Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-28, 07:10   #1891
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dawaj jak mi się znudzi to podeśle
W sumie teraz tak sobie pomyślałam, że przecież nawet nosa nie wcisnę w Twój rozmiar

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
ssnow porownujac Twoje memu do mojego to ja zjadam tony jedzienia
Ja też!

Dzień dobry z domieszką mżawki!
Niefajnie za oknem. Mżawka, dymy, wilgoć, ciemność... Jesień. Szkoda, że trwa już od lipca

Wczoraj przeczytałam cały blog, wciągnął niesamowicie. Wkurzające tylko, że autor obiecał zdawać co 2 m-ce relacje z postępów, a napisał tylko raz i ślad po sprawozdaniach zaginął. No i blog umarł, więc tak naprawdę nie wiadomo, jak efekty i czy jakieś w ogóle były.
W każdym razie porozmawiałam z Ł. i mamy duże plany małych kroków

Szóstki nie wygrałam. Piątki i czwórki też nie. Nawet trójki. Ba! Nawet dwójki nie miałam 9 zł przepadło.

Pospałabym jeszcze

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 07:59   #1892
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
d
dodaja fajne zakupce ! i jakie malusie te spodnie, z czego ty chcesz chudnąc
[
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
W sumie teraz tak sobie pomyślałam, że przecież nawet nosa nie wcisnę w Twój rozmiar
Dziewczyny te spodnie tak wyglądają na zdjęciu. To jest rozmiar 40 i mówiąc, że wyglądam źle, to tak naprawdę jest
Nie chcijcie zdjęć sadła

Dzień dobry

Ja tylko na minutkę. Witam się i znikam szykować się na uczelnie. Po zajęciach muszę skoczyć do rodziców i mam dziś plan zrobić porządek w papierach. Wczoraj zaczęłam prasowanie Ale już kolejne pranie na mnie czeka

Miłego dnia Kochane
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 08:31   #1893
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
d
kash- gdzie są kurka fotki Twojego apartament?
Cytat:
No właśnie, no właśnie
Ijaa trzyma pod kluczem

Aaby dzięki za info o GA, sprawdzę czy faktycznie się wciągnę

Anastazja brawo za wytrwałość w diecie tak się własnie zastanawiałam gdzie się podziewasz ostatnio

Dodaja super zakupy, szczególnie bielizna

Ala dobra jesteś z tymi skojarzeniami kolorystycznymi

No to co ja tu jeszcze chciałam... aaa zostawiłam wczoraj telefon w 2 pracy odzyskam go dopiero dziś po południu no i nie chce mi się nic dzisiaj wróce z drugiej pracy i nie będę robić nic- mam zamiar odpocząć i w końcu się wyspać
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 09:22   #1894
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:

ugier to prawie jak ogier
tycjan jak gracjan

i tyle mi kolory mówią

Cytat:

W każdym razie porozmawiałam z Ł. i mamy duże plany małych kroków
To tak jak my, chociaż przewidujemy takiej średniej wielkości kroki. Plan budżetowy rozpisany.
Jak wszystko pójdzie zgodnie z naszym planem, to od kwietnia będzie duuuuuuuuuużo lepiej!

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Ijaa trzyma pod kluczem

Trzyma, bo Kash nie przypomina kiedy jestem na GG obecna.

Swoją drogą, byłam wczoraj po 20, a Twoja wiadomość z 19:15 wyświetliła mi się.. dzisiaj jak odpaliłam GG w pracy.

Uf. Kawa pomogła.
Inaczej byłoby mocno kiepsko. Wstać nie mogłam zupełnie.

W ogóle chciałam powiedzieć, że.. wczoraj poległam!
Miałam przepaskudny powrót do domu (zmoknięcie do majtek, popsucie się MPK, marsz w deszczu, brak parasola - bo przecież po co jesienią mieć parasol ) co zaowocowało - chińszczyzną z knajpki na dole! MIMO prawie gotowego obiadu w domu!
A później poprawiłam jeszcze czekoladą.
Fatalne miałam wyrzuty sumienia, które mnie trzymają do dzisiaj.
Ja nie wiem.. takim systemem to nigdy się nie ogarnę!!

Wczorajszy jadłospis:
ŚI: Wieśniak lekki, nektarynka, gruszka
P.: Duży kefir
ŚII: Kromka razowca, sałatka (dwa jajka na twardo, makrela wędzona, ogórek kiszony, cebula, łyżeczka majonezu)
I tu kończy się piękno wczorajszego dnia!
O: Kurczak Bac-Bo.
Dwa paski czekolady mlecznej.
Może nie było tego dużo - nie umiem zjeść dużo na raz, ale.. wrrrrr.

Postanowiłam, że muszę pozbyć się wszystkich niedozwolonych produktów z domu. Zwłaszcza słodyczy!
Ostatnio ten patent sprawdził się doskonale.

Aaaa i poprosić chinoli z dołu żeby zamknęli lokal.

Pracy mam sporo, ale nie narzekam - lubię jak się dużo dzieje. Chociaż.. co raz bardziej skłaniam się ku propozycji szefa i rozbudowaniu mojego stanowiska o drugą osobę.

Na popołudnie planuję porządki... w ciuchach! Trzymacie kciuki bym była twarda - mam ogromny problem z wyrzucaniem ubrań. Ale muszę! Na prawdę muszę, bo w większości nie chodzę, a szafki i wieszaki pękają w szwach.
Może jakiś wątek wymiankowy byłby też dobrym pomysłem.

Miłego dnia

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-09-28 o 09:26
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 09:28   #1895
Haniula
Zakorzenienie

dzien dobry

aaaale dostałam śniadanie swiezy rogalik z wedlinką serkiem i ogóreczkem drozdzóweczka jogurt i herbatka niby zwyczajnie ale jak miło
Musze pochwalić że wszedł w nawyk ten zwyczaj mojemu tż

Kash lubie takie plany
Ja dziś zamierzam umyć podłogi, obiad mamy szybki bo bedzie kotlet z piersi z kurczaka ziemniaczki mizeria i buraczki bo se mój ksiaze tak zazyczył
a potem ide do kosmetyczki na brwi i zapisać sie wkoncu na pasemka do fryzjera bo wyglądam jakbym pół roku farby nie widziała

Ale jak teraz fryzjer bedzie mi wmawiał ze to przez ciąze kolor mi nie łapie to chyba zamorduje
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 09:46   #1896
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
To tak jak my, chociaż przewidujemy takiej średniej wielkości kroki. Plan budżetowy rozpisany.
Jak wszystko pójdzie zgodnie z naszym planem, to od kwietnia będzie duuuuuuuuuużo lepiej!

Na popołudnie planuję porządki... w ciuchach! Trzymacie kciuki bym była twarda - mam ogromny problem z wyrzucaniem ubrań. Ale muszę! Na prawdę muszę, bo w większości nie chodzę, a szafki i wieszaki pękają w szwach.
Może jakiś wątek wymiankowy byłby też dobrym pomysłem.
Plan budżetowy A powiedz mi, rozumiem, że to taki plan na najbliższe miesiące, tak? Wiesz, chłonę teraz pomysły jak gąbka
Trzymam kciuki, by było lepiej nawet przed kwietniem! My mamy w tej chwili cel taki, jak blogowicz: wyjść z długów jak najszybciej. Zdaję sobie sprawę, że trochę nam to zajmie, i pewnie obok tego pojawią się rzeczy niespodziewane, co będzie wszystko zaburzać, ale u nas dążenie do tego celu sprowadza się do codziennej gospodarności - a jeśli to opanujemy, to będzie ogrooomny sukces!
Porobiłam już tabelki, zastosowałam tym razem inny system, aniżeli wcześniej (może tym razem się sprawdzi), zatem wypłato przybywaj
Oczywiście z tym całym postanowieniem wiąże się też planowanie obiadów, zakupów itp. Co będzie chyba najtrudniejsze...

Porządki w szafie Chyba mamy to samo, bo szafa pełna, a połowa zawartości niezałożona od dawien dawna. Tylko co się za porządki zabieram, to zamykam szafę z tą samą zawartością, bo co chwila jest "To się jeszcze przyda", "To na pewno jeszcze założę", "Jak wyrzucę, będę żałować". Chore to jest.
O wątku wymiankowym też myślałam. Ciuchowym i książkowym.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-09-28, 10:08   #1897
ssnowdrop
Zadomowienie

dzień dobry

@ przyszła i to taka że od 6 zwijam się z bólu;/ w związku z tym nie poszłam dzisiaj do biura i pracuje z domu. choc boli przeokrutnie.

tż poszedł po badania- 100 zł poszło razem z nim, ale najważniejsze że już jutro zaczyna

aaby- jaką strategię teraz przyjęliście na oszczędzanie?? ja tez chce jak najszybciej oddac pozyczona kase. nie jest tego duzo, ale zawsze...mysle ze pierwsza wyplata tż na to pojdzie.
haniula-ale masz kochanego męża
ijaa- to mi smaka na kurczaka zrobiłaś ja porządek w szafkach mam, co więcej mam też jedną dużą szafkę ciuchów w których w ogóle nie chodzę właśnie na wymiankę lub wydanie komuś
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:11   #1898
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
@ przyszła i to taka że od 6 zwijam się z bólu;/

tż poszedł po badania- 100 zł poszło razem z nim, ale najważniejsze że już jutro zaczyna

aaby- jaką strategię teraz przyjęliście na oszczędzanie?? ja tez chce jak najszybciej oddac pozyczona kase. nie jest tego duzo, ale zawsze...mysle ze pierwsza wyplata tż na to pojdzie.
Mnie to czeka za jakieś 1,5 tygodnia...

Bardzo się cieszę, że S. znalazł stałą, porządną pracę

Strategię już poznałaś

Dziewczyny, ogłaszam konkurs na pomysły na dania nadające się do mrożenia (typu bigos czy sos do spaghetti) Nagrodą będzie moja wdzięczność i pewnie jakieś oficjalne uznanie

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-09-28, 11:20   #1899
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Plan budżetowy A powiedz mi, rozumiem, że to taki plan na najbliższe miesiące, tak? Wiesz, chłonę teraz pomysły jak gąbka
Trzymam kciuki, by było lepiej nawet przed kwietniem! My mamy w tej chwili cel taki, jak blogowicz: wyjść z długów jak najszybciej. Zdaję sobie sprawę, że trochę nam to zajmie, i pewnie obok tego pojawią się rzeczy niespodziewane, co będzie wszystko zaburzać, ale u nas dążenie do tego celu sprowadza się do codziennej gospodarności - a jeśli to opanujemy, to będzie ogrooomny sukces!
Porobiłam już tabelki, zastosowałam tym razem inny system, aniżeli wcześniej (może tym razem się sprawdzi), zatem wypłato przybywaj
Oczywiście z tym całym postanowieniem wiąże się też planowanie obiadów, zakupów itp. Co będzie chyba najtrudniejsze...

To mamy podobny cel.

Sytuacja ogólnie wygląda tak, że i na chwilę obecna nie jest najgorzej. I pewnie dlatego trudno o jakąś poprawę. Gdyby nas przycisnęło raz czy dwa, nastawienie zapewne byłoby inne.

Nie mniej jednak, w związku z wpakowaniem się w kilka zobowiązań (i przez kilka błędnych decyzji) mamy trochę do naprawy, ale może być zdecydowanie lepiej. I będzie!
Postanowiliśmy więc przyspieszyć proces naprawy naszych finansów, np. odkładać wcześniej na konkretne cele (żeby nie było nagle dziur budżetowych - już działamy ), zobowiązania spłacać szybciej - bo cholera możemy, to robić, ale przecież po co... lepiej rozwalić kasę. Nawet nie widząc na co, nic konkretnego - po prostu odpływa.
Miesiąc działań za nami.
Jednocześnie - konkretne zarządzanie funduszami na życie, planowanie zakupów i każdych (nawet małych) wydatków, ograniczenie niektórych spraw na które beznadziejnie są wydawane pieniądze.
I ostatecznie! ZAPISYWANIE wszystkiego - chociaż z tym obawiam się, będzie najgorzej.

Jeśli plan będziemy realizować sukcesywnie, według obliczeń za 7 miesięcy comiesięczne przymusowe wydatki będą się przedstawiały zdecydowanie przyjemniej.

Haniula śniadanie boskie. Marzę, o takim prezencie.

Właśnie miałam szkolenie przez internet - w związku z tym w Poznaniu. Poczytałam, wypełniłam testy, oczywiście mnóstwo wiedzy przyswoiłam. I tyle.

Koleżanka siedzi obok w dodatkowym polarze i narzeka, że się trzęsie, a ja właśnie się rozebrałam (ze swetra na krótki rękaw). Płonę! Nie wiem od czego.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:55   #1900
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Ijaa- ja biorę BioGarden od ponad tygodnia więc jeszcze nie wiem czy działa ale włosy ładnie się błyszczą ostatnio
Z tego co wiem wlos jest zywy tylko w paru pierwszych cm, potem jest martwy, wiec te suplementy dzialaja dopiero na te wlosy rosnace

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:57   #1901
Haniula
Zakorzenienie

Ijaa to juz menopauza

aaby moze byc leczo, bigos, pierogi, kotlety, kotlety mielone, zrazy, gołąbki, spaghetti, w zasadzie wszystkie zupy bez smietany, kurczak pieczony, schab pieczony/w sosie, gulasz, chinszczyzna, wszelkiego rodzaju kurczak w sosie cud .
Ja tam mroże prawie wszystko
Stary 2011-09-28, 11:58   #1902
alazkrainy
Zakorzenienie

Dzień dobry

aaby puki mi się pamięta, z gotowych to mrozić możesz łazanki, fasolkę po bretońsku, pierogi, pewnie i kopytka, ja mroziłam jeszcze pizzę.
Tyle, że to potrawy mało dietetyczne

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

Ala dobra jesteś z tymi skojarzeniami kolorystycznymi
To zapewne efekt zmęczenia po pracy

Wczorajszy wieczór minał szybko, ćwiczenia, kąpiel i łóżeczko.
Poranek też mizleciał niesamowicie szybko. Teraz śniadanko i dalej do pracy.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 12:01   #1903
kobietasukcesu
zawsze mam racje

snow: gotowe na wszystko tez uwielbiam

<3 <3 <3
Stary 2011-09-28, 12:08   #1904
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
aaby moze byc leczo, bigos, pierogi, kotlety, kotlety mielone, zrazy, gołąbki, spaghetti, w zasadzie wszystkie zupy bez smietany, kurczak pieczony, schab pieczony/w sosie, gulasz, chinszczyzna, wszelkiego rodzaju kurczak w sosie cud .
Ja tam mroże prawie wszystko
To wszystko można mrozić?!
Dziękuję

Cytat:
aaby puki mi się pamięta, z gotowych to mrozić możesz łazanki, fasolkę po bretońsku, pierogi, pewnie i kopytka, ja mroziłam jeszcze pizzę.
Dziękuję, kolejne pomysły spisane

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-09-28, 12:33   #1905
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
To wszystko można mrozić?!
ja tam mroże wiadomo, ze smak nie jest ten sam co na świezo zrobione, ale tak zawszze jest z mrożonymi daniami

dziewuchy który ladniejszy, tak wizualnie?
http://tablica.pl/oferta/lezaczek-bu...kg-IDmdAl.html
http://tablica.pl/oferta/fotelik-buj...ta-IDf6Np.html
Stary 2011-09-28, 12:43   #1906
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Lew Ale pewnie dlatego, że nie lubię niebieskiego i uwielbiam zielony

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-09-28, 13:23   #1907
201604250957
Konto usunięte

Hania mi się też bardziej podoba drugi, jakiś taki radośniejszy jest

Aaby ja nie doradzę w kwestii mrożenia bo nie jestem jego fanką, nie smakują mi po prostu potrawy odgrzane po mrożeniu

201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 14:14   #1908
teacherka
Zakorzenienie

Cześć dziiewczynki, przepraszm, ze tyle milczałam i znowu się wpierniczam w rozmowę bez konkretnych odpowiedzi, ale nadrabiałam w miarę na bieżaco ale odpisywac nie miałam siły.

Siostra wróciła z zagranicy i się widziałyśmy parę razy, również dziś. Grafik mam juz pełniuśki, musiałam ostatnio odmówić już komuś korków. Ogólnie będę pracować popołudniami, tj. od 12/15 ale na 15 to muszę dojechać godzinę + być w szkole wcześniej więc de facto też przed 12 będę musiała wybyć z chaty. Nie wiem kiedy będę się uczyć, kończyć będę o 20 i wszystkie zajęcia ciurkiem. Najgorsze, ze teraz jeszcze mam tylko korki a wracam wykończona....

TŻ miał urodziny, dostał sztangielkę 10 kg i kołpaki do auta;P I jeszcze storczyka (chciał:P Kochany, tak naprawdę chodziło o to, żebym w ogóle mogła miec jakiegos nowego). A oprócz tego zrobiłam mu torcika pysznego i lasagne. Był przeszczęśliwy.

Z mrożonek (domowych) mamy pierogi, kopytka, łazanki, kotlety mielone, gołąbki, roladki z kurczaka. Zup jakoś nie, ale w sumie dobry pomysł.

Wybaczcie, ale nie pamietam co jeszcze miałam napisac.

Aaa Snow, gratulacje dla TŻa
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 14:26   #1909
aaby
Zakorzenienie

Btw, widziałyście, jaki przed nami dłuuugi miesiąc? Wypłata 10.10. w poniedziałek, następna 10.11. w czwartek. Co daje 4 tygodnie i 4 dni. Dawno chyba tak długiego nie było

Wszystkim dziękuję za mrożeniowe propozycje! Jako, iż nagrodą była wdzięczność do następnej okazji, obiecuję, iż następna okazja już wkrótce Wpadłam w szał planowania, a Wy zawsze macie w zanadrzu jakieś dobre rady

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-09-28, 15:05   #1910
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Ja mam dzisiaj wolne więc skorzystałam z tej sposobności,ogarnęłam mieszkanie,wyprasowałam stertę prania,przed chwilą rozwiesiłam wyprane a za chwilę obiad

Dzisiaj ziemniaczki,bitki w sosie i ogórek.
Pózniej mam zamiar się relaksować w wannie.

Poza tym dostałam @
Jutro idę na badanie tarczycy bo podobno to często uniemożliwia zajście w ciążę.

Ssnow dla tż,spisał się chłopak na medal

Haniula śniadanie marzenie.

Kash czekamy na fotki królestwa

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 15:13   #1911
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Btw, widziałyście, jaki przed nami dłuuugi miesiąc? Wypłata 10.10. w poniedziałek, następna 10.11. w czwartek. Co daje 4 tygodnie i 4 dni. Dawno chyba tak długiego nie było

Wszystkim dziękuję za mrożeniowe propozycje! Jako, iż nagrodą była wdzięczność do następnej okazji, obiecuję, iż następna okazja już wkrótce Wpadłam w szał planowania, a Wy zawsze macie w zanadrzu jakieś dobre rady
O nawet nie widziałam, będzie pewnie ciężko z kasą na paliwo, a do tego jest Święto Zmarłych i trzeba groby odwiedzić.

Ale mam nerwa . Każdy w pracy dziś mnie irytuje i do tego najchętniej pochłonęła bym całą tabliczkę czekolady, takiej wsciekle słodkiej.

Oeparol femina
- oglądałam wczoraj filmik na ten temat, dziewczyna recenzowała i ponoć ładne włosy po tym są i pomaga też na pryszcze.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
ja tam mroże wiadomo, ze smak nie jest ten sam co na świezo zrobione, ale tak zawszze jest z mrożonymi daniami

Ten pierwszy bujaczek mi się podoba

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 15:49   #1912
kobietasukcesu
zawsze mam racje

haniula: mnie sie ten drugi podoba

<3 <3 <3
Stary 2011-09-28, 16:37   #1913
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Drugi ;D

Czy możecie mi powiedzieć, czemu nie cytuje mi zaznaczonych treści ?

Nic to i tak wszystko nadrobiłam i jestem na bieżąco.
Dziś na zajęciach zastanawiałam się co ja tam robię! Matko jaka statystyka! Ile trzeba mieć podstaw, które my rzekomo mamy, tylko jakoś nie mogę sobie nic przypomnieć Już wiem, że będzie bardzo ciężko, do tego nie mam co liczyć na stypendium i to najbardziej mnie martwi. Nie ma stypendium i zleceń, a to oznacza liczenie na kogoś, czego nienawidzę.

Dziewczyny jakbyście widziały jakieś ogłoszenia na copywritera/pisanie tekstów/precli- czegokolwiek, to proszę dajcie mi znać.

Tż mi dziś napisał eska, że rano dzowniła do Niego moja mama żeby przyjechał po gołąbki Kochana jest. Do mnie oczywiście też dzwoniła i dziwnie się jej zapomniało, że mam zajęcia

Byłam też dziś w aptece (jedna z tańszych w regionie) po kilka rzeczy dla bratowej tż. Matko dziewczyny jakie ludzie tam zakupy robią, torby ogromne jak w markecie A ile czekania Kupiłam o wiele taniej syrop na moje cholerne jelita, szampon na wypadanie i rutinacee na teraźniejszy okres.

Ijaa ta bratowa tż wyczytała gdzieś i słyszała dużo dobrych opinii o revalidzie. Ona chciała tabletki, odżywkę i ampułki, ale ampułek niestety nie było.

Aaby ja właśnie dziś zamierzam kupić mielone i zamrozić, bo kto zrobi jedzenie jak ja w szkole, a tż w pracy, a tak wyciągnie się i po kłopocie

Zmykam do rodziców na kawkę
Stary 2011-09-28, 16:50   #1914
kraven
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki.

Ja dzisiaj po dyżurze pojechałam do Bydzi po prezent pożegnalnny dla szefowej.

Przy okazji zakupiła w H&M czarny jesienny płaszczyk. Bardzo jestem z Niego zadowolona.
Jestem z siebie dumna, bo chciałam sobie kupić jeszcze stos innych rzeczy, ale się powstrzymałam.

Teacherka super, że masz tyle zajęć.

Dziewczyny ja na wypadające włosy zawsze stosuje ten szampon http://www.ceneo.pl/10210981 . Dobrze się sprawdza, chociaż musze powiedzieć, że ostatnio w naturze odkryłam szampony https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 i jestem zachwycona. tani, włosy sa po nim lśniące, mniej się przetłuszczają i nie są obciążone. Za takie pieniądze warto przetestować, najwyżej zużyje się do mycia pędzli

Haniula mnie się ten 2 podoba bardziej, ale moja koleżanka ma ten pierwszy i dobrze się sprawdza.

Dziewczyny dla zainteresowanych w albumie zdjęcia z wakacji

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Edytowane przez kraven
Czas edycji: 2011-09-28 o 18:20
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 18:44   #1915
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam wypłaty do 26 każdego miesiąca. W zeszłym roku rzucili 15 grudnia (bo później rok zamykali i coś tam) i fajnie, było na święta. Ale gorzej było przeżyć te 1,5 miesiąca

Dziwnie mi tak korzystać z komputera... Ale już wróciłam na szczęście, mąż u boku i jest dobrze. Szkoda tylko, że jutro do pracy.

No i dzisiaj sobie uświadomiłam, że Łódź już w przyszły weekend Ciągle mi się mordka śmieje
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 19:43   #1916
kraven
Zakorzenienie

Danae ja też już się nie mogę doczekać spotkania

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2011-09-28, 20:00   #1917
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja na wypadające włosy zawsze stosuje ten szampon http://www.ceneo.pl/10210981 . Dobrze się sprawdza, chociaż musze powiedzieć, że ostatnio w naturze odkryłam szampony https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 i jestem zachwycona. tani, włosy sa po nim lśniące, mniej się przetłuszczają i nie są obciążone. Za takie pieniądze warto przetestować, najwyżej zużyje się do mycia pędzli
Dziś właśnie kupiłam dermenę w aptece. Pani mi go poleciła
A zdjęcia cudowne Piękne wakacje i super, że mogliście tyle wszystkiego zobaczyć

Dobry wieczór
Byłam u rodziców, pospacerowałam i jestem w domu. Na dworze chłodno i ciemno Dziś nie prasuję i robię sobie wolny wieczór, za to jutro chcę pomyć okna, a u mnie to cały dzień roboty i bajzlu

Ala pamiętam o Twojej prośbie zdjęcia lakieru, ale ja chyba do tego za tępa jestem, albo ten mój aparat jest jakiś lewy Szału już dostaje, bo nic nie potrafię na nim uchwycić. Wstawię najlepsze zdjęcia, ale prawde mówiąc to nic na nich nie widać.

Może mi podpowiecie jak robić takie zdjęcia zwykłą cyfrówką? Na zoomie czy jak?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0415.jpg (92,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0416.jpg (51,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0420.jpg (95,7 KB, 24 załadowań)
Stary 2011-09-28, 20:01   #1918
kraven
Zakorzenienie

Dodaja a masz taki tryb w aparacie makro? Bo jak masz to takie detale właśnie na tym wychodzą.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2011-09-28, 20:04   #1919
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dodaja a masz taki tryb w aparacie makro? Bo jak masz to takie detale właśnie na tym wychodzą.
U mnie te tryby są oznaczone róznymi rysunkami. Jest np uśmiech, budynki, krajobraz, tekst, jedzenie i praktycznie na każdym tak do dupy wychodzą Chyba czas zbierać na lepszy aparat

Czemu nie wygrałam chociaż 10 tysięcy Ja to trochę współczuje tym dwóm osobom, które wygrały po ponad 28 milionów. Ociapiałabym i tyle!
Wiecie co sobie myślałam? Że jak wygram, to wszystkie jedziemy na wypasione wakacje
Stary 2011-09-28, 20:26   #1920
kraven
Zakorzenienie

Dodaja a masz symbol kwiatka bo to jest makro.

Ja też nic nie wygrałam

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości