|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja widzisz tego nei stosuję - i zrem nocom konserwy, rybne ale konserwy - tóste wsio żrem - ale ja za to płacę oponą - trzema oponkami zatem Ci dobrze radzę - nie róp tak jak ja bo jusz osiągłaś takie efekty że hoho - róp tak jak jest dobrze dla Ciem ![]() generalnie jeszcze ni ma za co ![]() no i ide do kuchni .... ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- uwielbiam - dzie łon? juz kiedyś lokłam wszystkie ale lubię ten serial zawsze |
|
|
|
|
#2014 | ||
|
Zakorzenienie
|
no tak , ale to wspaniałe (
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- łon to na kanapie btw też uwielbiam.....
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ust chuopa tego nie usłyszę co nie? hihi- to przecież sama przyjemność - skoro wiem dzie i tak tam jestem często w miarę - w tym centrumie bo w Quazi byłam razy dwa no i oglądam serial kryminalne zagadki Las Vegas pan murzyn matriksowy to mój ulubiony facet z natury " przytul mnie dedi" taki godny zaufania - pan ochronię Cie przed światem a pani Sara to moja ulubiona z cyklu "najpiękniejsza kobieta" chciałabym tak wyglądać seriou i fajny tam mają dowcip Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-21 o 23:51 |
|
|
|
|
#2016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ust chuopa to musi nie.. chociaż wzionwszy pod uwagę font zapodany przez Ogonkę , to kto wie, kto wie....
|
|
#2017 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja póki co popełniłam jeden z - tu zaskoczenie - zegarkiem. W załączeniu.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dooobre. Polly, TŻ pyta czy jego klon ze snu był dobry w łóżku I mówi, że jak tak to się poleca - zaraz dam mu w łeb.
|
||||
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kamień taki jako Ty w załączniku dałaś http://www.iwoman.pl/trendy/wasze-za...opal,2164.html zegarkiem zyskujesz nową klientelę - innowacja nie kupi ten co kce tylko kamień ino ten co kce orginalnie - brawo
|
|
|
|
|
#2019 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
szczerze powiedziawszy klon był troche jakby niesmiały , ale oryginał jest pewnie duzo lepszy
|
|
|
#2020 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ba, klientelę spóźnialskich ![]() PS DV se zapodałam ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pociągłe na wisior w literę V ad PS - ja też |
|
|
|
|
#2022 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2023 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
O tak!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2024 |
|
Nindżopesz
|
O bosz, chyba umrę bo bawię się gołymi ręcami z podobno toksyczną i rakotwórczą żywicą. Polly, znasz się na tym?
|
|
|
|
#2025 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie snam ale serio łona taka trujonca?
|
|
|
#2026 |
|
Nindżopesz
|
Nie wiem, na wizażu straszo, że olaboga, zatrucie, rak i srak, na opakowaniu podobnej coby wietrzyć i że może uczulać. Mnie nie uczula, chyba nie przytruwa ale się zarękawiczkuję i będę na balkonie odlewać
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
fto mi uwierzy ze sypiam przy łotwartym oknie
![]() paputy - mój dr w tivi |
|
|
|
#2028 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
haaalooo... jest tam kto?!... Haaalooo!!! ... Bez odbioru, no... ![]() Cytat:
", i okazało się koniec końców, że ten nr 25 to mi się przyśnił, a rzeczona koleżanka mieszka na tej ulicy, ale pod innym numerem, z drugiej strony zupełnie ![]() ![]() A z kim było to szczytieren? ![]() Cytat:
Tróóóóó! --- Ale mam humor zryty... ![]() Edit: Idę więc z tym zrytym humorem lulu, dobranoc
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-22 o 01:55 |
|||
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
bezsennoś mnie dopadła ,
wczoraj zaspałam do pracy, bo zasnęłam nad ranem ![]() i fajki mi się skończyły , rzucę to w diabły
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
wiem
Jeno ja mam napady głodu na podłożu psychicznym i fizycznym ![]() Żrem jak opętana, kiedy jest mi źle na duszy (smutek albo gniew) albo na ciele (zimno a teraz będzie mi cały czas zimno i źle - ja chcę słońca i ciepła ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-22 o 10:02 |
|
|
|
#2031 |
|
Nindżopesz
|
Ale całkiem rozwalonym czy uchylonym? Ja śpię przy uchylonym...
|
|
|
|
#2033 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nie House
![]() i nie SATC Mimo ze oba lubieu (SATC bardziej) i oglądam jak lecą ) No dopra zdradzę Wam, mamy taki rytuał z TŻ że przed spaniem oraz czasem podczas jedzenia oglądamy seriale zazwyczaj wybieramy takie które mają już dużo serii żeby nam zajęło to więcej czasu, ale i tak jesteśmy niepobici, np Housa wszystkie sezony w 2 miesiące obejrzeliśmy ![]() Teraz oglądamy Breaking Bad ale już kończymy prawie czwartą serię a więcej na razie nie ma Cytat:
Cytat:
czy coś Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobry dziś wcześniej wstałam ale to dlatego ze mam spotkanie o 12.30 ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- A wiem co miałam jeszcze napisać Wszystkiego najlepszego dla Teziaka |
|||||
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2035 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Sny wczorajsze zrobiły mi czwartek
![]() Cytat:
Nie umiem tego odruchu w sobie wyrobić, w dodatku mam talent do robienia burdlu więc nawet jak sprzątnę to za dwa dni jest strasznie, patrzę na to wszystko i mi ręce opadają, więc się odwracam tyłem do syfu i np. czytam książkę Jak to zmienić, no jak?? Cytat:
Cytat:
co dziwniejsze, wszystko zrozumiałam ale forma przekazu nie do podrobienia u mnie też na tortillę działa, tylko niepotrzebne wczoraj złapałam samo nadzienie, bez tortilli - unieruchomić się nie udało, z dzikim wrzaskiem wbiła we mnie zęby i pazury po czym złapałam ponownie tym razem już w kocyk i było ok, trzeba było tak od razu i tak dziś zrobię, z gołymi rękami jednak się do mojego kota nie podchodzi ![]() i kurde nie wiem co robić, mimo lekarstw dalej sika po trochu sto razy dziennie co gorsza poza kuwetą upatrzyła sobie kąt pokoju kładę tam prześcieradełka nieprzemakalne ale kurde, żeby się tylko do miejsca nie przyzwyczaiła bo będzie problemchyba jutro znowu do weta trzeba będzie... Cytat:
Cytat:
ciekawe czy tylko wygląd czy treść też? Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Syćkiego pachnącego dla Tezy!
Oo, Szulc i L'Artisany w Galilu, opóźnionam w wieściach a kto wie czy i gdzie bydzie SSS?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-22 o 12:00 |
|
|
|
#2037 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale spoko-bo u nas numer na bloku to ten numer ktory jest w adresie,a tutaj chyba ktos opowiadał ze gdzies jesat tak ze adresy sobie, a bloki spldzielnia sobie ponumerowała po swojemu i np moze byc tak ze blok pod adresem os Oswiecenia 21 moze miec namalowany muner 67 dajmy na to ![]() u nas są tablice z mapami i nazwami osiedla na" wejsciu: do osiedla czyli przy uliczce od głównej ulicy idącej wgłomp....aczkolwiek jak ktos kluczy po osiedlach to nic mu z tego,ja sama nie wiem gdzie sie jedno konczy a drugie zaczyna...zawsze lukam na zumi jak gdziekolwiek ide. ponadto u mnie jest ulica wawelska ( inie znajduje sie ona pod wawelem ) która idzie przez 2 osiedla... na kórych nie ma adresów wawelska ilestam tylko osiedla taki i takie, ale na samym koncu jest kilka nowych bloków z adresem wawelska...i ciągle ktos ich szuka i jeszcze sie kłóci..ze jak tu jest nr 24 to 26 musi byc gdzies blisko a nie za 2 km...i weźmu wytłumacz-panie tu nie jest wawelska tylko osiedle X ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- o kurka ale rozbór: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post29552830 nuty fajne ale raczej sie nie skusze-co bym zrobiła jakby mi sie spodobało?
|
|
#2038 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() edit: flakonu i całej otoczki, mam na mysli
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-09-22 o 12:03 |
|||
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
oo, Heidenfest do Progresji przeniesiony
![]() (może mało chętnych... to łatwiej się będzie do Vretha dopchać Czas juz chyba zacząć uczyć się tekstów po szwedzku, żeby się powydzierać
|
#2040 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja Cytat:
![]() Cytat:
Dobry pomysł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Red fajna ta nowa biżu teziak najlepsze życzenia
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

zimnooo 

i Tró pewnie też......
A ta mówi, że no zostawiła mamie... Okazało się, że koleżanka zaniosła notatki do jakiejś innej Ani
", i okazało się koniec końców, że ten nr 25 to mi się przyśnił, a rzeczona koleżanka mieszka na tej ulicy, ale pod innym numerem, z drugiej strony zupełnie 

, pewnie edytuję bo i tak jest niejasno