|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Trzeba być ładnym, mądrym i grzecznym
![]() Cytat:
Chyba się po 14 wybiorę do lekarza, jak dziecię odbiorę z przedszkola (może do 16 zdążę wrócić, bo na pewno dziś dzikie tłumy tam są ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Pamiętacie mnie- to ja, leśny człowiek A teraz jeziorowy- przenieśliśmy się nad wodę i jest czasem net Całuję wszystkich potrzebujących i znikam
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2615 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
u mnie tez ciepło na polu
bo to jest to samo pole ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Boli mnie glowa i nie mogę spać"
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie leśne jeziorzane i polne nimfy
![]() Aileen - też miałam atak bólu głowy - zaczął sie wieczorem piątek a skończył wczoraj w nocy - w życiu tak nie miałam chyba - rzadko mnie boli głowa i rzygać mi sie chciało i zjadłam milion ibupromów ale chyba zadziałały no dobra ten łikend to mi się urwał przez ten ból nic nie wiem wracam do żywych pomalutku Polly - piosnka i głos piękny - ale jednak nie przelecem idę umyć tę głowę nieszczęsną - ale pogoda u nas Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-26 o 12:35 |
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
oferta:
"Operator walcownicy/maglownicy/ wyginarki metalu (Finlandia) " to dla mnie! ja moge fińskich metali maglować!
|
#2618 |
|
grozi wypollizowaniem
|
i dobrze, mniejsza konkurencja a ja mialam dzis dzifne zdarzenie- budze sie w nocy i słysze za✂✂✂isty pisk w uchu tak głośny ze nie mogłam zasnąć , obeszłam chate czy to cos nie piszczy ,ale nie-to we mnie poszczało WTF? pierwszy raz w zyciu tak mialam....potem zasnęłam ,a jak sie obudziłam rano to dalej pioszczało ..ale w koncu przestało ...nor malnie sie rozpadam
|
|
#2619 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
|
|
#2620 | ||
|
Zakorzenienie
|
oesu
![]() Cytat:
wiem juz - we Polly rezyduje sobie obcy mnie często piszczy ale krótko Cytat:
![]() ![]() ![]() go girl Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-26 o 12:48 |
||
|
|
|
#2621 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
), maglownicy obsługiwać się naumiesz Aplikuj tam, ino hyżo ![]() Cytat:
![]() Lepiej się zapisz do uchologa ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- To chyba raczej pszczołę czy coś a zresztą nie wiem co piszczy
|||
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, może bieda piszczy
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
wsiądę na rower i objeżdżę okolicę, będę gwizdać i wołać Reksia.
Masakra, dom tych pijaków widać od nas z podwórka, normalnie w dzień by trafił do domu. Albo pobiegł za samochodem do sąsiedniej wsi (bo droga prowadzi naokoło) i się zgubił, albo ktoś go złapał i sobie zatrzymał (bo ładny i spokojny) albo stłukł, jak się taki bezpański do kogoś przybłędał
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-26 o 13:53 |
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
o rajusiu - mineło mnie lokum Kameny -a tak na nei dugo czekałam i Ewusi
nadrobie wieczorem bo teraz musze zwijać sie na torturry z dzieckiem ale z foty sypialnianej Kameny chyba dostrzegam ten sam wzó tacpicerki co mój -a le chyba bo mnie słońce oślepia i niedowidzam bardziej niż zwykle Ewuś ( przelatuję od tyłu jak widać ) klasa mieszkanko - a miałąm pisać wczesniej że właśnie jedna czerwona ściana i to taka bardziej winna/ różana nie paprykowa dodaje pikanterii we pokoju - zawsze była u mnie lub chuopa jedna czerwona - i od jednej sie nie oszaleje ( za to w całym czerwonym pudełku jez sie nie widzę mieszkać) jest swietna i bardzo w mój gusti oczywiście kącik męski ( ta ściana medialna) mój chuop ma identyczny - z tym ze tą razą nie na czerwonej scianie tylko brudny brąz i brak mu tej półki nad tivi i oczywiscie zwie się to pokój telewizyjny choć przyznam, ze troszku za biurowo jak dla mnie - ale rozumiem ze dodatki obrazki itepe to dopiero w drodze są zmykam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-26 o 13:59 |
|
|
|
#2629 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Maju trzymam kciuki za odnalezienie psa
I napiszę tylko w Twojej sprawie, że najwyższy czas poświęcić się wyłącznie sobie, pomyśl o pracy, o życiu osobistym i ruszaj do Wawy albo do Łodzi bo u siebie raczej nic ciekawego nie znajdziesz a już dużo czasu minęło i po prostu szkoda chyba dalej czekać. i siedzieć w miejscu Takie moje zdanie
|
#2630 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Macham znad zmutowanego DNA
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad 2: różnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby nie, żeby sięznalazł ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() --- Kotu nie przechodzi, w środę wieczorem usg mam nadzieję że coś będzie widać ale mam niedobre przeczucie że nic z tego
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się ku temu skłaniam. Tylko cholera tak cięzko zacząć działać
|
|
#2632 | |||||
|
Mother of Cats
|
Maja,
znalezienie się za piesaEkhem, to z pewną dozą nieśmiałości: Kierofniczko Polly, na ręce Twe składam szanowne podanie o przyjęcie do klubu tró. Oficjalnie obiecuję być ładna, mądra i w miarę grzeczna. Howgh! Załącznik: ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja oficjalnie zdefiniowałam u siebie przeziębienie, głowa napiernicza od gorączki, ale od czosnku i chrzanu mnie nie odrzuca, więc przeżyję
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-09-26 o 14:14 |
|||||
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wzajemnie ![]() lecem teraz juz na prawde - czyli po raz czeci, em aj rajt? Bidna Kota Kameno - raczej siki warto zbadać chociaż co aj wiem - niech się zajmą weci - poza tym to oni idą drogą eliminacji chyba także tez coś no ale życzę diagnozy trafnej i wyleczalnej |
|
|
|
|
#2634 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
taa w sumie to samo mogłoby się do mnie odnosić
|
|
#2635 | ||||||
|
BAN stały
|
Macham znad pustego kubka po herbacie
Pięknie jest Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja miałem, na wiosnę jakoś, trzaski takie dziwne w uchu, jakby bańki jakieś pękały, albo bąblofolia, i tak skojarzyłem z powstrzymywaniem kichania właśnie (przeszło po tygodniu chyba) ![]() Ejdżent Skali? ![]() Cytat:
![]() Maja, wiem doskonale, jak to jest, zresztą nie raz, nie dwa tutaj pisałem, byłem w podobnej sytuacji, ja z mamą, na skraju nerwowego wyczerpania praktycznie, i nie wiem, jakby się to potoczyło dalej, gdyby ojciec nie przestał pić w listopadzie zeszłego roku. Nigdy nie wierzyliśmy, że sam z siebie może przestać, ta opcja nie wchodziła nawet w grę, po pijaku też top powtarzał, że on pić i tak będzie. Wiem, że mama przygotowywała już papiery rozwodowe, choć oczywiście pewności nie mam, czy kiedykolwiek zdecydowałaby się na ten krok. Ale gdy pewnego dnia wrócił z knajpy radiowozem, ledwo stojąc na nogach, wytrzeźwiał, przemyślał to, najadł się wstydu (tu każdy każdego zna) i tak to jakoś wyszło. Co prawda od tego czasu dwa razy sięgnął po kieliszek, ale zawsze wówczas, gdy mama jechała na jakąś wycieczkę (chociaż nie muszę chyba dodawać, jak mnie to załamało, ta wizja, że to wszystko zaraz wróci, pierwsze parę miesięcy spokoju w moim życiu, jakie pamiętam). Życzę Ci dużo siły, szczęścia i wytrwałości, cokolwiek zadecydujesz ![]() Edytuj to, bo Cię Polly znielubi ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2636 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez mialam bomblofolie i przeszła ,co do kichania to nie fiem chyba nie...mama nadzieje ze to był jednorazowy incydent , a moze to jednak cos piszczało tylko nie udało mi sie zidentyfikować ![]() Cytat:
za puzno ![]() zreszta ja nigdy nie miwialm ze on mondry ino ze... no wicie
|
|
|
#2637 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
a tak w ogóle to gdzie jest Madzik i gdzie Panda??
macie jakieś wieści???
|
#2638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2639 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

(może do 16 zdążę wrócić, bo na pewno dziś dzikie tłumy tam są
).

tak głośny ze nie mogłam zasnąć 

Ja miałem, na wiosnę jakoś, trzaski takie dziwne w uchu, jakby bańki jakieś pękały, albo bąblofolia, i tak skojarzyłem z powstrzymywaniem kichania właśnie (przeszło po tygodniu chyba) 
w tym zdrowie....