|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() pfff...ale to jest upierdliwe, nawet jeśli mnie kłuje w nieważne ![]() super, a teraz szczytuję kłuciem w nieważne
|
|
#1472 |
|
BAN stały
|
Zaaplikowałam sobie raz serum migdałowe i wyglądam jak wąż zrzucający skórę Hilfe, potrzebuję przepisu na peeling domowej roboty, bo nie mam. z cukru? z soli? żeby się nadawał do ryja
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-09-18 o 15:25 |
|
|
|
#1473 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U was aaaaaaaaaaaach to TEN rodzaj imprezy był mniemam że skar to jo ![]() otóż , nie Marjanie... skar swojej chuci ni mo ![]() koty zreszto tyż nie bo som kastrowane ![]() Cytat:
miała by z 190 cm w nich ![]() co do włosia ja mam siano bądz ulizane gluty, z jednej strony proste z drugiej kręcone to jest dopiero durna głowa .. znaczy spieprzona robota, żeby mieć z każdej strony inne włosy nie mam pojęcia Redziu..... ja bym je lekko skęcała po umyciu i żeby tak schły , wtedy nie bedzie korkociagów... nivea ma preparat podkreslający skręt ![]() nie nie.... wrześniową a c w tym dziwnego jezd?
|
|
#1474 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ponarzekam, pocieszanie zbędne, ino narzekać mi się chce. Wkufiłam się, kilka wisiorków rozwaliłam bo wieśniackie, część wystawiłam w licytacji od 1 zeta. I tak nikt nie kupi. Na Pakamerze ktoś sprzedaje takie zegarki po około 50 zeta i jakoś schodzą a ja nawet nie umiem zrobić im ładnych zdjęć, wszystko wygląda jak badziewie dla pięciolatki. TŻ potwierdził. Jeszcze wczoraj kolega się zdziwił, że ludzie kupują taki złom. Pieprzę ten interes i wracam do US. Idę się upić piwem bezalkoholowym i popłakać w kąciku. |
|||
|
|
|
#1475 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red- chyba za szybko sie zniechęcasz-co do pakamery-prowadze tam obserwacjw od dłuzszego czasu i serio to tam nieraz ok 2-3 miesiace mijaja zanim przedmiot sie sprzeda i to od takich porządnych sprzedawców....tak ze wisz
|
|
#1476 |
|
Nindżopesz
|
No może, co nie zmienia faktu, że moje foty są tandetne i infantylne, materiały jakieś badziewne w porównaniu i fogle wsio wygląda na goowno warte. Szkoda mojej roboty skoro potem w złości rozdam, wywalę do śmieci albo sprzedam za 1 zeta może jeszcze z darmową przesyłką jak się wkokufię.
|
|
|
|
#1477 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do fot to mnie sie akurat podobają
|
|
|
#1478 |
|
Nindżopesz
|
To miłe z Twojej strony
ale te wyglądają profesjonalnie i alligancko: http://www.pakamera.pl/naszyjniki-wi...e-nr397003.htm a moje tak w stylu... biedna dziewczynka usiadła i doczepia łańcuszek do złomu.
|
|
|
|
#1479 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
eee...co ty gadasz , akurat jeśli chodzi o same foty to twoje są dużo fajniesze ,serio nawet mialam pytac czy fociłaś i te literki powywijane w tle najsowe a to ten pan jest od ktorego kolczyki kupiłam i fakt faktem ze nie eygladaja one jak złom- elementy są wyczyszczone-widac ryski od szlifowania i całosc wygląda bardzo ok, i one są w całości z zegarka przeciętego na pół......ale jak teraz patrze--to on ma tez wyroby identyko jak ty-z półproduktów i naprawde nie eidzę duzej róznicy w jakości.a tak apropos-skąd masz bebechy zegarczane? ![]() o np to: bardzo podobne do Twojego http://www.pakamera.pl/naszyjniki-wi...2-nr489707.htm ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- edit--i nie słodze ci-serio tak mysleu
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-09-18 o 17:41 |
|
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
dobry (zimny) wieczór
ide se jęknąć
|
|
#1481 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() no bo mieu kuje pod łopatkom ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie musisz tego brać do siebie, ja mam dziwaczny gust.
|
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ves... pod uopatko
![]() z chupem trza do okulisty, pilnie ! ![]() Redziu... ja już nie chcę powtarzać po Polly ale serio... twoje wyroby są naprawdę ciekawe..... daj se szanse , nie wkokufiaj i nie poddawaj sie
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
co gorsza przeszło na mnie z Gryxa ![]() Muszę przeprowadzić dochodzenie wyjaśniające co mój chuop majstrował Gryczanemu między żebrem, a obojczykiem
|
#1484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1485 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nudno jest jakoś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1486 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Skamerowały mnie dziś studentki szkoły filmowej z Łodzi
film wyświetlą tylko raz (i całe szczęście), w przyszły czwartek na kamienicy na Woli, w moich ulubionych okolicach I byłam z Ju w Łazienkach, ale było super!!!!!! A najfajniejsze były miejsca dla dzieci, np. świetnie odprężył mnie taki pawilon muzyczny z własnoręcznie produkowaną kakofonią dźwięków, genialny surrealistyczny klimat. Spacer zaowocował też myszą: DSCF9629xx.jpg Na razie stoi sobie w braku odpowiedniego haka, ale docelowo zawiśnie na zielonej ścianie. Cytat:
Jak tam dziś, udało się w mielonym?Nie wiem jak ze świeżą krwią, ale można kupić np. suszoną. ![]() Cytat:
Cytat:
na szczęście nie ![]() niemoszliwe że nie znasz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() z zaparzonej kawy mielonej, ze zmielonej na drobno zielonej herbaty, też zaparzonej, wymieszane np. z oliwą.. ale chyba lepiej tej skóry dodatkowo nie złuszczać tylko mocno nawilżyć?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#1487 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dobra, przesadzam.2. z allegro ![]() 3. jego ładniejsiejsze bo mi tak żywica nie wychodzi równo ale będę trenować. No i w środku jakoś eleganciej. Cytat:
2. spoko, spoko, to ja wiem bo żywicuję jak pół d... zza krzaka a większość gotowców z pierwszych fotek rozwaliłam i staram się robić delikatniejsze rzeczy... ale i tak nie umiem tego tak ładnie komponować i kto wie czy się kiedykolwiek nauczę. No ale dlatego on bierze 50 a ja 1 zeta ![]() Cytat:
Nie no, jeszzcze coś podłubię... chyba... |
|||
|
|
|
#1488 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dziś piękna pogoda na spacer była Kameno, nie udało się neistety, głupi nie jest i wszystko dokładnie rozparcelowuje , toteż zjadł trochę dookoła a sedno zostało ![]() nie mam wyjścia- kot jest na głodzie, w miseczce jest żarcie animonda zgniecione i tak samo zgniecione i wymieszane pół tabletki jak nie zje to bedzie głodnyinnego pomysłu nie mam
|
|
#1490 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Kurcze, szkoda że się nie udało... mam nadzieję że w końcu zje i że drugi tego nie ruszy... Ja swojej podawałam zawsze strzykawką, inaczej się nie dawało, oprócz malusich kawałeczków bezsmakowych tabletek, które dało się przemycić w wołowince.. Ale wiem że przy tych gojących się dziąsłach strzykawką nie ma jak...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kameno ale patyczkiem do uszu mu aplikuje maść na dziasła.. nie żeby dokładnie, ale wiesz... tak przejeźdzam po obu stronach pszczuchy i już... no ale wrzucić tabsa nie ma jak
![]() a jak strzykawką, mówisz? ciecz? czy rozpuszczoną tabletę podawałaś?
|
|
#1492 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
i tak jak Ulisses (chyba) mi do klimatu biżu pasuje to Władca Pierścieni do wisiorka-robota nijak ---- Skrb, ja po pierwszej próbie z gorzką tabletką prosiłam już potem zawsze o lekarstwo od razu w płynie, bo nie chciałam kota męczyć gorzką tabletą rozduszoną z wodą, odrobaczałam jakimiś tam zawiesinami dla dzieci, może antybiotyk też byłby w takiej postaci, syropek jakiś czy co? Albo może spróbować delikatnie podać strzykawką te tabletki co masz (zrobić zawiesinę z wodą), tak żeby nie urazić dziąseł?
|
|
|
|
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Potem zrelaksowałam się z Kameną kochaną, żeby znów wrócić do oka cyklonu- tym razem awantura, bo dzwoniła do mnie bardzo mi bliska osoba, kompletnie nieprzytomna, być może rzerażona- wiem, że pije, może jakieś prochy, niestety, tragiczny stan zdrowia... I W uważa, że trzeba koniecznie pomóc, a moje zasady AA itd nie zawsze są właściwe, w tym wyadku zasłanianie się nimi to gowniarstwo i rozgrzeszenie z opierdzielania się - 3h dyskusji!!! Ja uważam, że nic nie można zrobić... Jestem kompletnie wyczerpana
|
|
#1494 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Jak cholera ![]() Cytat:
A nie zrobiłaś za dużej tej kulki?Ju ![]() --- Cały dzień mnie mdli i chce mi się ![]() Poza tym nie cierpię niedziel
|
|||
|
|
|
#1495 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zaciążyłeś
Ja nadaję z wanny, jestem szaloooooona, mówię Ci ![]() A potem ide oglądać CSI
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1496 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1499 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ad 2 I do tej pory goły chodziłeś?
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Hilfe, potrzebuję przepisu na peeling domowej roboty, bo nie mam.
żeby się nadawał do ryja 
dwa, że o psie , suce znaczy nie wspomneu
aaaaaaaaaaaach to TEN rodzaj imprezy był 

Jak tam dziś, udało się w mielonym?

jak nie zje to bedzie głodny