|
|
#2341 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
proszę o zmianę emotki na
zresztą, w sumie przez nią mnie dopadła mania szminkowa Podpatrzona na jej blogu Vintage Pink to aktualnie moja ulubiona pomadka, ale niestety taki sam kolor ust to za mało, żeby zacząć wyglądać jak Viola H. A tak się łudziłam ![]() aaaaaaaaaaaaaoooooOOOOOAa aaAAAA#$%^%$#@@@@!!!! |
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tamta wygląda na za przeproszeniem wredną, wypindrzoną sucz. A Ty masz subtelną i bardzo zmysłową urodę, zazdraszczam
|
|
#2343 |
|
BAN stały
|
Świetne wieści!
Na pewno będzie super, zobaczysz Przecież to z czystej sympatii tylko ![]() Czy to ironiczny przytyk jest, czy mi się tylko wydaje?! ![]() |
|
|
|
#2344 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nie strasz
mi pożycz, mi.Na pewno pali mniej niż moja ![]() pewnie całkiem skuteczna Ja na szczęście nie wiedziałam,że to obowiązkowy manewr i pominęłam ![]() Cytat:
![]() ja to bym zjadła cokolwiek z pyrami, albo i pyr I kluski. I makaron. I pizzę. I lody. I inne takie ![]() Cytat:
![]() A z prawkiem na pewno dasz radę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Alterry bezwonnej u mnie nie mieli, więc nadal nie mogąc się zdecydować co zanabyć do smarowania kadłuba, popełniłam masło własnoręcznie, wykorzystując resztki zalegające w lodówce. Nieskromnie przyznam,że wygląda i sprawuje się zacnie
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
smęty na dziś
![]()
|
#2346 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() A koszmarne i drogie nory w Paryżu to chyba "urok" tego miasta, we wspomnieniach z dwudziestolecia międzywojennego itp. często się ten motyw powtarza, ciekawe że się w tym temacie nic nie zmienia. Cytat:
![]() Cytat:
może zamiast skandynawskich metalistów przerzuć się na arabskich szejków? ![]() Cytat:
no wiem, wiem
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiem i właśnie dlatego opowiadaj
![]() Cytat:
Dziwne to jest dla mnie... Talerz można przecież nawet wziąć w rękę, w ostatecznej ostateczności... Trzeba czasem się dostosować, a nie qrde narzekać Przeprowadzka i urządzanie nowego mieszkania to nie jest takie hop siup. Niech przyjdzie do mnie do kuchni, wieczorem ![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie kolor pomadki ładny, a jakiej firmy ![]() mi też ale nie umiem tak... niech mieu ktoś naumie
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
ten szary z linku Melk?
zacznij od prostej wersji: pomaziać szarym cieniem górną powiekę (i wyciągnąć w zewnętrznym kąciku cień nieco poza powiekę, ku górze, rozetrzeć krawędzie) i dolną. Potem czarną kredką namalowac cienką krechę na górnej powiece tuż przy linii rzęs. A na dolnej powiece na wewnętrznej krawędzi powieki. Tusz na rzęsy i już ![]() (ja uwielbiam te kreski na dolnej powiece od wewnątrz, dają fantastyczny kontrast czarna krecha-białe oko-ciemna tęczówka )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-23 o 21:25 |
|
|
|
#2350 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tyle ile chcesz mieć. jesli ustawisz 2x3 i resol 72 to bedzi4esz miec obrzek 2x3 w rozdz 72 di, a jak ustawisz 2x3 i resol 250 np, to bedziesz miec obrazek 2x3 w rozdzielczości 250. jesli pytasz o to jak to wybrac to jesli chcesz to drukowac to mozesz nastawic na tyle ile ma twoja drukarka. a orientacyjnie to bym dała 150-300 dpi Cytat:
az boje sie zapytac co to xa kosmetyki
|
|
|
#2351 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Takie grzeczne
Pianka, żel i chusteczki do higieny intymnej- zero perwersji
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2352 | ||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam prawie identyczne Cytat:
Gratulacje Cytat:
Cytat:
Fogle to zrup jak ptaszki i się przenieś na południe. Do Krakowa np. ![]() Cytat:
Machaj i zarzucaj koniecznie! Ale masz fajnie, Wiedeń jest taki piękny Cytat:
Z prawkiem nie dam rady, poddaję się, zarzucam temat, nie nadaję się.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
|
|
|
#2353 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
A co do niemania jeszcze stołu - no jak to, idzie się do sklepu, bierze pierwszy z brzega i tyle ![]() Cytat:
widocznie moje wewnętrzne "ja" uznało brak stołu za sytuację niewymagającą wezwania sił specjalnych
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2354 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Kufa, niech ktoś weźmie ode mnie tę Venezię Nie kce nikt się wymienić?
|
|
|
|
|
#2355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest jeden kolor cienia i kredka tylko? mnie się też ta kreska dolna podoba, ale przy małych oczach to nie wygląda dopsz
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No u mnie na kompie wygląda na szary. I jeden cień, w takim stalowym odcieniu, może ewentualnie ma jakiś jasny gdzieniegdzie, ale tak roztarty, że ja nie fidzeu ![]() edit: jeśli chodzi o makijaże, to ja korzystam ze snobki sporo fajnych pomysłów pokazana krok po kroku edit2: łoo, ale zrobili remont strony i powywalali mejkapy tam było prawie 300 propozycji
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-23 o 21:47 |
|
|
|
|
#2357 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dpi zależy od drukarki i papieru. Ja zawsze ustawiam 300 dpi przy małych formatach jeśli potrzebna jest bardzo dobra jakość. Przy 220-200 też jest ok, ale np. już na papierach fotograficznych, szczególnie błyszczących, widać różnicę. W podglądzie wydruku powinnaś na monitorze zobaczyć stan faktyczny. Nie musisz dawać rozmiaru tła A4. Ale możesz, a po ustawieniu obrazków przytnij tło. Przy drukowaniu wybierz Drukuj z podglądem. Zaznaczasz opcję centrowania obrazka i ustawiasz odległość od lewej i górnej krawędzi na tyle ile chcesz, o ile drukarka drukuje bez marginesów, albo zostawiasz tak jak jest ustawiona, byle pamiętać o ustawieniu orientacji kartki. Tylko nie zaznaczaj, żeby drukarka sama dopasowała obraz do wielkości strony. Cytat:
![]() Cytat:
Dzień później. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-09-23 o 21:49 |
|||||
|
|
|
#2358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2359 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Właśnie najfajniejsze jest to, że to zwykły Rimmel dostępny w każdym rossmannku To taki brudny róż, zupełnie kremowy. Na tym zdjęciu wygląda trochę beżowo... Cytat:
Ona tu akurat użyła paletki Urban Decay, podobna szarość jest też w paletce Sleeka Bad Girl (i odcień też się nawet nazywa gunmetal), myślę, że żelowa avonowa kredka w kolorze "Steel" też dałaby radę
|
||
|
|
|
#2360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no ba, dla mnie już 40 cali były wystarczająco duże, ale musiał być większy
![]() no żeby seriale oglądać przeca jak my uzależnieni jesteśmy... a na laptopie 13 cali się średnio ogląda ....Cytat:
![]() Cytat:
mam podobne tylko obcas niższy, ale też z Deicha Cytat:
Cytat:
jakoś to będzie cobytu głodna jestem
|
||||
|
|
|
#2362 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O to coś dla Polly ![]() ![]() Cytat:
![]() A nie możesz se narysować? Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
A, co Ci w Wenecji nie pasuje? Starą czy nową masz? ( Podobno jest wzowiona, albo coś mi się popierniczyło)
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam, nie narzekamy
![]() co tu taki pomorek dziś? nikogo na nocnej zmianie? ![]() ideu spać |
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Na Zorina się pewnikiem wszystkie zapaczyli.
![]() Kolejna moja miłość. Cytat:
![]() John T. nadal bardzo dobrze wygląda. A na starość chyba będzie podobny do Clinta Eastwooda. Kolorowych.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2367 |
|
BAN stały
|
O Boże!
Wydawało mi się, żem cytaty jakieś zaznaczył... ![]() Nieważne... próbowałem siostrę przekonać do fizyki nieeuklidesowej, a wynikła kłótnia, gdyż nie uwierzyła mi, że dwie proste równoległe mogą się przeciąć gdzieś tam, w przestrzeni, czyli Łobaczewski poszedł się... mierzyć Pomyślałby kto, ja matmę tłumaczę... czas umierać! ![]() Zwróćta mi honor, ino hyżo!
|
|
|
|
#2368 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() wczoraj wróciłam , czekam aż moja walizka jeszcze doleci a w niej skarby w płynie ( nie perfumy) ![]() nie nadrobię tu, ale w narzekalni poczytałam, przytulam wszystkich, sama też się wyżaliłam... ehh
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
ale masz taki urok, że żadne kości innym tego nie zastąpią
Cytat:
![]() Sieciunia mi zadziałala, to nawet ni ma z kim gadać
|
|
#2370 |
|
grozi wypollizowaniem
|
[QUOTE=gryx82;29595248]O Boże!
Wydawało mi się, żem cytaty jakieś zaznaczył... ![]() Nieważne... próbowałem siostrę przekonać do fizyki nieeuklidesowej, a wynikła kłótnia, gdyż nie uwierzyła mi, że dwie proste równoległe mogą się przeciąć gdzieś tam, w przestrzeni, czyli Łobaczewski poszedł się... mierzyć Pomyślałby kto, ja matmę tłumaczę... czas umierać! ![]() Zwróćta mi honor, ino hyżo! [/QUOTEa moga? ![]() mnie uczono ze one z definicji nie mogo sie przecionc ![]() chyba nigdy nie doszłam do wyaszego poziomu wtajemniczenia
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Na pewno będzie super, zobaczysz 

były nawet dwie pary mojego rozmiaru , noremalnie luksus , właściwie nie wiem , czy nie powinnam była się w tych dwóch parach wytarzać z tego luksusu

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tam było prawie 300 propozycji 

tylko obcas niższy, ale też z Deicha