|
|
#2791 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
|
|
|
|
#2792 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
nie zauważyłam
A to wymyślił : ![]() Cionsza Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2793 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2794 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zakładam się bo zdaję sobie sprawę ile tam zarazów
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
spożywcza
![]() dzisiaj nie lepiej. kurka, wczoraj mi na tym rowerze zatoki przewiało ![]() Teraz dogrzewam, a potem do sklepu jadę. A stary spod kołdry "to kup mi wódke!" O żesz ty ✂✂✂✂a twoja mać, aż mną zatrzęsło o bezczelny
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-27 o 09:27 |
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2798 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale zapomniałam napisać, że jednak u mnie ślepota nie jest wywołana stresem, bo jakby tak było nie zaczęłabym ślepnąc dopiero około 18 roku życia, bo wtedy miałam mniej stresu niż wcześniej Może genetyka? Mej mamie też około 18-tki zaczął się wzrok pogarszać? A ja dużo używałam wzorku przy sztucznym świetle A i pytanie do Tru, Parabelki, nieobecnej Pandy czy genetykę da się przechytrzyć Tzn jeśli ktoś na coś zachorował i tak samo jego mama/tata i babcia/dziadek to czy jego dziecko/dzieci na 100 % też zachorują na to samo? Czy w ogóle są jakieś szanse, że nie czy w ogóle da się coś zrobić by nie... czy się już należy poddać i hmm czekać, bo i tak się nic nie da zrobić? ![]() A potem spytał czy pójdę z nim do kina ( słowo kino napisał po polsku )Cytat:
![]() Że co? A co mu odbiło, chyba trzeba go ![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łojoj Nie no żyć to będziesz, spokojnie ... chyba ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale żeście natrzaskali stron ![]() Co do bólu nóg to - mnie głównie bolą łydki, a wczoraj dodatkowo kolana. Wczoraj to może to było od choroby, ewentualnie zawsze są te bóle od kręgosłupa lub od chodzenia w butach obcasowych lub od wszystkiego naraz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2801 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie to nie jest sposób Niezbyt mądre to było ....Cytat:
![]() Cytat:
Zapomniałam dziś puścić, a kamena nie przypomniała Może później puszczę kupon, a jak nie to ktoś z Was odstąpi mi 1 mln jak wygra, nie? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Piniek Za co Cię pokarali? EDIT: Już wiem ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() Maja co do zakupu jakiego masz poczynić ojcu to -
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-27 o 10:16 |
||||||||
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a i mam taki sam deseń jak Kamena na tapicerce w sypialni (to sypialnia/czytelnia jest? ten mniejszy pokój? ja mam ino na poduchach ale już nigdy nie kupie sofy do spania - co mnie tkło śpie dobrze tylko an łóżkach z dobrze dobranym materacem a nawet jak nie zasnę to wypoczywam - sofy to złoooooooo dobra znikam again Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-27 o 10:32 |
|
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
A i ja mam pytanie/problem kiblowy
![]() Założyłam te koszyczki odświeżające na muszlę i kiedyś wchodzę nie ma jednego, parę dni potem nie ma drugiego Chyba oba mi do kajbla wpadły i popłynęły .. (no chyba, że szczury ukradły i se zaniosły do swoich domków ) Czy są jakieś takie dłuższe koszyczki albo coś innego co by tam umieścić, bo te co kupiłam to spadają mi z muszli (jak zakładałam też nie było łatwo) i nie wiem co zrobić, przecież nie pójdę z kiblem do sklepu, żeby dopasować koszyczki Czy ktoś miał podobny problem?
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zawsze mozesz zrobić odlew ![]() słit ![]() of kors nie znam problemu |
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Może ta muszla jest taka szersza w tym miejscu i dlatego te standardowe spadają ? Fak no !
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie zauważyłam ...
|
|
|
#2808 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w sumie nie wiem, TŻ myje a wcześniej myła siss bo to jej działka była... mam nadzieję ze nie w wannie ja zawsze na TŻa krzyczę że ma mi nic do wanny nie wlewać bo to jest moja czysta wanna ![]() fogóle co Wy macie takie brudne te kosza, worki som wszakże? ![]() Cytat:
![]() ja bym się bała takiej ciszy chyba ale ogólnie fajnie, zazdroszczę Cytat:
Cytat:
nie pomogę niestety, u mnie koszyczki pasują ![]() Dobry, fajne tematy dziś przy śniadaniu ![]() oo Pinia, to ja życzę wszystkiego najlepszego
|
||||
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To rejcz zaczęła i mnie natchnęła
|
|
|
|
#2810 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
we wannie , ale on zawsze workiem wyłożon , więc nie tak tragicznie brudny . Zresztą poza wanną to tak nie bardzo byłoby gdzie ![]() Cytat:
Cytat:
?2.perkoza ![]() 3. szczupak to tak o zmierzchu lubi na łów wyruszyć ![]() 4.może to nieboszczyki chrzęszczą ? 5. o , Rush odstrasza ? Musze się zaopatrzyć ![]() Cytat:
Cytat:
ale z innego powodu - koty mi na nie polują i regularnie wrzucają do środka , więc koszyczek spływa z prądem , więc już nie stosuję ![]() widziałam reklame jakichś takich odświeżaczy co się bezpośrednio do muszli przykleja . CZy tatuaż przedstawiający delfina ma jakieś ukryte znaczenia ? Wiecie coś na ten temat ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-09-27 o 11:40 |
||||||
|
|
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie może, jak się będzie przyjmować odpowiednie leki, to się to nie skończy tak źle... może.. Bo może nawet leki profilaktyczne tu nie pomogą? Musiałabym Ci na pw napisać kiedyś co i jak ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2812 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Piniek! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja Ci powiadam, idź! A did nie majstrował przy sanitarnej porcelanie aby? U mojej siostry pływały już tam maszynki do golenia i flakon perfum nawet razu pewnego, więc taka zawieszka to wiesz, nie problem --- Miałem do dziekanatu jechać, ale o tej godzinie, którą se wybrałem, nic nie jedzie, więc nie pojechałem, no i kij im w
|
||||||
|
|
|
#2813 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz Twoja metoda nie jest tak drastyczna jak tamta ... ![]() A pomożesz mi nieść kibela, a przedtem go zdemontować? Tak żeby tż nie zauważył? Boże popłakałam się Cytat:
, zawieszek chyba raczej nie ruszała ![]() Cytat:
gryxiu ja Cię uwielbiam To Twe loozackie (w tej chwili )podejście do życia Nie jedzie autobus o tej co ja chcę to nie <foch>. Nie poczeka na mnie? Nie pojedzie o tej co ja se wybrałem? To nie pojadę i chłuj
|||
|
|
|
#2814 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2815 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Prosz, jaki ten świat mały... sprzedałam biżuterię eks dziewczynie kolegi, na którego leciałam i z którym się onegdaj całowalim po pijaku, a w której to kochał się i leciał kiedyś mój eks, który teraz jest z moją kumpelą, na którą leci mój TŻ ![]() EDIT: ale żeby nie było, klikła jako anonimowy człek na allegro tylko po wyjątkowym imieniu ją skojarzyłam. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-09-27 o 12:51 |
||
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2817 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pytam ,bo często mi się dziewoje ozdobione delfinkiem tu i ówdzie pojawiają w przychodni , ostatnia miała pod pachą więc se pomyślałam , że może to coś znaczy ![]() 2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2818 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2819 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Donia Lucinda?! Szwagierka kuzyna przyszywanej ciotki stryjecznego brata Armanda Diego Alvareza?! ![]() Opowiadaj, co u Ciebie, i skont to oszczerzenie ![]() Zaprawdę jest Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2820 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Pani - chwileczkę i w te pędy na zaplecze do telefoniku i szeptem wypowiada takie słowa - Psychiatria? Szybko tu przyjedźcie, z dwoma kaftanami.. nie! z trzema, jeden dla kibla ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do pogrubionego to - no ale jak to? Tak Ci powiedział, że by se z nią chętnie no tego tam i tu Czy tylko wystarczy mu, żeby go potrzymała ![]() za rękę oczywiście Muszę się psychicznie przygotować Ale w sumie Ty się małymi ludźmi zajmujesz, a takie na to nie chorują Więc nie chcę Cię męczyć dodatkowymi pytaniami ale jak się zbiorę to może tak ogólnie tylko napiszę co i jak Cytat:
Rób, będziesz mieć niszę Beze mnie bys na to nie wpadła ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
Na targowisku takie dają
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

co za pomysł 
o bezczelny 

Tzn jeśli ktoś na coś zachorował i tak samo jego mama/tata i babcia/dziadek

)

lub od chodzenia w butach obcasowych

ale ogólnie fajnie, zazdroszczę
i mnie natchnęła