Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-24, 23:04   #151
actriz
Zadomowienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

jestem w trakcie pakowania, sprzątania i ogarniania jednak jadę choć trochę z przymusu

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 11:41   #152
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja mam teraz fazę na książki zamówiłam 2 w księgarni i dogadałam wymiankę na książki i opracowania za paletkę cieni Avon, których i tak nie używam. Mocno się ograniczam z zakupami kosmetycznymi.
Dziś zrobiłam piękną kreseczkę linerem i mam ochotę kupić jakiś żelowy + pędzelek z Essence. A na dniach skończę serum do biustu Eveline.
No i postanowiłam dziś, ze zapisuję się w październiku na prawo jazdy, bo jak nie zrobię teraz to już chyba nigdy!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 12:15   #153
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
jestem w trakcie pakowania, sprzątania i ogarniania jednak jadę choć trochę z przymusu
Jedź i baw się dobrze.
Ja z kolei miałam propozycję wyjazdu z pracy nad morze - na "szkolenie", ale jednak odmówiłam.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Ja mam teraz fazę na książki zamówiłam 2 w księgarni i dogadałam wymiankę na książki i opracowania za paletkę cieni Avon, których i tak nie używam. Mocno się ograniczam z zakupami kosmetycznymi.
Dziś zrobiłam piękną kreseczkę linerem i mam ochotę kupić jakiś żelowy + pędzelek z Essence. A na dniach skończę serum do biustu Eveline.
No i postanowiłam dziś, ze zapisuję się w październiku na prawo jazdy, bo jak nie zrobię teraz to już chyba nigdy!
Książki
Bardzo dobra decyzja, koniecznie się za to zabierz!

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 12:20   #154
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:

.
Trzymam kciuki mi 7 października stuknie roczek od zdania egzaminiu to bardzo przydatna rzecz.
A dziś może pojade do galerii, jade zaraz zawieść rodziców (właśnie to urok posiadania prawka - obwożę ich po imprezkach i nie muszą sobie załować) i tak myślę że pojade gdzieś żeby wyjść choć na chwilę z domu.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 12:29   #155
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dziewczyny mam na liczniku już 4,5 kg mniej niż na początku odchudzania.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 13:07   #156
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Super

Kurcze, tak miałam nadzieję, że przed ślubem z nerwów coś schudnę a tu nic Zero stresu, zero ściśniętego żołądka (to było chwilę przed zakupem mieszkania) a apetyt dopisuje jak nigdy. Obysię to jeszcze zmieniło

Luskap: świetna decyzja, żeby zrobić prawko Bardzo się przydaje i nie jest się zależnym od TŻ, czy kogoś innego kto je ma

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 13:36   #157
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki mi 7 października stuknie roczek od zdania egzaminiu to bardzo przydatna rzecz.
A dziś może pojade do galerii, jade zaraz zawieść rodziców (właśnie to urok posiadania prawka - obwożę ich po imprezkach i nie muszą sobie załować) i tak myślę że pojade gdzieś żeby wyjść choć na chwilę z domu.
Ja siedzę i sie uczę i chciałam też sobie na godzinkę dwie pojechać do TŻta na spacer, ale rodzice już mają jakieś pretensje... :/

Cytat:
wow, super!!! Powiedz kiedy zaczelas sie odchudzac? Masz jakas specjalna diete?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 13:42   #158
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Jedź, choćby na jakiś miły spacer.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kurcze, tak miałam nadzieję, że przed ślubem z nerwów coś schudnę a tu nic Zero stresu, zero ściśniętego żołądka (to było chwilę przed zakupem mieszkania) a apetyt dopisuje jak nigdy. Obysię to jeszcze zmieniło
Dobrze, że jednak nie ma stresu i nie ściska Cię na samą myśl.
O jeju, jakie cudeńka od Eveline dostałaś.

Stary 2011-09-25, 13:42   #159
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:

dziewczyny od 12 października będzie 3 cz. gazetki Tajemnice Urody w Biedronce
to prawda, że biedronkowe Be Beauty Spa to odpowiedniki Palmolive Thermal Spa Massage?
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Pokaż kurtkę Ile kosztowała?
Dzięki

Nie znam w ogóle tej firmy
kurtka kosztowała 199 wrzucę zdjęcia jak ogarnę jak się je robi kamerką zainstalowaną w moim laptopie, bo nie mam tu aparatu (mieszkam sobie na działce )
Bigelow produkuje ta sama firma co Bath & Body Works. Ale blyszczyka juz nie mam bylam z TZ i tata na zlocie motocyklowym z okazji zakonczenia sezonu, dzisiaj wrocilam i nie mam blyszcza musialam zgubic na jakiejs stacji benzynowej albo gdzies
Cytat:
Dziś zrobiłam piękną kreseczkę linerem i mam ochotę kupić jakiś żelowy + pędzelek z Essence.
linery z essence moim zdaniem są bardzo dobre, natomiast ich pędzelek to tragedia... ja sie nim nie umiem malowac. mam z sephory, co prawda jakieś 5x drozszy ale przynajmniej umiem go obsługiwać
Stary 2011-09-25, 14:17   #160
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Widzę, że sporo u Was zużyć, u mnie lada dzień skończy się krem do stóp.
U mnie właśnie ostatnio coś zastój I nie wygląda na to, żeby coś się jeszcze miało skończyć w tym miesiącu...

Cytat:
Skoro z przymusem, to mogłaś odpuścić Ale skoro już pojechałaś, to spędź miło czas

Cytat:
Świetna decyzja

Cytat:
Ja z kolei miałam propozycję wyjazdu z pracy nad morze - na "szkolenie", ale jednak odmówiłam.
Czemu?

Cytat:

U mnie waga pokazała wczoraj 53 kg Muszę coś z tym zrobić, chcę się pozbyć 2-3 kg... Wiem, że może dla niektórych 53 kg to nie dużo, ale ja przyzwyczaiłam się do wagi 51 kg i jakoś mi teraz źle.

Cytat:
Lepiej się ciesz, że się nie stresujesz

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Ja siedzę i sie uczę i chciałam też sobie na godzinkę dwie pojechać do TŻta na spacer, ale rodzice już mają jakieś pretensje... :/
Obstawiam, że nie masz 15 lat, więc się nie przejmuj rodzicami Chwila przerwy i spotkanie z TŻ, w dodatku na świeżym powietrzu, na pewno dobrze Ci zrobią

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
kurtka kosztowała 199 wrzucę zdjęcia jak ogarnę jak się je robi kamerką zainstalowaną w moim laptopie, bo nie mam tu aparatu (mieszkam sobie na działce )
Bigelow produkuje ta sama firma co Bath & Body Works. Ale blyszczyka juz nie mam bylam z TZ i tata na zlocie motocyklowym z okazji zakonczenia sezonu, dzisiaj wrocilam i nie mam blyszcza musialam zgubic na jakiejs stacji benzynowej albo gdzies
Ok, to czekam na zdjęcie A błyszczyka szkoda...
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 14:41   #161
noseknosek

Dziękuję za brawa. Jestem baaardzo szczęśliwa, lepiej się czuję w swoim ciele, uśmiecham się do lustra. Już niewiele przede mną.

zywieczdroj
raczej żadnej specjalnej diety nie mam, zrezygnowałam ze słodyczy, chipsów, fast foodów i alkoholu (no, prawie ) od czasu do czasu grzeszę jakąś niezdrową przekąską, bo mój TŻ i szwagier nie pozwalają mi o nich zapomnieć ale ważne, żeby nie odpuścić po jednym grzechu tylko dalej trwać poza tym mniej jem na noc, więcej białkowych posiłków, mniej węgli, no i ćwiczę trochę

Hosenko bo zamiast się stresować promieniejesz szczęściem i bardzo dobrze

Nusia pewnie już 100 razy mówiłaś ale ile masz wzrostu?

biegam
Stary 2011-09-25, 14:43   #162
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Nusia pewnie już 100 razy mówiłaś ale ile masz wzrostu?
164 cm.
Stary 2011-09-25, 15:09   #163
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Czemu?
A, bo to jest taka wielka impreza, na którą zjeżdżają się ludzie ze wszystkich oddziałów. Raz byłam na czymś takim w Łodzi i nie podobało mi się, na początku sztywno, a później prawie wszyscy tak się opili, że żal było patrzeć. I w sumie cokolwiek się zrobi - i tak Cię obgadają. Koledzy mnie ciągnęli na wyjazd, mówili że posiedzimy na imprezie trochę, a potem się urwiemy, pójdziemy nad morze czy coś, ale jednak nie przekonali mnie. Odpuściłam.

Wyciągnęłam z zapasów lawendową maseczkę do stóp i wiecie co? Już się przeterminowała leżąc w szafce. Będę używać, ale głupotą jest jednak takie kupowanie ciągle na zapas.

Stary 2011-09-25, 15:45   #164
gabipati
Zadomowienie

Cytat:

Wyciągnęłam z zapasów lawendową maseczkę do stóp i wiecie co? Już się przeterminowała leżąc w szafce. Będę używać, ale głupotą jest jednak takie kupowanie ciągle na zapas.
moja też się przeterminowała ale tak ok.pół tubki.Użyłam kilka razy , nie widziałam efektów być może za krótko trzymałam i odstawiłam w głąb szafki.Też zużywałam po terminie ale do mycia stóp bo jakoś w te właściwości "maseczkowe" nie wierzyłam.

a jeśli chodzi o ogólne zużycia to kolejna edycja biedronkowa raczej mnie mobilizuje do używania tego co w trakcie zakupu uważałam za niezbędniaka.Skończyłam m.in;
-masło lemon
-mus pod prysznic
-opakowanie chusteczek do demakijażu
a na czasie skończy się mleczko do demakijażu, odżywka do włosów yr i mam tylko 2 żele p/prysznic w zapasach.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 16:10   #165
noseknosek

Cytat:
164 cm.
No jeśli się z tą wagą źle czujesz to ćwicz koniecznie Poczujesz się o wiele lepiej.

Wykończyłam szampon 400 ml.

biegam
Stary 2011-09-25, 16:47   #166
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie! Ja już staram się nie popełniać tego błędu. Dziś co prawda połaziłam po galerii (rossmann i douglas i biedronka) ale pooglądałam i mam wszystko więc nic nie kupiłam. W rossmanie jedynie ciasteczka dla kota choć nie wiem czy szkodnik zasługuje bo ostatnio tylko psoci a w domu mam mysz i nic jej nie robi, wogóle nie jest nią zainteresowany ona natomiast wie że ja się jej panicznie boje i wychodzi kiedy jestem sama.
Ostatnio w pracy tez mamy nalot myszadeł i znalazłam jedną u mnie na dziale, dobrze że kolega mi ją zabrał bo chyba bym się zapiszczała.
Nie wiem czy wam pokazywałam mojego urwisa.

Kupiłam dziś sobie 3 ksiązki i obżarłam się w KFC . Ważne że odwyk kosmetyczny jest wporządku i nie nagrzeszyłam.
Natomiast moja mama wygadała się, że (wygrany pod koniec tamtego roku kosz prezentowy - same kosmetyki - który miała dać koleżance stoi na strychu, bo stwierdziła że jej nie da - szkoda że jej się teraz przypomniało. Mam wiec tam tonik i kilka innych kosmetyków.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dzis2 088.jpg (118,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dzis2 087.jpg (114,7 KB, 28 załadowań)

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 16:53   #167
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:

Obstawiam, że nie masz 15 lat, więc się nie przejmuj rodzicami Chwila przerwy i spotkanie z TŻ, w dodatku na świeżym powietrzu, na pewno dobrze Ci zrobią
Mam 21, ale co z tego... Powiedzą mi, że świeże powietrze to ja mam przed domem i w ramach tego mogę iść im pomóc do sadu, a nie do TŻta jeździć. Na szczęście jutro już wyprowadzka Szkoda tylko, że na razie TŻ ze mną nie będzie
Cytat:

zywieczdroj
raczej żadnej specjalnej diety nie mam, zrezygnowałam ze słodyczy, chipsów, fast foodów i alkoholu (no, prawie ) od czasu do czasu grzeszę jakąś niezdrową przekąską, bo mój TŻ i szwagier nie pozwalają mi o nich zapomnieć ale ważne, żeby nie odpuścić po jednym grzechu tylko dalej trwać poza tym mniej jem na noc, więcej białkowych posiłków, mniej węgli, no i ćwiczę trochę
Ja właśnie wcinam ciastka zbożowe. O i tyle z mojej diety

Cytat:
No jeśli się z tą wagą źle czujesz to ćwicz koniecznie Poczujesz się o wiele lepiej.

Super Ja miałam 3 butle po 500 ml kosmetyków i pakując się widziałam, że zostało ich mniej niż połowa, więc poprzelewałam wszystko do butelek po 100 ml i nie musze teraz tachać wielkich półlitrowych butelek ze sobą
Stary 2011-09-25, 19:05   #168
wikti
Raczkowanie

Hej Dziewczyny,
mam nadzieję, że pozwolicie mi do siebie dołączyć też jestem nałgowym "kupowaczem" kosmetyków nie mogę się powstrzymać jak widzę katalog avon czy oriflame... jeszcze fakt, że jestem konsultantką oriflame pogarsza sprawę - zamawiam na umór.. kilka szafek zajętych.. i najlepsze, że ukrywam nowe zakupy przed mamą :P zawsze mówię, że żel pod prysznic jest stary itp.
tak strasznie lubię ponakładać balsamy.. umyć włoski czymś pachnącym.. maseczki zawsze mam jakieś wytłumaczenie.. jednak zdaję sobie sprawę, że powinnam się powstrzymywać.. teraz tylko po jednej rzeczy kupuję z katalogu - tzn taki mam plan.. a rossmanna omijam szerokim łukiem..
wikti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 19:09   #169
noseknosek

Cytat:
Napisane przez wikti Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,
mam nadzieję, że pozwolicie mi do siebie dołączyć też jestem nałgowym "kupowaczem" kosmetyków nie mogę się powstrzymać jak widzę katalog avon czy oriflame... jeszcze fakt, że jestem konsultantką oriflame pogarsza sprawę - zamawiam na umór.. kilka szafek zajętych.. i najlepsze, że ukrywam nowe zakupy przed mamą :P zawsze mówię, że żel pod prysznic jest stary itp.
tak strasznie lubię ponakładać balsamy.. umyć włoski czymś pachnącym.. maseczki zawsze mam jakieś wytłumaczenie.. jednak zdaję sobie sprawę, że powinnam się powstrzymywać.. teraz tylko po jednej rzeczy kupuję z katalogu - tzn taki mam plan.. a rossmanna omijam szerokim łukiem..
a ja bardzo żałuję że nie mam dostępu do kosmetyków Oriflame i Avon

biegam
Stary 2011-09-25, 19:20   #170
wikti
Raczkowanie

noseknosek, ojj na pewno jest ktoś w Twojej okolicy konsultantek jest mnóstwo.. ja sama jak często pytam koleżanki czy chcą obejrzeć katalog to mówią, że już mają innego konsultanta.. we Wrocławiu jest full - na każdym kroku katalogi z ori avon, Domyślam się, że w Warszawie nie jest gorzej jednak to kusi strasznie.. bbo ciągle są jakieś nowości i promocje.. a szafka się wypełnia
wikti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 20:31   #171
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
łał, gratulacje! Chciałabym mieć tyle samozaparcia, żeby się ograniczać w jedzeniu...
Cytat:

Luskap: świetna decyzja, żeby zrobić prawko Bardzo się przydaje i nie jest się zależnym od TŻ, czy kogoś innego kto je ma
ja też nie schudłam przed ślubem, może trochę parę dni przed kiedy była bieganina przez całe dnie i nie miałam kiedy jeść i też się nie stresowałam, dopiero w sobotę do południa, a przeszło mi w kościele...
co do prawka, to wcześniej mieszkałam w centrum, a teraz muszę wszędzie dojść, wprawdzie niedaleko, ale po całym dniu chodzenia już nie mam sił gdziekolwiek iść... i teraz widzę, żeby mi się przydało... oby nie skończyło się tylko na planach...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 21:22   #172
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
A, bo to jest taka wielka impreza, na którą zjeżdżają się ludzie ze wszystkich oddziałów. Raz byłam na czymś takim w Łodzi i nie podobało mi się, na początku sztywno, a później prawie wszyscy tak się opili, że żal było patrzeć. I w sumie cokolwiek się zrobi - i tak Cię obgadają. Koledzy mnie ciągnęli na wyjazd, mówili że posiedzimy na imprezie trochę, a potem się urwiemy, pójdziemy nad morze czy coś, ale jednak nie przekonali mnie. Odpuściłam.
A no to jak już byłaś na tego typu imprezie i masz złe doświadczenia, to rzeczywiście nie ma co jechać na siłę

Cytat:

Chodzę dwa razy w tygodniu na fitness. Jeszcze miałam wziąć codziennie skakankę w ruch, ale jakoś sama nie mogę się zmusić Tylko że jak widzę taką wagę, to chyba wreszcie to zmienię.
za szampon. Też mi w tym miesiącu taki poszedł

Cytat:
Mam 21, ale co z tego... Powiedzą mi, że świeże powietrze to ja mam przed domem i w ramach tego mogę iść im pomóc do sadu, a nie do TŻta jeździć. Na szczęście jutro już wyprowadzka Szkoda tylko, że na razie TŻ ze mną nie będzie
Już jesteś dorosła, więc rób to, co uważasz za słuszne i tyle A gdzie się wyprowadzasz? Pewnie pisałaś, ale kompletnie wyleciało mi to z głowy

Cytat:
Napisane przez wikti Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,
mam nadzieję, że pozwolicie mi do siebie dołączyć
Witamy
Stary 2011-09-25, 23:50   #173
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:

Już jesteś dorosła, więc rób to, co uważasz za słuszne i tyle A gdzie się wyprowadzasz? Pewnie pisałaś, ale kompletnie wyleciało mi to z głowy
Wiem, ale już nie chciałam denerwować rodziców w ostatni dzień.
Wyprowadzam się do mojego miasta studenckiego do akademika

U mnie dziś poszło:
- balsam antycellulitowy Eveline
- Physiogel
- żel do mycia Cetaphil
- parafinowy krem do stóp Bielenda
- kokosowy krem do rąk Joanna
Stary 2011-09-26, 08:23   #174
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie schudłam przed ślubem, może trochę parę dni przed kiedy była bieganina przez całe dnie i nie miałam kiedy jeść i też się nie stresowałam, dopiero w sobotę do południa, a przeszło mi w kościele...
My na szczęście nie będziemy mieć zbyt dużo biegania w tygodniu przed ślubem, bo wszystko załatwiamy spokojnie wcześniej - w tym tygodniu załatwimy już wszystko, na następny zostanie kupno szampana, spowiedź i w zasadzie chyba tyle:
- dj i menu będą jutro dogadane,
- jutro tez przymiarka sukni i zwężanie
- w tym tygodniu zamówi się sery u bacy z Krynicy
- fotograf i kamerzysta już wszystko wiedzą
- paczki z ciastem dla gości zamówione,
- kwiaty zamówione,
- samochód załatwiony
Najlepsze jest to, że trzecie spotkanie w poradni rodzinnej będzie 1,5 tyg po ślubie Juz widzę jak pójdziemy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 11:07   #175
ganimedea
Zakorzenienie

Ostatnio rzadko się odzywam... Trzeba to naprawić

Gratuluję wszystkich zużyć, które padły podczas mojej nieobecności . Niektóre z Was naprawdę dały czadu

Witam także nowe duszyczki

Porzeczko - fajny kociak. Charakterek musi mieć niezły, skoro wcina kaktusy

U mnie nadal brak zużyć wrześniowych , a musiałam zdublować sobie mleczko do dem. i żel do mycia twarzy - pojechałam na weekend do TŻ i zapomniałam swoich , a że fatalnie mi się zmywał tusz samą wodą... Nie wpisuję tego na swoją listę, do zużyć potem także nie wliczę.

Z ostatnich wydarzeń to:
- przez ostatnie prawie 2 tygodnie była w moim mieście przyjaciółka z UK, której nie widziałam 10 miesięcy
- za tydzień przylatuje na 2 tygodnie inna, u której ja byłam w marcu
- w sobotę jedziemy z TŻ na wesele do jego rodziny . W ubiegły weekend udało mi się kupić kieckę, z czego się bardzo cieszę, bo miałam już stres, że nic nie wynajdę.

Piszę dzisiaj od TŻ . Posiedzę tu do jutra, bo mam wizytę u dermatologa, on akurat w pracy, a ja rządzę

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 11:38   #176
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Wyprowadzam się do mojego miasta studenckiego do akademika
A, to super A co będziesz studiować? Brawo za zużycia

Cytat:
My na szczęście nie będziemy mieć zbyt dużo biegania w tygodniu przed ślubem, bo wszystko załatwiamy spokojnie wcześniej - w tym tygodniu załatwimy już wszystko, na następny zostanie kupno szampana, spowiedź i w zasadzie chyba tyle:
No i dobrze, będziecie mieć już wszystko "z głowy" i spokojnie będzie czekać na ślub 8.10, dobrze pamiętam?

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
No właśnie myślałam o Tobie ostatnio Pokaż sukienkę
Stary 2011-09-26, 12:31   #177
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Dziewczyny, zostal jeszcze tydzien zuzywania a potem bilansy

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 16:11   #178
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie myślałam o Tobie ostatnio Pokaż sukienkę

Pokażę, jak zjadę do siebie. Tu nie mam kabelków do przerzucenia fotki, którą zrobiłam w przymierzalni sklepowej

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zostal jeszcze tydzien zuzywania a potem bilansy

Te moje wrześniowe ZERO zaczyna być mocno przytłaczające

A dziś korzystając z dostępu do Natury (co się naprawdę rzadko zdarza), kupiłam korektor do lakieru w pisaku Essence, rękawicę kąpielową do pozostawienia u TŻ (coraz więcej moich rzeczy zaczyna się tam na stałe pojawiać ) oraz lakier Essence 36 Enchanted Fairy - będzie mi pasował do kolczyków wybranych na wesele

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 21:36   #179
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Ja finansowo wychodzę na plus (Choć i tak mam duuużo więcej przybytków, niż ubytków )
Sprzedałam dziś krem i dwa preparaty punktowe
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 22:52   #180
carrola
Zadomowienie

Cytat:
U mnie dziś poszło:
Wow, sporo zużyć!

Cytat:
My na szczęście nie będziemy mieć zbyt dużo biegania w tygodniu przed ślubem, bo wszystko załatwiamy spokojnie wcześniej
Fajnie, już tak niewiele Wam zostało. Ale jak szybko czas leci, dopiero co pisałaś o zaręczynach a tu już za chwilę ślub.

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Zdecydowanie trzeba.

Wcinam ciastka korzenne i popijam mlekiem, jakie to pyszne.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości