|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
Cytat:
|
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
witam wieczornie
no nie chcę zapeszać, ale chyba zdrowieję ale piję sobie fervex i kończę "bez mojej zgody"hehe wizazowe zakupy wciągnęły?? Trzymam kciuki, żeby zamówienie się udało. Sama czaiłam się na te botki, ale szkoda że to nie mój kolor widziałam dziś w teleekspresie reportaż o babkach które szturmują salon sukien ślubnych na corocznej amerykańskiej wyprzedaży. Laski brały po kilka tych sukien, a miny miały takie, że...
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
nena1984 cieszę się, że wracasz do zdrówka
my wybraliśmy ostateczny wzór i kolor kopert, więc ogłaszam, że mamy już gotowe zaproszenia a teraz zbieram sie do łóżeczka. dobrej nocki |
|
|
|
#1474 |
|
Zadomowienie
|
A my się chyba wkońcu zdecydowaliśmy na tekst graweru i w poniedziałek zaniosę do jubilera nasze obrączki;-) Ciężko było żeby mi i TŻ-owi odpowiadało, ja co prawda pewnie wolalabym coś innego, ale jemu się podoba taki tekst i w sumie mi też zaczął się podobać więc pójde mu na rękę;-)
Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-09-17 o 22:59 |
|
|
|
#1475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczynki za opinie
ciekawe jak sie na mnie bedzie prezentowac ta pierwsza jest 5 km od mojego domu, wiec tam na pewno pojade jak jej nie sprzeda:P Cytat:
na bolerko nie patrz tez mi sie nie podoba hehe na All by sie opchnelo jak cos![]() Cytat:
to pokazuj szybciutko, a nie ze sie tylko chwalisz![]()
|
||
|
|
|
#1476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tez zbieram sie do łózeczka na razie ale nie wiem czy jeszcze w nocy nie będę musiała wstawać i jechać po rodziców bo są na weselu. Mam nadzieję że będzie jakis dojazd i mnie nie będą budzić w nocy. na szczęście to tylko 10km |
|
|
|
|
#1477 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Laseczki, odpisał mi jeden z wykładowców
Jeszcze tylko czekam, aż mi tenebrosa odpisze na esa z odpowiedzią, jak przetłumaczyć ten temat... Ale pewnie była tak zajęta przygotowaniami do imprezy, że nie spoglądała nawet na komórę. I będę mogła wrzucać do Archiwum Prac Dyplomowych ![]() W ogóle dziś sobie przypomniałam, że nie zrobiłam sobie zdjęć do dyplomu! o 13.30 sobie przypomniałam, kiedy fotograf do 14! I jechałam na łeb na szyję z nieumytymi włosami... wyszłam jak wypłosz, ale w sumie kto na to szajstwo będzie patrzył Jutro muszę jeszcze zrobić przelew za dyplom, bo oczywiście o tym wszystkim zapomniałam przez chorobę...Cytat:
Cytat:
Ja właściwie też, już chyba nawet nie mam temperatury ![]() A Bez mojej zgody czytasz czy oglądasz? Na jednym i drugim strasznie ryczałam ![]() Cytat:
to teraz pokazuj całość ![]() Cytat:
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-09-18 o 00:08 |
||||
|
|
|
#1478 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jakoś wcześnie wstałam dziś ,ale męczy mnie zatkany nos i ból gardła. Chorobą to trudno nazwać, ale dokuczliwe _Paulinka_pierwsza sukienka jest wg mnie ładniejsza Evoonia86 pochwal się zaporoszeniami
|
|
|
|
#1479 | ||||
|
Zadomowienie
|
O! Wydaje mi się, że baaardzo ładnie to połączenie wyjdzie. Czekam na efekt końcowy
![]() Cytat:
![]() Co do propozycji dla jagodzi to ja nie mam pomysłu na takiego typu rzeczy. Już w drugim semestrze studiów wiedziałam, że moją specjalizacją nie będzie marketing gdyż za totalnie do tego się nie nadaję ;(. Ale podoba mi się propozycja chatki- JAGORACJA albo Świat Jagody Skąd ja to znam ![]() Cytat:
. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, możecie mi powiedzieć gdzie można kupić pomarańczowe buty na obcasie? Znacie jakieś sklepy internetowe gdzie tego typu kolory mają? Kurcze, bo u mnie w okolicy nigdzie nie spotkam pomarańczowych butów, a chcę takie do ślubu i boję się, że nie zdążę kupić...
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
Mam pytanie do dziewczyn które robiły zaproszenia stempelkami, lub które planują. Macie może sprawdzone sposoby jak odbijać te stemple na kartce by zbytnio wszystko się nie brudziło? Na allegro są specjalne bloczki akrylowe ale czy to spełnia funkcję? Bo coś czuję że paprania przy tym może być. Będę wdzięczna za odpowiedz i życzę udanej niedzieli. ps. choróbsko też mnie coś bierze...
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-09-18 o 09:00 |
|
|
|
#1481 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że jakieś bakcyle po wątku krążą, więc życzę wszystkim zdrówka
![]() Paulinko, mi też podoba się bardziej pierwsza, ale obie na pewno warto zmierzyć. mam dziś niezłego doła.....znów przybył mi kg i nie wiem, jak się za siebie zabrać....a muszę.....za niedługo wrócą wszystkie stracone w zeszłym roku kg i chyba się powieszę.....z 12 wróciły już 3...... ach, koniec tego użalania się nad sobą, muszę się brać do roboty....chciałabym tak kg na miesiąc z siebie zbierać, więc na spokojnie...ech, no kto da radę, jak nie ja?!hehe, samomobilizacja.... udanej niedzieli! ! ! PS. Kiciu, Paulinko - dziś 300 dni do ślubu! a od jutra dwójeczka z przodu
Edytowane przez maly_czlowieczek Czas edycji: 2011-09-18 o 09:08 |
|
|
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej niedzielnie
Cytat:
Cytat:
![]() dużo zdrówka życzę wracam do zaległości związanych z pracą (nienawidzę pracowitych weekendów)
|
||
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. U mnie dziś zapowiada się ładny dzień a TŻ nie ma
A dziś nasze 300dni a jutro już 299 do ślubu i 63 msc razem
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za informacje A powiedz czy ciężko było odbijać te wzorki? nic się nie brudziło? Szukam wszelkich informacji bo nie wiem czy podjąć się samodzielnego robienia kartek, czy dac sobie spokój
|
|
#1485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam, ze sie smieje, ale wyobrazilam sobie jak zabiegana Chatka smiga po fotografach mialam prawie identyczną sytuacje, ale ze zdjeciami do prawka... Mialam miec prawko w przyspieszonym tempie, zeby zdązyc przed pierwszym wyjazdem tutaj do No, TZta nie bylo w kraju, bylam u tego Pana co mi mial zaklepac ten szybki egzamin, a on do mnie, ze potrzebuje na dzisiaj zdjecia, byl juz wieczor.. a ja nie mialam ZADNEJ kasy przy sobie, to jade busem do domu po pieniadze, ide do pierwszego lepszego foto, wygladalam jak straszydlo i spowrotem busem do tego faceta. normalnie plakalam w tym busie, a to ze TZta nie ma, ze nie wzielam kasy, ze musze czekac na tego busa 15 minut.. ale teraz sie z tego smieje![]() Cytat:
nie smutaj sie zdązysz jeszcze zgubic te kilogramy 3 to nie duzo![]() aaa tak mamy dzisiaj 300 ddś |
||
|
|
|
#1486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie niedzielnie!
Udało mi się odespać naukę i wreszcie od dwóch tygodnie udało mi się od razu zasnąć i spać spokojnie! Chyba stres ze mnie zszedł. Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj byliśmy na imieninach u babci Tż. Śmiać mi się chciało bo córka jego kuzynki stwierdziła, że chce mieć mojego Tż za tatę i mnie za mame. Poszła do swojej mamy i się pyta czy może mieć nowych rodziców. Kuzynka śmiałą się i mówi, że pewnie, a małą przyszła do nas i mówi, że musimy pojechać do domu i ona sobie spakuje rzeczy i będzie z nami mieszkać i będzie miała teraz ciocie Karolinę i wujka Andrzeja ( jej rodzice). Strasznie fajna ta mała. Jak jechaliśmy do domu to na prawdę brała się z nami. Dzisiaj trzecie spotkanie na naukach....ciekawe czego ciekawego znów się dowiemy. Miłej niedzieli
|
|
#1487 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
ale dzis piękny dzień a ja go muszę spędzić przed książkami tak mi się nie chce...Dziewczyną chorującym życze zdrówka, to samo przechodziłam tydzień temu. Na szczęscie juz wyzdrowiałam.
"O losie kobiety decyduje miłość na jaką się godzi" "http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3dqk3tx6grmp2.png" Edytowane przez gosiulka22 Czas edycji: 2011-09-18 o 11:16 |
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Muszę się uczyć ale nie wychodzi. Po południu chyba pojadę na kawę odpustową do cioci TŻta ![]() Gosza widzimy się w czwartek
|
|
|
|
#1489 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Tym które mają 300 dni do ślubu gratuluję ![]() U mnie dziś pochmurno, nieciekawie - więc dzień planuję spędzić na poszukiwaniu zaproszeń i upominków dla gości ![]() Gdzie szukałyście swoich? Allegro, czy może na innych stronkach? życzę miłej niedzieli ![]() A tu świetna piosenka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8A7YI...layer_embedded
05.05.2012 Nasz Ślub ![]() Edytowane przez Ania_M_ Czas edycji: 2011-09-18 o 11:26 |
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wszystkim chorującym życzę dużo zdrówka tym, co mają 300 ddś gratuluję już od jutra będzie 2, która wierzcie mi na słowo bardzo szybko zbliża się do 1 ![]() zaproszenia- zdjęcia porobię po obiadku i wstawię
|
|
|
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
Witam was w to paskudne, deszczowe przedpoludnie
![]() Ja to jak zwykle u was weekendowo goszcze, w tygodniu zupelny brak czasu, ale za to podczytuje regularnie ![]() Mam pytanko do was, czy juz planowalayscie, lub zastanwialyscie sie na piosenkami/piesniami ktore beda spiewane w kosciele? Bo mam taki maly dylemat... Moja znajoma bardzo chce nam zaspiewac w kosciele piosenke Hallelujah To piosenka w jej wykonaniu... http://www.youtube.com/watch?v=0Tc3xoVAdRU Nie ukrywam, ze ta piosenka strasznie mi sie podoba i za kazdym razem kiedy ja slysze mam dreszcze na calym ciele szczegolnie w jej wykonaniu... Problem jest taki ze nie jestem do konca przekonana czy ta piosenka pasuje do kosciola...Co wy na to? |
|
|
|
#1492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po drugie moim zdaniem pineska pasuje do kościoła ![]() Piękny głos ![]()
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Seagirl Marta w Mam talent śpiewała to http://www.youtube.com/watch?v=Gm3z3i_xfaM Skunk Anansie- Brazen
Cytat:
![]()
|
|
#1494 | ||||
|
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
tylko czy nie boisz się takiej ilości "doradców"? ostatecznie każdy ma inny gust ![]() Ja chodziłam sama, tylko w ten dzień kiedy już kupiłam suknię poszłam z siostrą Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też nie lubię ![]() Od razu widać ze weekend bo mało nadrabiania je też wczoraj wieczorkiem nie siedziałam przy kompie tylko byłam na mieście z TŻem i przyjaciółkąa dziś rano spaliśmy
|
||||
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekne wykonanie, ale moim zdaniem ta piosenka nie pasuje do kościoła. Przede wszystkim dlatego że to nie jest piosenka o tematyce religijnej, jakby się mogło wydawać, wręcz przeciwnie w jednej zwrotce, autor nawet wątpi w istnienie Boga, tzn. wyraża jedynie możliwość, że On jest. |
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, ja się lenie u rodziców nadal, pozdrawiam Was z nad kawy i ciacha
|
|
|
|
#1497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie pomogę Ci w kwesti tej piosenki bo sama się zastanawiam czy pasuje do kościoła
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
oto nasze w pełni gotowe zaproszenia
trochę kiepska jakość, ale nazywo wyglądają cudnie
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo oryginalne
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

ale piję sobie fervex i kończę "bez mojej zgody"
Ale obie warte przymierzenia
to teraz pokazuj całość 

ach, koniec tego użalania się nad sobą, muszę się brać do roboty....chciałabym tak kg na miesiąc z siebie zbierać, więc na spokojnie...ech, no kto da radę, jak nie ja?!
zdązysz jeszcze zgubic te kilogramy

ja też nie lubię