|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
jestem w trakcie pakowania, sprzątania i ogarniania
jednak jadę choć trochę z przymusu
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam teraz fazę na książki Dziś zrobiłam piękną kreseczkę linerem No i postanowiłam dziś, ze zapisuję się w październiku na prawo jazdy, bo jak nie zrobię teraz to już chyba nigdy!
|
#153 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z kolei miałam propozycję wyjazdu z pracy nad morze - na "szkolenie", ale jednak odmówiłam. Cytat:
Bardzo dobra decyzja, koniecznie się za to zabierz!
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziś może pojade do galerii, jade zaraz zawieść rodziców (właśnie to urok posiadania prawka - obwożę ich po imprezkach i nie muszą sobie załować) i tak myślę że pojade gdzieś żeby wyjść choć na chwilę z domu. |
|
|
|
|
#155 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny mam na liczniku już 4,5 kg mniej niż na początku odchudzania.
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, tak miałam nadzieję, że przed ślubem z nerwów coś schudnę a tu nic Luskap: świetna decyzja, żeby zrobić prawko Bardzo się przydaje i nie jest się zależnym od TŻ, czy kogoś innego kto je ma
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, super!!! Powiedz kiedy zaczelas sie odchudzac? Masz jakas specjalna diete? |
|
|
|
|
#158 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O jeju, jakie cudeńka od Eveline dostałaś.
|
|
#159 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
kurtka kosztowała 199 wrzucę zdjęcia jak ogarnę jak się je robi kamerką zainstalowaną w moim laptopie, bo nie mam tu aparatu (mieszkam sobie na działce )Bigelow produkuje ta sama firma co Bath & Body Works. Ale blyszczyka juz nie mam musialam zgubic na jakiejs stacji benzynowej albo gdzies ![]() Cytat:
|
|
#160 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wygląda na to, żeby coś się jeszcze miało skończyć w tym miesiącu...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie waga pokazała wczoraj 53 kg Muszę coś z tym zrobić, chcę się pozbyć 2-3 kg... Wiem, że może dla niektórych 53 kg to nie dużo, ale ja przyzwyczaiłam się do wagi 51 kg i jakoś mi teraz źle.Cytat:
![]() Cytat:
Chwila przerwy i spotkanie z TŻ, w dodatku na świeżym powietrzu, na pewno dobrze Ci zrobią Cytat:
A błyszczyka szkoda...
|
||||||||
|
|
|
#161 |
|
|
Dziękuję za brawa.
Jestem baaardzo szczęśliwa, lepiej się czuję w swoim ciele, uśmiecham się do lustra. Już niewiele przede mną. zywieczdroj raczej żadnej specjalnej diety nie mam, zrezygnowałam ze słodyczy, chipsów, fast foodów i alkoholu (no, prawie ale ważne, żeby nie odpuścić po jednym grzechu tylko dalej trwać poza tym mniej jem na noc, więcej białkowych posiłków, mniej węgli, no i ćwiczę trochę ![]() Hosenko bo zamiast się stresować promieniejesz szczęściem i bardzo dobrze Nusia pewnie już 100 razy mówiłaś ale ile masz wzrostu?
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
A, bo to jest taka wielka impreza, na którą zjeżdżają się ludzie ze wszystkich oddziałów. Raz byłam na czymś takim w Łodzi i nie podobało mi się, na początku sztywno, a później prawie wszyscy tak się opili, że żal było patrzeć.
I w sumie cokolwiek się zrobi - i tak Cię obgadają. Koledzy mnie ciągnęli na wyjazd, mówili że posiedzimy na imprezie trochę, a potem się urwiemy, pójdziemy nad morze czy coś, ale jednak nie przekonali mnie. Odpuściłam. Wyciągnęłam z zapasów lawendową maseczkę do stóp i wiecie co? Już się przeterminowała leżąc w szafce.
|
#164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o ogólne zużycia to kolejna edycja biedronkowa raczej mnie mobilizuje do używania tego co w trakcie zakupu uważałam za niezbędniaka.Skończyłam m.in; -masło lemon -mus pod prysznic -opakowanie chusteczek do demakijażu a na czasie skończy się mleczko do demakijażu, odżywka do włosów yr i mam tylko 2 żele p/prysznic w zapasach. |
|
|
|
|
#165 |
|
|
No jeśli się z tą wagą źle czujesz to ćwicz koniecznie
Poczujesz się o wiele lepiej. ![]() Wykończyłam szampon 400 ml.
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona natomiast wie że ja się jej panicznie boje i wychodzi kiedy jestem sama. Ostatnio w pracy tez mamy nalot myszadeł i znalazłam jedną u mnie na dziale, dobrze że kolega mi ją zabrał bo chyba bym się zapiszczała. Nie wiem czy wam pokazywałam mojego urwisa. Kupiłam dziś sobie 3 ksiązki i obżarłam się w KFC . Ważne że odwyk kosmetyczny jest wporządku i nie nagrzeszyłam. Natomiast moja mama wygadała się, że (wygrany pod koniec tamtego roku kosz prezentowy - same kosmetyki - który miała dać koleżance stoi na strychu, bo stwierdziła że jej nie da - szkoda że jej się teraz przypomniało. Mam wiec tam tonik i kilka innych kosmetyków. |
|
|
|
|
#167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja miałam 3 butle po 500 ml kosmetyków i pakując się widziałam, że zostało ich mniej niż połowa, więc poprzelewałam wszystko do butelek po 100 ml i nie musze teraz tachać wielkich półlitrowych butelek ze sobą
|
|||
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,
mam nadzieję, że pozwolicie mi do siebie dołączyć też jestem nałgowym "kupowaczem" kosmetyków nie mogę się powstrzymać jak widzę katalog avon czy oriflame... jeszcze fakt, że jestem konsultantką oriflame pogarsza sprawę - zamawiam na umór.. kilka szafek zajętych.. i najlepsze, że ukrywam nowe zakupy przed mamą :P zawsze mówię, że żel pod prysznic jest stary itp.tak strasznie lubię ponakładać balsamy.. umyć włoski czymś pachnącym.. maseczki zawsze mam jakieś wytłumaczenie.. jednak zdaję sobie sprawę, że powinnam się powstrzymywać.. teraz tylko po jednej rzeczy kupuję z katalogu - tzn taki mam plan.. a rossmanna omijam szerokim łukiem.. |
|
|
|
#169 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
noseknosek, ojj na pewno jest ktoś w Twojej okolicy
konsultantek jest mnóstwo.. ja sama jak często pytam koleżanki czy chcą obejrzeć katalog to mówią, że już mają innego konsultanta.. we Wrocławiu jest full - na każdym kroku katalogi z ori avon, Domyślam się, że w Warszawie nie jest gorzej jednak to kusi strasznie.. bbo ciągle są jakieś nowości i promocje.. a szafka się wypełnia
|
|
|
|
#171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i też się nie stresowałam, dopiero w sobotę do południa, a przeszło mi w kościele...co do prawka, to wcześniej mieszkałam w centrum, a teraz muszę wszędzie dojść, wprawdzie niedaleko, ale po całym dniu chodzenia już nie mam sił gdziekolwiek iść... i teraz widzę, żeby mi się przydało... oby nie skończyło się tylko na planach...
|
|
#172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za szampon. Też mi w tym miesiącu taki poszedł ![]() Cytat:
![]() Witamy |
|||
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyprowadzam się do mojego miasta studenckiego do akademika ![]() U mnie dziś poszło: - balsam antycellulitowy Eveline - Physiogel - żel do mycia Cetaphil - parafinowy krem do stóp Bielenda - kokosowy krem do rąk Joanna |
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- dj i menu będą jutro dogadane, - jutro tez przymiarka sukni i zwężanie - w tym tygodniu zamówi się sery u bacy z Krynicy - fotograf i kamerzysta już wszystko wiedzą - paczki z ciastem dla gości zamówione, - kwiaty zamówione, - samochód załatwiony Najlepsze jest to, że trzecie spotkanie w poradni rodzinnej będzie 1,5 tyg po ślubie
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio rzadko się odzywam... Trzeba to naprawić
![]() Gratuluję wszystkich zużyć, które padły podczas mojej nieobecności . Niektóre z Was naprawdę dały czadu ![]() Witam także nowe duszyczki Porzeczko - fajny kociak. Charakterek musi mieć niezły, skoro wcina kaktusy U mnie nadal brak zużyć wrześniowych , a że fatalnie mi się zmywał tusz samą wodą... Nie wpisuję tego na swoją listę, do zużyć potem także nie wliczę.Z ostatnich wydarzeń to: - przez ostatnie prawie 2 tygodnie była w moim mieście przyjaciółka z UK, której nie widziałam 10 miesięcy - za tydzień przylatuje na 2 tygodnie inna, u której ja byłam w marcu - w sobotę jedziemy z TŻ na wesele do jego rodziny . W ubiegły weekend udało mi się kupić kieckę, z czego się bardzo cieszę, bo miałam już stres, że nic nie wynajdę.Piszę dzisiaj od TŻ . Posiedzę tu do jutra, bo mam wizytę u dermatologa, on akurat w pracy, a ja rządzę |
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
A, to super
A co będziesz studiować? Brawo za zużycia ![]() Cytat:
8.10, dobrze pamiętam?No właśnie myślałam o Tobie ostatnio
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zostal jeszcze tydzien zuzywania a potem bilansy
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażę, jak zjadę do siebie. Tu nie mam kabelków do przerzucenia fotki, którą zrobiłam w przymierzalni sklepowej ![]() ![]() Te moje wrześniowe ZERO zaczyna być mocno przytłaczające A dziś korzystając z dostępu do Natury (co się naprawdę rzadko zdarza), kupiłam korektor do lakieru w pisaku Essence, rękawicę kąpielową do pozostawienia u TŻ (coraz więcej moich rzeczy zaczyna się tam na stałe pojawiać ) oraz lakier Essence 36 Enchanted Fairy - będzie mi pasował do kolczyków wybranych na wesele |
|
|
|
#179 |
|
Konto usunięte
|
Ja finansowo wychodzę na plus
(Choć i tak mam duuużo więcej przybytków, niż ubytków )Sprzedałam dziś krem i dwa preparaty punktowe
|
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Wow, sporo zużyć!
![]() Cytat:
Ale jak szybko czas leci, dopiero co pisałaś o zaręczynach a tu już za chwilę ślub. ![]() Zdecydowanie trzeba. ![]() Wcinam ciastka korzenne i popijam mlekiem, jakie to pyszne.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

jednak jadę choć trochę z przymusu

musialam zgubic na jakiejs stacji benzynowej albo gdzies 
I nie wygląda na to, żeby coś się jeszcze miało skończyć w tym miesiącu...
I w sumie cokolwiek się zrobi - i tak Cię obgadają. Koledzy mnie ciągnęli na wyjazd, mówili że posiedzimy na imprezie trochę, a potem się urwiemy, pójdziemy nad morze czy coś, ale jednak nie przekonali mnie. Odpuściłam. 
, a że fatalnie mi się zmywał tusz samą wodą... Nie wpisuję tego na swoją listę, do zużyć potem także nie wliczę.