Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-19, 08:04   #3421
BYou
MBZ♥

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

dzień dobry

ale zimno:/

Smerfetko przykro mi, że musisz przechodzić przez takie męczarnie. Bo to dla mnie jest męczarnia: jeśli TŻ ma zamiar się oświadczyć to niech to zrobi, a nie mówi o pierścionku, opowiada o najodpowiedniejszym momencie, który jeszcze nie nastapił, mami obietnicami.

Ilsa tak czasem bywa, że jak Facet zatraci się w grze to nic do Niego nie przemawia. Nawet wizja focha

Kasia udany TŻ

Majasn będziesz powtarzać misję?

Zwies fajna relacja

Carmi a jest szansa, że zwolnią Cię z tej opłaty?

Justyś kusząca propozycjaNawet ciasto zrobię

Peach stópki wyleczone?

Caprioszek Ty piszesz o nienawiści do seriali???:O

Z zapaleniem pęcherza to tak jak radzi Maya jak się powtarza trzbea zrobić badania w trakcie i sprawdzić co to za cholerstwo.

co do diet się nie wypowiem bo nigdy nie byłamNawet jak rano zakładałam, że jestem to o diecie przypominałam sobie pochłaniając kolejnego grześka w czekoladzie albo po obiedzie z karczkiem, ziemniakami pieczonymi

choroba miodowego miesiąca...higiena, siku przed i po, żurawina i furagin w apteczce

nie wiem o jakiej Madzi piszecie, ale może jeśli zniknęła z wątku to potrzebuje sobie odpocząć, przemysleć? jeśli było tak jak pisze Ilsa--pojawianie się , udzielanie w czasie "szczęsliwym" dla związku i milczenie w czasie niepokoju to ja miałam kiedyś podobnie. Bylam w takiej niefajnej relacji kiedy budząc się rano zastanawiałam się czy Książę będzie w dobrym nastroju, czy się nie zdenerwuje jak zadzwonię rano, a może będzie już za późno. Kiedy było dobrze byłam radosna, mogłam przenosić góry by za chwilę wpaść w dół wielkości Wielkiego Kanionu i zamknąć się w 4 ścianach nieodzywając się do nikogo.
Rozumiem, że się martwiciemoże Madzia potrzebuje więcej czasu?

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-19 o 08:07
BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 08:19   #3422
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Karola jak tam??
By, no to hmm... musimy się koniecznie ugadać a z Madzią to w sumie... już bardzo długo się nie odzywa, zresztą tu były takie przeboje... Ja jestem rozgoryczona i się coraz częściej zastanawiam, czy nie zrobiła nas w konia

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 08:27   #3423
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
w dzisiejszej wersji grał u Keshy w teledysku Blow to go sobie pooglądaj
aj nooooooooł
Ale gra jeszcze boskiego doktorka w moim nowym serialu który się właśnie skończył
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
[/COLOR]Capri http://media.tumblr.com/tumblr_lgbjc0j72L1qf8yek.gif więc uspokój się!
Aj noooooooł
---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

http://media.tumblr.com/tumblr_leut7h1jX61qf8yek.gif ahahaha, akurat w radiu mi leci muza w ten rytm
Ale stronka fajna, co nie?

A tak poza tym to czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść
Stary 2011-09-19, 08:28   #3424
karola991
Zakorzenienie

miałam mieć dzisiaj dwa egzaminy,z PR i z nauki o komunikowaniu, ale pisałam maile do wykładowców, wyjaśniłam im sytuacje i mam przełożone na za tydzień, ehh dobrze chociaż to bo by mnie jeszcze 2 warunki czekały, bo jakoś nie mogę się pozbierać, dzisiaj w pracy o 6,30 zasłabłam w sklepie dostałam krwotoku z nosa i ciapaty mnie ratował :Torba: już mi jest lepiej o 10 uciekam do domu, za dużo to stresu jak dla mnie wczoraj jeszcze zmieniałam opatrunki chlopakom to jednemu leciała b. mocno krew jakby szew mu puścił i kazałam mu natychmiast isc do lekarza jak wroci do domu ale chyba nie poszedł kurczę, to jakaś pier#$%^na komedia jest;/ nie wierze ze to się dzieję na ulicach.

Edytowane przez karola991
Czas edycji: 2011-09-19 o 08:30
karola991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 08:41   #3425
carmelova
Zakorzenienie

Cześć

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Karola tak mi przykro. Brałaś coś na uspokojenie?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 08:45   #3426
BYou
MBZ♥

Karo dobrze, że wykładowcy poszli Ci na rękę. Bądź przy TŻ i odpocznij choć trochę.

Stary 2011-09-19, 08:47   #3427
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Karola jak tam??
By, no to hmm... musimy się koniecznie ugadać a z Madzią to w sumie... już bardzo długo się nie odzywa, zresztą tu były takie przeboje... Ja jestem rozgoryczona i się coraz częściej zastanawiam, czy nie zrobiła nas w konia
też mam takie odczucia...
a jak chcesz przyjechać do Gdańska to zapraszam ja mogę Cię oprowadzić po Tczewie dużo tego nie ma

w sumie ja mam dobry humor, ale miałabym lepszy gdybym pospała dłużej

karola ja nie brałaś nic na uspokojenie to weź - trochę ukoi Ci nerwy

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."

Edytowane przez osz rety
Czas edycji: 2011-09-19 o 08:50
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 08:55   #3428
BYou
MBZ♥

Carmi hej

Osz ja miałam dziś pobudkę o 5

Stary 2011-09-19, 08:58   #3429
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
też mam takie odczucia...
a jak chcesz przyjechać do Gdańska to zapraszam ja mogę Cię oprowadzić po Tczewie dużo tego nie ma

w sumie ja mam dobry humor, ale miałabym lepszy gdybym pospała dłużej

karola ja nie brałaś nic na uspokojenie to weź - trochę ukoi Ci nerwy
Najs, to wpisz mnie w kalendarzyk
Karola, biedulo... weź coś na uspokojenie i do domu!

Ach, miałam telefon na dzień dobry

Stary 2011-09-19, 08:59   #3430
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Carmi hej

no to ja pospałam 15 minut dłużej a co zaprawę miałaś z rana? z mężem biegałaś?

Justyna oki wpisuje Cię na cały rok Twój ukochany dzwonił?

Edytowane przez osz rety
Czas edycji: 2011-09-19 o 09:01
Stary 2011-09-19, 09:03   #3431
BYou
MBZ♥

Osz pies chyba pomylił godzinyTŻ z nim poszedł, a ja im kibicowałam z balkonupotem już się nie opłacało kłaść
TŻ biega na zaprawie z chłopakamija się nie dam namówić

Justyna nie za dobrze Ci?

Stary 2011-09-19, 09:05   #3432
Zwies
Zakorzenienie

karola wspolczuje.

a i Kawa ma super koncentracje. w ogole przy malowaniu co troche sie pytali, kiedy idziemy. Kawus bardzo Ci dziekiuje
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 09:08   #3433
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Carmi hej

Mam nadzieję, że to była miła pobudka

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Byou już doczytałam, średnio miła

Napisałam smsa do szefa, który jest na urlopie (powiedział, że jak będę coś od niego chciała, to mam pisać rano), że musę dziś i jutro wyskoczyć na chwilę na uczelnię. Na razie cisza, a dyżur jest od 9-10:30. Nigdy mi nie robił problemów. Oczywiście napisałam, że to odrobię. I teraz się zastanawiam, czy iść na ten dyżur mimo, że nie odpisze mi na smsa...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 09:08   #3434
BYou
MBZ♥

pobudka sama w sobie nieale potem było milutko

Carmi poczekaj jeszcze z 10 minut i jak nie odpisze idźna pewno zrozumie powody dla których musiałaś iść

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-19 o 09:11
Stary 2011-09-19, 09:10   #3435
karola991
Zakorzenienie

nic nie brałam, nigdy nic nie biorę. nawet nie wiem co by bylo dla mnie dobre.
Kurcze a taka mila byla sobota, bylismy z tż w kinie, pozniej na zakupach, kupiliśmy sobie buty na jesień,(ja takie: jak na dole:P ) ugotowaliśmy razem obiad-zupę z dyni na ostro, upiekliśmy muffinki chyba ze 100szt. :0 zaprosiliśmy znajomych, wszystko się tak układało, oni przyjechali, bylo też bardzo fajnie, leciała muzyka, my jak zwykle grillowalismy i plotkowaliśmy, chłopacy zachwycali sie studiami jeden na architekturę sie dostal inny na polibud- cos z projektowaniem statkow (oni wszyscy konczyli technikum dlatego tak pozno te studia) i o 22 poszli po alko, no i nagle caly urok tego dnia prysł. nigdy nie może być po prostu fajnie.
o 10 zmienia mnie pracownica ja jade się położyc, bo już drugą nockę mam na koncie nie przespaną, co 5 min caly czas budzę tż i pytam czy ok, czy go boli, a jak slysze jak spi i pojękuje z bólu przy zmianie pozycji to serce az mnie boli. ta rana cala mu zsiniała wyglada jak wylew pod skórą, ale on mnie uspokaja i mowi ze to siniak, i ze zejdzie ale dzisiaj już dzwonil do znajomego lekarza i pojedziemy zeby to obejrzał, bo akurat ma dzisiaj dyżur. powiedział, ze specjalnie pojedzie zebym się nie martwiła.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (15,3 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez karola991
Czas edycji: 2011-09-19 o 09:17
karola991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 09:13   #3436
BYou
MBZ♥

Karo, kurcze, a czemu nie poszliście odrazu do lekarza, na pogotowie?

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-19 o 09:14
Stary 2011-09-19, 09:20   #3437
karola991
Zakorzenienie

BY poszliśmy od razu, ja mieszkam obok szpitala a to wszytsko stalo się prawie pod moim domem i od razu lecieliśmy na ostry dyżur nocny, i po minucie byli już w salach zabiegowych wszyscy trzej. ale chcę iśc znowu do lekarza, dla pewności. a że to znajomy to przyjmie nas bez zapisywania bez kolejki, inaczej trzeba przez poradnie się zapisywać i czekać ;/
Stary 2011-09-19, 09:21   #3438
BYou
MBZ♥

Karola rozumiem nie ma co zwlekać

Stary 2011-09-19, 09:24   #3439
kasia0912
Zakorzenienie

Hej dziadkowie obudzili mnie o 8.30 heh. a na 12 na egzamin.

Karola bardzo mi przykro i tak jesteś dzielna.

zimnooo.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 09:30   #3440
karola991
Zakorzenienie

dziekuję wam dziewczyny Jesteście dla mnie wielkim wsparciem, co ja bym bez was zrobila?
Stary 2011-09-19, 09:32   #3441
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Osz pies chyba pomylił godzinyTŻ z nim poszedł, a ja im kibicowałam z balkonupotem już się nie opłacało kłaść

u mnie pies był zdziwiony, że już pobudka - tylko pyszczek mu wystawał spod łóżka
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że to była miła pobudka

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Byou już doczytałam, średnio miła

Napisałam smsa do szefa, który jest na urlopie (powiedział, że jak będę coś od niego chciała, to mam pisać rano), że musę dziś i jutro wyskoczyć na chwilę na uczelnię. Na razie cisza, a dyżur jest od 9-10:30. Nigdy mi nie robił problemów. Oczywiście napisałam, że to odrobię. I teraz się zastanawiam, czy iść na ten dyżur mimo, że nie odpisze mi na smsa...
odczekaj jeszcze chwilkę i idź na dyżur - myślę, że nie będziesz miała problemów

oj karola współczuje tych tragicznych przeżyć

Stary 2011-09-19, 09:35   #3442
BYou
MBZ♥

zmykam zawieść Mężowi jkiś niezbędny do życia klucz

Stary 2011-09-19, 09:36   #3443
majasn
Zakorzenienie

hej

musze sie ogarnąć i znaleźć wenę, bo dzisiaj mam sporo do zrobienia
na razie jestem masakrycznie senna..zwłaszcza, że pogoda jest okropna..a dzisiaj szefostwo z Niemiec przyjeżdża więc trzeba być zwartym i gotowym

Karola, strasznie Ci współczuję..mam nadzieję, że te rany szybko się zagoją i będzie dobrze..trzymaj się kochana
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 09:44   #3444
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Rain, i nic a nic się nie dzieje z tobą po takiej "kuracji"? Mi się od razu ujawnia AZS, jak tylko piję za często wodę z cytryną Kurczę, ale czy witamina C w takich ilościach nie obciąża trochę nerek i nie powoduje biegunek?
Działo się - czułam się lepiej Moi rodzice też to przechodzili i czuli się dobrze... W tym sezonie chyba też pod koniec października sobie zrobię jeden taki seans. ...bo nie wiem, może Wy zrozumiałyście, że ja sok z cytryny piję non stop - to było RAZ w sezonie.
Pewnie gdybym piła normalne (jak na siebie) ilości wody w czasie kuracji to na 100% coś by mi zaszkodziło na nerki. Ja piłam około 5 litrów wody nawet. Dodatkowy skutek był taki, że o kłopotach z pęcherzem przypomniałam sobie dopiero w lutym - po pół roku

Gdzieś czytałam, że nasz rodzimy sok z czarnej porzeczki ma więcej witaminy C niż cytrusy. To to, że wypijam w pracy litr takiego soku szkodzi mi

Karola

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
...a pamiętam jak mnie zrugałyście jak wysnuwałam podobne przypuszczenia (nie tylko ja z resztą), które po prostu same mi się pchały do głowy
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 09:49   #3445
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
miałam mieć dzisiaj dwa egzaminy,z PR i z nauki o komunikowaniu, ale pisałam maile do wykładowców, wyjaśniłam im sytuacje i mam przełożone na za tydzień, ehh dobrze chociaż to bo by mnie jeszcze 2 warunki czekały, bo jakoś nie mogę się pozbierać, dzisiaj w pracy o 6,30 zasłabłam w sklepie dostałam krwotoku z nosa i ciapaty mnie ratował :Torba: już mi jest lepiej o 10 uciekam do domu, za dużo to stresu jak dla mnie wczoraj jeszcze zmieniałam opatrunki chlopakom to jednemu leciała b. mocno krew jakby szew mu puścił i kazałam mu natychmiast isc do lekarza jak wroci do domu ale chyba nie poszedł kurczę, to jakaś pier#$%^na komedia jest;/ nie wierze ze to się dzieję na ulicach.
Karola trzymaj sie dzielnie odpocznij! spróbuj chociaż melisę pić, nie możesz nam sie wykończyć z nerwów
Trzymamm kciuki za szybki powrót do zdrowia chłopaków

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 09:55   #3446
raingirl
Zakorzenienie

Trzymajcie dziś za mnie kciuki, bo będę miała przeprawę w pracy - znowu chcą mnie w najgorszą robotę wrzucić
Stary 2011-09-19, 09:59   #3447
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:

Ach, miałam telefon na dzień dobry
Od TEŻETA?

Karolka, trzymaj się!

Byłam na audiencji u pani dziekan z drugiego kierunku i powiedziała że jak wracam po dziekance to cały pierwszy semestr (na który chodziłam) mi się anuluje....to znaczy że jeśli chcę kontynuować studia muszę powtarzać CAŁY II rok, a nie tylko pół, wtedy kiedy wyjechałam.... Więc nara!
Stary 2011-09-19, 10:00   #3448
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Trzymajcie dziś za mnie kciuki, bo będę miała przeprawę w pracy - znowu chcą mnie w najgorszą robotę wrzucić

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 10:01   #3449
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Justyna oki wpisuje Cię na cały rok Twój ukochany dzwonił?
tak jest, da się? Da się zadzwonił z pracy
Cytat:

Eee, czemu się nie dasz? Może być fajnie
A nie za dobrze, jakby był na miejscu to może by było prawie za dobrze
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ja bym poszła tak czy siak, zwłaszcza że szef nie robił problemów, to na pewno zrozumie.
Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
nic nie brałam, nigdy nic nie biorę. nawet nie wiem co by bylo dla mnie dobre.
Kurcze a taka mila byla sobota, bylismy z tż w kinie, pozniej na zakupach, kupiliśmy sobie buty na jesień,(ja takie: jak na dole:P ) ugotowaliśmy razem obiad-zupę z dyni na ostro, upiekliśmy muffinki chyba ze 100szt. :0 zaprosiliśmy znajomych, wszystko się tak układało, oni przyjechali, bylo też bardzo fajnie, leciała muzyka, my jak zwykle grillowalismy i plotkowaliśmy, chłopacy zachwycali sie studiami jeden na architekturę sie dostal inny na polibud- cos z projektowaniem statkow (oni wszyscy konczyli technikum dlatego tak pozno te studia) i o 22 poszli po alko, no i nagle caly urok tego dnia prysł. nigdy nie może być po prostu fajnie.
o 10 zmienia mnie pracownica ja jade się położyc, bo już drugą nockę mam na koncie nie przespaną, co 5 min caly czas budzę tż i pytam czy ok, czy go boli, a jak slysze jak spi i pojękuje z bólu przy zmianie pozycji to serce az mnie boli. ta rana cala mu zsiniała wyglada jak wylew pod skórą, ale on mnie uspokaja i mowi ze to siniak, i ze zejdzie ale dzisiaj już dzwonil do znajomego lekarza i pojedziemy zeby to obejrzał, bo akurat ma dzisiaj dyżur. powiedział, ze specjalnie pojedzie zebym się nie martwiła.
Kochana, to siniak, nie niepokój się! Sprawdźcie to u tego znajomego lekarza, ale nie nakręcaj się niepotrzebnie fajne buty
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
...a pamiętam jak mnie zrugałyście jak wysnuwałam podobne przypuszczenia (nie tylko ja z resztą), które po prostu same mi się pchały do głowy
Rain, z całym szacunkiem, ale jak Magda z nami pisała, to takie przypuszczenia zalatywały mi teoriami spiskowymi rodem z madłajzy. I za głupotę to uważam, bo jednak ludziom trzeba dać pewien kredyt zaufania, dla mnie patrzenie spode łba komuś na ręce i wieczne podejrzenia (zwłaszcza że wtedy, moim zdaniem, bezpodstawne) jest zwyczajnie smutne.

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Od TEŻETA?
TAK, A CO?
Znaczy co, rzucasz studia? Które? Ej, zapętliłam się

Stary 2011-09-19, 10:03   #3450
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Rain, z całym szacunkiem, ale jak Magda z nami pisała, to takie przypuszczenia zalatywały mi teoriami spiskowymi rodem z madłajzy. I za głupotę to uważam, bo jednak ludziom trzeba dać pewien kredyt zaufania, dla mnie patrzenie spode łba komuś na ręce i wieczne podejrzenia (zwłaszcza że wtedy, moim zdaniem, bezpodstawne) jest zwyczajnie smutne.
A czy ja coś sugerowałam, kiedy Magda z nami pisała?
Smutne to jest to, co teraz dostałyśmy za ten jak to nazywasz "kredyt zaufania". Jedną wielką, błyszczącą olewkę. I tyle. Smutne to jest to, że jeszcze ktoś tu się łudzi, że ona wróci
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości