|
|
#2581 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale P. mówi, żw Vectra lżejsza jest, to może będzie palić mniej ![]() ad2. bierz ![]() ad3. i dobsz się stało
|
|
|
#2583 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Thx
![]() A wolne dni to coś co mają np. pracownicy uczelni. No nic, może sytuacja pichceniowa się zmieni jak się zaczną zajęcia ze studentami... Cytat:
Byle mi się cyc nie wypsnął Nawiasem mówiąc - jak ją kupowałam to się tak nie wrzynała w tym rejonie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2584 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2586 |
|
|
I szystko jasne
Również to czemu cały dzień mnie tak ssie ![]() Torepki na prowadzeniu no i chyba faktycznie będą najbardziej na miejscu
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2587 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
I mają rachunki walutowe - ale nigdy nie korzystałam, więc nie wiem, jak to w praktyce hula. ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-09-26 o 00:33 |
|||
|
|
|
#2588 |
|
|
Będę złośliwa, ale... to widać
Wezmę do Lbn dwie i zdecyduje tuż przed wyjściem, o!
|
|
|
#2589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ze względów praktycznych na wesele bym wzięła torepki (które rządzom! ) no chyba że jesteś pewna że czarna Ci nie spadnie Maja jeszcze razDobranoc |
||
|
|
|
#2590 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A zajmuje mi to długo, bo nie uznaję kompromisów w kuchni ![]() --- ![]() A! W kwestii Nergala jeszcze, też mi to nie gra, że zatrudniła go narodowo-katolicka telewizja (bo jeśli zachowywać pozory, to do końca)
|
|||
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
kolorowych
|
|
#2592 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, moj tż mnie czasami dobija
![]() Umowiłam sie z ssue na wymianke i tz pojechał dokonac wymiany... Wsadziłam mu reklamówke w łape, polożyl na kanapie i zapomniał.... Dzwoni do mnie spod miejsca wymiany i wielce zdziwiony pyta czy on sie mial wymienić Tragedia... od 2 dni mu o tym trąbie, a ten nie wziął perfum
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#2594 | |
|
Wiedźma
|
Babeczki, ja Was podczytuję, ale na pisanie czasu nie staje mi ni cholery.
Jeszcze do tego się pochorowałam przed warsztatami czwartkowymi w Quality, na które w ogóle nie powinnam jechać z braku czasu. Ale strasznie chciałam. Teraz sama już nie wiem... Ma sens jechać, skoro nic nie czuję?? ![]() Ja z Rozterką mam umowę, że ewentualnie weźmie tamtą. Damy znać. Cytat:
Przecież wiemy, że nie sprzedałabyś podróby. Babie się zapach nie spodobał i tyle.
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Niestety ja sie na zadne zwroty nie zgodze, bo wyslałam jej nowe perfumy w zafoliowanym opakowaniu ( z folia w całości of course), a teraz dostałabym odfoliowane i uzywane. Bardzo dziekuje, ale nie.
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra, koniec smętów, zakładam buty gumowe i idę w pole psa wołać ![]() edit: urwa, jadę samochodem szukać, bo stary mówi, że odwieźli go wczoraj samochodem, to pies biegł za samochodem najpierw, pewnie się gdzieś zgubił
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-26 o 11:36 |
|
|
|
|
#2597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zależy od weny twórczej ![]() A może oni tylko tam siedzą? Wiesz tak jak się siedzi w pokoju I piją... Cytat:
![]() Cytat:
Hello u mnie ciepło na dworze, a u Was?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
U mnie 9 stopni, za oknami panowie napierdzielają młotkami we balkon , , 20 m dalej inni panowie jeżdżą jakimsić buczącym tłuczkiem po swiżo ułożonej kostce. Wypasik
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Maja to musisz uwierzyć, że jest inaczej !! No do cholery ! I za psa ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Piniu wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-26 o 11:43 |
|
|
|
#2601 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i kuruj się Cytat:
za odnalezienie... Cytat:
mocno Pranie mi wisiało na balkonie całą noc, zapomniałam o nim dziś do pracy a już sie zdążyłam odzwyczaić od chodzenia, przez ten ostatni tydzień
|
||||
|
|
|
#2602 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
e tam..moje ma w zwyczaju tak wisiec nawet wiecej niz 2 noc
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma
![]() po obiedzie pojadę rowerem po wiochach i polach i będę gwizdac i wołać Boję się, że ktoś go złapał, zamknął i sobie przywłaszczył albo pobił PinUp sto lat i spełnienia marzeń!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-26 o 11:35 |
|
|
|
#2604 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Spadliby z nogów od razu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Bambo wlazł w obiektyw , nawet go nie zauważyłam ![]() Cytat:
Cytat:
Przeleciałam Was do strony 79 , reszta potem ...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz ja idę narzeknąć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-26 o 11:43 |
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
o fuaśnie klub mamy
![]() a ja tu wszystko tak publicznie wywlekam,o fak
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-26 o 11:30 |
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Edytuj posty i oć do kluba
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, edytuję
|
|
|
#2610 |
|
Mother of Cats
|
U mnie ciepło na polu
![]() A co trzeba zrobić, żeby też móc iść do kluba? ![]() A poza tym: boli mnie głowa, chce mi się rzygać i nie mogę się na niczym skupić Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-09-26 o 12:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

, ale P. mówi, żw Vectra lżejsza jest, to może będzie palić mniej 

ale ze względów praktycznych na wesele bym wzięła torepki (które rządzom!
jeszcze raz

Dzwoni do mnie spod miejsca wymiany i wielce zdziwiony pyta czy on sie mial wymienić
. Niestety ja sie na zadne zwroty nie zgodze, bo wyslałam jej nowe perfumy w zafoliowanym opakowaniu ( z folia w całości of course), a teraz dostałabym odfoliowane i uzywane. Bardzo dziekuje, ale nie.