|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
MBZ♥
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
dzień dobry
![]() ale zimno:/ Smerfetko przykro mi, że musisz przechodzić przez takie męczarnie ![]() . Bo to dla mnie jest męczarnia: jeśli TŻ ma zamiar się oświadczyć to niech to zrobi, a nie mówi o pierścionku, opowiada o najodpowiedniejszym momencie, który jeszcze nie nastapił, mami obietnicami.Ilsa tak czasem bywa, że jak Facet zatraci się w grze to nic do Niego nie przemawia. Nawet wizja focha ![]() Kasia udany TŻ ![]() Majasn będziesz powtarzać misję? ![]() Zwies fajna relacja ![]() Carmi a jest szansa, że zwolnią Cię z tej opłaty? ![]() Justyś kusząca propozycja Nawet ciasto zrobię![]() Peach stópki wyleczone? ![]() Caprioszek Ty piszesz o nienawiści do seriali???:O Z zapaleniem pęcherza to tak jak radzi Maya jak się powtarza trzbea zrobić badania w trakcie i sprawdzić co to za cholerstwo. co do diet się nie wypowiem bo nigdy nie byłam Nawet jak rano zakładałam, że jestem to o diecie przypominałam sobie pochłaniając kolejnego grześka w czekoladzie albo po obiedzie z karczkiem, ziemniakami pieczonymi![]() choroba miodowego miesiąca... higiena, siku przed i po, żurawina i furagin w apteczce![]() nie wiem o jakiej Madzi piszecie, ale może jeśli zniknęła z wątku to potrzebuje sobie odpocząć, przemysleć? jeśli było tak jak pisze Ilsa--pojawianie się , udzielanie w czasie "szczęsliwym" dla związku i milczenie w czasie niepokoju to ja miałam kiedyś podobnie. Bylam w takiej niefajnej relacji kiedy budząc się rano zastanawiałam się czy Książę będzie w dobrym nastroju, czy się nie zdenerwuje jak zadzwonię rano, a może będzie już za późno. Kiedy było dobrze byłam radosna, mogłam przenosić góry by za chwilę wpaść w dół wielkości Wielkiego Kanionu i zamknąć się w 4 ścianach nieodzywając się do nikogo. Rozumiem, że się martwicie może Madzia potrzebuje więcej czasu?
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-19 o 08:07 |
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Karola
jak tam??By, no to hmm... musimy się koniecznie ugadać a z Madzią to w sumie... już bardzo długo się nie odzywa, zresztą tu były takie przeboje... Ja jestem rozgoryczona i się coraz częściej zastanawiam, czy nie zrobiła nas w konia
|
|
#3423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale gra jeszcze boskiego doktorka w moim nowym serialu który się właśnie skończył Cytat:
![]() A tak poza tym to czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
miałam mieć dzisiaj dwa egzaminy,z PR i z nauki o komunikowaniu, ale pisałam maile do wykładowców, wyjaśniłam im sytuacje i mam przełożone na za tydzień, ehh dobrze chociaż to bo by mnie jeszcze 2 warunki czekały, bo jakoś nie mogę się pozbierać, dzisiaj w pracy o 6,30 zasłabłam w sklepie dostałam krwotoku z nosa i ciapaty mnie ratował :Torba: już mi jest lepiej o 10 uciekam do domu, za dużo to stresu jak dla mnie
wczoraj jeszcze zmieniałam opatrunki chlopakom to jednemu leciała b. mocno krew jakby szew mu puścił i kazałam mu natychmiast isc do lekarza jak wroci do domu ale chyba nie poszedł kurczę, to jakaś pier#$%^na komedia jest;/ nie wierze ze to się dzieję na ulicach.
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-09-19 o 08:30 |
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Karola tak mi przykro. Brałaś coś na uspokojenie? |
|
|
|
#3426 |
|
MBZ♥
|
Karo
dobrze, że wykładowcy poszli Ci na rękę. Bądź przy TŻ i odpocznij choć trochę.
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak chcesz przyjechać do Gdańska to zapraszam ja mogę Cię oprowadzić po Tczewie dużo tego nie ma![]() w sumie ja mam dobry humor, ale miałabym lepszy gdybym pospała dłużej ![]() karola ja nie brałaś nic na uspokojenie to weź - trochę ukoi Ci nerwy
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-09-19 o 08:50 |
|
|
|
|
#3428 |
|
MBZ♥
|
Carmi hej
![]() Osz ja miałam dziś pobudkę o 5
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karola, biedulo... weź coś na uspokojenie i do domu!Ach, miałam telefon na dzień dobry
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja pospałam 15 minut dłużej
a co zaprawę miałaś z rana? z mężem biegałaś?Justyna oki wpisuje Cię na cały rok Twój ukochany dzwonił?
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-09-19 o 09:01 |
|
|
|
#3431 |
|
MBZ♥
|
Osz pies chyba pomylił godziny
TŻ z nim poszedł, a ja im kibicowałam z balkonu potem już się nie opłacało kłaść![]() TŻ biega na zaprawie z chłopakami ja się nie dam namówić![]() Justyna nie za dobrze Ci?
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
karola wspolczuje.
a i Kawa ma super koncentracje. w ogole przy malowaniu co troche sie pytali, kiedy idziemy. Kawus bardzo Ci dziekiuje |
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że to była miła pobudka
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Byou już doczytałam, średnio miła ![]() Napisałam smsa do szefa, który jest na urlopie (powiedział, że jak będę coś od niego chciała, to mam pisać rano), że musę dziś i jutro wyskoczyć na chwilę na uczelnię. Na razie cisza, a dyżur jest od 9-10:30. Nigdy mi nie robił problemów. Oczywiście napisałam, że to odrobię. I teraz się zastanawiam, czy iść na ten dyżur mimo, że nie odpisze mi na smsa... |
|
|
|
#3434 |
|
MBZ♥
|
pobudka sama w sobie nie
ale potem było milutko![]() ************************* ***** Carmi poczekaj jeszcze z 10 minut i jak nie odpisze idź na pewno zrozumie powody dla których musiałaś iść
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-19 o 09:11 |
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie brałam, nigdy nic nie biorę. nawet nie wiem co by bylo dla mnie dobre.
Kurcze a taka mila byla sobota, bylismy z tż w kinie, pozniej na zakupach, kupiliśmy sobie buty na jesień,(ja takie: jak na dole:P ) ugotowaliśmy razem obiad-zupę z dyni na ostro, upiekliśmy muffinki chyba ze 100szt. :0 zaprosiliśmy znajomych, wszystko się tak układało, oni przyjechali, bylo też bardzo fajnie, leciała muzyka, my jak zwykle grillowalismy i plotkowaliśmy, chłopacy zachwycali sie studiami jeden na architekturę sie dostal inny na polibud- cos z projektowaniem statkow (oni wszyscy konczyli technikum dlatego tak pozno te studia) i o 22 poszli po alko, no i nagle caly urok tego dnia prysł. nigdy nie może być po prostu fajnie. o 10 zmienia mnie pracownica ja jade się położyc, bo już drugą nockę mam na koncie nie przespaną, co 5 min caly czas budzę tż i pytam czy ok, czy go boli, a jak slysze jak spi i pojękuje z bólu przy zmianie pozycji to serce az mnie boli. ta rana cala mu zsiniała wyglada jak wylew pod skórą, ale on mnie uspokaja i mowi ze to siniak, i ze zejdzie ale dzisiaj już dzwonil do znajomego lekarza i pojedziemy zeby to obejrzał, bo akurat ma dzisiaj dyżur. powiedział, ze specjalnie pojedzie zebym się nie martwiła.
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-09-19 o 09:17 |
|
|
|
#3436 |
|
MBZ♥
|
Karo, kurcze, a czemu nie poszliście odrazu do lekarza, na pogotowie?
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-19 o 09:14 |
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
BY poszliśmy od razu, ja mieszkam obok szpitala a to wszytsko stalo się prawie pod moim domem
i od razu lecieliśmy na ostry dyżur nocny, i po minucie byli już w salach zabiegowych wszyscy trzej. ale chcę iśc znowu do lekarza, dla pewności. a że to znajomy to przyjmie nas bez zapisywania bez kolejki, inaczej trzeba przez poradnie się zapisywać i czekać ;/
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dziadkowie obudzili mnie o 8.30 heh. a na 12 na egzamin.Karola bardzo mi przykro i tak jesteś dzielna.zimnooo.
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję wam dziewczyny
Jesteście dla mnie wielkim wsparciem, co ja bym bez was zrobila?
|
#3441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj karola współczuje tych tragicznych przeżyć
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() musze sie ogarnąć i znaleźć wenę, bo dzisiaj mam sporo do zrobienia ![]() na razie jestem masakrycznie senna..zwłaszcza, że pogoda jest okropna..a dzisiaj szefostwo z Niemiec przyjeżdża więc trzeba być zwartym i gotowym ![]() Karola, strasznie Ci współczuję..mam nadzieję, że te rany szybko się zagoją i będzie dobrze..trzymaj się kochana
|
|
|
|
#3444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi rodzice też to przechodzili i czuli się dobrze... W tym sezonie chyba też pod koniec października sobie zrobię jeden taki seans. ...bo nie wiem, może Wy zrozumiałyście, że ja sok z cytryny piję non stop - to było RAZ w sezonie.Pewnie gdybym piła normalne (jak na siebie) ilości wody w czasie kuracji to na 100% coś by mi zaszkodziło na nerki. Ja piłam około 5 litrów wody nawet. Dodatkowy skutek był taki, że o kłopotach z pęcherzem przypomniałam sobie dopiero w lutym - po pół roku ![]() Gdzieś czytałam, że nasz rodzimy sok z czarnej porzeczki ma więcej witaminy C niż cytrusy. To to, że wypijam w pracy litr takiego soku szkodzi mi ![]() Karola ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpocznij! spróbuj chociaż melisę pić, nie możesz nam sie wykończyć z nerwów![]() Trzymamm kciuki za szybki powrót do zdrowia chłopaków
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie dziś za mnie kciuki, bo będę miała przeprawę w pracy - znowu chcą mnie w najgorszą robotę wrzucić
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Od TEŻETA?
![]() Karolka, trzymaj się! ![]() Byłam na audiencji u pani dziekan z drugiego kierunku i powiedziała że jak wracam po dziekance to cały pierwszy semestr (na który chodziłam) mi się anuluje....to znaczy że jeśli chcę kontynuować studia muszę powtarzać CAŁY II rok, a nie tylko pół, wtedy kiedy wyjechałam....
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3449 | ||||
|
Zakorzenienie
|
tak jest, da się? Da się zadzwonił z pracy ![]() Cytat:
![]() A nie za dobrze, jakby był na miejscu to może by było prawie za dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
fajne buty ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- TAK, A CO? ![]() Znaczy co, rzucasz studia? Które? Ej, zapętliłam się
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smutne to jest to, co teraz dostałyśmy za ten jak to nazywasz "kredyt zaufania". Jedną wielką, błyszczącą olewkę. I tyle. Smutne to jest to, że jeszcze ktoś tu się łudzi, że ona wróci
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

. Bo to dla mnie jest męczarnia: jeśli TŻ ma zamiar się oświadczyć to niech to zrobi, a nie mówi o pierścionku, opowiada o najodpowiedniejszym momencie, który jeszcze nie nastapił, mami obietnicami.

jak tam??