|
|
#1681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
ano
i jak ma cokolwiek być na tym zadupiu jak wszystko głupim ludziom wadzi... o obwodnice się burzyli , o nadajniki się burzyli, teraz im rwa tor przeszkadza Aby patrzec jak zaczno wojować żeby lotnisko nie powstało....
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
goń chopa
albo sama zostań, zaczniesz zarabiać jak człowiek ![]() Cytat:
![]() u nas w trójmiast, jest taka dzielnica szadółki,. do wiek wieków wysypisko śmieci tam jest, duże i śmierdzące, jasna sprawa chopy okoliczne zaczeli przekwalifikowywać ziemię rolną na działki i sprzedawać jako budowlane, wiadomo dość tanio bo wysypisko. Ludzie pokupowali, wystawili domki i teraz wysypisko im przeszkadza Ludzie ja was proszę, było kupić kilka razy drożej w innym miejscu, a nie awantur teraz kręcić i tv wzywać, bo śmierdzi, litości
|
|
|
#1683 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja kazę mojemu chuopu tremerem byc , bo lukałam ze co drugi jest po filpolu-jak moj-znaczy anioskujeu-nada sieu .ino te studiumy strasznie drogie no i uczą tecznik szkoleniowych itp...a skąd sie bierze wiedze z tych tematów które sie bedzie wykładać ![]() co do mnie-to co ja bym mogła wykładac??? (taaaaa......znowu to myslenie-gdzie ja sieu nadam )to trza wykładac takie popierdołki-jak gadac z klientem itepe ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- aaaa-chuop powiedziała ze dobrze kochanie ale moze nie dzisiaj ![]()
|
|
|
#1684 |
|
Nindżopesz
|
Goopia na maksa. A siostrowie wiedzą o Waszych stosunkach? Dałeś P. szansę zaproponowania drinka czy od razu uciekłeś na balkon? Bo może oni odnieśli wrażenie, że nie kcesz z nimi pić...
Fogle to bessęsu ale dziś mam pałera, że ino hej w przeciwieństwie do wczoraj. Wynalazłam se półprodukty, i także ramki z kaboszonami, mam pierdyliard nowych koncepcji co do lutowania... Czego to człowiek taki durny i zmienny jest. Tzn. baba nie człowiek. I komputer już działa ale chwilowo z laptoka klepię - dopóki go znowu nie zablokuję naciskając coś po ciemku
|
|
|
|
#1685 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Siostra wie, jak było, a szwagrowi się nie zwierzałem ![]() Cytat:
Nie, no ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji, że se piję z bratem P. i jego żoną, on przychodzi, a ja jakby nigdy nic, w głowie mi się to po prostu nie mieści --- W zeszłym roku pisałem to samo, w tym też, ech...
|
||||||
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s. ja niby baba, ale za żadne skarby nie łapię żadnych domyśleń itp, mi trzeba prosto z mostu, bo nie załapieu ![]() stare ale jare 'http://www.kwejk.pl/obrazek/490211/j%C4%99czenie.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-20 o 01:36 |
|
|
|
|
#1687 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a mnie się wydaje, że jednak
, bo i siostra od Ciebie, a i szwagier pośrednio, wiedzą o co kaman, stąd dziwne zachowanie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to ja ide spać, dobranoc, cześć i czołem
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-20 o 01:38 |
||||
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
zimno jak wooj, to se rumu z colą szczeliłąm na rozgrzewkę
branoc
|
#1689 | |||
|
BAN stały
|
A najgorsze jest to, że mi już oczywiście fkurf lekko przechodzi
![]() Cytat:
Cytat:
Ja nigdy nie proszę ani o uwagę, a tym bardziej nie o drinka Cytat:
![]() I znowu się powtarzam, na intymne chyba iść z tym muszę Sorry za smęty
|
|||
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kiuff, zabierzcie mi ten rum
|
|
#1691 | |
|
BAN stały
|
No co Ty, jush?! Chyba Cię nie zanudziłem swoją żenującą opowieścią o P.?
![]() Dobranoc Wieki nie piłem ![]() Nie wierzę Ci Cytat:
Pij, pij, na zdrowie |
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1693 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
pierdlłam modemem o podłogę i zadziałał
![]() może jednak oba modemy mam zryćkane i czeci kupić czeba... ![]() ale pewnie jutro już działac nie bydzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-20 o 02:05 |
|
|
|
#1695 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
"spece" twierdzom, że się albo modem zryćjkał, albo linia zieppaua
![]() A na moje pyt, czy mogou wynmienić kable od centrali do domu orzekli, że co najwyżej urżną kabel od telefonu i to wszystko
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-20 o 02:11 |
|
|
|
#1697 | |
|
BAN stały
|
A trzeciego "albo" nie mieli?
![]() Cytat:
--- Współczuję Ci tych przejść z netem, w głowie się nie mieści
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
no ja pimkolę im się nie kce nawet goopiego kawałka kabla ani wtyczki wymieniać ![]() edit: rrrwwAAA, nów mnie wywaliło bez odbioru, bo może mnie w każdej chwili rozłączyć ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-20 o 02:22 |
|
|
|
#1699 |
|
BAN stały
|
No dobra, ale Ty chyba za tego neta płacić musisz, no nie? Więc to nie Twoje zmartwienie, co jest nie tak, tylko ich zasrany obowiązek wywiązać się z umowy
![]() Edit: No właśnie... ![]() Dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-20 o 02:30 |
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: paczę na wątki poniożej i przeczytałąm : "Molinard Vanille Fruite i Narnia" [Nirmala] najwyższy czas spać ![]() edit 2: zamykam Bar? papa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-20 o 03:09 |
|
|
|
|
#1701 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najlepszego dla tżta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tu chyba jest cała odpowiedź w tym co napisałeś i zastanów się czy warto napisać znów coś takiego za rok Ja wiem co bym zrobiła i już to pisałam kilka razy, choćby może na początku nie było łatwo, ale w tym przypadku nic się nie zmieni już... ![]() U mnie mgliście i troszkę kapie deszcz Zaraz idę na pocztę odesłać moją "zaginioną" paczkę Paczka się nie znalazła, a druga przyszła w złym rozmiarze Poprosiłam więc już o zwrot pieniędzy, bo minie miesiąc a ja towaru jak nie miałam tak nie mam. Mam wysłać za pobraniem (pierwszy raz tak będę wysyłać ).W ogóle tak się dziś zastanawiałam. Czy np rzodkiewka we wrześniu to jest jadalna? Wcześniej np. rzodkiewkę można było dostać tylko na wiosnę i w lato. Teraz prawie wszystkie warzywa są cały rok - pomidory np, czy szczypior teraz jeszcze jest. Czy warto to jeszcze teraz kupować? Z czego to jest zrobione? Kto się zna na uprawach warzyw, proszę o odp
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#1702 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no nie wiem , nie wiem... u mnie nikt się nie rzondzi , nawet przyniesiono flaszko upieram się że szfagr powinien chłycić flach we łapę ![]() fogle to cześć pogoda dzifna, niby nie zimno, ale jakoś tak szaro i mgliście..
|
|
#1703 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Gryxiu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Się z lekka wkokufiłam bo zamówiłam ten stół i krzesła i umówiłam się na dostawę na początku tego tygodnia, dzwonię dziś kiedy wysyłka i dowiaduję się że się trochę opóźniło i wyślą w czwartek, co oznacza że będą meble u mnie w piątek (co jest ok) a jeśli firma kurierska będzie miała opóźnienie to dopiero w poniedziałek co już jest mega nie ok bo po pierwsze rodzice moi przyjeżdżają w tę sobotę i muszę mieć stół i krzesła a po drugie w poniedziałek to już będę w pracy a kurierzy wiadomo wieczorami nie jeżdżą Nienawidzę takich akcji na ostatnią chwilę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy teraz już są? I te zimowe maja takie same wartości jak letnie (jeśli w ogóle o jakichś wartościach można mówić ) Wcześniej nie kojarzę, żebym jadła rzodkiew na jesieni No ale świat idzie z postępem czy jakoś tak ![]() Cytat:
![]() Zimno, idę chyba poprasować na rozgrzewkę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1705 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie wydaje mi sie zeby w cywilizowanym swiecie istniała taka forma przynoszenia alkoholu , rozumiem ze jesli by coś zostało to by wziął z powrotem?
|
|
|
#1706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlaśnie
|
|
#1707 |
|
grozi wypollizowaniem
|
chociaz w sumei jesli by to była impreza typu skłądkowego to ok-w sensie ze sie umaeiamy-P. wpadnij do nas my stawiamy zarełko a ty przynies flasie , ale to po uzgodnieniu z gospodarzami.a najbardziej mnie wkokufia ze ludzie nie widzą nic niestosownego w przyniesieniu własnego alko na proszoną impreze i piciu go w kącie .dla mnie to tak jakby wprost mówili-nie tkne tego syfu co serwujecie ,mam swoje ,lepsze
|
|
#1708 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Już godzinę tam siedzi ![]() A spanikowali ją panowie przynoszący sofę, potem jeszcze ktoś domofonem dzwonił i dostresował dodatkowo jak już prawie wyłaziła zwabiona chrupkami... Czemu ona tak się boi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1709 |
|
Nindżopesz
|
Fajna nie dzifna
Też bym się wkokufiła
|
|
|
|
#1710 | |||||
|
Panaroja
|
No bo się domniemuje , że jeżeli jest związek zalegalizowany znaczy małżeństwo , to dziecko się pojawiające w czasie jego trwania jest owocem tegoż związku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Cytat:
. Od takich trzeba się trzymać z daleka .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

i jak ma cokolwiek być na tym zadupiu jak wszystko głupim ludziom wadzi... o obwodnice się burzyli , o nadajniki się burzyli, teraz im rwa tor przeszkadza
Aby patrzec jak zaczno wojować żeby lotnisko nie powstało....

no i uczą tecznik szkoleniowych itp...a skąd sie bierze wiedze z tych tematów które sie bedzie wykładać 

'

Paczka się nie znalazła, a druga przyszła w złym rozmiarze