|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
ja najpierw spróbuję olejem ocankowym z hialuronem - w sumie juz go mam i nie tuści ![]() poza tym łon tani - tylko nie chcę obrosnąć w mazidła - musze mieć tylko to co zużywam - zużyję ( lub rozdysponuję) jedno - wezmę się za drugie umyłam podłóg kilka - i pod koniec jak chciałam zebrać wodę z kafli kuchennych bo była za mokra - to tak wycisłam mocno mopa że przewróciłam wylałam całe wiadro wody - a co za tym idzie zbierałam na amisza - podejrzewam, ba ! wiem to an pewno ze jako kelnerka miałąbym wieczne manko |
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2223 | ||
|
Zakorzenienie
|
no tak by było najrozsądniej, tłumaczę Jej od dawna.. ale Red to człowiek niespotykanie spokojny jezd , wbrew pozorom, i póki co lutuje zegarcze części, zwisy , kamee i róże... myśleu
albo karmi Natkę.....
|
|
#2224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, szkoda, że taka wrażliwa ![]() i koniecznie daj znać jak żwirek się sprawi Cytat:
) olejową wit. Cadkarastrofawiadrzana.
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ona jestw tym serum co pisałaś - jesli coś kliknę to raczej gotowca zobaczym czyli zdarza sie najlepszym ![]() Majaaaaaaaaaaaaaa przez Ciebie sie mnie kce Idola z Lublina Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-22 o 23:22 |
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się chce Idola edp
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepsza to jest Winter jej to się chyba nigdy nie zdarza
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
chyba esce nikt nie fonchau
http://blog.missala.pl/ciekawostki/k...n-edp-konkurs/ ja to kcem ja muszę!
|
#2230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ręce rozcierałam, bez mieszania - tylko nie do kocanki hmmm czy ja jeszcze muszeu coś mówić ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
a nuty dzie? tzn poza tym ze we środku? choć przyznam ze ja szaleję za szklaną alkoholową flaszką Idola teraz zrobili go "modern" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-22 o 23:37 |
||
|
|
|
#2231 | ||||||||
|
BAN stały
|
Jeszcze nie doszedł?! No nie żartuj!
![]() To będę miał przeiebane Cytat:
Cytat:
Cytat:
" to nie tyle do koperty, co do wspomnień o całokształcie kursu ![]() Cytat:
Cytat:
Biedna jesteś Ty i ta Twoja kota ![]() Oby w końcu było dobrze ![]() Cytat:
![]() No ja tego nie widzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- A ja obejrzałem "Kuchenne rewolucje" i naszła mnie straszliwa ochota na babkę ziemniaczaną, kartacze i takie tam
|
||||||||
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jednak czegoś sie nauczyłam bez traumy - ogólnie wspominam tak se - manewry placowe mnie doprowadzały do szału jazda po drodze wtedy była cool ![]() dziś juz nie jest i nie pisz w mej obecnosci "kartacze" i takie tam bo będę mieć całą podłogę we slinie tą razą - nie mam umiaru zaprawdę nie mam w kluskach ideu stąt - obmyć sie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-22 o 23:45 |
|
|
|
|
#2233 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kuśwa, robię to z palcem w nosie i blazą na gębie, precyzyjnie 15 cm od krawężnika i idealnie równolegle i ój - nadal nie mam prawka i nigdy mieć nie będę ![]() Cytat:
Dla mnie najlepszy jednak był Iwostin Teraz w szufladzie na wszelki wypadek mam Pharmaceris ale - odpukać - nic się nie dzieje i nawet go nie otworzyłam Cytat:
Cytat:
Muszę poczytać o Nospie na problemy z sikaniem, nie uczyli mnie, że się to podaje i nie zaobserwowałam, żeby ktoś tu tak robił. Z drugiej strony jakoś to niespecjalnie działa chyba, co? Ja każę właścicielom nic nie sypać, tylko porządnie wypucować i wyparzyć kuwetkę i później przelać do pojemnika na mocz, o specjalnym żwirku nie wiedziałam. Jeeeeeeeee!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#2234 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Parę dobrych wspomnień też mam, nie powiem, ale giną one jednak wśród powodzi tych niefajnych ![]() Cytat:
--- Zimno i cimno ![]() Dobrze chociaż, że do dumu blisko i wilków nie ma A takiego kartacza bym se fcionk, albo babę z pyrów
|
||
|
|
|
#2235 | ||
|
Zakorzenienie
|
już zrobiłaś mi ochotę
![]() Cytat:
mów mi ciociu ![]() Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-23 o 00:02 |
||
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
no so... tak dawno lodów nie jadłam
i nie zjem aż do wiosny przez to gardło ![]() oć w me silne, włochate ramiona! ![]() szczaskałam się Fumidusem po całości otwarcie zabija - whisky? Jaka tam dojrzała whisky! Tani bimber o piekielnej mocy pędzony w piwnicy ze składników, o które lepiej nie pytać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-23 o 00:03 |
|
|
|
#2237 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja byłem raz przy zakładaniu kotu wenflonu, i dziękuję, nigdy więcej ![]() Cytat:
Cytat:
Chyba w weekend babę zrobię
|
|||
|
|
|
#2239 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
będziesz miała a co Ci nie wychodzi? (kiedyś pisałaś, ale nie pamiętam )mojej ostatniej, nawet kury żreć nie chciały serio ![]() moje kurki
|
|
|
#2241 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. Co do nospy to nie wiem, od zawsze na forum kocim czytałam o podawaniu nospy na takie kropelkowe sikanie, nie zdziwiłam się więc że moja kota tę nospę dostała, na logikę powinna coś tam rozkurczać w drogach moczowych, nie? 3. ale nie każdy kot nasika do pustej kuwety, ten żwirek jest po to żeby coś w tej kuwecie do przekopania było, jak rozumiem.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2242 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#2244 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
sprobuj szczescia w krakowie ![]() co do pogrubionego-ale we fturym?
|
|
|
#2245 |
|
BAN stały
|
Maja! Piękna kolekcja (tam się raczej nie udzielam, więc chwalę tutaj)
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
dziękować
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no kiury i koguta Napoleona (ostatni, bo kogutów miałam więcej, był też Maciek ), jakie one fajne były, oswojone, żebrzące i pukające do drzwi i okien, ale fotek oczywiście niet z pamięci muszę wspominać ![]() Polly przepraszam ale sama nie wiem, we fturym na czuja to robię też się nie udzielam, ale za Majkiem polazłam
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nerwosol chyba nie działa - tzn nie na cewkę ino teraz obecnie nie działa na nerwy ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- ![]() słiiitne - to samo bym spytałą juz nie pamiętam tych "nauk" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-23 o 00:52 |
|
|
|
|
#2249 | |
|
BAN stały
|
I po raz 2. --->
Cytat:
Mam nadzieję, że rosół był tego wart? ![]() Żart! ![]() Ja coś pamiętam, jak mi tłumaczyli na przykładzie słupków, że jak widzę w tylnej szybie od strony pasażera, to wtedy kręcę, ale co i jak, to nie wiem, tj. nie pamiętam już ![]() --- Idę maść na trąd nałożyć
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na nerwy nic ![]() sfinia z nauk automobilowych to ja pamiętam jedno :dojazd do ostrego zakrętu , zwolnij, zwolnij, redukcja (zależy do zakrętu 2-ka lub 3-ka) i decha, ciśnij, ciśnij czuj jak samochód trzyma się drogi, jak po szynach idziemiałam fajnego instruktora
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-23 o 01:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

, czy Mić wie
czy na to cuś co mam na łbie to złapie
i jak szybko się spłukuje w razie niemca 

, szkoda, że taka wrażliwa 
) olejową wit. C

" to nie tyle do koperty, co do wspomnień o całokształcie kursu 

)