|
|
#2311 | |||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
No to dorobię specjalnie for Rejcz ![]() Cytat:
Będę jeśli dorwę pierdzionkowe bazy. ![]() Cytat:
Witaj, dawaj foty z wyjazdu A jak ogarniesz to będę mieć pytanie, na ktore na bank znasz odpowiedź ![]() Świetne, bardzo w moim guście
|
|||
|
|
|
#2312 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Spoorcia, dzięki za życzenia!
Teziaku, spóźnione, ale 100 lat! Wszystkiego najlepszego! Uprzejmnie proszę pomiziać ode mnie wszystkie cierpiące kociaki! Cytat:
Jak mam bałagan, to wiem gdzie co jest. Jak posprzątałam, to od miesiąca szukam kabla do komórki i temperówki. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Redzia, jak na żywicy nie ma czachy albo krzyżyka, to przeżyjesz. ![]() Bardzo ładne te Twoje nowe pomysły.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||||
|
|
|
#2313 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
krzywdy jednakowoż nie czyni ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- ja mogę Majowi lutnąć za awek ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2314 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Lecę z pytaniem: jeśli chcę machnąć w fotoszopie obrazek, który po wydrukowaniu będzie miał np. 2 x 3 cm to ustawiam wielkość na 2 x 3 ale ile dpi? I jeśli chcę na jednej kartce-tle wielkości A4 umieścić i potem wydrukować kilka małych obrazków to jaki dać rozmiar tła, jak prawdziwe A4? ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Maju, zapomniałam -
|
|
|
|
|
#2315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest mi masakrycznie zimno, od 2 tygodni z nosa mi kapie, piję pierdylionową ciepłą herbatę i spać mi się chce i jeść rrwa, jesienią i zimą jak mi zimno, to miewam czasem takie napady głodu, że żołądek ssie aż boli A co do pogody, to dzisiaj mnie w polarowej bluzie za stodołą przewiało ![]() A w nocy wstawałam po termofor jakiś, bo zasnąć nie szło. Trzeba zacząć w skarpetkach spać ![]() Cytat:
![]() ale mam zaćkany nos i jestem guodna ![]() Mić, lutnij mi tak, żebym się kopytami nakryła i już więcej nigdy nie męczyła ![]() Słońca!!!!!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-23 o 18:19 |
||
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja w ostatni letni weekend byłam na wsi , przywiozłam sobie jajeczka od szczęsliwych kurek i ekologiczne ziemniaczki i mnóstwo 'wsiowych" zdjęc
|
|
#2317 | |||||
|
BAN stały
|
Joł!
Byłem tu z rana jakoś, alem nie zdążył nic napisać, gdyż wystąpiły problemy natury organizacyjnej (komórka nastawiona na 9:30, budzik na 10:00, a wstałem o 11:20) i leciałem pędem na autobus, by odwiedzić dziekanat Cytat:
![]() Trudno się nie zgodzić ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
To coś pomiędzy "za chwilę" a "zaraz" Może to jakaś frakcja odszczepieńcza była? ![]() Na butach się nie znam, ale moje wścibskie oko dojrzało: kawałek czarnego futra, przesyłkę z KDC i piękną komodę ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2318 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Właśnie dotarła do mnie przesyłka z kosmetykami do testowania- zapomniałam sprawdzić listę, a mnie wybrali
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() paczka do testowania z jakiegoś sex-shopu?
|
|
#2320 | ||
|
Zakorzenienie
|
O widzę, że wszystko nadrobiłaś
Czyli jednak miałaś urodziny wtedy kiedy Winteria Cytat:
Może zacznij dostrzegać chociaż jakieś małe plusy, piękno jesieni i zimy, (będzie Ci wtedy łatwiej przeżyć te ciężkie jesienne i zimowe chwile ) zamiast psioczyć ciągle na te pory roku. Cóż one winne, że są? ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2321 |
|
Nindżopesz
|
Roz, zwłaszcza środkowa fota jest świetna, te kolory
|
|
|
|
#2322 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A przestrzeń lubię (a tutaj jest tak przytulnie mimo tej przestrzeni, nie wiem, czy to zasługa kolorów, tych kanap czy czego tam) Cytat:
![]() U mnie dzisiaj pogoda w kratkę, raz słońce, raz chmury, ale w sumie zimno i mnie przepiździło w drodze do domu (byle do wiosny) ![]() Cytat:
![]() --- Melk, a gdzie będziesz mieszkała w tym Wiedniu?
|
|||
|
|
|
#2323 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niestety, "tylko" z Wizażu
Z Baifem, a doczytałam, że Skrbtk Physogiela dostała
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pogrubionego - opowiadaj ![]() Zastawiałam, a oni mi za to kasę dawali, rozumiesz? (w zastaw szło auto )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2325 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kufa, stresuję się, to jest chyba nienormalne żeby aż tak się stresować bo rodzice przyjeżdżają na weekend
![]() a stół oczywiście nie dojechał, brat mi mówi że powinnam się była kłócić przez telefon że mają wysłać z opcją dostawy w sobotę bo to ich wina że opóźnili, może i racja ale ja się kłócić nie umiem a przez telefon już w ogóle ![]() Cytat:
![]() ale czy na pewno powodem Twojego stanu jest jesień? Cytat:
też niedowidzam, więc może to i były drewienka chociaż wydawało mi się że tam poupychane są i drewienka i książki, a jeśli same drewienka to po co one? do ozdoby tylko? bo kominka tam nie wypatrzyłam... Cytat:
![]() będziesz wpadać do baru? Cytat:
buty świetne Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#2326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() graty fogle
|
|
#2327 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
A a propos jesieni, ja tam lubię bo wracają po letniej przerwie Najgorsze Filmy Świata, 4 października "Noc upiorów" Eda Wooda
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są zimne, mokre, szare i ohydne ![]() bo zimno mi i żryć się chce i spałabym po 12 godzin albo i jeszcze dłużej. Depresja jesienno-zimowa kutwa jej mać ![]() Rozpaczliwie potrzebuję słońca i ciepła
|
|
#2329 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Red, rób biżu, rób!
Cytat:
![]() ad. 2 - gratulacje! ![]() Cytat:
) ![]() Cytat:
ad. 2 - czy pocieszę Cię, jeśli powiem, że bez stołu też się da? a co do kłócenia - też nie potrafię w większości przypadków ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
Cholernie ciężko jest zmienić własne nastawienie do czegoś, np. do pór roku, ale się da. I serio jest potem łatwiej z tym czymś, np. z taką jesienią, żyć. Przerabiałam na własnej upierdliwie smutkującej osobie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2331 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Do tego jakiś nr nieznany mi się dobijał, jak byłam w pracy i się zastanawiałam kto jest taki uparty A to pewnie kurier
|
|
|
|
#2332 | |||
|
BAN stały
|
Zadzwoniło, alem to zignorował Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie też stresują różne, z pozoru lajtowe i fajowe, rzeczy ![]() W tym roku nic się już nie da zrobić, proszę Pani |
|||
|
|
|
#2333 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
2. wiem że bez stołu się da, daję sobie radę od kwietnia ale rodziców wypadałoby przy czymś posadzić, i na czymś, a tak mam sofę, pufę i krzesło komputrowe, trochę to to niewygodne do jedzenia w trzy osoby.. (i boję się że ojciec będzie gadał... a nawet jeśli nie gadał to sobie zapamięta...) na całe szczęście jutro obiad nie u mnie...poza tym - co najgorsze - w poniedziałek będę w pracy i czeka mnie pewnie nakłanianie kuriera żeby przyjechał wieczorem ![]() Cytat:
że byłam w stanie tylko powiedzieć: "Acha, no dobrze, szkoda, ale w czwartek będzie wysłane, tak? No to dobrze, ale w piątek będzie na 100%? Acha, nie na 100%, no cóż, no to miejmy nadzieję że będzie w piątek..." no idiot ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2334 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2335 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#2336 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2337 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Między innymi Orchid Cytat:
Miliony ludzi żyją w takim klimacie i... i jakoś żyją. A jeśli Mai rzeczywiście właśnie to wręcz uniemożliwia funkcjonowanie, to nie wiem - chyba pozostaje tylko wyprowadzić się do Afryki. ![]() Albo jakiś specjalista? Bo jeśli to rzeczywiście depresja, to może lekami można sobie pomóc? I piszę to oczywiście bez złośliwości - po prostu nie wyobrażam sobie, jak można tak żyć... Ale i żeby wybrać się do lekarza, to najpierw trzeba chcieć. No właśnie cholernie mi się poszczęściło z mieszkaniem, bo spotkałam się parę miesięcy temu z pewną znajomą mojej znajomej, która jest tam od dwóch lat, aktualnie robi doktorat, miałyśmy pogadać ogólnie o studiach tam, okazało się, że sama wynajmuje mieszkanie 2-pokojowe i zaproponowała mi ten wolny pokoik Co prawda jest miniaturowy i prawie nic w nim nie ma (zresztą poza materacem i biureczkiem i tak niewiele więcej się zmieści), ale wyjdzie dość tanio, no i bezstresowo. Chyba nawet taniej niż niektóre akademiki. A dziewczyna jest fajna i pomocna, jeszcze przed wakacjami kupiła mi wieszak na ciuchy, kiedyś dzwoniła do mnie z ikei, czy mi wziąć pościel, bo jest w promocji... ![]() Dodam, że ubiegałam się o akademik pół roku przed wyjazdem, ale odpowiedzieli mi (po dwóch miesiącach), że pokój 1-os trzeba rezerwować rok wcześniej A i 2-os zaproponowali mi na innym końcu miasta niż chciałam. Więc ogólnie jest nieciekawie z mieszkaniami, z tego, co widzę na facebooku, to jest masa ludzi, którzy jeszcze nie mają gdzie mieszkać.Ale i tak nie jest tak źle, jak np. w Paryżu, gdzie ceny jakichś norek w koszmarnych warunkach znaczniej przewyższają wysokość stypendium, a i te norki ciężko w ogóle znaleźć. No właśnie... ![]() Mam nadzieję, że nie będę mieć czasu Planów i pomysłów mam masę, zamierzam wycisnąć ten czas do ostatniej kropli ![]() Nie no, wpadać będę, pomacham rano znad kawy, może jakimś zdjęciem zarzucę
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-09-23 o 19:55 |
||
|
|
|
#2338 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie nic, co jest poniżej 20-25 stopni celsjusza przyjemnym być nie może, bo zwyczajnie mi za zimno no so ja poradzę, żem okropnie ciepłolubna - łaziłam czasem po słońcu, jak było 37 stopni w cieniu (!), bez żadnej czapki na głowie, w zwyczajnym topie i spodenkach do kolan i czułam się fantastycznie i było mi bardzo przyjemnie i komfortowo, akurat w sam raz. Serio.A teraz wychodzę na dwór w polarowej bluzie i mi już palce grabieją z zimna edit: i nienawidzę tych wszystkich pindziesięciu warstw ciuchów, skarpet, rajstop, swetrów, kurtek, czapek, szalików... okropieństwo ![]() I braku słońca od 5 do 20
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-23 o 20:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

no i widzisz masz nowom klientkę ( ino pod jakim Ty to adresem sprzedajesz ?
No to dorobię specjalnie for Rejcz 

znaczy ja też bym chciała mieć porządek , ale nie jestem w stanie 

czy na to cuś co mam na łbie to złapie 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)