czas edycji: 2011-09-18 o 11:16
Stary 2011-09-18, 11:20   #1488
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Muszę się uczyć ale nie wychodzi. Po południu chyba pojadę na kawę odpustową do cioci TŻta

Gosza widzimy się w czwartek

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 11:24   #1489
Ania_M_
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny
Tym które mają 300 dni do ślubu gratuluję
U mnie dziś pochmurno, nieciekawie - więc dzień planuję spędzić na poszukiwaniu zaproszeń i upominków dla gości
Gdzie szukałyście swoich? Allegro, czy może na innych stronkach?

życzę miłej niedzieli
A tu świetna piosenka
http://www.youtube.com/watch?v=8A7YI...layer_embedded

Edytowane przez Ania_M_
Czas edycji: 2011-09-18 o 11:26
Ania_M_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 11:29   #1490
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry

wszystkim chorującym życzę dużo zdrówka

tym, co mają 300 ddś gratuluję już od jutra będzie 2, która wierzcie mi na słowo bardzo szybko zbliża się do 1

zaproszenia- zdjęcia porobię po obiadku i wstawię
Stary 2011-09-18, 11:36   #1491
marylka80
Zadomowienie

Witam was w to paskudne, deszczowe przedpoludnie
Ja to jak zwykle u was weekendowo goszcze, w tygodniu zupelny brak czasu, ale za to podczytuje regularnie

Mam pytanko do was, czy juz planowalayscie, lub zastanwialyscie sie na piosenkami/piesniami ktore beda spiewane w kosciele? Bo mam taki maly dylemat...
Moja znajoma bardzo chce nam zaspiewac w kosciele piosenke Hallelujah
To piosenka w jej wykonaniu...

http://www.youtube.com/watch?v=0Tc3xoVAdRU

Nie ukrywam, ze ta piosenka strasznie mi sie podoba i za kazdym razem kiedy ja slysze mam dreszcze na calym ciele szczegolnie w jej wykonaniu...

Problem jest taki ze nie jestem do konca przekonana czy ta piosenka pasuje do kosciola...Co wy na to?
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 11:43   #1492
Ania_M_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Ja to jak zwykle u was weekendowo goszcze, w tygodniu zupelny brak czasu, ale za to podczytuje regularnie

Mam pytanko do was, czy juz planowalayscie, lub zastanwialyscie sie na piosenkami/piesniami ktore beda spiewane w kosciele? Bo mam taki maly dylemat...

Nie ukrywam, ze ta piosenka strasznie mi sie podoba i za kazdym razem kiedy ja slysze mam dreszcze na calym ciele szczegolnie w jej wykonaniu...

Problem jest taki ze nie jestem do konca przekonana czy ta piosenka pasuje do kosciola...Co wy na to?
Po pierwsze Twoja znajoma ma piękny głos, sama mam ciarki
Po drugie moim zdaniem pineska pasuje do kościoła

Piękny głos
Stary 2011-09-18, 12:26   #1493
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Seagirl Marta w Mam talent śpiewała to http://www.youtube.com/watch?v=Gm3z3i_xfaM Skunk Anansie- Brazen

Cytat:

Jak to czytam to mam deja vu. Serio. Przed moim oddaniem pracy zapomniałam o zdjęciach i przelewie. O przelewie przypomniało mi się noc przed oddaniem. A ze zdjęciami było tak, że musiałam je mieć "na jutro", a byłam chora, opuchnięta i nie chciałam się dodatkowo dołować widokiem mojej zmęczonej facjaty na dyplomie, więc co? Zeskanowałam fotę z dyplomu licencjackiego, zaniosłam do fotografa i tak miałam foty za połowę ceny. No i wszystko przez to, że byłam chora

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Gosza widzimy się w czwartek

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 12:49   #1494
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
to będzie połaczenie dwoch ....tylko nie umie tego ładnie pokazac
super
Cytat:

ach, piszę do Was z prośbą o poradę........powiedzcie, czy to będzie niestosowne jeśli pójdę "na suknie" ze świadkową i 4 przyjaciółkami.....boję się, że jak w 6 wparzymy do salonu to nas wyrzucą....

mam nadzieję, że miło Wam mija weekend
ja myślę ze na pewno Cię nikt nie wyrzuci tylko czy nie boisz się takiej ilości "doradców"? ostatecznie każdy ma inny gust
Ja chodziłam sama, tylko w ten dzień kiedy już kupiłam suknię poszłam z siostrą
Cytat:
jagodzia, jeszcze a'propos tego, co wymyśliła nena, to może właśnie coś z Jagodą Można wykorzystać tytuł takiego jednego filmu, "jagodowe noce" albo np. "jagodowy raj" albo "Świat Jagody" albo właśnie puściłam wodze fantazji - "JAGORACJA" (no wiecie, od jagody i dekoracji, a przy okazji jagodzia ma zawsze rację )
fajne te "jagodowe" nazwy

Cytat:

Cytat:

współczuję ja też nie lubię

Od razu widać ze weekend bo mało nadrabiania je też wczoraj wieczorkiem nie siedziałam przy kompie tylko byłam na mieście z TŻem i przyjaciółką
a dziś rano spaliśmy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 14:00   #1495
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
dzieki za informacje właśnie tak myslalam ze ciężko byłoby odbijac te stemple recznie.

A powiedz czy ciężko było odbijać te wzorki? nic się nie brudziło?

Szukam wszelkich informacji bo nie wiem czy podjąć się samodzielnego robienia kartek, czy dac sobie spokój
mi się nic nie brudziło, ale kwestia żeby mieć dobry tusz, który w miarę szybko wysycha. Ja mialam taki z empiku i taki z allegro i ten z all. był tragiczny, bardzo wodnisty. Dlatego kupiłam w empiku i już było spoko. spróbuj njpierw na brudno poodbijać

Cytat:
Bo mam taki maly dylemat...
piekne wykonanie, ale moim zdaniem ta piosenka nie pasuje do kościoła. Przede wszystkim dlatego że to nie jest piosenka o tematyce religijnej, jakby się mogło wydawać, wręcz przeciwnie w jednej zwrotce, autor nawet wątpi w istnienie Boga, tzn. wyraża jedynie możliwość, że On jest.

Stary 2011-09-18, 14:07   #1496
Lilith890502
Zakorzenienie

hej dziewczynki, ja się lenie u rodziców nadal, pozdrawiam Was z nad kawy i ciacha

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 14:13   #1497
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:

piosenka piękna, koleżanka ma sliczny głos tylko pozazdrościc nie pomogę Ci w kwesti tej piosenki bo sama się zastanawiam czy pasuje do kościoła
Stary 2011-09-18, 14:14   #1498
evoonia86
Zakorzenienie

oto nasze w pełni gotowe zaproszenia trochę kiepska jakość, ale nazywo wyglądają cudnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0076.jpg (76,2 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0078.jpg (79,6 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0079.jpg (77,3 KB, 49 załadowań)
Stary 2011-09-18, 14:23   #1499
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
oto nasze w pełni gotowe zaproszenia trochę kiepska jakość, ale nazywo wyglądają cudnie
ekstra bardzo oryginalne

Stary 2011-09-18, 14:25   #1500
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo ladnie wykonane a nie macie w srodku informacji o potwierdzeniu?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości