|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.
Cytat:
No kurde ta tez zarabiasta....chyba jeszcze jedna kupie.....bo teraz mam taka ( prezent od sis)
|
|
#4952 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mała koleżanki ma 1,5 roku i na 5 minut nie zostanie sama w kojcu bo od razu jest wrzask i na ręce. Cytat:
ja właśnie dziś kupiłam za 100zł - jest jak nówka sztuka jutro muszę do niej kupić baterie bo na takie strasznie grube paluchy jest http://www.youtube.com/watch?v=X1hJC...eature=related - link do filmiku z dobrym dźwiękiem i kilka moich fotek A Kubusia mąż kupił - strasznie mu się spodobał bo jak gada to rusza się cały i buźka też, jak by czytał. (w Świecie dziecka gdzie oglądaliśmy go za 1 razem 225, na all ok 160, a w Selgrosie, gdzie kupił 122)
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
||
|
|
|
#4953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajna ta karuzelka....szczegolnie mi sie podoba jak sie te liscie skladaja....
|
|
#4954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#4955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupilam ja jak Alan sie urodzil.. Uzywalismy az do 1,5 roczku i teraz jeszcze Kiara bedzie uzywac bo jest jak nowa.... Swoja droga bardzo zadowolona z niej bylam i jestem.. Melodyjki sa dlugie i takie nie drazniace... Nawet nie zdazyly mi sie znudzic..... ![]() Lezaczek tez mamy z FP.. I tez uzywal go Alan ..w sumie dalej sie w nim buja czasami i oglada bajki.. Teraz beda musieli sie dzielic z siostrzyczka... A taki mamy bujaczek: http://2.bp.blogspot.com/_7IPtgDHgfd...dlerRocker.jpg |
|||
|
|
|
#4956 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mam pytanko: czy twarrdnienie i napinanie sie brzucha to właśnie skurcz?? nie boli mnie to, ale takie dziwne uczucie hmm
zieloniutka jestem w tym wszystkim, bo albo jeszcze nie mialam skurczy albo nie wiedziałam, że to one
|
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sobie cwiczy macica ![]() Nic groznego
|
|
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
Może troszkę za wcześnie, ale chyba nam góra wybaczy
![]() Nowy wątek, część już XI Niestety w tytule zmieściło się tylko tyle, co widać, ale chyba wszystkie zainteresowane nas znajdą ![]() To teraz ze spokojnym sumieniem mówię dobranoc
|
#4959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak kochana to skurcz...ja ich nawet nie czulam ale na KTG zawsze wychodzily....
|
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4961 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
może pomału coś się zacznie dziać, bo jak na razie to skutków ubocznych ciąży brak![]() Cytat:
dobranoc
|
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz niektore dziewczyny do samego porodu nie wiedza co to skurcz ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Bordana...Widze Cie na pasku..... ![]() Jak sie czujesz kochana..? i jak tam Leos sie sprawuje..? Widze ze uzalezniona od wiazazu
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Raczkowanie
|
cześć kobitki,ja raczej z tych nie udzielających się ale za to regularnie czytających,więc nadal jestem w dwupaku,5 października ide na wywołanie,nie mam pojęcia jak to bedzie u mnie wyglądać bo po cc nie wolno podawac oxy.Gratuluję wszystkim rozpakowanym
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
Napisze w skrócie; jesli chodzi o cc to Poród to super sprawa
![]() Gorzej troche PO. Mam kroplówki na dwie ręce. Ciezko sie pisze. Znieczulenie zeszło w pare godzin. Zaczęło boleć. dostalam cos silniejszego i jest cit lepiej. Za ok 2godz zacznę byc uruchamiana i jesli dam radę to bede mogła iść pod prysznic. Leżymy sobie z Leosiem i drzemjemy obok siebie Resztę napisze pozniej..
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
#4965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest duzo innych dziewczyn co od dawna nie pisza... Ciekawe czy ktoras z nich ma dzidziolka juz przy sobie... AAaaa... Kiedy Thelilah miala miec wywolywanie...??:rolleyes : jestes tu jeszcze z nami czy juz tulisz maluszka..? ![]() Cytat:
Odpoczywajcie sobie i dochodzicie szybciutko do sil..... ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Teraz to ja tez juz ide... Dobranoc mamusie |
||
|
|
|
#4966 | |
|
KWC
|
Cytat:
Co innego Rainforest właśnie. BordAna, fajnie, że synek jest już z Tobą. Edytowane przez spray Czas edycji: 2011-09-28 o 07:54 |
|
|
|
|
#4967 | |
|
Zadomowienie
|
wczoraj byliśmy ba bioderkach, na szczęście wszystko ok następna kontrola za pół roku jak mała zacznie siadać![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4968 |
|
KWC
|
|
|
|
|
#4969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super, że masz już Leosia przy sobie i powodzenia przy wstawaniu---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- tez się ciesze, że super ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- pisałyscie o karuzelach, my mamy taką: http://allegro.pl/rewelacyjna-karuze...834593336.html ogolnie mi się podoba, daje fajne światło róznokolorowe są trzy opcje, można słuchać odgłosów natury, bajek, albo piosenek, ale to po angielsku
|
|
|
|
|
#4970 | ||||||
|
Zadomowienie
|
witamy
moje dziecię po wczorajszym przespanym dniu w nocy podziwiało świat, a my z nim ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/fisher-price-lezac...821945644.html jest bardziej na plasko i mała leży i nie ma tak główki podgiętej do przodu Cytat:
karuzela rainforest ![]() Cytat:
chce mi się spać i bym poszła sobie, ale mi się ruszyć nie chce....
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

jeszcze mnie kręcą te karuzelki z projketorem, coś takiego:

no ale bajerancka jest, to fakt, musimy to przemyśleć 

17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię 
zieloniutka jestem w tym wszystkim, bo albo jeszcze nie mialam skurczy albo nie wiedziałam, że to one

no ale nic - wymyśliłam że z takich brzydszych porobię mu koszulki
super, że masz już Leosia przy sobie i powodzenia przy wstawaniu