Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-25, 19:01   #4651
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wlasnie mi sie dresowe nie podobaja, a Twoja jest taka sama jak wkleilam linka, tzn bawelniana, prawda?

na bank jakas kupie, bo choruje na nie, ale jeszcze przejde sie po sklepach
tak bawełniany

Lenka_1987
nie zastanawiaj się nad takimi retorycznymi pytaniami bo odpowiedź jest tylko jedna, jak to po co? dla samej siebie zawsze powinnaś o siebie dbać zwłaszcza po to żeby czuć się sama dobrze ze sobą - to po pierwsze, a później ewentualnie dla kogoś dlatego bez głupich gadek! głowa do góra i spamowanko w ruch od razu poczujesz sie lepiej

Lainathiel
To jest własnie Polska, jeszcze w większym mieście typu Warszawa są możliwości, fakt życie droższe ale i o prace nie trudno, natomiast w małym miasteczku, wiosce gdzie wszyscy o sobie wszystko wiedzą to jest masakra.

Ccarolinaa
ja od jakiegoś czasu realizuje projekt denko bo właśnie też mam kilka balsamów, odżywek itd więc po kolei wykańczam

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 19:06   #4652
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
witajcie, nie wiem ja u was ale u nas na południu dzisiaj piękny słoneczny dzień sie zapowiada
co myślicie o tych szpiklach?
p.s wiadomo buty nie na nadchodzacy sezon jesienno-zimowy / ale szpilek nigdy za wiele/ mój wczorajszy zakup- kolor nude cieliste, platforma ukryta 2 cm, obcas ok. 11,5
p.s nie zwracajcie uwagi na moje masywne łydki :/
Ładne i ja nie widzę grubych łydek. Musiałaś by zobaczyć moje.

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

kochana ale w stradim nie ma XS w ogóle wiem bo sama chodziłam za tymi marynarkami już od zeszłego roku a te S-ki to taaakie wielkie są
U mnie na 100% były XS, bo przymierzałam.

Cytat:
hej

Angel dziekuje zachwalam, bo ja baardzo lubie i jak ktos sie lubi malowac jak ja, to kupowac bez zastanowienia

(...)

a w bershce nie podobaly mi sie, ze wzgledu na kolory, taki smutne byly
Właśnie patrzyłam teraz na Allegro i na razie ich nie mam, więc muszę czekać. oo, a do Bershki się przejdę.

Zdałam w końcu poprawkę.
Ale za to się rozchorowałam i Tż. też.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 19:08   #4653
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
tak bawełniany

Lenka_1987
nie zastanawiaj się nad takimi retorycznymi pytaniami bo odpowiedź jest tylko jedna, jak to po co? dla samej siebie zawsze powinnaś o siebie dbać zwłaszcza po to żeby czuć się sama dobrze ze sobą - to po pierwsze, a później ewentualnie dla kogoś dlatego bez głupich gadek! głowa do góra i spamowanko w ruch od razu poczujesz sie lepiej

Lainathiel
To jest własnie Polska, jeszcze w większym mieście typu Warszawa są możliwości, fakt życie droższe ale i o prace nie trudno, natomiast w małym miasteczku, wiosce gdzie wszyscy o sobie wszystko wiedzą to jest masakra.

Ccarolinaa
ja od jakiegoś czasu realizuje projekt denko bo właśnie też mam kilka balsamów, odżywek itd więc po kolei wykańczam
Musze wziąsc z Ciebie przykład i zacząć realizować ten sam projekt :P
Stary 2011-09-25, 20:31   #4654
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.

Właśnie patrzyłam teraz na Allegro i na razie ich nie mam, więc muszę czekać. oo, a do Bershki się przejdę.

Zdałam w końcu poprawkę.
gratuluję i zdrowia dla ciebie i Tż możecie razem wygrzewać

dobranoc

3majcie kciuki żebym jutro kupiła płaszcz :P

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 20:40   #4655
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Właśnie wróciłam do Tż fajnie było
Ale się rozpisałyście jutro do pracy ostatni ciężki tydzień w pażdzierniku już będę mieć więcej czasu na wizaż i bloga
Stary 2011-09-25, 20:50   #4656
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
o tak to najlepsze spa ja za to wcinam białego kitkat'a
a ja biale michalki

tez mnie cos rozlozylo... zatoki czuje, suchy kaszel, oby jutro bylo lepiej ze mna...

Angel, jest nowa aukcja 8dniowa, bo ta co dawalam to sie skonczyla, to prawda w bershce u mnie byly tylko granatowe, czarne i ciemny bez. gratuluje zaliczenia i zdrowka zycze
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 21:00   #4657
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ja miałam przez pierwsze opakowanie ideałem była;p ale już w połowie kolejnego włosy miałam przychlapniete..

i
Miała któraś do czynienia z tym peelingiem i tą maseczką .
Bo mnie opinie Leejdi w końcu przekonały do zakupu pudru Jadwiga. A widzę, że seria ziaja pro jest też u tego samego allegrowicza więc grzech nie skorzystać
ja mam ten peeling- jest naprawdę bardzo mocny, super oczyszcza twarz
Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Załatwianie jakichkolwiek spraw w urzędach, niejednokrotnie kompletny brak uprzejmości, ludzie są zawistni i niekiedy naprawdę, mimo, że mogliby pójść człowiekowi na rękę, to dla zwykłej zasady tego nie zrobią. Najlepszy przykład to fakt, że dziekanaty w Polsce owiane są legendą, podobnie jak miliony historii ze studiowania. Tutaj czegoś takiego nie ma, każdy próbuje pomóc jak może, ludzie są przychylni i zdecydowanie bardziej wyrozumiali.
ooo dokladnie...

Caate fajne te marynarki

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 21:03   #4658
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję i zdrowia dla ciebie i Tż możecie razem wygrzewać

dobranoc

3majcie kciuki żebym jutro kupiła płaszcz :P
Dziękuje dla siebie i Tżta.

Cytat:
a ja biale michalki

tez mnie cos rozlozylo... zatoki czuje, suchy kaszel, oby jutro bylo lepiej ze mna...

Angel, jest nowa aukcja 8dniowa, bo ta co dawalam to sie skonczyla, to prawda w bershce u mnie byly tylko granatowe, czarne i ciemny bez. gratuluje zaliczenia i zdrowka zycze
Dziękuje i też zdrowia!
oo to zaraz spojrzę na Allegro dzięki za informacje.
Kupuje ją, bo obiecałam, że jak zdam poprawkę to sobie ją kupię.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 21:32   #4659
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
a ja biale michalki

też uwielbiam

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 21:58   #4660
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a mama albo kolezanka nie moga po to czasem podejsc? nie mozesz odlozyc czegos ''dla kolezanki''?

Cooo? A ja czesto widywalam pracownikow biedronkowych z zakupami z biedronki. Lamali regulamin czy cos.

Co do lumpkow moze chodzic o cos takiego, ze sie wlasciciele boja, ze pracownicy odloza najlepsze kaski- dla siebie, rodziny, czy tez sprobuja sobie dorobic sprzedajac nieco drozej dla all i ze dla klientow zabraknie tych najlepszych rzeczy
Czasem ktoś mi kupi ,ale przeważnie za bardzo nie ma kto a odkładać nie wolno są kamery. Już bym wolała np żeby można było np kupić 3 rzeczy z dostawy a nie nic

Cytat:
dokładnie poza tym jakby tak pracownicy zaczęli sobie odkładać te "najlepsze kąski" to co by zostało dla klientów? od razu byłby mniejszy ruch, mniej stałych klientów a to nie o to chodzi.

a co do innych sklepów to kiedyś jak pracowałam w tesco na dziale odzieżowym to nie było czegoś takiego, że nie mogę sobie tam kupować, czy odkładać rzeczy wręcz przeciwnie, kierowniczka sama często się pytała czy czegoś tam nie chcemy zanim wyjedzie na sklep bo jest w super okazyjnej cenie
Fajnie
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

ale miałam dziś historię.. byłam z przyjaciółką i psem na spacerze i zawsze jak już jestem bardziej w polach to psa puszczam luzem... no i tam jest taki domek w którym mieszka staruszka , ona zawsze ma jakiś problem ale dziś to przegięła... przechodziłyśmy koło jej domu a ona krzyknęła "znowu k***y z tym psem idą"... więc ja oczywiście zapytałam czy to było do nas to się speszyła i powiedziała że mówiła to do... swoich kur... brak mi słów na tę kobietę.. a dodatkowo denerwuje mnie bo ma na swojej posesji psa którego non stop trzyma na łańcuchu długośi może 1,5 metra.. i jestem coraz bardziej skłonna to zgłosić...
Co za babsko zgłosiłabym chociaż pewnie to niewiele zmieni w myśleniu tej osoby

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a ja poszłam do drogerii po tusz volume celebrities i dodatkowo kupiłam szminkę-błyszczyk z bell.. i już czuję że bedzie jedną z moich ulubionych- piękny zapach, lekki kolor i te błyszczenie... jestem ciekawa jak będzie z trwałością...

snow, loluska też mam kolczyk w pępku
Ja też mam kolczyka w pępku uwielbiam go
Cytat:
to skoro idziesz do fryzjera to po co sama ścinałaś?

samaraNW
ja swego czasu miałam w nosie, sama sobie przekuwałam i właśnie pewnej nocy mi wypadł a do rana dziurka zarosła i już nie włożyłam. Nosa bym sobie już nie przebiła A o pępku marzyłam odkąd pamiętam i to był mój prezent 18 nastkowy ode mnie samej hehe Pół roku mi sie goił potem było już cacy, ale kolejne pół roku później stwierdziłam że wyciągne. Rok nie nosiłam i po przyjeździe z Niemiec w sierpniu postanowiłam spr czy dziurka zarosła i na szczęście nie bo kolczyk z radością włożyłam i noszę sobie dumnie nie wiem właściwie dlaczego wtedy wyciągnęłam, teraz go uwielbiam

jak zrobię foto to się pochwale swoim cackiem he
Moja historia z kolczykiem jest taka sama

Muszę obejrzeć ten puder ryżowy z Paese strasznie mnie zaintrygował tylko boję sie że będzie bielił
Stary 2011-09-25, 22:00   #4661
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Znalazłam ostatnio świetny krem matujący - z firmy Tialo. Jego pierwszy składnik to aloes a drugi to olejek herbaciany, przez co niestety ma specyficzny zapach Ale matuje na długo i nie wysusza. Zapach czuć przez ok godzinę, ale ja w sumie ten zapach lubie. Nie jest też tak, że czuć go ode mnie na km Przed tym kremem stosuję jeszcze serum na rozszerzone pory z Clarins, ale bez rewelacji, więcej nie kupię
Do mycia buzi używam micela z Biodermy, do demakijażu micela z Biedronki Na noc używam żelu Purritin REMOVER z Iwostinu - świetnie redukuje wszelkie zmiany trądzikowe, wygładza skórę, rozjaśnia. On zawiera Kwas laktobionowy, jakiś składnik rozjaśniający i Zincidone. Jest bardzo fajny, używam od miesiąca i moje pory są o wiele czystsze, wszelkie ślady po pryszczach zniknęły a nowe goją się o wiele szybciej On może wysuszać, ale ja u siebie tego nie zauważyłam.
Jak czuję, że moja buzia jest przesuszona to używam kremu Sebium Hydra z Biodermy - fajnie nawilża bez zapychania porów, ale mocno się świeci i nie nadaje się na dzień moim zdaniem.

Wcześniej stosowałam emulsję matującą z Iwostinu i ona nie matuje moim zdaniem, taki lekki krem nawilżający, ale ładnie koiła podrażnioną skórę i czasem nakładam ją jak nie potrzebuję wyglądać nieskazitelnie przez cały dzień Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale chciałam wszystko opisać

Dziękuję za bardzo miłe powitanie Z Wami na pewno uda mi się wziąć w garść, zwłaszcza jak widzę jak bardzo Wy o siebie dbacie. To silna motywacja
witaj, fajna pielegnacja, po ile ten matujacy krem?? kiedys sama mieszalam olejek z zelem aloesowym i bylam zadowolona, ale jesli mozna nie mieszac....

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
A słyszał ktoś może o L'biotica włosy i paznokcie ?
Szczerze powiem że nie wiem czym się różnią, natomiast moim zdaniem marynarka Mosquito jest o wiele ładniejsza i chyba ma solidniejszy materiał ale sama nie wiem, ja osobiście chce sobie zamówić tą jak będe miała jakaś kase
http://allegro.pl/marynarka-zakiet-b...800409435.html
ja slyszalam, podobno jest rewelacja,ale jeszcze nie bralam. natomiast kocham ich odzywke do rzes i maseczki
mi vitapil zawsze pomaga, belissa natomiast spowodowala mi tradzik w 3 tygodnie (leczenie 12)

Cytat:
Ja chciałąm kolczyka w pępku, ale nigdy się nie zdecydowałąm, za to miałam w nosie. Przebijałam 3 razy, za każdym razem u kosmetyczkiNiest ety, ale u mnie kolczyk w nosie wiązał się z ogromnym bólem, bo 2 razy zdarzyło się, że kolczyka nie mogłam wyjąć, bo dziurka 'skurczyła się' do rozmiaru pręcika i kuleczka tylna już nie przeszła. Jak chciałam go zmienić, albo niechcący pociągnęłam to ból był ogromny. Dlatego dałam sobie spokój z kolczykiem, chociaż bardzo go lubiłam i zastanawiam się nad kolejnym przebiciem, ale nie zrobię już tego.

Dzień dobry
mialam kolczyk w nosie i tez robiony u kosmetyczki i nic sie nie dzialo. wyciagnelam rok temu bo poczulam sie stara. natomiast tego z pepka nigdy nie wykladam i ostatnio wlozylam pierwszy duzy od kilku miesiecy

Cytat:
witajcie, nie wiem ja u was ale u nas na południu dzisiaj piękny słoneczny dzień sie zapowiada
co myślicie o tych szpiklach?
p.s wiadomo buty nie na nadchodzacy sezon jesienno-zimowy / ale szpilek nigdy za wiele/ mój wczorajszy zakup- kolor nude cieliste, platforma ukryta 2 cm, obcas ok. 11,5
p.s nie zwracajcie uwagi na moje masywne łydki :/
piekne

Cytat:

Mi właśnie została blizna po dziurce.. I to taka głęboka na 2-3 mm. Ale jakoś mi nie przeszkadza Bardziej przeszkadzał mi ten okropny ból jak zahaczyłam o coś tym nochalem np o sweter, bluzkę, kołdrę Początkowo na noc zakładałam plaster na kolczyka, żeby zmniejszyć ryzyko :brzyda l:
tez mi zostala blizna

Cytat:
Dziewczyny zamówiłam farbe do włosów Loreal Inoa słyszała któras o niej? albo farbowała nią włosy? zamówilam kolor 5,3 jasny brąz złocisty zobaczymy jak wyjdzie:P oby nie za jasny..;p
podobno wychodza ciemno, moja kolezanka chwalila stan wlosow , ale kolor byl bez wyrazu jej zdaniem. natomiast to jak wlosy przyjmuja farbe jest kwestia indywidualna. bo zobaczcaate wychodza wciaz za ciemne, a mi ... czerwone. mam kasztan z natury, ale farbuje na rudosci/ostatnio czerwienie i czesto nawet brazy, miedzie czy zlote odcienie u mnie sa ognisto czerwone

Cytat:
Załatwianie jakichkolwiek spraw w urzędach, niejednokrotnie kompletny brak uprzejmości, ludzie są zawistni i niekiedy naprawdę, mimo, że mogliby pójść człowiekowi na rękę, to dla zwykłej zasady tego nie zrobią. Najlepszy przykład to fakt, że dziekanaty w Polsce owiane są legendą, podobnie jak miliony historii ze studiowania. Tutaj czegoś takiego nie ma, każdy próbuje pomóc jak może, ludzie są przychylni i zdecydowanie bardziej wyrozumiali.
kusi mnie ten wyjazd

a tak w ogole - w koncu Was nadrabiam, z pracy z call center zrezygnowalam w polowie pierwszego dnia. realnie dla mnie nie do przyjecia byly warunki finansowe i czas trwania. nie dosc, ze zmienione godziny (co jeszcze mozna zniesc) to w dodatku okazalo sie, ze codziennie jest po kilka nadgodzin zupelnie bezplatnych . tak wiec plus za atmosfere (czego sie nie spodziewalam), ale jednak nie

snow musisz sie zastanowic dlaczego nie chcesz zeznawac, jako osoba bliska mozesz rzucic " odpowiednie swiatlo" na sprawe. takie zeznania w takich sprawach zdecydowanie wiele wnosza. natomiast duzo zalezy to od tego czy to sprawa karna czy z zakresu prawa rodzinnego

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 22:11   #4662
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Dziękuje dla siebie i Tżta.

Dziękuje i też zdrowia!
oo to zaraz spojrzę na Allegro dzięki za informacje.
Kupuje ją, bo obiecałam, że jak zdam poprawkę to sobie ją kupię.
to daj znac jak dojdzie
tutaj masz, jezeli jeszcze nie znalazlas

http://allegro.pl/elegancka-bawelnia...830840092.html

inne rozmiary sa na drugiej stronie.

nowy makijaz na blogu z paletki nude
Stary 2011-09-25, 22:13   #4663
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zabijcie mnie... kiedy ja sie wkońcu zmotywuje, naliczyłam ok 12 odżywek i innych rzeczy do włosów a praktycznie niczego nie używam oprócz codziennie szamponu, no raany, musze coś wkońcu z tym zrobić :O
ja odżywke mam mało;p na szczęście ale doszłam do tego sposobem, że dwie postawilam sobie w widocznym miejscu (u mnie to było na biurku) i używałam automatycznie;p bo tak to zapominałam
Cytat:
o tak to najlepsze spa ja za to wcinam białego kitkat'a
ja mam czekolade mleczna z orzechami
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja mam ten peeling- jest naprawdę bardzo mocny, super oczyszcza twarz

ooo dokladnie...

Caate fajne te marynarki
zamówiłam dzięki za opinię

w ogóle się naciełam na przesyłke;/ bo wszedzie pisało ze do 2 kg w jednej paczce jedna opłata;/ więc wziełam 3 produkty (maseczke, peeling, puder) i wyszło mi pół kilograma;p i teraz wzięłam współną przesylkę i najtańsza mi wychodzi 20 zł Napisałam babce maila, że wybrałam ta za 13. I czy można prosic o ekspresową wysyłke Kurcze żeby się nie okazało, że 20 jednak kosztuje i żeby doszlo do piatku
Stary 2011-09-25, 22:14   #4664
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
(...)

a tak w ogole - w koncu Was nadrabiam, z pracy z call center zrezygnowalam w polowie pierwszego dnia. realnie dla mnie nie do przyjecia byly warunki finansowe i czas trwania. nie dosc, ze zmienione godziny (co jeszcze mozna zniesc) to w dodatku okazalo sie, ze codziennie jest po kilka nadgodzin zupelnie bezplatnych . tak wiec plus za atmosfere (czego sie nie spodziewalam), ale jednak nie

snow musisz sie zastanowic dlaczego nie chcesz zeznawac, jako osoba bliska mozesz rzucic " odpowiednie swiatlo" na sprawe. takie zeznania w takich sprawach zdecydowanie wiele wnosza. natomiast duzo zalezy to od tego czy to sprawa karna czy z zakresu prawa rodzinnego
wazne, ze probowalas i mozna bylo zrezygnowac
Stary 2011-09-25, 22:21   #4665
karolcia198506
Zakorzenienie

caate piękny makijaż na blogu aaa ja chcę tą paletkę przez Ciebie
Stary 2011-09-25, 22:26   #4666
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
wazne, ze probowalas i mozna bylo zrezygnowac
tez tak sadze, chociaz stresuje sie siedzeniem w domu

ide ogladac makijaz

widzialam -> wow, piekny

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel

Edytowane przez julianna-p
Czas edycji: 2011-09-25 o 22:28
Stary 2011-09-25, 22:31   #4667
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja odżywke mam mało;p na szczęście ale doszłam do tego sposobem, że dwie postawilam sobie w widocznym miejscu (u mnie to było na biurku) i używałam automatycznie;p bo tak to zapominałam

w ogóle się naciełam na przesyłke;/ bo wszedzie pisało ze do 2 kg w jednej paczce jedna opłata;/ więc wziełam 3 produkty (maseczke, peeling, puder) i wyszło mi pół kilograma;p i teraz wzięłam współną przesylkę i najtańsza mi wychodzi 20 zł Napisałam babce maila, że wybrałam ta za 13. I czy można prosic o ekspresową wysyłke Kurcze żeby się nie okazało, że 20 jednak kosztuje i żeby doszlo do piatku
to zalezy co dokladnie maja w regulaminie napisane.
sama staram sie osobiscie wszystko czytam o sprzedawcy, jednak czasami i oni popelniaja blad.

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
caate piękny makijaż na blogu aaa ja chcę tą paletkę przez Ciebie
dziekuje

Cytat:
tez tak sadze, chociaz stresuje sie siedzeniem w domu

ide ogladac makijaz

widzialam -> wow, piekny
dziekuje
Stary 2011-09-25, 22:50   #4668
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
witaj, fajna pielegnacja, po ile ten matujacy krem?? kiedys sama mieszalam olejek z zelem aloesowym i bylam zadowolona, ale jesli mozna nie mieszac....

ja slyszalam, podobno jest rewelacja,ale jeszcze nie bralam. natomiast kocham ich odzywke do rzes i maseczki
mi vitapil zawsze pomaga, belissa natomiast spowodowala mi tradzik w 3 tygodnie (leczenie 12)

mialam kolczyk w nosie i tez robiony u kosmetyczki i nic sie nie dzialo. wyciagnelam rok temu bo poczulam sie stara. natomiast tego z pepka nigdy nie wykladam i ostatnio wlozylam pierwszy duzy od kilku miesiecy

piekne

tez mi zostala blizna

podobno wychodza ciemno, moja kolezanka chwalila stan wlosow , ale kolor byl bez wyrazu jej zdaniem. natomiast to jak wlosy przyjmuja farbe jest kwestia indywidualna. bo zobaczcaate wychodza wciaz za ciemne, a mi ... czerwone. mam kasztan z natury, ale farbuje na rudosci/ostatnio czerwienie i czesto nawet brazy, miedzie czy zlote odcienie u mnie sa ognisto czerwone

kusi mnie ten wyjazd

Dzięki za opinie kupie w takim razie te tabletki L'biotica zobaczymy

Cytat:

O dzięki dobry sposób, ja może napisze sobie na kartce codzienną pielegnacje włosów, nakleje w widocznym miejscu może to pomoże:P a co do peelingu Ziaja Pro to też go mam i jak dla mnie jest rewelacyjny, nie zamieniła bym go na żaden inny, może jest dosyć mocny ale też zależy z jaką "siłą" masujesz twarz, i jak długo chociaż pisze że ok 10 minut chyba to ja i tak tyle nie wytrzymuje:P

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Caate- cudowny makijaż :O
Stary 2011-09-26, 07:58   #4669
Lenka_1987
Zadomowienie

Witam
Wczoraj się przemogłam, wydepilowałam nogi, brwi wyregulowałam. Bardzo porządnie się nabalsamowałam, chyba z pół godziny (jak nie dłużej) wmasowywałam balsam w ciało.
Zaraz idę pod prysznic, zmyję olej (mam go na włosach jakieś 35 godzin jak nie dłużej; nigdy tak długo oleju na włosach nie trzymałam - ciekawe jakie po tym będą) kolagenem do mycia i pielęgnacji włosów (swoją drogą fajny szampon), zrobię peeling kawowy, położę maskę na włosy, maseczkę na twarz, wybalsamuję się, zmyję maseczki, ułożę włosy, zrobię makijaż i będę piękna

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Ja pracuję w call center już 3 miesiąc, na godziny pracy mogę ponarzekać (od 14 do 21), ale jeśli chodzi o zarobki to główna rzecz, która mnie przy tej pracy trzyma i atmosfera oczywiście
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 09:29   #4670
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej

dzis juz lepiej ze mna, gardlo praktycznie nie boli, zostal tylko katar.

Ccarolinaa, dziekuje
Stary 2011-09-26, 09:56   #4671
Lenka_1987
Zadomowienie

Jak często robicie sobie maseczki na buzię, peelingi, peelingi enzymatyczne? Czy takie coś: peeling enzymatyczny + maseczka oczyszczająca + maseczka nawilżająca/odżywcza mogę robić, czy za dużo tego na raz. Jeśli mogę robić, to jak często taki zabieg mogę powtarzać? co 2 dni, czy rzadziej (bo codziennie to chyba za często). A peeling z kawy jak często mogę wykonywać? (bo jak na razie robię go bardzo rzadko, ale chciałabym częściej)
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 10:09   #4672
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Dziś mój ostatni dzień wakacji Zamierzam wybrać się może na lumpki, może jakiś kosmetyk sobie kupię

Ostatnio kupiłam 2 lakiery z eveline, z tej serii, która była w biedronce. Lubię je bardzo bo ładne kolory mają no i super wysychają

Lecę na bloga caate
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 10:29   #4673
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziś mój ostatni dzień wakacji Zamierzam wybrać się może na lumpki, może jakiś kosmetyk sobie kupię

Ostatnio kupiłam 2 lakiery z eveline, z tej serii, która była w biedronce. Lubię je bardzo bo ładne kolory mają no i super wysychają

Lecę na bloga caate
hej
to wypoczywaj bo potem sie zacznie wyklady, zajęcia. kolokwia
mam pytanie co polecacie punktowoa na wypryski??? acnefan mam, efaclar a.i równiez wczesniej kuupowałam, maść cynkowa.
chodzi mi o cos naprade skutecznego, beznacne?
będe wdzięczna za odpowiedz
====================
udanych łowów na ciuchach
p. s mi ostatnio udało sie kupic szpile cielisteza starsznie śmieszna cene( https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=553335&page=154) bo miały rysy czarne, ale zmywacz sobie z tym w 100 % poradził i nie maani śladu

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2011-09-26 o 10:33
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 10:54   #4674
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

witam

Ja mam dzisiaj wolny dzien, naolejowane włosy, zrobiłam sobie masaz głowy i zjadłam pyszne śniadanie
Musze wprawic sie w dobry nastrój i wystartowac, bo mam pare rzeczy do zrobienia
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 10:59   #4675
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dzien dobry wszystkim

Mnie też rozłożyło kompletnie, chyba coś grasuje po Europie, a na pewno po UK, wiele znajomych się rozchorowało, ja również siedzę i smarkam i na pewno doskonały wygląd to teraz ostatnia rzecz jaką można by o mnie powiedzieć
caate a jak studia? Tak z ciekawości się pytam, jeśli nie masz nic przeciwko?
Stary 2011-09-26, 11:02   #4676
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

To widzę że nie tylko ja zasmarkana siedzę.
chciałam jakoś lepiej wykorzystać te ostatnie dni wakacji a tu nic z tego.
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 11:22   #4677
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki za opinie kupie w takim razie te tabletki L'biotica zobaczymy

O dzięki dobry sposób, ja może napisze sobie na kartce codzienną pielegnacje włosów, nakleje w widocznym miejscu może to pomoże:P a co do peelingu Ziaja Pro to też go mam i jak dla mnie jest rewelacyjny, nie zamieniła bym go na żaden inny, może jest dosyć mocny ale też zależy z jaką "siłą" masujesz twarz, i jak długo chociaż pisze że ok 10 minut chyba to ja i tak tyle nie wytrzymuje:P

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Caate- cudowny makijaż :O
mi nawwet kartki nie pomagaja, musze miec suplementy na wierzchu bo inaczej zapomne na bank,
wlasnie pamietalam o Tobie i znalazlam w "instyle" reklame srodka "viviscal" podobno uzywaja go aktorki i efekt mma byc super. jest drogi - 130 zl/60, ale sprobowac mozesz

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Witam
Wczoraj się przemogłam, wydepilowałam nogi, brwi wyregulowałam. Bardzo porządnie się nabalsamowałam, chyba z pół godziny (jak nie dłużej) wmasowywałam balsam w ciało.
Zaraz idę pod prysznic, zmyję olej (mam go na włosach jakieś 35 godzin jak nie dłużej; nigdy tak długo oleju na włosach nie trzymałam - ciekawe jakie po tym będą) kolagenem do mycia i pielęgnacji włosów (swoją drogą fajny szampon), zrobię peeling kawowy, położę maskę na włosy, maseczkę na twarz, wybalsamuję się, zmyję maseczki, ułożę włosy, zrobię makijaż i będę piękna

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Ja pracuję w call center już 3 miesiąc, na godziny pracy mogę ponarzekać (od 14 do 21), ale jeśli chodzi o zarobki to główna rzecz, która mnie przy tej pracy trzyma i atmosfera oczywiście
a moge spytac o nadgodziny i orientacyjnie zarobki w takim miejscu?? bo tam gdzie ja probowalam dziewczyny od razu mowily, ze na bank 10 godzin na dzien, a nie ma mowy o zadnej dodatkowej kasie. w dodatku godziny mega ruchome, sprzet zaden , masakra.
jesli pytania Cie urazaja, to przepraszam

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Jak często robicie sobie maseczki na buzię, peelingi, peelingi enzymatyczne? Czy takie coś: peeling enzymatyczny + maseczka oczyszczająca + maseczka nawilżająca/odżywcza mogę robić, czy za dużo tego na raz. Jeśli mogę robić, to jak często taki zabieg mogę powtarzać? co 2 dni, czy rzadziej (bo codziennie to chyba za często). A peeling z kawy jak często mogę wykonywać? (bo jak na razie robię go bardzo rzadko, ale chciałabym częściej)
peeling podobno powinno sie robic 2 x w tygodniu, ale ja chyba jeszcze nigdy nie zrobilam wlasciwie bo juz slyszalam, ze mieszam kawe z balsamem, potem wylacznie zalana kawe , potem jeszcze jakos inaczej

Cytat:
hej
to wypoczywaj bo potem sie zacznie wyklady, zajęcia. kolokwia
mam pytanie co polecacie punktowoa na wypryski??? acnefan mam, efaclar a.i równiez wczesniej kuupowałam, maść cynkowa.
chodzi mi o cos naprade skutecznego, beznacne?
będe wdzięczna za odpowiedz
====================
udanych łowów na ciuchach
p. s mi ostatnio udało sie kupic szpile cielisteza starsznie śmieszna cene( https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=553335&page=154) bo miały rysy czarne, ale zmywacz sobie z tym w 100 % poradził i nie maani śladu
ja polecam benzacne, natomiast przy sporych problemach uzywalam silica skin czy jakos tak. jesli nie mam kasy, robie tak, ze przykladam wacik nasaczony spirytusem salicylowym, to wyciaga ( wyglada sie masakrycznie potem), na to benzacne gruba wartwa i daje rade.

a ja wlasnie podniszczylam wlosy bo za czesto farbuje i czeka mnie regeneracja
za to po powrocie do domu ( wyjezdzam na kilka dni) kupie nowy tel i bede mogla wstawiac zdjecia, a jest co wstawiac bo mam duuzo zakupow, a ostatnio odebralam nawet moje kocie oprawki

Stary 2011-09-26, 11:24   #4678
zielone_oko
Zakorzenienie

Caate ten makijaż na blogu cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud o

Dzień dobry
Stary 2011-09-26, 11:39   #4679
91moniaa161
Zadomowienie

heeeeeeeeeej

Cytat:
Piękny połysk na 3cim zdjęciu to ten sam kolor? (wygląda na inny) Jest przepiękny
dziękuję nie na 3cim zdjęciu to już jest inny kolor, ale nie powiem Ci jaki bo nie pamiętam

Cytat:
Cześć.

Zdałam w końcu poprawkę.
gratulacje i dużo zdrówka dla Was!

Cytat:
to daj znac jak dojdzie
tutaj masz, jezeli jeszcze nie znalazlas

http://allegro.pl/elegancka-bawelnia...830840092.html

inne rozmiary sa na drugiej stronie.

nowy makijaz na blogu z paletki nude
wooooooooooooooow piękny makijaż!!!

Cytat:
Dzien dobry wszystkim

Mnie też rozłożyło kompletnie, chyba coś grasuje po Europie, a na pewno po UK, wiele znajomych się rozchorowało, ja również siedzę i smarkam i na pewno doskonały wygląd to teraz ostatnia rzecz jaką można by o mnie powiedzieć
caate a jak studia? Tak z ciekawości się pytam, jeśli nie masz nic przeciwko?
zdrowia!

witam nowe dziewczyny

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 11:44   #4680
Shadii
Wtajemniczenie

Hej Wam znowu mam zaległości przeczytałam kawałek, reszta później.
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
(...)

Gratulacje

(...)
Dzięki
Cytat:
ja chciałam na razie jesienny, potem zimowy.. ale utknęłam na tym pierwszym

(...)
Ja tylko zimowy, jesienią noszę króciutkie kurtki a płaszcze to jak dla mnie w 90% worki, nie widziałam jeszcze u nikogo chyba zgrabnego, dopasowanego płaszcza.

Cytat:
Napisane przez Katarynka92 Pokaż wiadomość
Hej Pozwólcie, że dołączę. Wasze rady są bardzo przydatne, często czytałam. Ale teraz mam jedno pytanie. W zasadzie problem. Mam raczej cerę tłustą, wrażliwą, czasem jakiś pryszcz wyskoczy, dosyć często mam taką dziwną "kaszkę" na twarzy. Na co dzień jeśli chodzi o kolorówkę, to podkład z Revlona i puder sypki z My Secret. Ale nie jest to efekt taki... naturalny, czasem cera robi się taka dziwna. Słyszałam, że trzeba sobie robić przerwy w stosowaniu tego podkładu. I ja zrobiłam, akurat na wakacje. Jakoś taki dzienny makijaż przeżyję, ale powiedzcie mi, będę chodziła na basen, zaraz przed zajęciami. Nie będę miała czasu na wielkie makijaże, pewnie dam radę użyć jedynie podkładu i tuszu. Polecacie jakiś fajny podkład, żeby w miarę zakrył (jakieś wypryski ukrył, cienie pod oczami) i żebym się nie świeciła po 30 min? Bardzo liczę na Waszą pomoc.
Witaj ja nie doradzę, jeśli chodzi o podkład, bo nie używam. Chociaż przebarwienia też mam, tuszuję korektorem.

Kitko, ja bym zgłosiła, nienawidzę jak ktoś źle traktuje zwierzęta...

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Bo czlowiek to w pelni czuje sie swobodnie tylko jak jest sam, no albo chociaz ja
(...)
Ja również. Potrzebuję własnej przestrzeni, żeby odpocząć od ludzi. Nie wiem, jak sobie poradzę teraz... niestety wynajęcie samodzielnego pokoju nie było możliwe w moim przypadku

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej

Wstawie zaraz zdjecia do albumu obciełam sobie sama dzisiaj włoski tak lekko za ramiona i jutro ide do kolezanki zeby mi ciachła jeszcze z dwa cm zeby mi ładnie wyrównała.
I jestem w szoku jak ładnie w nich wygladam. niestety zdjecia sa marnej jakości wiec nie pokazują tak naprawde moich włosów jak wygladaja...
Bo wyglądaja o wiele lepiej niz na zdjeciu i ja tez
Mam teraz takie zdrowe końcówki, pozbyłam sie tego siana, mam pocieniowane i strasznie nie równe a teraz juz coraz bardziej będą sie wyrównywać jak będe podcinać i jak nie bede teraz zapuszczac to w krótce je wyrównam całkowicie i będe miała o niebo ładniejsze i grubsze. Juz teraz stały sie grubsze i ładniejsze! Narazie skończe tak jak mówie zapuszczanie i będe dażyć do tego żeby je wyrównać. Bo góre mam do połowy szyi a dół do ramion. Mam nadzieje że wiecie o co mi chodziWkońcu odważyłam sie ściąć! I nie żałuje. Kiedyś je ejszcze zapuszcze ale jak narazie musze je doprowadzić do porządku. Lepiej krótsze a zdrowsze

Buziaki
No, jest dobrze wiem o co chodzi z cieniowaniem, sama mam takie włosy próbuję z tego zejść, ale wyglądam okropnie.

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
a mnie tam mój tz w marcu też sam ścinał i to bez żadnych nozyczek specjalnych. I wszystko było ok. Ale teraz ide w pn do fryzjerki z mama. Kusi mnie obciachanie się krutko ale szkoda.
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
(...)
a nie miałas potem żadnych problemów włosowych?
(...)
Mi też tak mama podcina, jak mówi Ramoncia - zwykłymi nożyczkami. Nigdy jeszcze nie rozdwajały mi się włosy z tego powodu
Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi dziewczyny, czy maski do włosów to spłukujecie wodą czy szamponem, czy to zależy od maseczki?
Wodą, tylko wodą
Cytat:
Cześć dziewczyny
Można do Was dołączyć?
W czasie wakacji 'nieco' się zaniedbałam i postanowiłam porządnie wziąć się za siebie... Pomyślałam, że najlepiej mi pójdzie jak będę miała z im dzielić się efektami
Jestem posiadaczką cery mieszanej, z którą na całe szczęście jakoś sobie radzę. I jestem włosomaniaczką: na pielęgnację włosów idzie ok 80% kasy, jaką wydaję na kosmetyki To przez to, że mam ŁZS i muszę starannie dobierać produkty. Teraz mam również problem z wypadaniem włosów, ale odkąd używam Seboradinu, wody brzozowej i olejku Himalaya widzę poprawę Podczytuję wątek od dawna, teraz założyłam konto i mam nadzieję, że teraz jak mam więcej czasu uda mi się zrobić z siebie chociaż w połowie tak zadbaną dziewczynę jak Wy
Jasne, hej

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Dziewczyny, jeszcze pytanie - słyszałam, że robiąc regularnie hennę brwi rozjaśnia się swoje naturalne, w sensie, np. z koloru czarnego robi się ciemnobrązowy po jakimś czasie, wiecie, o co mi chodzi? Czy tak rzeczywiście może być?

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości