|
|
#2551 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
ogrodzic i miec sedla siebie ![]() Cytat:
bendem bogata ![]() bosz...50 milionow to duzo kasy ![]() kupilabym se 2 nasomaty
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Aż przez chwilę poczułam sama bezsilność jak to przeczytałam... ale nie! Qrde Maja pogadaj z mamą...i ..
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-26 o 11:38 |
|
|
|
#2553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
adpogrubione. ![]() Cytat:
co do drogi i zwyrodnialców to wolę nie myśleć ![]() nooo będziesz ![]() ja też za dwa, albo i ze trzy
|
|
|
#2554 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
A, to też bym się wkurzyła
![]() Cytat:
a Twoja łazienka na 100% bardziej uporządkowana ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ty masz miejsce, u mnie rogówka z dwoma pufami zajęłaby 30% pokoju ![]() Cytat:
![]() albo skuć albo polubić ![]() Cytat:
za gorąco ![]() Cytat:
może całą fabrykę nasomatów ![]() o! i można by zaprojektować i wykonać swój własny idealny perfumik
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-09-25 o 21:22 |
||||||
|
|
|
#2555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() e tam, spróbuj się tylko odezwać... mama się kiedyś przyczepiła, że przepił kasę, to ją jeszcze zwyzywał "to przez ciebie piję! bo głupia jesteś! " itp. wielki pan, co wszystko może ✂✂✂✂a jego mać Na leczenie musi sam wyrazić zgodę, a nawet nie można o tym wspominać żeby nie pyskował (kiedyś mama dzwoniła do jakiegoś szpitala) Cytat:
![]() mama była teraz aż pod domem najbliżej mieszkających pijaków, ale brama zamknięta, w oknach ciemno, telefonu nie mają, to się nie dobijała ![]() Jutro rano trzeba zasadzić kopa w dupę temu zasrańcowi i niech gada, gdzie psa zostawił, to pojadę po niego. Ale może wróci, mam taką nadzieję
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-25 o 21:23 |
||
|
|
|
#2556 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ogrodzic i dać Maji? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- wiem! wynajełabym se Giacobetti do opracowania najbardziej pollyastycznej perfumy świata bidna Oliwia
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
ale taki jest plan
![]() Cytat:
mój teść nie chla od momentu interwencji policji w domu (teściowa wezwała), zakucia w kajdanki i wizyty w psychiatryku, ale chyba leczyć to się nie leczy
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
taaakkkk
![]() finntrolla bym se kupiła ![]() sponsoring ![]() do tego szafę perfum, 2 szafy gotyckich ciuchów, a resztę bym przehulała na imprezy ze znajomymi i jeżdżenie po całym świecie ofkors bym ciągała cały bar ze sobą
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-25 o 21:33 |
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Ad 1 No chyba można, ale czy nie razem z płytkami
I ja bym na pewno się tego nie podjęła ![]() Ad pogrubione Qrde no szkoda mi tego psiaczka biednego Q
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-26 o 11:41 |
|
|
|
#2560 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
o! tak zrobię
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Jeśli były m.in. rękoczyny można go zgłosić do komisji rozwiązywania problemów alkoholowych, a ta może skierować sprawę do sądu. Jak sąd go skieruje na leczenie, to będzie musiał uczęszczać. Bo jeśli nie będzie chodzić na spotkania takie dochodzące, 1-2 razy w tygodniu, to go (chyba) policja przewiezie do ośrodka zamkniętego na kilkutygodniowe leczenie w zamknięciu. Tu masz mniej więcej jest opisane i tu. Smutna prawda jest taka, że jak on sam nie będzie chciał, to mu gówno da takie leczenie. A skoro ma podejście takie, jakie ma, to zrobi Wam jeszcze gorsze piekło. Zabrzmi bezdusznie, ale myślcie - Ty i mama - wyłącznie o sobie. Głosuję za
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mordę drze o wszystko jak wytrzeźwieje, rano i potem, jak już skończy ciąg <Maja chowa się głęboko pod ziemię na myśl o tym, co ją wkrótce czeka> Cytat:
nie ma jak się uczepić - nie bije, tylko psychicznie się znęca pracuje na własną rękę, małoletnich w domu nie ma itp...A mamy nie mogę oduczyć, żeby się nim nie zajmowała, tylko kopa w dupę mu dać, żeby się oduczył szybciej i popamiętał bo co z tego, że się na niego wydrze, jak jest pijany i nic nie kojarzy, jak potem w łóżku go rozbiera, nakrywa pościelą, a rano szykuje jedzenie, herbatę i pod nos podsuwa itp a niech leży ✂✂✂✂a na podłodze gdzie się przewróci w mokrych butach i chla wodę z kranu i suchy chleb, to by mu się szybciej picie znudziło ![]() a nie kutwa full komfort, hotel normalnie z opierunkiem i gotowaniem, a panisko tylko przyłazi spać i jeszcze ma pretensje jak się coś odezwać ![]() spoko ![]() z pół Finlandii jeszcze kupie, dla tych, co zimno lubią Będę robić wypady na polowania
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-25 o 21:53 |
||
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Maja czymam kciuki za piesa
Uciekam spać, bo zasypiam przed kompem ![]() Dobrej nocy all
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
w Citi znajomi mieli konto ale stwierdzili ,że to drogi bank i zmienili
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. Cytat:
, niech dłubie Majek jeszcze raz ,i niech ten biedny pies się znajdzie ![]()
|
|
|
#2566 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Podejrzewam, że to jest stan ducha większości społeczeństwa...
Cóż za łaskawość Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, ostatecznie z tobą mogę się podzielić, 25 milionów może jakoś wystarczy na moje potrzeby ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mamunia wyjeżdżała na weekend a on myk myk i pomalowane Bo ona koniecznie chciała ekipę, ekipa zawsze coś skopała, on sam lepiej umiał, nawet jako nastolatek...Cytat:
Mam dylemat odzieżowy: w czym iść na wesele chrzestnej mojej siostry? Do wyboru: 1. czarna obcisła kieca na suwak, przed kolano, bez ramiączek, góra "skórzana" 2. fason a la lata 50. czarna w łososiowe torebki 3. czarna koronkowa na ramiączkach 4. czarna krótka wiązana na karku 5. cekinowa a la lata 80. w skośne paski srebrne, stalowe i fioletowe 6. no i ta w groszki, w której byłam na poprzednim weselu. Trochę ryzykowne, w tym samym mieście ![]() I mała ankieta: o której zaczynacie pichcić obiad w dni wolne i ile czasu Wam to zajmuje?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#2567 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() Cytat:
,co do obiadu to zalezy co ma byc na ten obiad to tyle zajmuje, a zaczynam tak ok 12.00..tzn TZ zwykle zaczyna
|
|
|
#2568 |
|
|
Thx
No taki normalny, codzienny obiad...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za przytulasy
![]() chyba pójdę spać... ![]() (jeszcze naściągałam filmów parę godz. i do żadnego napisów nie ma )
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2571 |
|
|
E tam, poćwiczysz język
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostaje mBank i MultiBank czyli nic innego jak BRE Bank.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2573 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 w dni wolne? To wcale A na poważnie koło 17tej nam się przypomina i wsadzamy coś do piekarnika.Maja, kurde, nie ogarniam takich sytuacji... Weź Ty się wyprowadź i zabierz matkę ze sobą ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Ale jakie kcesz konto? Bo ja w Citi nic nie płacę za konto internetowe. TŻ mnie z mBanku pogonił przez te dwa zeta. |
|
|
|
|
#2574 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Co do obiadu - jak zaczynam czuć lekki głód, średnio jakieś 5-6 godzin po wstaniu. |
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. A co to są wolne dni?
|
|
|
|
#2576 |
|
Nindżopesz
|
Karkki, ponoć PolBank ma dobrą ofertę dot. kart kredytowych a konkretnie rozlicza transakcje po kursie średnim a nie kursie banku i można wziąć kredyt w karcie na 10% (płacisz 5% za rozłożenie płatności na 12 m-cy).
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze nie użyłam się boję, chyba najpierw pójdę odorst zrobić, za dużo siwych ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#2579 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no ale na obiad moze byc np makaron z jogurtem -to zajmuje tyle co wrzucenie makaronu i sie sam gotuje chwilkeu ![]() albo np pierogi ruskie, albo gołompki-to juz kupa roboty albo mienso czy ryba-to ryba sie robi krótko a wołowina długo ale ogolnie to moge powiedziec ze zrobienie obiadu zajmuje za długo, gdybym go miala robic od początku-dlatego robie raz na jakis czas góre zarcia a potem tylko wyjmuję z zamrazalnika i dodaje tylko ziemniaki, ryz czy costam i tak apropos to mnie czeka produkcja niedługo-bo pustki w zamrazalniku
|
|
#2580 | ||
|
|
Cytat:
No właśnie ta czarna skórzana mnie najbardziej korci A o obiad pytam, bo od kiedy zmieniły mi się godziny funkcjonowania, odkryłam, że moi współlokatorzy zaczynają pichcenie około 7.00 - niewykluczone, ze to sniadanie, i tak tkwią w kuchni, zwykle nawet w momencie jak wychodze kiedy mam do pracy na 14.00, czyli gdzieś po 13... ![]() Ja rozumiem, że gotowanie moze być hobby, no ale... ![]() Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

I wyglądają jak pół doopy zza krzaka 
tylko jak o tym powiedzieć mężu ...
ale można je zagospodarować, tak jak ten kącik z tv

Maja a jeszcze jedno .. czy ojciec po pijaku się awanturuje, bo chyba jeśli tak i Wam ubliża itd to można wtedy zadzwonić i go mogą zabrać do szpitala na leczenie, tzn no tak mi się wydaje, w sumie nie wiem?
Qrde no przecież musi się dać coś zrobić tylko co..?