|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Dzisiaj dałam upust wszystkim kobiecym kompleksom,odchudzaniu się i dałam się namówić mamie i postawiła mi pysznego gofra z bitą śmietaną i kakao
![]() ![]() ![]() Rzadko jadam tą bombę kaloryczną,ale co sobie będę żałować![]() ![]()
|
#2852 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad2. Tak. Użytkowników jak nie ma, to ok, ale najważniejsze jest pobieranie z sieci jeżeli masz podłączony internet, ale nie jesteś na żadnej stronie, niczego nie ściągasz, operacyjny i antywirusowy się nie aktualizują, to stan sieci powinien pokazywać 0%. Jak pokazuje więcej, to ktoś se coś od Cię ściąga. ad3. Monitory różnie mają. Czasem na biało a czasem na czarno potrafią się odświeżać jak sama tego nie robisz. Teraz to ja taku mundro, ale jak mnie pierwszy raz tak se mrygnął tom mało zawału nie dostała i pendem dzwoniłam do firmy w której kupowałam a tam się obśmiali, że pono w instrukcji łopsługi jest o tym. Tylko kto czyta instrukcje poza tym jak podłączyć co do czego? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poszłam ja dzisiaj do osiedlowego szpitala, tzn do CO, po wyniki i spotkałam żem tam koleżankę z liceum. Wraczem jest, nie pacjentem. I una mnie nie poznała. Weszłam powiedziałam "dzień dobry" a una "Siadaj dziecko". Popaczyła na wyniki, powiedziała, że wszystko jest ok i mogę zacząć powoli jeść tłuste, ale bez przesady, dała mnie je w garść i nic. No to jej mówię że my to chyba były razem w jednej klasie i przez 4 lata siedziały w sąsiednich ławkach. A una, że to niemożliwe, bo una maturę to robiła w tym a tym. To mówię że ja toże, i tam i tam, a una, że no rok się zgadza, wychowawczyni też, ale reszta nie, i chyba mnie kosmici podmienili tudzież mam dobrego chirurga plastycznego, albom jest wamir. Chybam powinnam się cieszyć, co nie? ![]() Wiek to stan umysłu. Więc ja nadal mam 5 lat.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-09-27 o 18:37 |
|||||||
|
|
|
#2853 | |||||||||
|
BAN stały
|
W kwestii kropli do oczu jeszcze, pamiętam Betadrin, kumpel zawsze woził ze sobą, jak jeździliśmy na dyskoteki do W. (zapobiega podobno przekrwieniu gałów, no wiecie, żeby rodzice nic nie podejrzewali
), a najlepsze było, jak sobie (albo innym) zapodawał, ot tak, przy stoliku (ludzie musieli patrzeć na nas jak na wariatów) Ale tak patrzę, że to na receptę jest (a wersja do nosa już nie) No i Mibalin jeszcze, na receptę, ten podobno pięknie rozjaśnia białka ![]() Cytat:
To nie jest miarodajne Co innego, jakbyś naczynia zmywała w zmywarce, a pranie robiła w pralce, no ale prezentujesz klasyczny, szowinistyczny model wyzysku kobiet i podziału ról w polskiej rodzinie, więc sorry, ta recenzja zostanie usunięta przez administrację Cytat:
![]() Panom ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Możesz mi nie włazić obuwiem do talerza? To tak jakby nie na miejscu ![]() Ja w sumie za takimi typowymi też nie przepadam, zraziłem się już dawno temu, przez te wyciekające litry tószczu pewnie (choć maja u nas kupne, z dżemorrem, te są pyszne) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja zawsze piszę mądrze i na temat Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2854 | ||||
|
Panaroja
|
tylko naturalnej wielkości ![]() Ale u 15-latki chociaż i młodsze też sie tatuujom ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko to tak dziwnie zamknąć TŻta z kumpelą i kazać im tego , no , wiecie ![]() Cytat:
![]() 2. No i mama zawsze jako ta opoka ![]() Cytat:
Bambo dał sobie pani wet zrobić manikiur bez problemu , a mnie nie pozwala łobuz jeden
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Reksio się znalazł!
Scigłam starego, powoziłąm samochodem po okolicy, żeby popytał ludzi (z zastrzeżeniem, że jak tylko będzie chciał wódy albo piwa, to wracam do domu i nie skręciłam do sklepu "po piwo" jak mi kazał ) i znalazł, pies szwendał się wczoraj po okolicy, a dziś na czyimś podwórku się kręciłedit: łojeeesu, net mi się nie chciał zalogować jak wróciłam ale zrobiłam przywracanie systemu i zadziałało aż się boję teraz wyłączać kompa, no...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-27 o 18:55 |
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Piniu, spóźnione, ale 100 lat!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2857 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Piętnastolatka z tatuażem?! ![]() A delfinki pewnie i do teraz są modne, czort wie
|
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2859 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
Cytat:
piętnastolatki to już dzieciate , bywają trzynastki z tatuażami , a najmłodsze cudo jakie widziałam to jedenastolatka z kolczykiem w nosie ![]() I dwuletni chłopczyk z polakierowanymi paznokciami
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-09-27 o 18:59 |
|||
|
|
|
#2860 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ciekawe, czy sam znalazłby drogę do domu? ![]() Cytat:
Wszystko, co najlepsze, wycofywać muszą, no szlag! ![]() Cytat:
Chyba, że to jakieś chałupnicze cuda, robione przez kumpla znajomego kuzyna
|
|||
|
|
|
#2861 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może koleżanka hmm nie zadaje się z pacjentami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale jeśli chodzi o dzieci to to może działać . Bo o takim czymś słyszałam - palisz papierosy, to masz ok, wypal całą paczkę, proszę bardzo Nie nie jednego, następnego pal, rzygasz już, oj pal, cała paczka ma być O, to i w przypadku dorosłych by może mogło zadziałać ?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-27 o 19:05 |
||||
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
był już blisko, ale w zamknięciu psa złapał jeden "myśliwy" i zaprowadził do kolegi, bo myślał, że to jego owczarek. A tamten facet zatrzymał, bo widział, że zadbany pies w obroży, to komuś zwiał, a nie jakaś zdziczała przybłęda
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-27 o 19:08 |
|
|
|
#2863 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Na pewno to był chłopczyk?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2865 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() O, może trzeba było nakazać rozebrać pacjenta od pasa w dół, łącznie z butami?
|
|
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dopiero zaczynam gryxiu a może przeteść tę metodę na sobie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2867 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ano jestem jestem muzyczki mi nie puścili w rezonansie,a głośno faktycznie-ale dzwieki zupoełni inne niz przy KT-bardziej komputerowo i jak z gwiezdnych wojen a KT to sie po prostu tłucze jakby kto metalową furtką trzaskał
|
|
#2868 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-27 o 19:25 |
||
|
|
|
#2870 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
bo to nie dla przyjemności , ale właśnie tak w opór ![]() Cytat:
![]() Nie , dziecko chciało mieć paznokietki kolorowe jak mamusia ![]() z całą pewnością NO to Cię mogą od alergii piec i coś przeciwalergicznego powinnaś mieć .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2871 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale MethoDraine Detox jest dostępny w Finlandii o TU np.
|
|
|
|
|
#2872 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() mam nowy av dla Redsika Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-09-27 o 19:34 |
|
|
|
|
#2873 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ludzie to som jednak gópie ![]() Cytat:
Znałem takiego jednego kolesia (ojciec chirurg, mamusia gwiazda po podstawówce/zawodówce*), którego matka skrzyw(dz)iła, bo chciała mieć córkę, a urodził się drugi chłopiec, i ubierała go w sukienki, kupowała lalki i takie tam ![]() * żeby nie było, sam mam w rodzinie takich osób mnóstwo, chodzi mi tylko o podkreślenie prestiżu Pani Doktorowej, której jedynym zajęciem było bieganie do fryzjera i zadzieranie nosa (a moja ciotka raz jej powiedziała tak fogle, że ona nie żadna pani doktorowa, a doktora dupa)
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-27 o 19:37 |
||
|
|
|
#2874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
cieszę sie strasznie Cytat:
ale to jak prywatnie poszłam jak poszłam na nfz to jak czołg chodziło i na dodatek na zdjęciach nic nie wyszło
|
||||
|
|
|
#2875 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W takich no sklepikach chemicznych najzwyklejszych ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Idę na wątek rossmannowski (zaraz wrócę ) zapytać czy dostanę tam tę kaczkę do kibla co ze strzykawki strzela albo nie najpierw poszukam w produktach rossmannowskich ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Ha!!!!! I to w promocji ![]() http://www.rossnet.pl/Produkt/Duck-F...ety-Lime,97928
|||
|
|
|
#2877 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 pani lubiąca panie. erotycznie |
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
aha...
a jednorożce, co tak ostatnio po sieci widuję? panowie lubiący panów?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-27 o 20:06 |
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Wpisz tu zomzing
|
świetlik. w kroplach
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

? Wiecie coś na ten temat ?

), a najlepsze było, jak sobie (albo innym) zapodawał, ot tak, przy stoliku (ludzie musieli patrzeć na nas jak na wariatów) 

) i znalazł, pies szwendał się wczoraj po okolicy, a dziś na czyimś podwórku się kręcił