Scent Bar XXXIII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-27, 18:33   #2851
platekrozy
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXIII

Dzisiaj dałam upust wszystkim kobiecym kompleksom,odchudzaniu się i dałam się namówić mamie i postawiła mi pysznego gofra z bitą śmietaną i kakao Rzadko jadam tą bombę kaloryczną,ale co sobie będę żałować

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 18:34   #2852
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
CZy tatuaż przedstawiający delfina ma jakieś ukryte znaczenia ? Wiecie coś na ten temat ?
"Nigdy nie ufaj gatunkowi który bez przerwy się uśmiecha - na pewno coś knuje."

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Prosz, jaki ten świat mały... sprzedałam biżuterię eks dziewczynie kolegi, na którego leciałam i z którym się onegdaj całowalim po pijaku, a w której to kochał się i leciał kiedyś mój eks, który teraz jest z moją kumpelą, na którą leci mój TŻ
EDIT: ale żeby nie było, klikła jako anonimowy człek na allegro tylko po wyjątkowym imieniu ją skojarzyłam.
Dobre. Moda na sukces na żywo.

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
ad. pogrubione: mam nadzieję że reinstalka a nie spuszczenie lapsa z 4 piętra

w Menedżera zadań wchodziłam, żadnych innych użytkowników nie znalazłam.. ale popatrzę jeszcze raz - ma być przy wyłączonych programach ale podłączonym internecie?

ad edit: uff, bo to pierwszy raz tak było i mną trochę wstrząchło
ad1. Reinstalka. Samo zrzucenie i z 10 piętra i tak nic nie pomoże.
ad2. Tak. Użytkowników jak nie ma, to ok, ale najważniejsze jest pobieranie z sieci jeżeli masz podłączony internet, ale nie jesteś na żadnej stronie, niczego nie ściągasz, operacyjny i antywirusowy się nie aktualizują, to stan sieci powinien pokazywać 0%. Jak pokazuje więcej, to ktoś se coś od Cię ściąga.
ad3. Monitory różnie mają. Czasem na biało a czasem na czarno potrafią się odświeżać jak sama tego nie robisz.
Teraz to ja taku mundro, ale jak mnie pierwszy raz tak se mrygnął tom mało zawału nie dostała i pendem dzwoniłam do firmy w której kupowałam a tam się obśmiali, że pono w instrukcji łopsługi jest o tym. Tylko kto czyta instrukcje poza tym jak podłączyć co do czego?

Cytat:
Zapomniałam Wam napisać co mi się śniło parę dni temu, w piątek, pamiętam dwie scenki:

pierwsza:
siedzę sobie wygodnie, gołe nogi mam wyciągnięte przed siebie, mam świadomość że jestem żoną Witkacego i że to nie są wcale moje nogi tylko jego, nogi są pokryte białymi piórkami a ja wyskubuję te piórka

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
fogle to mialam dzis rezonans -czułam sie jakby mnie kosmici uprowadzili
Bidaku. A zwrócili Cię w całości chociaż?

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
W ogóle słuchajta chciałam się podzielić z Wami czymś
Wczoraj pomalowałam paznokcie lakierem za .. 2,40 zł (słownie dwazłoteczterdzieścigrosz y )Miss Selene nr 208 taki mały 5 ml , przed i po nałożyłam odżywkę z diamentami, o tę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=556638
i
nic mi do dziś nie odprysło a myłam naczynia, prałam ręcznie itd
I chcę powiedzieć, że to już nie pierwsze moje użycie tych lakierów (bez utwardzaczy, wzmacniaczy i innych) i upewniam się, że one są naprawdę dobre Są fajne kolory do wyboru i naprawdę wszystko na tak, także polecam . Sto razy lepsze niż jakiekolwiek po 10, 20 zł czy inne kosmiczne ceny, wypróbujcie
Dobre som, dobre. Tylko mnie zawsze w połowie wysychają i nie wiem dlaczego.

Cytat:
Napisane przez trigonella Pokaż wiadomość
nie jestem oczologiem ani wogle dochtorem , jam jest ten drugi co się z nim każą konsultować
Hura! To ja od razu mam pytanie, bo potrzebuję jakiś zacny detox w płynie z karczochem. Ortisowego MethodDraine Detox ponoć nie ma w hurtowniach i nikt nie wie czy chwilowo czy na stałe. Czy jest coś o podobnym składzie?

Poszłam ja dzisiaj do osiedlowego szpitala, tzn do CO, po wyniki i spotkałam żem tam koleżankę z liceum. Wraczem jest, nie pacjentem. I una mnie nie poznała. Weszłam powiedziałam "dzień dobry" a una "Siadaj dziecko". Popaczyła na wyniki, powiedziała, że wszystko jest ok i mogę zacząć powoli jeść tłuste, ale bez przesady, dała mnie je w garść i nic.
No to jej mówię że my to chyba były razem w jednej klasie i przez 4 lata siedziały w sąsiednich ławkach. A una, że to niemożliwe, bo una maturę to robiła w tym a tym. To mówię że ja toże, i tam i tam, a una, że no rok się zgadza, wychowawczyni też, ale reszta nie, i chyba mnie kosmici podmienili tudzież mam dobrego chirurga plastycznego, albom jest wamir. Chybam powinnam się cieszyć, co nie?
Wiek to stan umysłu. Więc ja nadal mam 5 lat.

- Terry Pratchett

Edytowane przez Karkki
Czas edycji: 2011-09-27 o 18:37
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 18:37   #2853
gryx82
BAN stały

W kwestii kropli do oczu jeszcze, pamiętam Betadrin, kumpel zawsze woził ze sobą, jak jeździliśmy na dyskoteki do W. (zapobiega podobno przekrwieniu gałów, no wiecie, żeby rodzice nic nie podejrzewali ), a najlepsze było, jak sobie (albo innym) zapodawał, ot tak, przy stoliku (ludzie musieli patrzeć na nas jak na wariatów) Ale tak patrzę, że to na receptę jest (a wersja do nosa już nie) No i Mibalin jeszcze, na receptę, ten podobno pięknie rozjaśnia białka

Cytat:
fogle to mialam dzis rezonans -czułam sie jakby mnie kosmici uprowadzili
Duży hałas podczas badania? To coś jak tomografia, c'nie?

Cytat:
nic mi do dziś nie odprysło a myłam naczynia, prałam ręcznie itd
To nie jest miarodajne Co innego, jakbyś naczynia zmywała w zmywarce, a pranie robiła w pralce, no ale prezentujesz klasyczny, szowinistyczny model wyzysku kobiet i podziału ról w polskiej rodzinie, więc sorry, ta recenzja zostanie usunięta przez administrację

Cytat:
No nie wiem, bo ja już temu Panu miałam pomóc te moje dane zmienić w tym jego kompie, jak se nie radził
Proszę, proszę... jaka Ty do pomocy wyrywna

Panom

Cytat:
chociaż nie jadłam chyba nigdy

Cytat:
To to samo co placki z jabłkami?
Coś w ten deseń, tylko bardziej wyrośnięte i bardziej ociekające tószczem Moje to coś pośredniego będzie, bo ani drożdży świeżych, ani suszonych, ani sody nawet nie znalazłem (więc nastąpiła mała modyfikejszyn z dodatkiem proszku do pieczenia i przyprawy piernikowej, obaczym, co z tego wyjdzie)

Cytat:
My to racuchy tylko w Wigilię jemy i to bez jabłek
A jaką religię wyznajecie?

Cytat:
I z czego Ty się cieszysz fogle? Będziesz gruuupy, bszyttki i gryczany
O rajusiu, dobre sobie! Możesz mi nie włazić obuwiem do talerza? To tak jakby nie na miejscu

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
smacznego ja nie lubieu na szczęście
Ja w sumie za takimi typowymi też nie przepadam, zraziłem się już dawno temu, przez te wyciekające litry tószczu pewnie (choć maja u nas kupne, z dżemorrem, te są pyszne)

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
nom , a potem się dzif że dzinfna rozmiarówka dżinów i sieu nie mieścisz
Kłamałem, żeby Was podnieść na duchu W rzeczywistości ze mnie skóra i kości

Cytat:
największe barowe pleciugi tadam :
Gryx,
Rejcz
Flo
Spoo
Winterka
a na czele, o dziwo.... mua
Pleciugi brzmią obraźliwie! Ja zawsze piszę mądrze i na temat

Cytat:
i mdli mnie coś....
O nic się nie martw, zrobim w barze zrzutę na wyprawkę
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 18:46   #2854
Parabelka
Panaroja

Cytat:
O! Jak chcesz to Ci taką zrobię
tylko naturalnej wielkości

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Swojego czasu był szał na delfinki, podobnie tribale naddupne
Ale u 15-latki chociaż i młodsze też sie tatuujom
Cytat:
Muszę się psychicznie przygotować Ale w sumie Ty się małymi ludźmi zajmujesz, a takie na to nie chorują Więc nie chcę Cię męczyć dodatkowymi pytaniami ale jak się zbiorę to może tak ogólnie tylko napiszę co i jak
Jeżeli tylko zechcesz - gotowam w każdej chwili służyć w miare możliwości

Cytat:
1.
2. powiedział wprost, że by chętnie przeleciał Jakby był wolny i takie tam - czeba uważać.
A może metodę Superniani zastosować - jak z tym chłopczykiem co go rodzice nie mogli przeklinania oduczyć ? Niania go na krzesełko , zegarek w rękę i "Skoro tak lubisz przeklinać , to teraz masz 10 minut na przekleństwa" . Po trzech minutach smarkacz wymiękł , i nie chciał , ale kazała mu 10 minut i przeszło Tylko to tak dziwnie zamknąć TŻta z kumpelą i kazać im tego , no , wiecie

Cytat:

Zapomniałam Wam napisać co mi się śniło parę dni temu, w piątek, pamiętam dwie scenki:

pierwsza:
siedzę sobie wygodnie, gołe nogi mam wyciągnięte przed siebie, mam świadomość że jestem żoną Witkacego i że to nie są wcale moje nogi tylko jego, nogi są pokryte białymi piórkami a ja wyskubuję te piórka

druga:
siedzę sobie w mieszkaniu rodziców, w swoim pokoju naprzeciwko okna i czytam, nagle za oknem pojawia się facet, złoczyńca, robi dziurę w szybie i chce wejść do środka, ja wstaję przerażona, przychodzi moja mama, podchodzi zdecydowanym krokiem do okna, wyciąga rękę i zaczyna odwiązywać zabezpieczenie którym przymocowana jest drabina na której stoi złoczyńca, on widząc to mówi "Mam rewolwer" i go zaczyna szukać, wyciąga i celuje w nas, w tym momencie mama odpycha drabinę i złoczyńca spada z wysokości X piętra
1.noo , wspólnota małżeńska może i nóg dotyczyć , czemu nie , a jako kura domowa Witkacowa względnie kogut Witkacy mogliście mieć nogi opierzone , a jako kobieta jednak wolałaś mieć gładkie
2. No i mama zawsze jako ta opoka
Cytat:
dzięki Starazolin mam-ale jakos nie działa mam wrazenie ze wręcz pogarsza sprawe ,i szczypie po wkropleniu-nie wiem czy tak ma byc bakteryjnego raczej nie jest, po prostu bolą mnie gały i mam uczucie piasku...i to juz od dawna z przerwami
A nie jesteś aby alergiczka ?

Bambo dał sobie pani wet zrobić manikiur bez problemu , a mnie nie pozwala łobuz jeden

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 18:52   #2855
Maja102
Zakorzenienie

Reksio się znalazł!
Scigłam starego, powoziłąm samochodem po okolicy, żeby popytał ludzi (z zastrzeżeniem, że jak tylko będzie chciał wódy albo piwa, to wracam do domu i nie skręciłam do sklepu "po piwo" jak mi kazał) i znalazł, pies szwendał się wczoraj po okolicy, a dziś na czyimś podwórku się kręcił

edit: łojeeesu, net mi się nie chciał zalogować jak wróciłam ale zrobiłam przywracanie systemu i zadziałało aż się boję teraz wyłączać kompa, no...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-09-27 o 18:55
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 18:53   #2856
Karkki
Zakorzenienie

Piniu, spóźnione, ale 100 lat! Wszystkiego najlepszego!

- Terry Pratchett
Stary 2011-09-27, 18:54   #2857
gryx82
BAN stały

Cytat:
Widzę teziaka na dole, którego podobno nikt tu nie lubi Tak teziaku?

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
...
No to jej mówię że my to chyba były razem w jednej klasie i przez 4 lata siedziały w sąsiednich ławkach. A una, że to niemożliwe, bo una maturę to robiła w tym a tym. To mówię że ja toże, i tam i tam, a una, że no rok się zgadza, wychowawczyni też, ale reszta nie, i chyba mnie kosmici podmienili tudzież mam dobrego chirurga plastycznego, albom jest wamir. Chybam powinnam się cieszyć, co nie?
Coś wisi w powietrzu, najpierw vesenkowa oczolożka, teraz to

Cytat:
Ale u 15-latki chociaż i młodsze też sie tatuujom
Piętnastolatka z tatuażem?!

A delfinki pewnie i do teraz są modne, czort wie
Stary 2011-09-27, 18:54   #2858
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Reksio się znalazł!
Scigłam starego, powoziłąm samochodem po okolicy, żeby popytał ludzi (z zastrzeżeniem, że jak tylko będzie chciał wódy albo piwa, to wracam do domu) i znalazł, pies szwendał się wczoraj po okolicy, a dziś na czyimś podwórku się kręcił

- Terry Pratchett
Stary 2011-09-27, 18:57   #2859
Parabelka
Panaroja

Cytat:
W kwestii kropli do oczu jeszcze, pamiętam Betadrin, kumpel zawsze woził ze sobą, jak jeździliśmy na dyskoteki do W. (zapobiega podobno przekrwieniu gałów, no wiecie, żeby rodzice nic nie podejrzewali ), a najlepsze było, jak sobie (albo innym) zapodawał, ot tak, przy stoliku (ludzie musieli patrzeć na nas jak na wariatów) Ale tak patrzę, że to na receptę jest (a wersja do nosa już nie) No i Mibalin jeszcze, na receptę, ten podobno pięknie rozjaśnia białka
Mibalinu już nie robią o ile wiem , a dobry był , rzeczywiście oczy się po nim piękne robiły , bo miał błękit metylenowy w sobie , który nadawał białkówce taki lekko niebieskawy odcień , wszystkie żółtości i zaczerwienienia znikały

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Reksio się znalazł!
Scigłam starego, powoziłąm samochodem po okolicy, żeby popytał ludzi (z zastrzeżeniem, że jak tylko będzie chciał wódy albo piwa, to wracam do domu) i znalazł, pies szwendał się wczoraj po okolicy, a dziś na czyimś podwórku się kręcił

Cytat:
Piętnastolatka z tatuażem?!

A delfinki pewnie i do teraz są modne, czort wie
Nie na czasie jesteś piętnastolatki to już dzieciate , bywają trzynastki z tatuażami , a najmłodsze cudo jakie widziałam to jedenastolatka z kolczykiem w nosie
I dwuletni chłopczyk z polakierowanymi paznokciami

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2011-09-27 o 18:59
Stary 2011-09-27, 19:03   #2860
gryx82
BAN stały

Cytat:
Reksio się znalazł!
Scigłam starego, powoziłąm samochodem po okolicy, żeby popytał ludzi (z zastrzeżeniem, że jak tylko będzie chciał wódy albo piwa, to wracam do domu i nie skręciłam do sklepu "po piwo" jak mi kazał) i znalazł, pies szwendał się wczoraj po okolicy, a dziś na czyimś podwórku się kręcił

Ciekawe, czy sam znalazłby drogę do domu?

Cytat:
Mibalinu już nie robią o ile wiem , a dobry był , rzeczywiście oczy się po nim piękne robiły , bo miał błękit metylenowy w sobie , który nadawał białkówce taki lekko niebieskawy odcień , wszystkie żółtości i zaczerwienienia znikały

Wszystko, co najlepsze, wycofywać muszą, no szlag!

Cytat:
Nie na czasie jesteś piętnastolatki to już dzieciate , bywają trzynastki z tatuażami , a najmłodsze cudo jakie widziałam to jedenastolatka z kolczykiem w nosie
O tym samym pomyślałem, o ciążach, no ale kto tatuaż dzieciakowi robi? Chyba, że to jakieś chałupnicze cuda, robione przez kumpla znajomego kuzyna
Stary 2011-09-27, 19:04   #2861
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Poszłam ja dzisiaj do osiedlowego szpitala, tzn do CO, po wyniki i spotkałam żem tam koleżankę z liceum. Wraczem jest, nie pacjentem. I una mnie nie poznała. Weszłam powiedziałam "dzień dobry" a una "Siadaj dziecko". Popaczyła na wyniki, powiedziała, że wszystko jest ok i mogę zacząć powoli jeść tłuste, ale bez przesady, dała mnie je w garść i nic.

A może koleżanka hmm nie zadaje się z pacjentami

Cytat:

Coś w ten deseń, tylko bardziej wyrośnięte i bardziej ociekające tószczem Moje to coś pośredniego będzie, bo ani drożdży świeżych, ani suszonych, ani sody nawet nie znalazłem (więc nastąpiła mała modyfikejszyn z dodatkiem proszku do pieczenia i przyprawy piernikowej, obaczym, co z tego wyjdzie)
Zakalczyki z jabłkami

Cytat:

Jeżeli tylko zechcesz - gotowam w każdej chwili służyć w miare możliwości

Cytat:
A może metodę Superniani zastosować - jak z tym chłopczykiem co go rodzice nie mogli przeklinania oduczyć ? Niania go na krzesełko , zegarek w rękę i "Skoro tak lubisz przeklinać , to teraz masz 10 minut na przekleństwa" . Po trzech minutach smarkacz wymiękł , i nie chciał , ale kazała mu 10 minut i przeszło Tylko to tak dziwnie zamknąć TŻta z kumpelą i kazać im tego , no , wiecie
Oj tu ta metoda może przynieść odwrotny skutek , jeszcze im się spodoba i będą kcieli więcej i więcej

Ale jeśli chodzi o dzieci to to może działać . Bo o takim czymś słyszałam - palisz papierosy, to masz ok, wypal całą paczkę, proszę bardzo Nie nie jednego, następnego pal, rzygasz już, oj pal, cała paczka ma być O, to i w przypadku dorosłych by może mogło zadziałać ?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-09-27 o 19:05
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 19:06   #2862
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Ciekawe, czy sam znalazłby drogę do domu?

był już blisko, ale w zamknięciu psa złapał jeden "myśliwy" i zaprowadził do kolegi, bo myślał, że to jego owczarek. A tamten facet zatrzymał, bo widział, że zadbany pies w obroży, to komuś zwiał, a nie jakaś zdziczała przybłęda

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-09-27 o 19:08
Stary 2011-09-27, 19:09   #2863
gryx82
BAN stały

Cytat:
Oj tam, pewnie zmywacz im się skończył

Cytat:
Zakalczyki z jabłkami

Trochę racji masz

Cytat:
O, to i w przypadku dorosłych by może mogło zadziałać ?
Może się już nie rozkręcaj, co?
Stary 2011-09-27, 19:09   #2864
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Reksio się znalazł!

Cytat:

Na pewno to był chłopczyk?

Stary 2011-09-27, 19:12   #2865
gryx82
BAN stały

Cytat:

był już blisko, ale w zamknięciu psa złapał jeden "myśliwy" i zaprowadził do kolegi, bo myślał, że to jego owczarek. A tamten facet zatrzymał, bo widział, że zadbany pies w obroży, to komuś zwiał, a nie jakaś zdziczała przybłęda
Dzięki Bogu wszystko dobrze się skończyło

Cytat:
O, może trzeba było nakazać rozebrać pacjenta od pasa w dół, łącznie z butami?
Stary 2011-09-27, 19:12   #2866
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Trochę racji masz

Cytat:
Może się już nie rozkręcaj, co?
Dopiero zaczynam

gryxiu a może przeteść tę metodę na sobie?

Stary 2011-09-27, 19:12   #2867
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

A nie jesteś aby alergiczka ?

n

ano jestem jestem chyba pisałam na początku? czy nie?

muzyczki mi nie puścili w rezonansie,a głośno faktycznie-ale dzwieki zupoełni inne niz przy KT-bardziej komputerowo i jak z gwiezdnych wojen a KT to sie po prostu tłucze jakby kto metalową furtką trzaskał
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 19:15   #2868
gryx82
BAN stały

Cytat:
gryxiu a może przeteść tę metodę na sobie?
Dla Pani wszystko, Pani Doktor Spoorgele

Cytat:
KT to sie po prostu tłucze jakby kto metalową furtką trzaskał
Stary 2011-09-27, 19:22   #2869
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
O, może trzeba było nakazać rozebrać pacjenta od pasa w dół, łącznie z butami?
Nie te Parabelkowe mamy to zdejmują buty jak się im mówi, żeby rozebrać dziecko od góry

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
muzyczki mi nie puścili w rezonansie,a głośno faktycznie-ale dzwieki zupoełni inne niz przy KT-bardziej komputerowo i jak z gwiezdnych wojen a KT to sie po prostu tłucze jakby kto metalową furtką trzaskał
Polly ale czekaj Ty miałaś rezonans guowy tak?

Cytat:
Dla Pani wszystko, Pani Doktor Spoorgele

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-09-27 o 19:25
Stary 2011-09-27, 19:23   #2870
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Oj tu ta metoda może przynieść odwrotny skutek , jeszcze im się spodoba i będą kcieli więcej i więcej

Ale jeśli chodzi o dzieci to to może działać . Bo o takim czymś słyszałam - palisz papierosy, to masz ok, wypal całą paczkę, proszę bardzo Nie nie jednego, następnego pal, rzygasz już, oj pal, cała paczka ma być O, to i w przypadku dorosłych by może mogło zadziałać ?
No tak tentego na rozkaz to ja wiem , czy tak fajnie i może jeszcze pod obserwacją czy dobrze to robią , żeby na pewno się nasycili bo to nie dla przyjemności , ale właśnie tak w opór

Cytat:

O tym samym pomyślałem, o ciążach, no ale kto tatuaż dzieciakowi robi? Chyba, że to jakieś chałupnicze cuda, robione przez kumpla znajomego kuzyna
Niestety były to tauaże całkowicie profesjonalne

Cytat:
Oj tam, pewnie zmywacz im się skończył
Nie , dziecko chciało mieć paznokietki kolorowe jak mamusia

Cytat:

z całą pewnością

Cytat:
ano jestem jestem chyba pisałam na początku? czy nie?
NO to Cię mogą od alergii piec i coś przeciwalergicznego powinnaś mieć .

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2011-09-27, 19:23   #2871
trigonella
Rozeznanie

Cytat:

Hura! To ja od razu mam pytanie, bo potrzebuję jakiś zacny detox w płynie z karczochem. Ortisowego MethodDraine Detox ponoć nie ma w hurtowniach i nikt nie wie czy chwilowo czy na stałe. Czy jest coś o podobnym składzie?
Obawiam się że z płynnych detoxów dostępny jest chyba tylko Drenafast ale w nim niestety nie ma karczocha (jest jedynie żółciopędny mniszek).
Ale MethoDraine Detox jest dostępny w Finlandii o TU np.

Where is your God
trigonella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 19:33   #2872
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Redzia nie jest idealna, myje śmietnik we wannie a potem siebie, i dlatemu jest taka cienka we wszystkich miejscach
wporzo sposób

mam nowy av dla Redsika

Edytowane przez Miciel
Czas edycji: 2011-09-27 o 19:34
Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 19:33   #2873
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie te Parabelkowe mamy to zdejmują buty jak się im mówi, żeby rozebrać dziecko od góry
No tak, to pewnie na komendę rozebrania od pasa w dół, zdjęłyby didowi czapkę

Cytat:
Niestety były to tauaże całkowicie profesjonalne
Ludzie to som jednak gópie

Cytat:
Nie , dziecko chciało mieć paznokietki kolorowe jak mamusia
Może mama zawsze chciała mieć ciujećke? Znałem takiego jednego kolesia (ojciec chirurg, mamusia gwiazda po podstawówce/zawodówce*), którego matka skrzyw(dz)iła, bo chciała mieć córkę, a urodził się drugi chłopiec, i ubierała go w sukienki, kupowała lalki i takie tam

* żeby nie było, sam mam w rodzinie takich osób mnóstwo, chodzi mi tylko o podkreślenie prestiżu Pani Doktorowej, której jedynym zajęciem było bieganie do fryzjera i zadzieranie nosa (a moja ciotka raz jej powiedziała tak fogle, że ona nie żadna pani doktorowa, a doktora dupa)

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2011-09-27 o 19:37
Stary 2011-09-27, 19:37   #2874
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
W piekarni albo księgarni ale też w takich najzwyklejszych drogeriach powinnaś znaleźć
no fiem ze w drogerii, ale ja z drogerii to do rossmana tylko chodzeu a tam chyba ni ma
Cytat:

Cytat:

Ja w sumie za takimi typowymi też nie przepadam, zraziłem się już dawno temu, przez te wyciekające litry tószczu pewnie (choć maja u nas kupne, z dżemorrem, te są pyszne)
ja nie lubieu dlatego ze nie lubieu słodkiego, tzn czasem jakąś delicję czy też loda z Mac'a wciągnę ale żeby specjalnie coś na słodko gotować to

Cytat:
Reksio się znalazł!

cieszę sie strasznie
Cytat:

a to niedopszy, mi raz puścili pamiętam, muzyczka i podusia była, nawet miło ale to jak prywatnie poszłam jak poszłam na nfz to jak czołg chodziło i na dodatek na zdjęciach nic nie wyszło

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 19:52   #2875
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
ti wiecie co - ten jutub kuamie - one tam majo zakamuflowane a ja w realu nie
Bo ty jesteś Trzyde. pryszcze też

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
A na klawiaturach jest o wiele więcej bakterii, niż na klozetowej desce, podobno
bo jest

Stary 2011-09-27, 19:59   #2876
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, to pewnie na komendę rozebrania od pasa w dół, zdjęłyby didowi czapkę
Nie inaczej

Cytat:

Może mama zawsze chciała mieć ciujećke? Znałem takiego jednego kolesia (ojciec chirurg, mamusia gwiazda po podstawówce/zawodówce*), którego matka skrzyw(dz)iła, bo chciała mieć córkę, a urodził się drugi chłopiec, i ubierała go w sukienki, kupowała lalki i takie tam
Ale już jej przeszło?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no fiem ze w drogerii, ale ja z drogerii to do rossmana tylko chodzeu a tam chyba ni ma
Nie ma W takich no sklepikach chemicznych najzwyklejszych

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Idę na wątek rossmannowski (zaraz wrócę ) zapytać czy dostanę tam tę kaczkę do kibla co ze strzykawki strzela

albo nie najpierw poszukam w produktach rossmannowskich

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Ha!!!!! Jest!!

I to w promocji Idę jutro zanabyć i będę strzelać do kajbla

http://www.rossnet.pl/Produkt/Duck-F...ety-Lime,97928

Stary 2011-09-27, 19:59   #2877
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
najwyżej jakieś coś mocno myjącego - cif wybielający alboco .

CZy tatuaż przedstawiający delfina ma jakieś ukryte znaczenia ? Wiecie coś na ten temat ?
ad. 1 te wszystkie cify to raczej mocno myjące nie są, jedynie domestosy, lizole albo inne cuda z chlorem

ad. 2 pani lubiąca panie. erotycznie

Stary 2011-09-27, 20:01   #2878
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość

ad. 2 pani lubiąca panie. erotycznie
aha...
a jednorożce, co tak ostatnio po sieci widuję? panowie lubiący panów?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-09-27 o 20:06
Stary 2011-09-27, 20:07   #2879
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Opowiadaj, co u Ciebie, i skont to oszczerzenie
A, bolnica, potem przeprowadzka i punkcik za wrzesień, urodzinowo.

Karkki, dziękuję

Maja, świetnie, że zguba się znalazła
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 20:08   #2880
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
pytanie medyczne mam-
co jest dobre bez recepty na zapalenie spojówek? kiedys mialam hyabak i opatanol, oba dobrze działały, ale oba na recepte, moze jest cos podobnego bez recepty?
świetlik. w kroplach

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości