|
|
#1981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
Cytat:
zanotowane - dawać dziecku alko pod postacią ciasta Cytat:
Justyno - wątek pralki przebił chyba WSZYSTKO oczywiscie widziałam małą Polly w srodku bębna( i widzę dalej) - ale Polly kiedyś pytała o środki do odśmierdywania prania no i może stąd taka fabuła - a miałą tego brzydko pafnącego prania sporo pewnoi dopilnowanie coby pranie się uprało taki "inside man" cuuuuudo - ja bym się chyba obudziła ze śmiechu we śnie - zazdraszczam snófa skoro juz jesteśmy przy temacie (szczyt) śniło mi sie że szczytowałam - a to się we śnie zdarza mi niezmiernie rzadko - tak raz na kilka miechów Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-21 o 21:53 |
|||
|
|
|
#1982 |
|
Panaroja
|
Ja też nie mam . I też nie wiem , jak sobie wyrobić . I się z małżonem żrę z tego powodu , bo on chciałby mieć idealny porządek bez kurzu
co jest w moim wykonaniu niewykonalne , w ogóle jakikolwiek porządek taki porządniejszy znaczy ja też bym chciała mieć porządek , ale nie jestem w stanie ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1983 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() już jesteście ? Ty i Win Cytat:
właśnie coś czułam przy poprzednim poście - byleby ne napisała ze zaraz idzie spać ![]() ![]() se wykrakałam boje się spytać o zapachy ale najwyżej poczytam odpowiedni wątek ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
o agatach możesz mi pitolić - moze nawet kupię - uwielbiam w biżu minimalizm ( ale zaskoczenie ) zatem kamień duży przeciety w plaster ( taki płaski) najlepiejw kolorach fiolet, morski, butelkowa zieleń, lub jakieś pomarańcze melanże - i takie cuś na krótkiej żyłce - ach i och - widuje w tivi na kobitkach
|
||
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
branoc
też spadam
|
#1985 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do zapachów- Blonde na moim kremie do rąk śmierdziało, Arso identyko jak RC, Bal d'Afrique spodobał się niektórym, tylko Mić fujała jak zwykle Zwinęłam Dominice cień do oczu, nażarłam się lodowego spaghetti carbonara
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja póki co trzymam sie pewniaków - Royala Muska - będę polować jak lwica Bal jest na drugim miejscu ale że mam go trochę to na razie jestem spokojna chyba nie powinnam nic poznawać |
|
|
|
|
#1987 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I jak przejrzałam wszystko to mogłabym się pozbyć może 1/6 , reszty nie oddam Poza tym większość zapachów juz znałam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
2 godziny wracałam, jaka tam błyskawica
a to pińcet jeszcze niepewne jest ![]()
|
|
#1989 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Słuchaj Siostro- nie kupuj tych butów, poczekaj na wyprzedaże
|
|
|
|
#1990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to się nie da ![]() już ![]() ide się myć ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1992 |
|
BAN stały
|
wyspałam się po południu, to teraz nie będę mogła zasnąć... a powinnam, bo wstaję o 5:30.Jadeu jutro do stolycy pozałatwiać ostatnie sprawy. A przy okazji... są jakieś nowości w Sephorze/Douglasie godne uwagi? Oraz... gdzie mogą być jakieś fajne zgrabne małe torebeczki, wiecie, takie na puder, szminkę, telefon i parę groszy?
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
się rozpędziłam
|
|
#1995 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
nicmnie nie uwiodło
Cytat:
jedna 40 została czarna ![]() i dobrze
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() życzę a jaki to typ obuwia?
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
no ja rozumiem - ale mnie to nie szokuje - jeśli są skórzane i są kozakami - to to cena że tak powiem często widywana na rynku wśród kozaków - niestety ale tak jest
ja chadzam latami w butach, które lubię i jak są idealne to mnie sie opłaca taka inwestycja do zdarcia jednosezonowego kupuję Deichmany właśnie i inksze nonejmy zatem pozostaje nam je jeszcze zobaczyć? czyżby Vagabond ? bo on u Was stacjonarnie występuje - bo ja tak nad nim dumam - alenie spieszę sie z decyzją - i nie kupię dopóki nie włożę w nie stopy ( choc w sumie są zwroty) świetne miejsce na nietypowe sałatki i sosy - przepisy znaczy sie - robiłam kilka już - nieustannie korzystam jak chcę coś nowinkowego http://www.kwestiasmaku.com/dania_dl.../przepisy.html Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-21 o 22:58 |
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja szukam czeci rok płaskich sznurowańców przed kolano , i urwał nać , nie ma gdzie kupić w tej polandii ![]() Katt mi wyszukała w sklepie Quazi to znów ni ma Quazi w mym miescie... ma któaś z Was Quazi? i bywa?
|
|
#2001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprosze o instrukcje ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
są na tym kauczuku co go kocham ja - ach i och no cóż - nic nie mówie |
||
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
niedopsz mi
![]() cuś makaron z curry mi się odbija łot południa ![]() w dodatku mieu nosi, bo wpadł mi w oko koleś a fcoraj dawny kolega, co ze 2 lata nie dawał znaku życia nagle jakoś zażyłą dyskusję wywiązał, ze mu brakuje inteligentnych rozmów ze mną bla bla bla i tak do 3 rano ale jakiś kurczę niesmak mam po tej rozmowie, zarciki z podtekstami od żonatego gościa mieu nie śmieszou, wcześniej zawsze mi dokuczał, żem dzieciuch, inteligentna, a taakaa niedojrzała itp... ![]() Idem spać, bo chyba zaczynam wydziwiać po 2 nocach zarwanych... ![]() edit: cuś bym zjadła a może wypiła? Czegos mi się chce, ale nie wiem czego i mi to spać nie da
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-21 o 23:18 |
|
|
|
#2003 | ||
|
Zakorzenienie
|
o takie cuś : http://www.ofeminin.pl/modne-dodatki...ne-d22263.html fason oficerkowaty, płaski, względnie 2-3 cm obcasa, ale generalnie ( Maja a Ty żeś spać miała zdajesie mnie
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
no tosz fuaśnie piszeu, że spać nie mogeu, bo mieu cuś gniecie na żołądku
![]() Ale chyba się i tak położę, bo mi zimno
|
#2005 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=rachell111;29551152]
Cytat:
bedzie Ci cieplej
|
|
#2006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dietetycy polecają kolacje białkowe - niegroźne dla figurry serek, kurak, rybek co masz na stanie? tzn w lodówce ![]() polecałabym wleźć na jakiś blog dukanowy - i mieć na taką okoliczność sprawdzony stały sposób zapachania się bez kosztów dla figurry czyli oni tam mieszają jogurt z jajem serkiem wiejskim oraz otrębem i robią z tego wszystko niemal - tosty bułki naleśniki ( w kilka minut w mikrofali) podoba mi sie zamysł szybko zdrowo i czasem smacznie - zależy od przepisu/proporcji/ przypraw wklikaj w neta coś wyskoczy wiem ze otręby to na rano ble ble ble bo to energia i węglowodany ale sorry skoro są miotełką to Ci nie zaszkodzą a ładnie wymiotełkują przewód pokarmowy i będziesz lekka i syta ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
obczajem bo będem no dobra jak będem to dzwoniem - i co brać ? Ty już je kcesz? się zdecydowałaś na te Quazi'owe? cena zacna jak na takie cuś bo wiesz na zdjęcia real lajf nie masz co liczyc mam aparat tel do listopada przedpotopowy - i nic ponad to co na stronie producenta nie dam rady - ale lubię panie z Quazi - świetne som ![]() zresztą to nie dziś nie jutro ale tak na dniach - po łikendzie moze - i jaki rozmiar pytać ( prześlij smsem) coby nie wykupiono
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-21 o 23:36 |
||
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najzwyczajniej w świecie żreć mi się chce, bo jesień idzie zimnooo ![]() wrąbałabym wszystko, co mi w łapy wpadnie, a zfłaszcza suotkie albo tuste Dopra, spać nie gadać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-21 o 23:34 |
|
|
|
|
#2009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ideu na serial
|
|||
|
|
|
#2010 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ładne buty, ale nie widziałam takich, bynajmniej sobie nie przypominam Cytat:
pogrubione najchętniej Skarb ja chyba widziałam Quazi w CCC, dzisiaj w Galerii Bałtyckiej
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-21 o 23:42 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

zanotowane - dawać dziecku alko pod postacią ciasta
) I wymienialiśmy się koszulkami
A Maleńczuk miał większe cycki niż ja
oczywiscie widziałam małą Polly w srodku bębna( i widzę dalej) - ale Polly kiedyś pytała o środki do odśmierdywania prania no i może stąd taka fabuła - a miałą tego brzydko pafnącego prania sporo pewno
I 500 zł oszczędziłaś
właśnie coś czułam przy poprzednim poście - byleby ne napisała ze zaraz idzie spać 

bedzie Ci cieplej