|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
W sumie teraz tak sobie pomyślałam, że przecież nawet nosa nie wcisnę w Twój rozmiar
![]() Ja też! Dzień dobry z domieszką mżawki! Niefajnie za oknem. Mżawka, dymy, wilgoć, ciemność... Jesień. Szkoda, że trwa już od lipca ![]() Wczoraj przeczytałam cały blog, wciągnął niesamowicie. Wkurzające tylko, że autor obiecał zdawać co 2 m-ce relacje z postępów, a napisał tylko raz i ślad po sprawozdaniach zaginął. No i blog umarł, więc tak naprawdę nie wiadomo, jak efekty i czy jakieś w ogóle były. W każdym razie porozmawiałam z Ł. i mamy duże plany małych kroków Szóstki nie wygrałam. Piątki i czwórki też nie. Nawet trójki. Ba! Nawet dwójki nie miałam 9 zł przepadło.Pospałabym jeszcze ![]()
|
#1892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie chcijcie zdjęć sadła ![]() Dzień dobry ![]() Ja tylko na minutkę. Witam się i znikam szykować się na uczelnie. Po zajęciach muszę skoczyć do rodziców i mam dziś plan zrobić porządek w papierach. Wczoraj zaczęłam prasowanie Ale już kolejne pranie na mnie czeka ![]() Miłego dnia Kochane
|
||
|
|
|
#1893 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa trzyma pod kluczem
Aaby dzięki za info o GA, sprawdzę czy faktycznie się wciągnę Anastazja brawo za wytrwałość w diecie tak się własnie zastanawiałam gdzie się podziewasz ostatnio Dodaja super zakupy, szczególnie bielizna Ala dobra jesteś z tymi skojarzeniami kolorystycznymi No to co ja tu jeszcze chciałam... aaa zostawiłam wczoraj telefon w 2 pracy no i nie chce mi się nic dzisiaj wróce z drugiej pracy i nie będę robić nic- mam zamiar odpocząć i w końcu się wyspać
|
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
To tak jak my, chociaż przewidujemy takiej średniej wielkości kroki. Plan budżetowy rozpisany. ![]() Jak wszystko pójdzie zgodnie z naszym planem, to od kwietnia będzie duuuuuuuuuużo lepiej! Trzyma, bo Kash nie przypomina kiedy jestem na GG obecna. Swoją drogą, byłam wczoraj po 20, a Twoja wiadomość z 19:15 wyświetliła mi się.. dzisiaj jak odpaliłam GG w pracy. ![]() Uf. Kawa pomogła. ![]() Inaczej byłoby mocno kiepsko. Wstać nie mogłam zupełnie. ![]() W ogóle chciałam powiedzieć, że.. wczoraj poległam! Miałam przepaskudny powrót do domu (zmoknięcie do majtek, popsucie się MPK, marsz w deszczu, brak parasola - bo przecież po co jesienią mieć parasol ) co zaowocowało - chińszczyzną z knajpki na dole! MIMO prawie gotowego obiadu w domu! A później poprawiłam jeszcze czekoladą. Fatalne miałam wyrzuty sumienia, które mnie trzymają do dzisiaj. Ja nie wiem.. takim systemem to nigdy się nie ogarnę!! Wczorajszy jadłospis: ŚI: Wieśniak lekki, nektarynka, gruszka P.: Duży kefir ŚII: Kromka razowca, sałatka (dwa jajka na twardo, makrela wędzona, ogórek kiszony, cebula, łyżeczka majonezu) I tu kończy się piękno wczorajszego dnia! ![]() O: Kurczak Bac-Bo. Dwa paski czekolady mlecznej. Może nie było tego dużo - nie umiem zjeść dużo na raz, ale.. wrrrrr. ![]() Postanowiłam, że muszę pozbyć się wszystkich niedozwolonych produktów z domu. Zwłaszcza słodyczy! Ostatnio ten patent sprawdził się doskonale. Aaaa i poprosić chinoli z dołu żeby zamknęli lokal. Pracy mam sporo, ale nie narzekam - lubię jak się dużo dzieje. Chociaż.. co raz bardziej skłaniam się ku propozycji szefa i rozbudowaniu mojego stanowiska o drugą osobę. Na popołudnie planuję porządki... w ciuchach! Trzymacie kciuki bym była twarda - mam ogromny problem z wyrzucaniem ubrań. Ale muszę! Na prawdę muszę, bo w większości nie chodzę, a szafki i wieszaki pękają w szwach. Może jakiś wątek wymiankowy byłby też dobrym pomysłem. Miłego dnia ![]()
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-09-28 o 09:26 |
|
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() aaaale dostałam śniadanie niby zwyczajnie ale jak miło ![]() Musze pochwalić że wszedł w nawyk ten zwyczaj mojemu tż ![]() Kash lubie takie plany Ja dziś zamierzam umyć podłogi, obiad mamy szybki bo bedzie kotlet z piersi z kurczaka ziemniaczki mizeria i buraczki bo se mój ksiaze tak zazyczył ![]() a potem ide do kosmetyczki na brwi i zapisać sie wkoncu na pasemka do fryzjera bo wyglądam jakbym pół roku farby nie widziała Ale jak teraz fryzjer bedzie mi wmawiał ze to przez ciąze kolor mi nie łapie to chyba zamorduje
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powiedz mi, rozumiem, że to taki plan na najbliższe miesiące, tak? Wiesz, chłonę teraz pomysły jak gąbka ![]() Trzymam kciuki, by było lepiej nawet przed kwietniem! My mamy w tej chwili cel taki, jak blogowicz: wyjść z długów jak najszybciej. Zdaję sobie sprawę, że trochę nam to zajmie, i pewnie obok tego pojawią się rzeczy niespodziewane, co będzie wszystko zaburzać, ale u nas dążenie do tego celu sprowadza się do codziennej gospodarności - a jeśli to opanujemy, to będzie ogrooomny sukces!Porobiłam już tabelki, zastosowałam tym razem inny system, aniżeli wcześniej (może tym razem się sprawdzi), zatem wypłato przybywaj ![]() Oczywiście z tym całym postanowieniem wiąże się też planowanie obiadów, zakupów itp. Co będzie chyba najtrudniejsze... ![]() Porządki w szafie Chyba mamy to samo, bo szafa pełna, a połowa zawartości niezałożona od dawien dawna. Tylko co się za porządki zabieram, to zamykam szafę z tą samą zawartością, bo co chwila jest "To się jeszcze przyda", "To na pewno jeszcze założę", "Jak wyrzucę, będę żałować". Chore to jest.O wątku wymiankowym też myślałam. Ciuchowym i książkowym.
|
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() @ przyszła i to taka że od 6 zwijam się z bólu;/ w związku z tym nie poszłam dzisiaj do biura i pracuje z domu. choc boli przeokrutnie. tż poszedł po badania- 100 zł poszło razem z nim, ale najważniejsze że już jutro zaczyna aaby- jaką strategię teraz przyjęliście na oszczędzanie?? ja tez chce jak najszybciej oddac pozyczona kase. nie jest tego duzo, ale zawsze...mysle ze pierwsza wyplata tż na to pojdzie. haniula-ale masz kochanego męża ![]() ijaa- to mi smaka na kurczaka zrobiłaś ja porządek w szafkach mam, co więcej mam też jedną dużą szafkę ciuchów w których w ogóle nie chodzę właśnie na wymiankę lub wydanie komuś
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strategię już poznałaś ![]() Dziewczyny, ogłaszam konkurs na pomysły na dania nadające się do mrożenia (typu bigos czy sos do spaghetti) Nagrodą będzie moja wdzięczność i pewnie jakieś oficjalne uznanie ![]()
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sytuacja ogólnie wygląda tak, że i na chwilę obecna nie jest najgorzej. I pewnie dlatego trudno o jakąś poprawę. Gdyby nas przycisnęło raz czy dwa, nastawienie zapewne byłoby inne. ![]() Nie mniej jednak, w związku z wpakowaniem się w kilka zobowiązań (i przez kilka błędnych decyzji) mamy trochę do naprawy, ale może być zdecydowanie lepiej. I będzie! Postanowiliśmy więc przyspieszyć proces naprawy naszych finansów, np. odkładać wcześniej na konkretne cele (żeby nie było nagle dziur budżetowych - już działamy Nawet nie widząc na co, nic konkretnego - po prostu odpływa. Miesiąc działań za nami. Jednocześnie - konkretne zarządzanie funduszami na życie, planowanie zakupów i każdych (nawet małych) wydatków, ograniczenie niektórych spraw na które beznadziejnie są wydawane pieniądze. I ostatecznie! ZAPISYWANIE wszystkiego - chociaż z tym obawiam się, będzie najgorzej. Jeśli plan będziemy realizować sukcesywnie, według obliczeń za 7 miesięcy comiesięczne przymusowe wydatki będą się przedstawiały zdecydowanie przyjemniej. Haniula śniadanie boskie. ![]() Właśnie miałam szkolenie przez internet - w związku z tym w Poznaniu. Poczytałam, wypełniłam testy, oczywiście mnóstwo wiedzy przyswoiłam. I tyle. ![]() Koleżanka siedzi obok w dodatkowym polarze i narzeka, że się trzęsie, a ja właśnie się rozebrałam (ze swetra na krótki rękaw). Płonę!
|
|
|
#1900 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa to juz menopauza
aaby moze byc leczo, bigos, pierogi, kotlety, kotlety mielone, zrazy, gołąbki, spaghetti, w zasadzie wszystkie zupy bez smietany, kurczak pieczony, schab pieczony/w sosie, gulasz, chinszczyzna, wszelkiego rodzaju kurczak w sosie cud . Ja tam mroże prawie wszystko
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
aaby puki mi się pamięta, z gotowych to mrozić możesz łazanki, fasolkę po bretońsku, pierogi, pewnie i kopytka, ja mroziłam jeszcze pizzę. Tyle, że to potrawy mało dietetyczne ![]() To zapewne efekt zmęczenia po pracy Wczorajszy wieczór minał szybko, ćwiczenia, kąpiel i łóżeczko. Poranek też mizleciał niesamowicie szybko. Teraz śniadanko i dalej do pracy.
|
#1903 |
|
zawsze mam racje
|
snow: gotowe na wszystko tez uwielbiam
|
#1904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Cytat:
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam mroże
wiadomo, ze smak nie jest ten sam co na świezo zrobione, ale tak zawszze jest z mrożonymi daniami![]() dziewuchy który ladniejszy, tak wizualnie? ![]() http://tablica.pl/oferta/lezaczek-bu...kg-IDmdAl.html http://tablica.pl/oferta/fotelik-buj...ta-IDf6Np.html
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1907 |
|
Konto usunięte
|
Hania mi się też bardziej podoba drugi, jakiś taki radośniejszy jest
![]() Aaby ja nie doradzę w kwestii mrożenia bo nie jestem jego fanką, nie smakują mi po prostu potrawy odgrzane po mrożeniu ![]() |
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziiewczynki, przepraszm, ze tyle milczałam i znowu się wpierniczam w rozmowę bez konkretnych odpowiedzi, ale nadrabiałam w miarę na bieżaco ale odpisywac nie miałam siły.
Siostra wróciła z zagranicy i się widziałyśmy parę razy, również dziś. Grafik mam juz pełniuśki, musiałam ostatnio odmówić już komuś korków. TŻ miał urodziny, dostał sztangielkę 10 kg i kołpaki do auta;P I jeszcze storczyka (chciał:P Kochany, tak naprawdę chodziło o to, żebym w ogóle mogła miec jakiegos nowego). A oprócz tego zrobiłam mu torcika pysznego i lasagne. ![]() Był przeszczęśliwy. Z mrożonek (domowych) mamy pierogi, kopytka, łazanki, kotlety mielone, gołąbki, roladki z kurczaka. Zup jakoś nie, ale w sumie dobry pomysł. Wybaczcie, ale nie pamietam co jeszcze miałam napisac. Aaa Snow, gratulacje dla TŻa
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Btw, widziałyście, jaki przed nami dłuuugi miesiąc? Wypłata 10.10. w poniedziałek, następna 10.11. w czwartek. Co daje 4 tygodnie i 4 dni. Dawno chyba tak długiego nie było
![]() Wszystkim dziękuję za mrożeniowe propozycje! Jako, iż nagrodą była wdzięczność do następnej okazji, obiecuję, iż następna okazja już wkrótce Wpadłam w szał planowania, a Wy zawsze macie w zanadrzu jakieś dobre rady
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Ja mam dzisiaj wolne więc skorzystałam z tej sposobności,ogarnęłam mieszkanie,wyprasowałam stertę prania,przed chwilą rozwiesiłam wyprane a za chwilę obiad ![]() Dzisiaj ziemniaczki,bitki w sosie i ogórek. Pózniej mam zamiar się relaksować w wannie. ![]() Poza tym dostałam @ ![]() Jutro idę na badanie tarczycy bo podobno to często uniemożliwia zajście w ciążę. Ssnow dla tż,spisał się chłopak na medal![]() Haniula śniadanie marzenie. Kash czekamy na fotki królestwa
|
#1911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam nerwa . Każdy w pracy dziś mnie irytuje i do tego najchętniej pochłonęła bym całą tabliczkę czekolady, takiej wsciekle słodkiej.Oeparol femina - oglądałam wczoraj filmik na ten temat, dziewczyna recenzowała i ponoć ładne włosy po tym są i pomaga też na pryszcze. ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
|
#1912 |
|
zawsze mam racje
|
haniula: mnie sie ten drugi podoba
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy możecie mi powiedzieć, czemu nie cytuje mi zaznaczonych treści ? Nic to i tak wszystko nadrobiłam i jestem na bieżąco. Dziś na zajęciach zastanawiałam się co ja tam robię! Matko jaka statystyka! Ile trzeba mieć podstaw, które my rzekomo mamy, tylko jakoś nie mogę sobie nic przypomnieć Już wiem, że będzie bardzo ciężko, do tego nie mam co liczyć na stypendium i to najbardziej mnie martwi. Nie ma stypendium i zleceń, a to oznacza liczenie na kogoś, czego nienawidzę.Dziewczyny jakbyście widziały jakieś ogłoszenia na copywritera/pisanie tekstów/precli- czegokolwiek, to proszę dajcie mi znać. Tż mi dziś napisał eska, że rano dzowniła do Niego moja mama żeby przyjechał po gołąbki Kochana jest. Do mnie oczywiście też dzwoniła i dziwnie się jej zapomniało, że mam zajęcia![]() Byłam też dziś w aptece (jedna z tańszych w regionie) po kilka rzeczy dla bratowej tż. Matko dziewczyny jakie ludzie tam zakupy robią, torby ogromne jak w markecie A ile czekania Ijaa ta bratowa tż wyczytała gdzieś i słyszała dużo dobrych opinii o revalidzie. Ona chciała tabletki, odżywkę i ampułki, ale ampułek niestety nie było. Aaby ja właśnie dziś zamierzam kupić mielone i zamrozić, bo kto zrobi jedzenie jak ja w szkole, a tż w pracy, a tak wyciągnie się i po kłopocie ![]() Zmykam do rodziców na kawkę
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki.
Ja dzisiaj po dyżurze pojechałam do Bydzi po prezent pożegnalnny dla szefowej. Przy okazji zakupiła w H&M czarny jesienny płaszczyk. Bardzo jestem z Niego zadowolona. Jestem z siebie dumna, bo chciałam sobie kupić jeszcze stos innych rzeczy, ale się powstrzymałam. ![]() Teacherka super, że masz tyle zajęć. Dziewczyny ja na wypadające włosy zawsze stosuje ten szampon http://www.ceneo.pl/10210981 . Dobrze się sprawdza, chociaż musze powiedzieć, że ostatnio w naturze odkryłam szampony https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 i jestem zachwycona. tani, włosy sa po nim lśniące, mniej się przetłuszczają i nie są obciążone. Za takie pieniądze warto przetestować, najwyżej zużyje się do mycia pędzli ![]() Haniula mnie się ten 2 podoba bardziej, ale moja koleżanka ma ten pierwszy i dobrze się sprawdza. Dziewczyny dla zainteresowanych w albumie zdjęcia z wakacji
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-09-28 o 18:20 |
|
|
|
#1915 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziwnie mi tak korzystać z komputera... Ale już wróciłam na szczęście, mąż u boku i jest dobrze. Szkoda tylko, że jutro do pracy. No i dzisiaj sobie uświadomiłam, że Łódź już w przyszły weekend
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Danae ja też już się nie mogę doczekać spotkania
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zdjęcia cudowne ![]() Dobry wieczór ![]() Byłam u rodziców, pospacerowałam i jestem w domu. Na dworze chłodno i ciemno Dziś nie prasuję i robię sobie wolny wieczór, za to jutro chcę pomyć okna, a u mnie to cały dzień roboty i bajzlu ![]() Ala pamiętam o Twojej prośbie zdjęcia lakieru, ale ja chyba do tego za tępa jestem, albo ten mój aparat jest jakiś lewy Może mi podpowiecie jak robić takie zdjęcia zwykłą cyfrówką? Na zoomie czy jak? |
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja a masz taki tryb w aparacie makro? Bo jak masz to takie detale właśnie na tym wychodzą.
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba czas zbierać na lepszy aparat Czemu nie wygrałam chociaż 10 tysięcy Ja to trochę współczuje tym dwóm osobom, które wygrały po ponad 28 milionów. Ociapiałabym i tyle! Wiecie co sobie myślałam? Że jak wygram, to wszystkie jedziemy na wypasione wakacje
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja a masz symbol kwiatka bo to jest makro.
Ja też nic nie wygrałam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

tak się własnie zastanawiałam gdzie się podziewasz ostatnio 

niby zwyczajnie ale jak miło 
Chyba mamy to samo, bo szafa pełna, a połowa zawartości niezałożona od dawien dawna. Tylko co się za porządki zabieram, to zamykam szafę z tą samą zawartością, bo co chwila jest "To się jeszcze przyda", "To na pewno jeszcze założę", "Jak wyrzucę, będę żałować". Chore to jest.