Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-26, 14:43   #2161
rojku
Rozeznanie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Rojku nie bierz elastycznej, tkana jest o wiele bardziej uniwersalna i dluzej posluzy

bardzo polecam firme bebelu- zamowienie realizowane w 24 godz i chusty sa super

jesli chodzi o tkane to jest kilka firm, ale z nich bebelu sie wyroznia dobra cena jak dla mnie teraz juz nawet za stowke mozna chyba znalezc

o prosze
http://www.ma☠☠☠☠☠☠☠☠/category/chusty...wiazane-rapalu
No czytałam o tkanych, że są na dłużej, ale boję się, że ja nigdy wcześniej nie wiążąc chust nie będę tego umiała dobrze zrobić, a w tej elastycznej na filmikach wygląda, że to nie jest takie trudne, właśnie ze względu na tą rozciągliwość.
A uczyłaś się wiązać sama, przez filmiwki/instrukcje, czy na jakimś kursie byłaś?
Stary 2011-09-26, 14:45   #2162
Ona231
Zadomowienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Ok,to jade do sklepu po slodkosci.Mam nadzieje,ze maly sie nie obrazi
Olusia nie sądzę, żeby się obraził. Spokojnie dzieci czasem słodycze od zabawek wolą

Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość
do połowy paźdzeirnika ma być ładnie i ciepło

Ja bym chciała chustę i nosidełko, ale po pierwsze chusty nie umiem używać i wiązać, a po drugie nie wiem jakie są zalecenia co do czasu noszenie dziecka w takim cudzie - co nie zmienia faktu, że czasami noszenie w chuscie wydaje się o niebo wygodniejsze, niż latanie z wózkiem

Ach i zapomniałam z tego wszystkiego dodać z rozpaczą, że wyskoczyły mi pierwsze rozstępy - dokładnie nad blizną po operacji wyrostka. Wyskoczyły dokładnie wczoraj- rano miałam jeden, a wieczorem już 3....

Zaczęłam gorliwiej się nacierać! - no i mi się przyda mustela na roztępy, którą zakupiłam zamiast tej przeciwko rozstępom....

Liczyłam po cichu, że te głupie rozstępy mnie ominą - chociaż jak byłam nastolatką i rosłam to mimo, że byłam chudzielcem, to porobiły mi się rozstępy , więc co mogło mnie teraz (w dodatku niechudzielca spotkać?)

dla potomności napiszę, że smarowałam się od 3 miesiąca balsamem przeciw rozstępom z rossmana, ostatnio miałam z 2 tyg przerwy i zaczęłam stosować polecany (przez glam chyba) olejek ROC,
Miałam zamiar też używać musteli no ale mi się pomyliło przy zamiawianiu , za to teraz już mogę jej używać, na te 3 paskudy co mi wyskoczyły

chyba sobie jeszczę zamówię coś
A jak u Was- wyskoczyło Wam coś? czy samotnym popękańcem jestem?
Rozstępy mnie omijają na razie, ale ja się smaruje zwykłym balsamem mocno nawilżającym Mam nadzieje, że mnie ominą już do końca.

Co do chusty to super sprawa, wiązań jest sporo pokazanych na youtube, można poćwiczyć. Tylko odważyć się trzeba, bo nie taki diabeł straszny

A na rozstępy jeszcze dobrze działa z serii pharmaceris, jak chcesz żeby bledsze były. To kosmetyki apteczne nie zaszkodzą

Elf jak byłam w szpitalu to żadna kobieta małej torby nie miała, także spokojnie. Sporo miejsca nasze rzeczy zajmują do tego jeszcze dla maluszka. Na pewno nie będziesz jedyna z taką wielką torbą

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-09-26 o 14:48
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 14:47   #2163
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Witajcie moje kochane mamusie

My dalej w dwupaku
Wróciliśmy niedawno z miasta z mamą matko nogi mi odpadają byliśmy w polskim sklepie i pani się pyta na kiedy termin a ja na środę a ona "tą" pani jeszcze ma siłę chodzić Ale najlepsze było jak wracaliśmy do domu i coś mnie walnęło w głowę rozglądam się myśląc że coś spadło z drzewa dotykam włosów a tam ptak mi nasrał od razu poszłam do kąpieli dobrze że to było jak szliśmy na miasto
Dzwoniła moja ciocia i przepowiadała mi że jutro urodzę jak nie urodzę to zgłaszam do niej reklamację

Dzięki wszystkim za myśli i kciuki(ja_dalia i fluidki) Mała jest uparta (ciekawe za kim)
ptaka kupa to szczescie- mi narobilrok temu jak szlam na rozmowe kwalifikacyjna do pracy

A ja od rana sie mecze- nie moge sie wykupcic juz nawet nospa nie pomaga...ciagle tylko czuje te parcie i twardnienie brzucha.

Oglaszam , ze zostalo mi rowne 6 tygodni do terminu...( matko, jakbym chciala miec to juz za soba....)
Stary 2011-09-26, 14:51   #2164
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

chusta dla dziecka jest duuuzo zdrowsza, ja nosidelko mam po olinku takze zobaczymy, nie uzywalam go prawie wcale tak na prawde wiec nie wiem czu chuste bede brala...byloby wygodniej no ale ja z tych co dzieci do noszenia raczej nie chca przyzwyczajac takze nie wiem....

kombinezon fajny ja 56 wezme w 62 sie maluch utopi,no chyba ze bedzie taki jak oli to bedzie akurat

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

ania u mnie tez porod zupelnie z niczego sie zaczal takze wszystko przed toba

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

ja nie mialam zadnego zastrzyku a tez nie wiem kiedy lozysko urodzilam...
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 14:52   #2165
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarantas Pokaż wiadomość
Można wiedzić jaki ochraniacz kupiłaś, bo właśnie tez szukam jakiego fajnego.

Ja właśnie wróciłam z zakupów. Dietetyczka zrobiła mi dietę na miesiąc, wiec dzisiaj zaopatrzyłam się w artykuły i od jutra zaczynam. Może waga trochę podskoczy
http://allegro.pl/dudus-dlugi-ochran...810990840.html taki
mam nadzieje ze dieta bedzie skureczna
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 15:04   #2166
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
No czytałam o tkanych, że są na dłużej, ale boję się, że ja nigdy wcześniej nie wiążąc chust nie będę tego umiała dobrze zrobić, a w tej elastycznej na filmikach wygląda, że to nie jest takie trudne, właśnie ze względu na tą rozciągliwość.
A uczyłaś się wiązać sama, przez filmiwki/instrukcje, czy na jakimś kursie byłaś?
sama sie uczylam, to wcale nie jest takie trudne jak sie wydaje. filmiki albo te ich instrukcje i wystarcza.
tylko ze ja tkana kupilam dopiero jak mala miala okolo 3 mcy, wczesniej mialam kieszonke czy jak to sie nazywa (po ang sling)

o takie
http://www.ma☠☠☠☠☠☠☠☠/category/chusty...u-kolyska-lulu

i tego typu tez mialam

http://www.ma☠☠☠☠☠☠☠☠/kangalu-moro-roz-xs.html

konkretnie z firmy Babasling i Peanutshell-
ale odkad wiazana kupilam to te 2 poszly w odstawke. wyjelam je jeszcze na krotko jak mala byla wieksza do noszenia na biodrze- bo malo miejsca zajmuje, zawsze mialam w wozku i jak mala nie chciala siedziec to wyjmowalam nie martwiac sie o zamotanie ( bo na dowrze przyz niesprzyjajacych warunkach nie chce sie tymi dlugasnymi ogonami podlogi zamiatac

jutro moge zdjecia wkleic jak to wygladalo wszystko jak chcecie
Stary 2011-09-26, 15:08   #2167
milagrosa
Raczkowanie

ja do smarowania brzuszka zużyłam pharmaceris właśnie jedno opakowania, a teraz od tyg używam perfecta mama
na razie nic mi nie wyskoczyło...
aha a rano smaruje zwykłym nivea tym w granatowym opakowaniu

laktatora też nie mam- ale jakby co mąż kupi

a teraz się męczę- od 10 min mam taki ból jak na @...mocny
nie chcę jeszcze nospy brać może minie za chwilę

nasza kochana córeczka- ur 16.11.2011
milagrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 15:12   #2168
Paula__22
Raczkowanie

Być może to zachłystowe zapalenie płuc od zachłyśnięcia się wodami płodowymi w trakcie porodu. Zwykle częściej ma to miejsce przy porodach przez cc.
Paula__22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 15:13   #2169
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milagrosa Pokaż wiadomość
ja do smarowania brzuszka zużyłam pharmaceris właśnie jedno opakowania, a teraz od tyg używam perfecta mama
na razie nic mi nie wyskoczyło...
aha a rano smaruje zwykłym nivea tym w granatowym opakowaniu

laktatora też nie mam- ale jakby co mąż kupi

a teraz się męczę- od 10 min mam taki ból jak na @...mocny
nie chcę jeszcze nospy brać może minie za chwilę

połóż się i zobacz czy minie, jak nie to nospa albo telefon do gina....

ja z kolei dzisiaj czekam na 'poród' kupy, ale pewnie nie nastąpi, bo wczoraj jakoś szczęsliwym trafem poszło a teraz codziennie nie jest mi dane chodzić do toalety - mam nadzieję po porodzie to minie, bo czuję się zatkana jak korek, nie chce mi się aż jeść i jestem taka mega-ociężała...

a przed ciążą miałam super przemianę materii, do 5 mca problem z biegunkami z kolei, potem normalnie a teraz od 8go tragedia

Edytowane przez elf27
Czas edycji: 2011-09-26 o 15:15
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 15:20   #2170
fatal21
Wtajemniczenie

[QUOTE=ania21_21;29632809]Witajcie moje kochane mamusie

My dalej w dwupaku
Wróciliśmy niedawno z miasta z mamą matko nogi mi odpadają byliśmy w polskim sklepie i pani się pyta na kiedy termin a ja na środę a ona "tą" pani jeszcze ma siłę chodzić Ale najlepsze było jak wracaliśmy do domu i coś mnie walnęło w głowę rozglądam się myśląc że coś spadło z drzewa dotykam włosów a tam ptak mi nasrał od razu poszłam do kąpieli dobrze że to było jak szliśmy na miasto
Aniu Ta "niespodzianka" to na szczescie czyli pewnie do środy bedziesz rozpakowana))

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Chociaż dzisiaj moja wyprawka powiększy się o kolejne zdobycze tj. łóżeczko, komoda z przewijakiem, ubranka i sama nie wiem, co tam więcej od teścia mamy dostać Zawsze to kolejny krok do przodu

A mozesz powiedziec jaka ta komode z przewijakiem kupiłas?

Edytowane przez fatal21
Czas edycji: 2011-09-26 o 15:21
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 15:23   #2171
elf27
Zadomowienie

FATAL pewnie chodzi Ci o coś takiego:

http://allegro.pl/komoda-przewijak-s...839427125.html
Stary 2011-09-26, 15:29   #2172
fatal21
Wtajemniczenie

Ja cały czas rozmyslam nad taka komoda z przewijakiem.Moj Tz sie tym nie przejmuje, bo to nie on bedzie 15xdziennie sie schylał.
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 15:31   #2173
Paula__22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
Dziewczyny co do bujaczka-leżaczka słyszałam juz od paru osób, że nie spełniał żadnej roli kiedy był kupowany później... np od 5 miesiąca życia dziecka. Dzieciaki nie chciały w nim leżeć, nie lubiły tej pozycji. Kiedy bujaczek był stosowany od początku sprawa wyglądała zupełnie inaczej, dziecko było przyzwyczajone, nie marudziło, nie chciało być tak często noszone na rękach itd. Dlatego też kupuje bujaczek od razu...

Tylko teraz jeśli chodzi o kręgosłupik dziecka nasuwa mi sie pytanie ile czasu dzieciak moze lezec w takim bujaczku np w pierwszym miesiącu zycia - to pewnie podobnie jak w nosidełku - niezadługo - max do godz.
Ja mam z fisher price, rewelacyjnie sie sprawdził przy Matim zwłaszcza w kuchni, narazie jest jeszcze u kuzynki, ale lada dzień ma wrócić. Na początku wkładałam poduszkę z kompletu od łóżeczka tylko wzdłuż.
Stary 2011-09-26, 15:32   #2174
tuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
chusty wiazane sa genialne!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo polecam juz nie raz na ten temat pisalam, jak dla mnie super sprawa

szkoda ze swoich twixow w chuscie raczej nie ponosze
Glam, jak to nie ponosisz? Jednego na plecach, a drugiego na brzuchu ew. jednego z prawej, drugiego z lewej, a jak mała będzie zazdrosna, to ją na plecy chciałabym to zobaczyć

Cytat:
Napisane przez kami5 Pokaż wiadomość
Nic nie czułam bo mi dali taki zastrzyk w kolano, po którym łożysko się samo rodzi. SUper sprawa
O tym zastrzyku nie słyszałam...

Aniu, poród pewnie przyjdzie niespodziewanie. Pooglądaj jakieś komedie romantyczne, może jak się wzruszysz... Ten ptak to był zwiastun

A tak btw, to nie wiem, czy pamiętacie, ale szukałam genialnego środka do wyczyszczenia piekarnika i któraś poleciła mi jakieś chusteczki z Lidla. Byłam w Lidlu i jednak wolałam kupić coś co się nazywa AquaPur Czyściki z wełny stalowej z mydłem i mam czyściutki piekarnik zużyłam chyba ze 4 te czyściki, ale tylko gdy jest 'świeży' to dobrze zmywa ten przypalony szajs, a naszorowałam się przy tym, co nie miara. Ale opłacało się. Także polecam, nie są drogie, bodajże ok. 5 zł. Kocham Lidla!!
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 15:35   #2175
elf27
Zadomowienie

oglądam sukieny na wesele, fajne tylko troszkę drogawe...

http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-b...832099953.html

http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-p...826409480.html
Stary 2011-09-26, 15:45   #2176
Darusiaaaa
Zakorzenienie

mnie sie tekomody podobaja ale u nas miejsca nie ma , przewijak na lozeczku to samo plus jakas poleczka a miejsca mniej.
Mala jakos jak miala pol roku to juz jej nie kladlam w ogole na przewijak, moze troche wczesniej.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Paula moja ma teraz 1,5 roku iodkad lezak z fishera w domu to go nie opuszcza.
Ja zreszta uwazam ze to fajna sprawa, ja bede musiala sama jakos sobie radzic wiec lezak jak dla mnie rewelka.
A.Camus
Stary 2011-09-26, 15:52   #2177
princessskaa
Wtajemniczenie

Fatal nie wiem jeszcze jak wygląda komoda, bo to prezent-niespodzianka Wieczorem jak wrócimy to dam znać Ale ja myślę, że tż-ta powinnaś namówić na taki mebel - będzie Ci o wiele wygodniej
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 15:52   #2178
Paula__22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
mnie sie tekomody podobaja ale u nas miejsca nie ma , przewijak na lozeczku to samo plus jakas poleczka a miejsca mniej.
Mala jakos jak miala pol roku to juz jej nie kladlam w ogole na przewijak, moze troche wczesniej.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Paula moja ma teraz 1,5 roku iodkad lezak z fishera w domu to go nie opuszcza.
Ja zreszta uwazam ze to fajna sprawa, ja bede musiala sama jakos sobie radzic wiec lezak jak dla mnie rewelka.
Mój Mati ma 2 lata i 8 miesięcy, ale do póki nie pożyczyłam leżaczka kuzynce to siadał i się bujał, lepsze niz chuśtawka. Ja też całymi dniami sama w domu i leżaczek będzie luks zwłaszcza żeby mieć małego na oku, żeby mu starszak krzywdy nie zrobił.
Stary 2011-09-26, 15:53   #2179
rojku
Rozeznanie

tuszka cieszę się, że czyściki się okazały tym, czego szukałaś ja o tym pisałam, bo moja siostra je wypróbowała, ale nazwy nie znałam, więc już zapiszę, żeby na przyszłość wiedzieć

Piszecie o tych torbach do pakowania. Ja jeszcze mam niby 66dni, ale mam akurat wolną szufladkę i powkładam tam to, co już mam kupione na wszelki wypadek
A powiedzcie mi jeszcze, czy jak dziecko ubierają w te nasze ciuszki an wyjście, to smarują im buźki kremikiem na zimno, czy już wtedy trzeba go mieć przy sobie i użyć?
Stary 2011-09-26, 15:58   #2180
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
Mi się bardziej podoba pierwszy fason
A cena, taka sobie. Ja to mam wrażenie, że jak coś jest "ciążowe" to odrazu pare zł do góry.. Tak jak w przypadku "ślubnego"...

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
tuszka cieszę się, że czyściki się okazały tym, czego szukałaś ja o tym pisałam, bo moja siostra je wypróbowała, ale nazwy nie znałam, więc już zapiszę, żeby na przyszłość wiedzieć

Piszecie o tych torbach do pakowania. Ja jeszcze mam niby 66dni, ale mam akurat wolną szufladkę i powkładam tam to, co już mam kupione na wszelki wypadek
A powiedzcie mi jeszcze, czy jak dziecko ubierają w te nasze ciuszki an wyjście, to smarują im buźki kremikiem na zimno, czy już wtedy trzeba go mieć przy sobie i użyć?
Nie mam pojęcia czy smarują buźkę.. Ale trafiona uwaga - mi nie przyszło to do głowy Postaram się o tym pamiętać przy wyjściu ze szpitala, chyba że będę w wielkim szoku i wogóle nie będę czaić co się dzieje
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 16:00   #2181
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja w ogole nie wiem w co sie zabiore, mam jeszcze duuuuuzo czasu

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

u mnie to rodzice ubieraja dzieciaka na wyjscie, normalnie juz przy sobie lepiej meic, bo to wszystko zalezy od szpitala jeden szpital taki drugi taki.
Przy wyjsciu na buźke dobrze pieluche tetrowa zalozyc.
A.Camus
Stary 2011-09-26, 16:01   #2182
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Wszystko zależy jaka temperatura na zewnątrz będzie jak będzie chłodno to raczej posmaruję, tylko jeszcze nie wiem jaki krem kupić

Elf fajne te sukienki ale cena jak to ciążowe
Stary 2011-09-26, 16:02   #2183
Darusiaaaa
Zakorzenienie

princeska bo tak jest!

wezmy bukiety slubne- katalogi i tak dalej.....
ja poszlam, wybralam kwiaty, laska mi zrobila , zaplacilam 50 zl i finito, a prawie taki sam z katalogu 239zl.
A.Camus
Stary 2011-09-26, 16:11   #2184
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
ptaka kupa to szczescie- mi narobilrok temu jak szlam na rozmowe kwalifikacyjna do pracy

A ja od rana sie mecze- nie moge sie wykupcic juz nawet nospa nie pomaga...ciagle tylko czuje te parcie i twardnienie brzucha.

Oglaszam , ze zostalo mi rowne 6 tygodni do terminu...( matko, jakbym chciala miec to juz za soba....)
no-spy nie bierz jak masz zaparcie - zwiotcza mięśnie jelit i na pewno kupy nie zrobisz

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Ja cały czas rozmyslam nad taka komoda z przewijakiem.Moj Tz sie tym nie przejmuje, bo to nie on bedzie 15xdziennie sie schylał.
bardzo polecam, jeśli macie fundusze i miejsce
jej braki odczuwam szczególnie, gdy wyjeżdżamy do "dziadków", masakra z tym klękaniem przy łóżku albo przewijaniem na podłodze
my mamy Ikea Leksvik

a, jeszcze ktoś pytal, co to wewnątrzmacicznie - dziecko jest jeszcze w łonie matki, ale bakterie drogą wstępującą przenikają z jej dróg rodnych do wód owodniowych i dają zakażenie dziecka; inna droga to ewentualna krwiopochodna, ale przed tym chronić ma bariera krew-łożysko
zwykle mówi się, że rozwój infekcji bakteryjnej trwa ok 2 dób, więc do zakażenia raczej doszło jeszcze w łonie matki - może wody były zielone? to często świadczy o tym, że w dzieckiem coś nie tak, bo oddało smółkę jeszcze w brzuchu

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 16:18   #2185
mol_aa
Zadomowienie

Witam popoludniowo

My juz po wizycie u gina z samymi dobrymi wiadomosciami. Junior nadal jest juniorem, jest duzy, ale nie dal sie zwazyc wszystkie wymiary ma miarowe na 32/33 tydzien, szyjka juz sie uspokoila tzn. narazie sie nie skraca i poprawila sie tez elastycznosc szyjki - juz nie jest taka wiotka, ale cos za cos nadal musze lezec plackiem

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Aniu moze ten ptak to byl znak i lada dzien bedziesz miec juz swoja kruszynke
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 16:22   #2186
Paula__22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Witam popoludniowo

My juz po wizycie u gina z samymi dobrymi wiadomosciami. Junior nadal jest juniorem, jest duzy, ale nie dal sie zwazyc wszystkie wymiary ma miarowe na 32/33 tydzien, szyjka juz sie uspokoila tzn. narazie sie nie skraca i poprawila sie tez elastycznosc szyjki - juz nie jest taka wiotka, ale cos za cos nadal musze lezec plackiem

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Gratuluje udanej wizyty i byle do 38 tygodnia
Stary 2011-09-26, 16:27   #2187
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Witam popoludniowo

to super wiesci, do 38tc dotrwasz spokojnie

Aniu ptak przepowiadacz to był pewnie
Stary 2011-09-26, 16:27   #2188
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny

Witam po parodniowej nieobecności Cały weekend przeleżałam bo niestety dopadło mnie przeziębienie No i domowe metody nie pomogły, więc dziś dostałam już leki od gina, mam nadzieję, że teraz szybko wyzdrowieję.

A na wizycie wszystko ok, szyjka nadal się trzyma twardo aż dumna jestem z niej
Stary 2011-09-26, 16:29   #2189
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Witam po parodniowej nieobecności Cały weekend przeleżałam bo niestety dopadło mnie przeziębienie No i domowe metody nie pomogły, więc dziś dostałam już leki od gina, mam nadzieję, że teraz szybko wyzdrowieję.

dobra szyjka, dobra
super ze wszystko ok, obys szybko pozegnala przeziebienie
Stary 2011-09-26, 16:33   #2190
mol_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

za szyjke, niech sie trzyma chociaz do 38 tyg
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości