|
|
#2281 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
Cytat:
![]() jak dla mnie za przestrzenny jednak.. i dlaczego te książki (bo to chyba są książki) na półkach tak dziwnie poupychane? Cytat:
![]() No i owady oczywiście ![]() Cytat:
W temacie kot vs tabletka - uwaga praktyczna - lepiej podawać w kurczaku niż w wołowinie, kurczak razem z tabletą połykany jest raz-dwa, a wołowinę kot międli międli międli międli międli i międli aż mu ta tableta wypada i trzeba podawać drugi raz. Cytat:
![]() Cytat:
On aż tak śmierdzi czy Ty rozmarynu nie lubisz?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosy umyte, kuriera niet, tym razem nie zadziałało (taka sytuacja raz na milion ) Idę sprzątać
|
|
|
|
|
#2283 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Lubię rozmaryn i lubie hydrolat rozmarynowy, ale w tym płynie oprócz hydrolatu jest jeszcze parę innych rzeczy i w sumie dają efekt ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten telewizor to skrbek Ci wysłała? ![]() Ja zaraz idę na piknik integracyjny do przedszkola, na czymkolwiek ten piknik polega (chyba na zakupie kiełbasek z grilla ), a łamie mnie znów coś w kościach, łepetyna boli, nie chcę być chora
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2285 |
|
Nindżopesz
|
Maja, jadziem.
- jakie tło byłoby sensowne do kremowej róży oprócz bordowego? Ciemnozielone, czarne? A do czarnej - kremowe? - jakie tło do takich złotych i srebrnych trybików oprócz bordowego - brązowe, stalowe? - czy kluczyk wygląda spoko i czy dawać sam czy z czymś? - co można zapodać innego-niż-wszędzie jako obrazek pod szkiełko w ramce (jak w tamtym linku co wklejałaś) skoro są już kościotrupy, klatki, kruki, gorsety, Edzie etc? Co Ty byś kciała? Z cyklu lutowanie więc nie wiem co z tego wyjdzie, wymaga wyobrażenia sobie oprawy, łańcuszków i bigli: - kolczyki z różami albo kryształkami hmm - reszta zawieszki, mam mieszane uczucia co do różów ale gołych nie chcę robić bo wszędzie są gołe - jaki kolor oprawy będzie najlepsiejszy i czy miedziany odpada? (bo miedziana patyna jest tania )
|
|
|
|
#2286 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włosy nadal mam mokre, tak szybko nie schną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja kcem takie Na kij mi takie wielki telewizor
|
||||
|
|
|
#2287 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
co nie
Cytat:
trzeba sprawdzić czy jest pilot Cytat:
Cytat:
) ale podobają mi się rzeczy z fot 5, 6 i 7, takie zielone ze srebrnymi zawijasami pod spodem i dzyndzlem mogłabym mieć A czarna róża na kremowym tle (i jeszcze w czarnej oprawie) albo kremowa na ciemnozielonym, mrrrr Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2288 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. żeby go tyłkiem nie zasłaniać podczas odkurzania ![]() Cytat:
![]() 2. o, dobre! Łatwe do zrobienia. Dzięki |
||
|
|
|
#2289 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
albo po prostu biegam do kranu ![]() O ale o takiej porze obchody ![]() Cytat:
bym taki chciała Tła do róży kremowej - czarne i zielone jek najbardziej , brąz też mógłby być albo jakiś dyskretny fijolecik , a do czarnej oprócz kremowego na pewno czerwone . Piękne te wisiorki na ostatnim zdjęciu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2290 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ok
zaznaczam, ze wsjo to bedzie tylko moje subiektywne zdanie ![]() Cytat:
) i brązowe pod złotą oprawkę Cytat:
![]() lepiej z czymś - bogaciej steampunk lubi przesadę i napakowanie mnóstwa bajerów ![]() Cytat:
i jakiś stary kościół albo smentarz ![]() fajne są też takie stare zdjęcia, stare ryciny w stylu wiktoriańskim, postaci historyczne (na all są śliczne kamee z Marią Antoniną) itp, a tak naprawdę, to można robić co się tylko wymyśli http://www.misi.co.uk/images/featured_jez.jpg http://ny-image1.etsy.com/il_fullxfull.94034493.jpg http://cn1.kaboodle.com/hi/img/c/0/0...=1233417678000 http://cn1.kaboodle.com/hi/img/b/0/0...=1264460880000 http://cn1.kaboodle.com/hi/img/c/0/0...=1262497559000 Cytat:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-23 o 14:04 |
|||||
|
|
|
#2291 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. poguglowałam aż do bólu W sumie fakt, w większości tła były brązowe albo jakieś ciemne.3. Mona Lisa z linka b. fajna4. a konkretnie do oprawy zawieszek-agatów z ostatnich zdjęć? Są w stylu hmm, żadnym. Osobiście pod zielone z kroplą pasuje mi tylko srebro. |
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
no i stało się
straciłam resztki chęci do życia żrę jak opętana zimno mi i mas wszystko w doopie ✂✂✂✂✂✂✂ona s✂✂✂✂ysyńska jesień!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No toć mówię ![]() Na kij Ci w ogóle telewizor? kameno ubrałam się ciepło, a tu było raz gorąco, raz chłodniej, uwielbiam taką pogodę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2294 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bezcenna Cytat:
Cytat:
Cytat:
no i widzisz masz nowom klientkę ( ino pod jakim Ty to adresem sprzedajesz ?![]() ) ja niebiżuteryjna ale widzę moje słabości - zieleń i bordo - mam nadzieję ze to mainstreamowo zaczniesz wdrażac bo zanim sie zdecyduję to mi braknie Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2295 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Redsiu, ja chcę jakiś zielony naszyjnik, bo widzę tam u Ciebie kamienie w moim ulubionym odcieniu zielonego A pierścionki też będziesz robić?
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-09-23 o 16:33 |
|
|
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
ad Majka - to mozliwe że u niej brzydka jesień - przeca nad morzem to lało wiało a myśmy an południu na upały zdychali - bywa różnie |
||
|
|
|
#2297 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne są te Twoje dzieła Cytat:
Zrup jak pisz Rejcz
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2300 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale nie wiem, czy nie utyję ![]() i jeszcze chciałam powiedzieć, że... bilety kupione, milion ubezpieczeń też, umowa podpisana, klucze od mieszkania mam - it's official: jadę w przyszłą sobotę
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad 4 kawy. Się już wywczasowałam. I spróbuję Was nadgonić.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalenie Ci zazdroszczę - tak maksymalnie ale musisz sie cieszyc |
|
|
|
|
#2303 |
|
Panaroja
|
Polazłam jeszcze raz do Deichmanna i kupiłam se buty - był rozmiar
były nawet dwie pary mojego rozmiaru , noremalnie luksus , właściwie nie wiem , czy nie powinnam była się w tych dwóch parach wytarzać z tego luksusu ![]() wyglondajom tak
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-09-23 o 16:57 |
|
|
|
#2304 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2305 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No najsowo niby też, ale z drugiej strony to tyle formalności, tyle załatwiania, latania po biurach/urzędach/uczelniach... A drugie tyle formalności jeszcze przede mną. Albo i więcej. No i stres też jest. Panika mi się powoli włącza. aaaaa aha, no i nowa walizka zakupiona ![]() Może skrba zainteresuje, że kupiłam dwa kolejne lakiery Catrice I to zupełnie inne od reszty i nie w moim stylu, bo jeden drobinkowy, a drugi czerwonoruziowy
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
a w niczym - cool to znaczy luuuz
be cool ![]() to moje hamerykańskie "haj" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-23 o 17:04 |
|
|
|
#2307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki masz rozm że tak Cię zdziwiło że był? Cytat:
![]() o jooooj , o joooooj a ja jeszcze żem nic nie kupiła, bom spłukana chwilowo ![]() ale superanckie te kolory
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam ze to koniec formalności już - ale na pewno zostanie Ci to nagrodzone, odbijesz sobie
|
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2310 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja jutro idę kupić jakieś buty, chociaż w sumie mi niepotrzebne, bo mam botki Lasockiego, tylko zelówki do wymiany I tak wymieniam drugi sezon
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

(ostatni, bo kogutów miałam więcej, był też Maciek
), jakie one fajne były, oswojone, żebrzące
z pamięci muszę wspominać 

ja kcem takie

bezcenna 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

myślałam ze to koniec formalności już - ale na pewno zostanie Ci to nagrodzone, odbijesz sobie