|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
Poza tym jestem ostatnią osobą która mogłaby chociażby pomyśleć że tu nie pasujesz...wiele razy pisałam Tobie co o Tobie myślę, wiele Tobie zawdzięczam i nie chce żeby głupie jedno zdanie zepsuło cokolwiek. Ja się pospieszyłam, a Ty w moim odczuciu za mocno zareagowałaś...to moje odczucie...i wiesz że przez moment tych wywodów i mi się przykro zrobiło ale stwierdziłam że dobra rzecz w zły sposób przekazana nie może wszystkiego zchrzanić... Cytat:
Cytat:
zaraz spojrzę jeszcze razCytat:
Cytat:
i zamierzam skorzystać z Twojej rady...po prostu sobie odpuszczam... P.S. nie wiem o jakich moich pretensjach piszesz, pewnie były przez te kilka lat jakieś, ale ciekawe jest to że pamiętasz o nich...musiałam nieźle podpaść... Cytat:
Cytat:
Przykro mi że przeze mnie poszła sobie Jola, przykro mi ze z mojej radości narobiłam bałaganu, nie chciałam, nie taka była moja intencja, czuję, że to wszystko było niepotrzebne i nie musicie mi teraz tłumaczyć mojego zachowania, naprawdę...i mam nadzieję że Jola do Was wróci...
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-09-23 o 21:10 |
|||||||
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolko ja zupy rzadko gotuję bo mój mąż średnio przepada.
A jak dla siebie i L to mały garnek,najczęściej te co dziewczyny wymieniły, a w sezonie letnim bardzo często taką szabelkową szabel to inaczej fasolka szparagowa.Uwielbiamy taką na wodzie,z łyżeczką masła i śmietanką ![]() Zimą cebulową,dyniową,krem brokułowy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1863 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Karo nie smuc sie
ja nie uwazam zebys zrobila cos zlego napisalas, ze sie cieszysz i czemu nikt nie odpisuje ale nie sadze zeby to byl powod do denerwowania sie
|
|
#1864 |
|
Ola-Unhola
|
Kat, gg nie działa mi, u Ciebie też?
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze do Mariolki chciałam...zupę holenderską robi się na wołowinie...oni mają taką specjalną w słoikach (często od ciotki ją dostaję) ale spokojnie można po prostu gotowaną wołowinę + drobny makaron + dużo warzyw (jak na rosół) pokrojonych w słupki + balecie, czyli kuleczki malutkie z mięsa mielonego. Polecam, jest przepyszna...
|
|
#1866 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja zamierzam wyprobowac zupe po mediolansku
podobno dobra
|
|
#1867 |
|
Ola-Unhola
|
Karo, jak znajdziesz kołeczki, będę wdzięczna, bo kurtkę juz zakupiłam
![]() ![]() Ale pyszności , zupka holenderska, mediolańska, mniam
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama napisałaś, że nie zawsze możesz odpisać, czy ktoś kiedyś miał do Ciebie o to pretensje? Ja sobie nie przypominam. Przecież tyle Twoich radości i smutków razem przeżywałyśmy (i nie tylko Twoich), pisząc w miarę możliwości. Twoim zdaniem ja zareagowałam za mocno, a jak ocenisz swoją reakcję? Wcale nie chciałam Ci zrobić przykrości, znamy się już nie tylko z forum, napisałam, co myślę, bo tak, w tamtym momencie mnie to zirytowało. Bo irytują mnie też czasami osoby, które lubię. Ba, nawet te, które kocham ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- I jeszcze napiszę, że przeczytałam w klubie od razu, jak przeczytałam Twój post. I gdyby trzeba było pocieszać, to rzuciłabym najprawdopodobniej wszystko (oprócz Kuby ), żeby odpisać. Ponieważ wieści były dobre, poczułam radość i uznałam, że mogę ją wyrazić w wolnej chwili.
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-09-23 o 21:55 |
|
|
|
|
#1869 |
|
Ola-Unhola
|
Joluś, jestes
![]() Nie ma się co denerwoawć dziewczyny, ale tak jest, że się lubimy raczej. Jedne bardziej drugie mniej, ale jak się napisze coś... hmm... skomentuje nie zawsze pozytywnie, ma się uwagi, pretensje, jest przykro czy jak to tam nazwać - wiecie o co chodzi i inaczej się to odbiera niż byśmy ze sobą rozmawiały. Pikanterii dodaja czasami emotki i tak wychodzi. Zresztą nie raz pisałyśmy, ze słowo pisane inaczej niż mówione jest odbierane, więc przyjmujemy pewien margines i będzie gut
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu pojechalam na zakupy
i garderoba Werki na zime pelnaaaaa podpisuje sie pod tym co napisala Unholy
|
#1871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możemy już zapomnieć o tym wszystkim? naprawdę źle mi że tak wszystko wyszło...i nie miałam złych intencji...i rozumiem Ciebie...i dziękuję za końcówke.. ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() Znalazłam w między czasie kołek...ale daj linka do kurtki żebym nie błądziła po omacku
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-09-23 o 22:27 |
||
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie ciężko, bo wiesz, jaką ja mam pamięć W sumie mi też za dobrze nie jest ![]() To po buziaku? buziak.jpgA i jeszcze - to, od czego się zaczęło całe zamieszanie, raczej mnie zirytowało, napisałam "wkurzyło" jakoś tak.
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-09-23 o 22:39 |
|
|
|
|
#1873 |
|
BAN stały
|
no ![]() mąz jedzie jutro z rana do szkoły, potem pod Poznań na szczepienie na noc, powrót do Warszawy i szkoła w niedziele i powrót do domu także ciekawy weekend mu się zapowiadapowoli mówię dobranoc, obejrzę film i kładę Amelką bo jeszcze chodzi aa Olu ja się załapałam na kosmetyki flosleku za ankietę więc zawsze coś. i mam super zestawik bielendy z pogodnych z fb wygrany. więc ja i mąż jesteśmy póki co zaopatrzeni
Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2011-09-23 o 22:47 |
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i usuń ostatnie dwie strony z pamięci![]() i ode mnie na zgodę czekoladki i buziaki ![]() chocolate%2520box%2520and%2520butterflies%2520005(1).jpg
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to mi jeszcze smaka przed snem zrobiła , a niby godzić się chce ![]() ![]() *** Idę spać, Kuba już raz się obudził ![]() Kolorowych
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnej nocy nawet nie wypiła mleka
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-09-23 o 22:58 |
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
buziaki,czekoladki .........cosik romantycznie nam sie zrobilo
![]() a ja mam pytanie: kupujecie jeszcze body maluchom? bo nie mamy zadnego i mysle czy nie kupic chociaz podkoszulek mamy multum
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
czeko,ja nie mam żadnego body od czasu jak L zaczęła robić na nocnik,a teraz jak sama się ubiera to już w ogóle sobie nie wyobrażam.Jestem zaopatrzona za to w dłuższe podkoszulki.
A ja nadal sprzątam i jeszcze przygotowuję obiad męzowi na jutro do pracy
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam jeszcze kilka sztuk, ale nowych nie kupię już, dawno w sumie nie kupowałam też sobie nie wyobrażam rozbierania, no i w przedszkolu zabronili, bo ciężko dzieci uczyć samodzielnego roz- i ubierania![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- ...po buziakach i czekoladkach od razu mi lżej
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
no my w zeszla zime ostatni raz body zakladalysmy i wlasnie tez wydaje mi sie ze niewygodne przy robieniu na nocnik
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Wredna, a może dywan drogowy...taki z drogami (ale nie taką popularną wykładzinę, których pełno tylko dywan
|
#1882 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja mysle, ze zielone rolety to troche za duzo skoro sciany juz sa takie
![]() dalabym czerwone predzej a dywan w droge ja mam i polecam
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w dzień i tak mam odsłoniętepoka dywan ja szukam właśnie o jaki mi chodzi
|
|
#1884 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Karo jak Eryk posprzata pokoj to zrobie zdjecie my sie szykujemy powoli bo jedziemy z malym na pilke a po poludniu na basen z Erykiem a w ogole Wam nie mowilam - moj Marci jest mankut hihi, wszystko lapie w lewa reke i pilke kopie lewa noga
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Karo wiem o jaki dywan chodzi ale tapeta już we wzorki więc boje się że byłoby aż za bardzo pstrokato z tym dywanem Svinecko mankuty podobno bardziej inteligentne, mój Mąż jest i taka mądrala że szok ![]() Muszę jeszcze się pochwalić mową Tomcia , powtarza prawie każdy wyraz -można się usmiać Ciemno to jest ciema, ogórek to ogóje itd Ale upraciuch straszny i buntownik ,ciężko z nim teraz mam. Muszę trzymać nerwy na wodzy
Edytowane przez WrednaAfrodyta Czas edycji: 2011-09-24 o 08:55 |
|
|
|
#1886 |
|
Ola-Unhola
|
No i Dziewczyny się pogodziły
Jak dobrze, że jest net, co ja bym bez Was zrobiła.. ![]() Dzięki Karo A tu masz kurtałkę. czeko, pokaż zakupy ![]() Ja body mam do rozm. 104 po Bartku Już nowych nie kupuje. Mam zapasy i pewnie w zimę coś założe, albo do spania lub na spacer. Jak wiecie Bartek długo sikał w pieluchę, więc stąd takie wielkie rozmiary ![]() Svi, Bart tez kopię lewą, mój Brat też, a mańkutami nie są, także może i Marciemu ręka się zmieni. Choć dla mnie to bez znaczenia, byle utrudnień w szkole nie miał itp. Wredna, brawa dla Tomeczka ![]() ************ Dzień Dobry Piję kawkę, jemy śniadanko i z Bartkiem lecimy do moich Rodziców. Ja na kosmetykę i wosk. Bartek grać na pianinku, ma sporo zadane do ćwiczenia. Małż zostaje z Antosiem ![]() Miłej soboty
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko sie przywitac, bo padam na twarz. Dziewczyny dziekuje za zupy. Bede gotowac ![]() Brawa dla Tomka , alez nam sie Dzieciaczki rozgadaly! Jak fajnie
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() u nas chlodno ale slonecznie wiec zmykamy na spacer zaraz dzieki za odp. w sprawie bodziakow a wiec to sa zakupy: buty- http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...lter_brand_r=6 kurtka szara-http://www.hm.com/pl/product/91412?article=91412-A a czapka hello kitty z reserved jasna rozowa w szare paski z wiszacymi pomponami
|
#1889 |
|
Zadomowienie
|
Tż poszedł myć samochód i zabrał Tomaszka do pomocy
W domu posprzątane, wiec mam 2 h tylko dla siebie![]() Dzisiaj wychodzimy wieczorem , a moja mama zostaje z Tomalą . I zastanawiam się o wolę czy kina czy na piwko czy na jedzonko hmmmmm
|
|
#1890 |
|
Ola-Unhola
|
czeko fajne zakupy
![]() Wredna, udanego wieczoru ![]() Ja wrociłam z Bartkiem od Rodziców o 16,40 (wyszłam o 10,30 chyba )Mam zmasakrowaną buźkę, ale odzywioną i naciagnietą. Mogę polecić kilka fajnych masek nawet do robienia w domu, jakby ktoraś chciała do pielęgnacji ![]() Jeszcze trochę zanim tylko upiększająco będę chodziła. Musze najpierw oczyścić dobrze z zaskórników, bo trochę się ich uzbierało, a i ja sobie dodałam poprzez ciągłe gniecenie. Blizny porobiłam i teraz trzeba się tego tez pozbyć róznymi zabiegami.. Pusto, pusto, a wiec udanego wieczorku
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

zaraz spojrzę jeszcze raz
Mam nadzieje, ze to przejsciowe.

NIE LUBIĘ TROLLI

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i garderoba Werki na zime pelna

także ciekawy weekend mu się zapowiada
i usuń ostatnie dwie strony z pamięci
, a niby godzić się chce 
nawet nie wypiła mleka
ja szukam właśnie o jaki mi chodzi