|
|
#2521 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Ewusiu - bardzo fajny duży pokój
Cytat:
![]() ale dziś mi zimno... nawet w domu a dziś nie mamy żadnych wspomagaczy
|
|
#2522 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
kciałam tylko powiedzieć, że Was czytam i b. podoba mi się u Ewuś poza tym jest jak jest
|
|
#2524 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Opłaty rzeczywiście nie ma. Za to uciekam z mBanku przez te 2 zeta.Cytat:
|
||
|
|
|
#2525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam jestem tolerancyjna Vretha nie będę na katola przerabiać ![]() Cytat:
|
|
#2526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad 2 taki średnio duży, ale nie jest bardzo zagracony więc wydaje się większy ad 3 tak, siedzimy we dwoje długo myśleliśmy nad ewentualnym innym rozwiązaniem ale nic nie wymyśliliśmy więc tak zostało na razie się nie kopiemy ani nie szturchamy ![]() resztę pokaże jak będzie dokończone bo na razie jest prowizorka Cytat:
![]() ad 2 w sumie tej czerwieni są tyko akcenty więc może nie będzie groźna w sypialni mamy za to zieleń która ponoć uspokaja więc jakby co to tam będziemy uciekać ![]() ad 3 no właśnie zupełnie nie jest to prostokąt ja nie grałam nie gram nigdy w sumie, nawet jak wiem że kumulacja, nie wierzę w swoje szczęście ![]() Flo
|
|||
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Co się dzieje? ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
No to nieźle
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2528 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
nie, no nic, jesienny dół odsłona kolejna ![]() ale nie chcę jęczeć, koniec tematu
|
|
#2530 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ten z motylkami? Niee, w końcu się na niego nie zdecydowałam
Mam taki: 635.jpg ale jeszcze bez abażurków bo nie chce wisieć prosto tylko na ukos i będę musiała coś z nim zrobić. Czy muszę dodawać że jakbym dziś kupowała to bym wybrała inny A jak już jesteśmy na fali to pokażę trochę chaty: 1. względny porządek w łaźni 2. wystrój okna w spaniowym (trochę dziwnie z lampą wyszło, w rzeczywistości wygląda trochę lepiej, kaloryfer się aż tak nie odznacza - a w planach pomalowanie go na żółto) 3. kąt dużego pokoju z jedynymi na razie meblami DSCF9640.jpg DSCF9635.jpg DSCF9642.jpg Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
we wtorek do ustrzelenia 35 mln, skusisz się? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To w ogóle nie korzystasz z karty płatniczej? 2 zeta chyba zabierają jak się ani razu w miesiącu nie korzysta?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#2531 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
potrzebuję jakiegoś urlopu w przyszłym miesiącu bo na głowę dostanę
|
|
#2532 | |||
|
Mother of Cats
|
U mnie chyba też
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co się w ogóle robi z taką kasą? Na początek można kupić Grecję, a co z resztą?
|
|||
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja kcem 50 mln
|
|
|
#2536 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja bym zmieniła łazienkę, jakbym wiedziała, że takie fugi będą I może sypialnię bym inaczej pomalowała i dziecka pokój też - na 2 kolorowo tak jak duży pokój (chociaż może w ogromnym przypływie gotówki to zrobię ... czyli nieprędko )Cytat:
Cytat:
![]() Ale jak niebieski nie działał na mnie, żeby schuść, to może te też nie będą działać Cytat:
Jak mi przypomnisz we wtorek rano, to skuszę się może
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-25 o 20:06 |
||||||
|
|
|
#2537 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja bym chciała chociaz jednego miljona
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
✂✂✂✂a mać!!! stary po południu poszedł "na spacer" z psem w pole
przylazł właśnie pijany w dupę, a Reksia nie ma
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej co Wy z tymi skarpetami?
Tak u Was zimno? Ja mam okno otwarte i mi ciepło ![]() Zresztą ja nigdy w skarpetach nie śpię, bym się chyba ugotowała ![]() O to tym bardziej proszę o przypomnienie ![]() Cytat:
Na pewno się znajdzie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to normalne jest , ja będę miała wszystkie ściany białe ![]() jak wygram, to Ci dam Cytat:
![]() wołałaś psa?
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
wołałam
i mówi, że tego s✂✂✂✂ysyna ktoś musiał samochodem przywieźć, bo buty miał suche, a w polu mokro jest, a pies gdzieś został nie wiadomo gdzie, sam jeden ![]() za✂✂✂ie no za✂✂✂ie s✂✂✂✂ysyna jak sie Reksio nie znajdzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-25 o 20:30 |
|
|
|
#2542 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Grecję można, tylko co z taką Grecją robić? pomysł własny, bałam się co z tego wyjdzie ale chyba nie jest źle... Cytat:
a kot ma nowe ulubione miejsce ![]() Cytat:
Co do malowania, to samo przemalowanie tak dużo nie kosztuje, szczególnie jednej ściany ![]() Cytat:
![]() Jak wygram to dostaniesz ode mnie w prezencie Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#2543 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Fajnie u Ciebie, łazienki mamy jakieś podobne I kanapa wygląda na taką wygodną...Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2544 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Mocno tulę |
|
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
może wróci, ale mama się boi, że ktoś go zamknął
bo ładny młody pies... albo odda jak ten chooi zapłaci za wódke albo odwiezienie... albo się Reksio zgubi czy pod samochód wpadnie, nigdy sam poza podwórko nie był wypuszczany ![]() zostawiłyśmy na noc pouchylane bramy, jak przyjdzie to będzie mógł wejść na podwórze ![]() ✂✂✂✂a już nie mogę, mamę szlag trafia, bo do 25-tego powinno być zboże w polu zasiane, a s✂✂✂✂ysyn nawet nie zaczął, tylko chla 3 tydzień ![]() i jeszcze pyskuje "same se jedźta! bierz traktor i jedź po nawozy! tylko się opierdalata obie!" ![]() ✂✂✂✂a, już nie mam siły, wstaje ćwok rano, wypyskuje mamę, wypyskuje mnie, że "się opier***ta nic nie robita! do roboty ✂✂✂✂a ! kury w ubojni w sąsiedniej wsi zabijać! świnie obchodzić!" i leci gdzies chlać na wieś i tak trzeci tydzień, już nie mogę skończy pić, to będzie darł morde cały dzień' jessu, już nie mogę, trzeba spier***ać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-25 o 20:47 |
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję ze się znajdzie (nie wiem czy zdarza mu się wychodzić samemu, ale mój pies to np ciągle zwiewa i zawsze wraca... tak od 12 lat ) edit. doczytałam ze nie wychodzi ale to jednak pies, ma instynkt żeby do domu wrócić... w sumie czasami są denerwujące ale można je zagospodarować, tak jak ten kącik z tv
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-09-25 o 20:41 |
|
|
|
|
#2547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, może nie znaleźć drogi do domu, ale bądzmy dobrej myśli jak nie wróci to porozwieszaj jutro ogłoszenia Cytat:
oczywiście z kotyma i psyma ![]() Cytat:
(oczywiście z powodu ojca też )
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-25 o 20:50 |
|||
|
|
|
#2548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko I wyglądają jak pół doopy zza krzaka ![]() Myślałam, by je wykruszyć przy tych fioletowych płytkach na ścianach, ale czy nie odpadną płytki przy okazji ? I na podłodze, bo jest fioletowa i wstawić jakiekolwiek fugi, nawet różowe, czerwone czy qrde jakiekolwiek inne bo każde inne będę lepiej wyglądać, niż te, które są obecnie I na złość jeszcze nie mogę znaleźć nigdzie fajnego chodniczka łazienkowego we fiolecie, żeby tę podłogę zasłonić spooooro ![]() Cytat:
tylko jak o tym powiedzieć mężu ... ![]() Muszę pomyśleć nad kolorami
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-26 o 11:42 |
||
|
|
|
#2549 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale trudno, i tak mbank sobie chwalę. Walutowe mam też u nich, otwarcie zajęło przez tel z 5 minut, karta przyszła w ciągu tygodnia, super. Maja... |
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak polazł, to może wróci tą samą drogą... bardziej się boję, że ktoś go zamknął i nie puści albo skrzywdzi, różne ludzie s✂✂✂✂ysyny są, jak obcy pies przyjdzie a jak przyjdzie z pijakiem napierającym się wódki, to już w ogóle
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-25 o 20:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

a dziś nie mamy żadnych wspomagaczy

Słyszałam, że zielony uspokaja, ale zupełni się tym, nie kierowałam, malując na taki częściowo duży pokój 

Pokaż resztę 

Na pewno się znajdzie