|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Dobra metoda nie? ![]() Hmm To ja się jeszcze zastanowię
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie wszystko na naczyńka 0 działania, a miałam i ziaję i jakieś Avene i jeszcze droższe i za każdym razem klapa
![]() serum z wit. C z BU dość dobrze robi, znaczy wycisza cerę
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-22 o 21:12 |
|
|
|
#2194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niech to szlagpoza tym to serum zrobiło mi kuku i je wyrzuciłam ale akurat ja nie mam ręki do robienia serumów ani serów i tu podejrzewam włąsnie że je schrzaniłąm ( tak wiem nie da sie) ale wszyscy je chwalą ino mnie wyszło daremnie podrażniło, poczerwieniałam i koegzystencja tez jakaś śluzowata |
||
|
|
|
#2195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie wycisza kocanka.... muuuzyka
pod warunkiem że nie za głośno bo Wicie... rozłożyli mi rusztowania pod bakonem , całe 10 pieterw góe też.. bedą wymieniać blachę z balkonów, znaczy te ogacenie balustrady... tluko sie, wciongajo i spuszczajo w dół... poza tym na ulicy pod oknami kładą kostkę.. tłuką się warczą , buczą... wiem , że muszą.... ale ciiiiiiiszy mnie się chce... wiem że cicho jest na smętarzu ale pożyć też bym jeszcze chciała wiem, że marudzę a co, mi to nie wolno?
|
|
#2196 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A po serum z wit. C wyskoczyły mi takie bolesne gule pod skórą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2197 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kupiłam f końcu martensy. Przyniosłam do domu. I mi się odpodobały |
|||
|
|
|
#2198 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
i mozna było fonhac ili tylko lookać i robic łaaaaał maja bidna Cytat:
|
|
|
#2199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolno wolno - współczuję - uwielbiam ciszę i spokój i dom to powinien być ten azyl gdzie mamy to zagwarantowane całe lato tak było u nas an osiedlu na szczęscie teraz to juz całkiem innne osiedle odkąd skończyli - jesienią jest przestój a skarbku - kurde mam kocankowy olejek no i nawet nei wiem czy działa bo stosowanie go to średnia przyjemność - tusty ryj - no i co ino na noc? nie widzeu tego na dzięń - stosujesz jak? na noc to mam leki na trąd Cytat:
no ale czy Rudolf nie rozbawił Ciem choć tyci tyci uciupeńkę? o też miałam je ![]() Aileen - ałć ale znam ten ból, bywało
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-22 o 21:21 |
||
|
|
|
#2200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hydrolat masz? może hydrolat używaj, jako mgiełkę.. skoro olejka nie kcesz
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2202 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kusfa...nie da sie wydłuzyc dnia
, jak wczesniej wtaję to wczesniej padam..nic to nei daje
|
|
#2203 | |||
|
Zakorzenienie
|
no co Ty
, zatankuję ją jeszcze za 50zł ![]() Cytat:
ale to chyba to http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-C.html Cytat:
też nienawidzę takich budowlanych odgłosów ![]() Cytat:
![]() ad2. ale dlaczemu
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Senność mnie ogarnęła, chyba czas na mnie, byeee
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2206 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
oj tam, przypomnicie sobie dawne podnamiotowe czasy ![]() Cytat:
oby szybko skończyli ![]() Cytat:
które w końcu wzięłaś, czerwone czy czarne?Cytat:
---- byłam jednak u weta dziś, załamała mnie jasnoczerwona kałuża przy okazji zaobserwowałam dziwną rzecz, jechałam taxikiem, nie przewozem osób jak we wtorek, czyli nieco drożej, ale zapłaciłam mniej za tę samą trasę ![]() i dowiedziałam się że zapóźniona jestem, bo okazuje się jest coś takiego jak żwirek do pobierania moczu, czyli że nie trzeba czatować godzinami przy kuwecie tylko się ten żwirek wsypuje i z niego pobiera mocz bo nie wsiąka, fajny wynalazek, szkoda że o tym wcześniej nie wiedziałam.. w każdym razie kota dostała w zastrzykach drugą no spę i antybiotyk długofalowo działający (zamiast tabletek albo zastrzyków w domu, co oznacza mniej stresu i siwizny dla mnie i kota), dostałam też suplement diety o fajnym składzie: żurawinka, glukozamina, kwas hialuronowy i prawoślaz, dalej podaję furaginę i metacam, może w końcu leczenie zadziała, jak nie to nie wiem
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Flo, Skarb współczuję remontowych zastojów... : serio i tak Was podziwiam za cierpliwość Ja dziś sprzątam, przekładam, przemeblowuję cały dzień, do imprezy 2 dni a tu nadal nie wygląda dobrze... no ale jeszcze 2 dni Teraz piję piwo, a co
|
|||
|
|
|
#2209 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
do luftu .Właśnie ulica obok bloku przejechała powolutku wielka gromada rolkarzy z muzyką i obstawą policji i karetką a za nimi korek-gigant Jakaś demonstracja ? O dziesiątej wieczorem na peryferiach ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bidna ale dobrze że zareagowałaś - oby jej pomogło - biedarstwo ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
dla mnie to najnormalniejsza reakcja emocjonalna na stan faktyczny budzący w nas złość, irytację, zmęczenie, ból i bezsilność ![]() normaleczka |
||
|
|
|
#2211 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
może karmę trza zmodyfikować , jak nerkowe kłopoty som
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2212 |
|
Wpisz tu zomzing
|
karmy są na już stwierdzone konkretne problemy z nerkami lub kamieniami w pęcherzu, na konkretne rodzaje kamienia/piasku - czego bez usg i badania moczu stwierdzić się nie da (a nerkowe - jeszcze potwierdza się badaniem krwi na zawartość mocznika i kreatyniny) - więc na razie jest leczenie objawowe stanu zapalnego cewki moczowej
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-09-22 o 22:19 |
|
|
|
#2213 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() w każdym bądź razie cieszę się że ten pęcherz skoro już musiał przypaść to przypadł na mój urlop, przynajmniej bezproblemowo mogę się kotem zająć ![]() Cytat:
i żadna lecznicza karma nie wchodzi niestety w grę bo po paru dniach najprawdopodobniej musiałabym ją odstawić i podać leki na zahamowanie drapania
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2214 | |||
|
Mother of Cats
|
Bo zamiast się uprzeć na te, to - ponieważ tamtych nie było mojego rozmiaru, wzięłam te. Nie wiem, co mi padło na wzrok/mózg/wstawić dowolne.
![]() Cytat:
Czarne jednak. Cytat:
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2215 | ||
|
Zakorzenienie
|
druga taka okazja się nie powtórzy
![]() Cytat:
bidna Ty i ta Twoja kota , a w jakim wieku ona jest?a i dzięki za info o żwirku, tfu tfu tfu, jeszcze nie potrzebowałam, ale moja Miećka ma już 9 lat, a Buba nawet nie wiem ile i wszystko może się zdażyć ![]() ten oleje ja nawet na dzień stosowałam, doskonale się wchłania Cytat:
, ciężko Ci było, ale byłaś b. dzielna i wcale nie marudziłaś ![]() ad2. i działanie sił wyższych
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-22 o 22:35 |
||
|
|
|
#2216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() świetny skład i gotowy zestaw - no nie , nie musze go mieć nie musze go mieć - ale na zime byłby zdatny nie muszę ...? nie no żartuje, prawie nic nie mam w porównaniu z toaletkami kobiecymi 2. dokładnie tak |
||
|
|
|
#2217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ideu odpalać miednicę i odpaliła se bym mydło z tuli super tuste, ale nie mam pojemnika/mydelniczki na schnięcie ide coś pokombinować ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Mić, czy jest na sali Mić??? bo kupiłam dwie saszetki Delia szampon 4-6 myć, kolor RUDY i waham się bardzo go użyć , czy Mić wie czy na to cuś co mam na łbie to złapie i czy wogle warto i jak szybko się spłukuje w razie niemca
|
|
|
#2218 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ten żwirek to mam nadzieję że się sprawdzi bo drogi jest jak na garstkę plasticzanych granulków
|
|||
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
obfociłam flaszki swe. Red może obluczyć, jak się Fvmi prezentuje
A fuaśnie - dzie Red
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.

Dobra metoda nie?
To ja się jeszcze zastanowię 

niech to szlag

współczuję remontowych zastojów... : serio i tak Was podziwiam za cierpliwość