|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
jestem
odespalam ledwie pol godzinki w ciagu dnia, ale teraz ide spac, odpisuje wam tylko na szybko i napisze jak sie nam udal wyjazd i jutro postaram sie wrocic do swiata zywych ![]() andziotku 12 grudnia juz??(dzien przed moimi urodzinami...) jejuuu ja sobie nie wyobrazam powrotu do pracy normalnie,.,...choc mnie ciagnie do ludzi to do pracy chyba na razie mniej... matall jeju ale ty jestes silna i twarda z ta dieta, naprawde podziwiam ![]() siasiu ![]() poziomka i tobie macham kochana!! jeszcze cie nie ucalowalam wirtualnie po zlocie noo!!!!!!!!!!!!!!! anulinka moja Zoska wciaga wszystko jak leci, jablko z dynia, z morelami, normalnie skubaniec maly wszystko je! dzisiaj dostala na probe troche kaszki przed snem i wyla ze tylko 4 lyzeczki i dziuba otwierala, ze jeszcze daisulku kochana a moze daj na probe kilka lyzeczek sloiczka Gabulikowi, twoje mleczko i tak bedzie kochala a zobaczysz jaka radosc jak je sloiczek (znaczy jego zawartosc )gusia jaka cudna ta twoja Nadusia, normalnie do schrupania! mamaoptymistka u nas tez raczki kroluja szczegolnie popoludniowa pora, babcie rozwydrzyly mi dziecko! a co do wyjazdu to jestem ulatana jak ta lala! normalnie od rana do nocy jezdzilam(sama z Zoska!!! ale jestem z siebie dumna!!) zalatwialam, kupowalam, dostalawam prezenty dla Zoski(mamy tone zabawek i nowych ubranek od znajomych i rodziny )) mialam dosc matki i tesciowej, spotkalam sie z niewiarygodna liczba znajomych, codziennie nad Zoska stalo miliard osob a ta sprzedajna cwaniara tylko sie smiala, nic sie obcych nie boi, do kazdego idzie i sie smieje jak mysz do sera i najbardziej lubi jak jest raban nie z tej ziemi to sie smieje w glos:=)spala roznie bo codziennie inny rytm dnia, ale nie bylo zle wesele GIT powiem cos nieskromnie, ale tak dobrze sie czulam w tej sukience dziewczyny, ze zabijcie mnie, ale pierwszt raz od porodu czulam sie tak dobrze, normalnie dostalam milion komplementow, z eto niemozliwe zebym miala 4 miesieczne dziecko i w ogole naprawde zaczynam czuc sie dobrze w swojej skorze, bylo mi to potrzebne(fotki wrzuce jutro do albumu bo kilka mi wyslali) wesele bylo super, zostalismy do 3 ciej chyba, mama zajela sie mala, byla w hotelu 500 metrow od wesela, mala bylza z nami do 20:30 potem ja nakarmilam i spac, mamie obudzila sie na sekunde o 22-giej ale mamusia ja uspila, po czym ja nakarmilam ja na spiocha o 23:15 (bo musialam zdazyc na oczepiny ) a potem obudzila sie mamie o 1:45 ale mama dala smoka i mala zasnela..jaki wniosek= nei byla glodna bo ja nakarmilam ja na snie dopiero jak wrocilam o ok 3:45 i spala uwaga..... do 8 mej rano!! o 6-tej byly jakies jeki ale przez sen tylko! wiec moje popisowe dziecko co lubi przy innych sie popisywac, dalo popis idealnego dzieciaczka i babcia zachwycona a my z radoscia sie pobawilismy, wytanczylam sie za wszystkie czasy!!!poza tym moje dziecko je wszystko co popadnie! glod ma straszny je pol sloiczka ok 12 stej marchewki lub jarzynek(i placze z rozdziawiona buzia ze chce jeszcze )) potem jabluszko albo inny owocek ok 17 stej i chyba zaczne dawac kaszki bo dzisj te kilka lyzeczek normalnie wywolalo euforie...czy tylko ja mam takiego glodomora??????????? a lot samolotem? boski!! naprawde lotnisko w krakowie ma genialne pokoje do karmienia, przewijanie, mala zrobila kupke wiec szczesliwie nie w samolocie byla mega podekscytowana lotniskiem, swiatla, ludzie wszystko jej sie podobalo, potem zjadla i uspilam ja na raczkach, tak zanioslam do samolotu , caly lot przespala, potem przenioslam do fotelika i jeszcze czekala na bagaze spiac, w aucie(a z lotniska do nas godzina drogi ponad) dalej spala, przy wynoszeniu toreb tez i lekko sie przebudzila po 4, 5 godzinach od ostatniego jedzenia jak juz wnieslismy wszystko wiec przebralam w pizame, nakarmilam ok 1-szej i spala dalej do 5 rano a potem do 8.mej!ja sie polozylam ok 2 giej wiec mam deficyt snu ale i tak jest niezle. podsumowujac, jestem mega superduper women bo dalam rade i zylam w tempie takim ze jak dzisiaj rano ogarnelam tyle rzeczy a potem usiadlam na chwile z kawka na tylku to nagle mi sie tak zaczal dzien slimaczyc,,,i prawie mi sie NUDZI )))))))wiec tyle......... ide spac by jutro byc juz w pelni sil umyslowych: ![]() Zoska spi i ja was zegnam... ps. ciekawe ktora z was przyswoi ten elaborat bez skladu i ladu...na swoje usprawiedliwienie- niewyspanie robi swoje ![]() pps. mimbi jak pieluchy???????????? dobrej nocki i trzymajta kciuki cobym sie wyspala!
|
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zastanawiam się nad wychowawczym, ale chyba finansowo nie damy rady niestety ![]() a można tylko miesiąc wziąć wychowawczego ??? |
|
|
|
|
#3393 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam mamusie
![]() ja tylko na chwilkę, bo obiecałam sobie, że się dziś wcześniej położę ![]() mamaoptymistka myślałam o jakimś konkursie, ale Piotruś ma tyle cudnych zdjęć, żer ja nie potrafię się zdecydować na żadne moria trzymam kciuki by sie udało jesteś cudowną mamą, więc drugie musi być ![]() Eweska sliczne zdjęcia byliśmy dzisiaj na spacerku łapać pogodę ![]() Piotruś znowu grzeczny w wózku ![]() chyba najgorsze mamy za sobą :P dorasta mi synek ![]() a tak poza to mam mega doła ![]() dobranoc
|
#3394 |
|
Zadomowienie
|
Powtórze, bo nie wiem czy ktoś widział jak kiedyś napisałam,że anulowe pampki Libero są w Auchan u nas. Nie ma potrzeby wysyłać z Oslo
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkie ciocie wizażowe są z Was dumne spokojnej nocki !!!!!! |
|
|
|
|
#3396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla mamusi i córeczki!!
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
co się stało, że smutek w twym serduszku ??? ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- co się stało, że smutek w Twym serduszku ??? |
|
|
|
#3398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u nas tansze ![]() weredka za przeczytanie bo wiem ze nie jest moj elaborat latwo przyswajalny![]() antroipia co sie stalo kochana?!!!!!!!1 Cytat:
![]() ale ja sie za wami stesknilam.Andziotku nawet sobie nie zdajesz sprawy!!!! ide spac bo na mnie maz wrzeszczy ze jutro bede marudzic znowu ze jestem nieprzytomna.... buziale kofam was okrutnie! |
||
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Anula, super dziołcho
![]() Andziot, ja teraz łapię się, że rozkminiam, co będzie do zmiany w mieszkaniu, kiedy Hanex będzie już mobilny ![]() Co do wychowawczego, to myślę, że możesz wziąć ile zechcesz Ale miesiąc pewnie zdziwi pracodawców ![]() Antropia, a co jest, kobitko? Ściskam Dziś w ciągu dnia popijałam wodę min. z jakąś saszetką przyspieszającą przemianę materii no i tak mi przyspieszyła, że od 18:00 byłam 5 razy w toitoi. Oznacza to, że do niedzieli mam odhaczone wizyty w toalecie
|
|
|
|
#3400 |
|
Zadomowienie
|
hej anulka
ale z przesyłką pewnie wyjdzie na to samo,albo drożej?
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Antropia
A co sie stalo?Anula Dalas rade MAMUSIA Spokojnej nocy
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-09-26 o 21:54 |
|
|
|
#3402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grunt to plan ![]() Cytat:
Wracam, jak znajdę coś, co pokryje żłobek i zostanie co najmniej 500zł na czysto... ![]() Cytat:
![]() Wiem, że mary brała dla mimbi od anuli, ale nie wiem czemu? ![]() anula fajnie, że już jesteś. Czekam na foty!
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Matall, Anula dała na wypróbowanie dla Mimbi, znaczy dla Misi. A to, że pieluchy zjeździły pół Europy, to druga kwestia
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- zmykam! Dobranoc :* ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- a w ogóle to chciałam powiedzieć, że "pampki Libero" brzmi śmiesznie, coś jak "adidasy Pumy"
|
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy one jakieś lepsze?
|
|
|
#3406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Uwaga uwaga, oficjalnie informuje, ze kocham samochod mojego taty, ktory ma opcje wylaczania z przodu poduszki powietrznej przy pomocy guzika [samochod, nie tata]. Zwiedzilam dzisiaj z Misia pol miasta, bylam tu, tam, w ZUSie (tak Mary, ta mila pani mi wszystko zalatwila, wisze jej podwawelska), kupilam ten spiworek z tablica.pl, super cieplutki i z rekawami, w sumie jakies 3 godziny samochodem i Misia zachwycona, ogladala mnie, swiat zza szyby, a na koniec usnela, zmeczona moim widokiem [sama bym sie zmeczyla]. Tak wiec jutro TZ wylaczy kostke od poduszek w tym samochodzie, ktorym aktualnie jezdzi, zeby Misiek mogl sie wozic na siedzeniu pasazera. Wlos rozwiany, rzesy pociagniete, zimny lokiec i tekno z glosnikow
![]() Cytat:
Tak wiec bedziemy jechac na pensji TZ, wsparciu taty, resztkach za samochod o ile nie wygram 50 milionow. Bo jak wygram, to moze sobie jakos poradzimy ![]() Cytat:
O prosze, nie wiedzialam. Teraz wiem. Jak sie okaza superanckie, to bede jezdzic do Auchan, mimo, ze daleko dosc mam. A ceny, jak ceny? anula_81 Wstyd sie przyznac, ale jeszcze ich nie ubralam ![]() Ale bez bicia przyznaje, ze to dlatego, ze sa wieksze niz Pampki 3, wiec czekam az wykonczymy Pampersy i wtedy sprobuje. A poza tym to sa naprawde sliczne! (tez przeczytalam caly Twoj post, dzielne obie dziewczynki!!!) Cytat:
I historia dla fanek mojego cudownego meza: Ja: Widziales gdzies zapachy do kibla? TZ: Nie, jak wyjmowalem zakupy to nic nie bylo. [Po dwoch dniach odnajduje je w pudelku na slodycze. "A to nie sa batoniki?"] |
|||
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
mimbi Aaa... No właśnie tak podejrzewałam, ze o te odparzenia chodziło
|
|
#3408 |
|
Zadomowienie
|
Hej Mamusie
Kilka dni mnie nie bylo i 10 stron no nie dam rady wszystkiego przeczytac, doczytalam troche tylko...U nas chyba skok... dzisiaj kilka godzin ryku, no a potem drzemka wieczorna zostala olana i wlaczyl sie jej wkur.w zmeczeniowy (normalnie idealne okreslenie, Andziotku). Takze bylo wesolo... Ale po kapieli zaraz padla (kapalam sama pierwszy raz , bo TZ u lekarza) i od 20.20 spi .Wiecie co, dzisiaj Nadia patrzyla sie z taka mega uwaga jak jadlam, a potem sama wyjela mi niemal z reki chlebek ryzowy!! Takze chyba powoli jest gotowa na wprowadzenie stalych, nie?? Poczekam jeszcze z tydzien, dwa i dam jej pierwsze warzywka .Anula, witaj z powrotem ... Post super optymistyczny, az sie z przyjemnoscia czytalo, no a ze w sukience wygladalas szalowo to nie watpimy .Zdjecia koniecznie pokaz. Antropia, co sie stalo kochana?? kasia, brawo za date slubu/chrzcin , pochwal sie sukienka, jak juz bedziesz miec .moria, wieka, trzymam kciuki za spelnienie waszych marzen i jednoczesnie podziwiam!!gosiek, fajnie, ze z bioderkami dobrze . U nas tez dzis pieknie bylo, slonko i cieplo - jak nie koncowka wrzesnia zupelnie...Matall, ja zaczelam dietowac w ten sam dzien co Ty (moje drugie podejscie), takze nie musze sobie odliczac, bo wystarczy, ze spojrze na Twoj licznik i wiem ktory to dzien (wiec pamietaj, nie mozesz przerwac diety, bo bede w kropce ).spice, w UK mamy dluzszy macierzynski (ale za to malutko platny!!) i ja wracam do pracy 1 kwietnia. Ale od stycznia/lutego zaczynam szukac nowej pracy, przynajmniej taki jest plan... A Ty jak? Niedlugo wracasz czy jednak wolisz posiedziec w domu? Jak jestes psychologiem to chyba fajna masz prace? Ide spac... Dobranoc wszystkim Edytowane przez Camomile Czas edycji: 2011-09-26 o 23:50 |
|
|
|
#3409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Zostałam tu sama?? Idę spać. Dobrej nocy.
|
|
|
#3410 |
|
Wtajemniczenie
|
dziendobry mamusiom i dzidziusiom!
witamy sie po fantastycznej bezsennej nocy jest poprostu cud miod wstawalam blisko milion razy, musze sie nauczyc spac na stojaco mamoopt a jak u was???? franek integrowal sie z norbim czy nalezysz do zaszczytnego grona wyspanych choc troche??????? wcz wieczorem polozylam norbiego na plecach na macie, a mamy ta FP rain forest, ale taka okroojona wersje , ta prostokatna, no i poszlam robic kolacje domi, po czym moje dziecie fik na brzuch obrocilo sie glowa w druga strone i spelzlo z maty, zpelzo z dywany, i lezac juz na panelach sily go opuscily i przyfasolil lebkiem o panele. nic mu sie nie stalo, ale strachu sie najadlam.od paru dni jest juz dosc aktywny i pokonuje nie male dystanse chyba szedl do mnie do kuchni ![]() kupilam gryzaka dziaselko nie TT , z takim fajnym uchwytem, jakiejs pl firmy, super mu sie podoba. dzisiaj mam super ekstra fantastyczny dzien na wypoczywanie, lekrz z norbim, okulista, alergolog do ktorego musze kawalek dojechac. no rewelka
|
|
#3411 |
|
Moderatoreska
|
Dzien dobry.
Ja dziś znowu do lekarza pomykam, tym razem tylko z Bartusiem bo ucho go boli, może nie jakos super mocno, ale wczoraj przy wycieraniu po kapieli zauwazyłam bo zaczął mocno płakać, teraz rano też sprawdzałam bo to aż się boi aby go koło uszka dotykać i jak się dotknie to płacze więc coś go tam boli, idziemy sprawdzić żeby go bardziej nie zaczęło boleć. Agnieszka u mnie podobnie nocki, Wiktor pięknie śpi a do Bartka wstawałam dziś z 5-6 razy Edytowane przez eweska Czas edycji: 2011-09-27 o 07:03 |
|
|
|
#3412 |
|
Zadomowienie
|
witam z rana
![]() ewesko, aga_pe współczuję nocek.... U nas całkiem dobrze. jedna pobudka o 3.40 i następna o 6.30, ale wtedy to juz wstałyśmy. Pomiędzy tymi pobudkami zaczęla strasznie płakać przez sen, chyba coś jej sie przyśniło ale przytuliłam i sie uspokoiła.Miłego dnia |
|
|
|
#3413 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas nocka standard. Karmienie po 4, chociaż tradycyjnie już Pepe jęczał wcześniej ( myślę, że to zasługa zębów, bo miał rękę w buzi, jak się obudziłam ). Ja wstawałąm dwukrotnie, bo mam jakoś mniej mleka i musiałam dodoić Nie wiem, czy nie zaczyna powoli wysychać moje mleczne źródełko ![]() Przed chwilą umyłam włosy i aż się boję, jak wyschną i je rozczeszę Będzie garść mniej.aga_pe, eweska, zdrówka dla Bartusia Idę karmić głodomora, bo 8 tuż tuż ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U nas kolejna super hiper noc z milionem pobudek i dawaniem cyca O 3.30 wkurzyłam się i poszłam po butlę z mlekiem. Wypił duszkiem, usnął w momencie (a jakże) ale za godzinę znów się obudził. Poddaję się Cytat:
Tymek integrował się z Norbim na pewno ![]() Antropia, co Ci? Anula, dzielne dziewczynki ![]() Eweska, oby to nie było nic poważnego Zmobilizowałyście mnie aby sprawdzić do kiedy mam macierzyński Do 8 października hlip hlip :ryczy: Ktoś wie czy za te dwa dodatkowe tygodnie wniosek zanosi pracodawca, czy sama muszę się poczołgać do zusu? Ja na razie do mojej pracy nie wracam ale coś niecoś będę musiała popracować ale cichoooszaa Jeszcze nie wiem jak to ogarnę ale Tymek musi się przyzwyczajać do teściowej niestety
|
|
#3415 |
|
Zadomowienie
|
hejka
aga pe trochę się zintegrował z Norbim, bo po karmieniu o 23 ej spał do 4,30 i po karmieniu przerwa na zabawy z mamusią do 6 ej potem dospanie do 7 ej i znów dokazuje, słyszycie go jak mnie nawołuje? ![]() Zaraz idę dosypiać z nim. Zapraszam do albumu wstawiłam zdjęcia z wypadu do Karpacza. ![]() No to lecę bo Frankowi kończy się cierpliwość ![]() MoniaK musisz napisać wniosek i do ZUS donieść najlepiej jak najszybciej bo oni tam dość długo myślą
Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-09-27 o 08:12 |
|
|
|
#3416 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesteś bardzo zorganizowana tylko pozazdrościć ![]() Cytat:
eweska,agnieszka_pe25 współczuje nocek Dzień dobry, Nauka przesypiania nocy Dzień 2: jedzenie o 22.30, przebudzenie o 00.30, pobudka o 2 ale wyciągnełam z łóżczka dałam smoka i poszedł spać, wstał o 3.50 nakarmiłam i spi dalej, jest coraz lepiej. ide po kawe
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
Mamaoptymistka, lecę do albumu
Właśnie dzwoniłam do zusu i powiedzieli mi że mam do 22 października i to jest razem z tymi dwoma tygodniami. Tylko ja nie podpisywałam żadnego wniosku u pracodawcy, dziwne Może moja szefowa już sama wszystko załatwiła
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki!
od razu z rana pytanie? widzialam ze ktoras juz pisala, ale nadrabialam pobieznie, choc chyba pamietam ze to byla MIMBI.... czy wasze dzieci tez tak malusko jedza rano? moja wstaje z usmiechem i w ogole nie chce jesc, pociagnie troche z jednego U i to tyle, potem o 12-stej zje wiecej ale to dlatego ze daje jej pol sloiczka warzywek...ale to chyba dziwne co? chyba rano po nocce powinna byc glodna? u nas noc ok, polozylam sie ok 22-giej, pobudki o 00:30 i 3:50, a potem spanie do 7:50 wiec nie bylo zle ![]() choc wory pod oczami mam chyba poczworne juz ![]() ciesze sie ze choc kilka z was wytrzymalo moj elaborat kochane z was bestyjki![]() basienko Zoska tez czesto zaplakuje rano przez sen, takim placzo-miaukiem, raz dwa razy pod rzad i spi dalej ![]() ewesko wspolczuje choroby Bartusia daj znac co i jak u lekarza![]() aga pe wspolczuje nocki kochana ![]() camomile ja nawet sie przyznaje bez bicia ze tych miliona stron co pisalyscie jak bylam w PL juz nie nadrobie.... wspolczuje placzow Nadusi ale moze to jednorazowy wybryk? co do mojego wyazdu to jestem w szoku ze tak nam dobrze poszlo, biorac pod uwage intensywnosc kazdego dnia, cud ze jeszcze jestesmy na chodzie ja dzis dalej w pizamie![]() Mama dzwoni , dokoncze za chwilke ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- dobra pisze dalej... ![]() mimbi nie dziwie sie ze wybierasz opcje pobytu z dzieckiem Pieluchami sie nei przejmuj, wybrobujesz jak bedziesz miala czas ale powiem ci ze wasze polskie pampki sa lepsze niz te tutejsze bo tu sa bardz sztuczne takie dlatego wiekszosc wybiera Libero![]() a twoj maz.....bezbledny.... matall wiesz co ja te Libero uwielbiam bo sa mega mieciutkie i duze, w sensie duuuzo sikow sie wchlania... a co do fotek to wrzuce pozniej do albumu i poza tym ja tez sie ciesze ze jestem z powrotem!mary ach oj tam, oj tam zgrabna..po prostu dobrze ubrana kochana jestes poziomko moja droga jeju jak jak ja sie stesknilam za wami![]() gusia dziekuje kochana, nocka byla spokojna, a jak u ciebie? spice pewnie wyszlo by drozej, ale powiem ci ze to paradoks, ze u nas najdrozszy kraj europy a rzeczy dzieciowe tanie ![]() a w miedzyczasie gadam z mama na skypie i dziecie mi marudzi wiec lece....
|
|
|
|
#3419 | |
|
Rozeznanie
|
gosiek217
za bioderka no i trzymam kciuki za szczepieniaanula_81 dla Was dziewczyny za zoorganizowanie ale powiem że Zosia suuuper dziewczynamatall podziwiam za wytrwałość ![]() antropia Cytat:
agnieszka_pe25 , MonikaK współczuję nocki eweska biedny Bartuś dużo zdrówka mu życzę U nas nocka ok zmierzyłam temperaturę w nocy i na szczeście już jej nie ma .Teraz Maciuś śpi po rannej aktywności |
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eweska Zdrowka dla Bartusia Dzien dobry ![]() Widze, ze niektore dzieciaczki gorzej dzisiaj spaly ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Anula Nocka spokojna, Nadia wiecej jadla ale wszystko na spiocha, wiec luzik Ja zadowolona ![]() Pytalas o poranne jedzenie. Nadia rano je identycznie jak w ciagu dnia Wieczorem moglaby jesc co chwile Chyba potrzebuje sobie porzadnie brzuszek napelnic przed pojsciem spac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

)

jesteś cudowną mamą, więc drugie musi być 
dla mamusi i córeczki!!

Ale miesiąc pewnie zdziwi pracodawców
A co sie stalo?

no nie dam rady wszystkiego przeczytac, doczytalam troche tylko...
, bo TZ u lekarza) i od 20.20 spi
Będzie garść mniej.
O 3.30 wkurzyłam się i poszłam po butlę z mlekiem. Wypił duszkiem, usnął w momencie (a jakże) ale za godzinę znów się obudził. Poddaję się
Tymek integrował się z Norbim na pewno