|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
hej dziewczynki witam się szybciutko i spadam, bo mam trochę pracy
![]() prosze Was tylko żebyście o 11 ścisnęły kciuka za tż bo ma rozmowę o taką prawdziwną prace na etatcie, nie na zlecenie, nie po kosztach i z normalnym pakietem socjalnym i tak bardzo bardzo bym chciała żeby się udało
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1862 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
3mam kciuki, że nam się uda a wszystkim polecam do przeczytania 10 finansowych porad dla początkujących ![]() Ssnow ściskam mocno kciuki za rozmowę S.!
|
|
|
|
|
#1863 |
|
zawsze mam racje
|
Zaluje, ze dopiero w tym roku odkrylam, ale za to zaliczylam 7 sezonow w 3 miesiace
![]() Kiedys uwazalam, ze serial o szpitalu to musi byc nuuudny (chyba majac na uwage polskie na dobre i na zle A ty od kiedy ogladasz? Do tego bede ogladac gotowe na wszystko, plotkare, 90210 i mam w zapasie troche mad mena. Dlatego tak niecierpliwie czekam od 2/3 lat na jesien- z powodu nowych odcinkow seriali, tylko znajac moj pech to od przyszlego roku skoncza sie wszystkie na pewno plotkara i 90210, gotowe tez podobno sie maja skonczyc, nie wiem jeszcze jak z GA, mam nadzieje, ze to nie koniec. snow: to bede trzymac kciuki.
|
#1864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz będę zaglądać i podczytywać, ale po południu wsiąknę na dobre. I 10 porad na pewno też przeczytam, a co! Cytat:
Ja oglądam od samego początku ![]() Prócz tego, równocześnie, też od początku, oglądam Private Practice. Nie wiem nawet, czy nie bardziej wciągający
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Pisanie idzie mi nieudolnie bo trzymam kciuki z TŻ Snow
. Mama nadzieje że pomogą.U nas dzisiaj w pracy nastroje troche lepsze, ale i tak jest drętwo. Blog jest super i koniecznie musze go przeczytać. Moje wydatki troche się polepszyły, bo wyznaczyłam sobie pewne kwoty na przyjemności i za nic nie mogę ich przekroczyć. Tak, że teraz 10 razy się zastanawiam czy coś mi jest potrzebne, czy nie, bo jak przekrocze, a coś mi się spodoba, to muszę poczekać do następnego miesiąca. Takie moje osobiste ustalenie, ale póki co się sprawdza. Zgłaszam się jako kolejna fanka GA. Mam zamiar dzisiaj oglądnąć pierwsze 2 odcinki ![]() Dzisiaj dyżurek, mam nadzieje, że zleci.
|
#1866 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Dzieki za przypomnienie o tym serialu, bedzie jeden wiecej do ogladania Mnie sie bardziej jednak chirurdzy podobaja
|
|
#1867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale od kilku dni koniec z tym.... wzięłam się za siebie, rano codziennie ćwiczę ... i nie zapeszając malutki efekt już jest Cytat:
ja z wypadaniem nawet do dermy się wybrałam ( dywanik z włosów mi się robi po każdym myciu w łazience ) babeczka poleciła mi merz special ( byłam też z problemami na buzię i podobno i na to i na to zadziałać powinno ... ) dodatkowo dostałam płyn na skórę głowy ... ale wszystko używam dopiero z tydzień i za krótko aby wypowiadać się na ich temat ... a wcześiej łykałam rożne tabletki, ale włosy nie wypadały mi tak, więc na dobrą sprawę nie wiem czy działały... Cytat:
Dobry, wstałam, obejrzałam gotowe na wszystko nowy odcinek i calutki spędziłam na stepperze ... pot lał się strumieniami ...obym tylko tak systematycznie ćwiczyła ![]() zaraz idę do warzywniaka po śliwki, wczoraj kupiłam kilka na spróbowanie i dziś muszę dokupić, bo dobre, a w tym roku nie jedliśmy żadnych ... a potem do pracy - jakże mi się nie chce, jedyne dobre jest to, że naprawdę fajnych ludzi tam poznałam i przez to szybciej czas leci
|
|
|
#1868 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Moja kolezanka juz prawie chciala mature poprawiac i chemie i biologie i na medycyne isc przez ten serial No i oczywiscie rzucilo nas na slinienie sie na lekarzy ![]() Moja kuzynka ze 3 albo 4 razy startowala na medycyne, ale nie wyszlo nigdy i skonczyla jako pani pedagog, w czym sie spelnia bardzo. Czytalam w ogole ile kosztuje platna medycyna- 20 tysiecy za rok , a zanim sie zacznie fajnie zarabiac to trwa chyba ![]() A ja sie kiedys umawialam z panem doktorem, oczywiscie kazalam mu pare razy nosic dla mnie stroj pana doktora Kiedy mozna pracowac jako pelnoprawny internista np? Bo staz to jest na 6 roku czy jeszcze po skonczeniu studiow?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-09-27 o 12:05 |
|
|
|
|
#1869 |
|
Zadomowienie
|
donoszę że magiczne kciki SPD zadziałały i tż w czw idzie do pracy
![]() na szkolenie, ale może zostanie na 2 zmianę![]() ![]() ![]() dziękuję kochane
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1870 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gratulacje dla Tż i pamiętaj, że z nami jak z dziećmi- mówisz i masz ![]() Aaby napisz mi na PW gdzie można obejrzeć/ ściągnąć chirurgów bo już dawno chciałam zobaczyć co to za cudo, które tak wszyscy zachwalają, a teraz idzie zima, a ja nie mam tv więc myślę, że znajdę czas, ale najpierw w kolejce czeka Dexter zachwalany przez inna kolezanke ![]() |
|
|
|
|
#1871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo się cieszę! To ogrooomny krok na przód dla Was! ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
|
|
#1872 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno jakąś zakupię. Cytat:
Z 10 puntów sukcesywnie realizuję 7! Bliżej niż dalej mi do ideału. ![]() Cytat:
Najnowsze odcinki oglądałam już w sobotę - nie mogłam się oprzeć. ![]() I oczywiście czekam na kolejne. Ostatnio też załączyłam inny serial. Kiedyś go oglądałam, daaaaaaaaaaawno temu jak byłam młoda i piękna, ale jakoś.. rozeszło się po kościach. Mówię o "Jezioro marzeń" Świetny na wieczorne rozluźnienie i uśmiech na twarzy. ![]() Problemy nastolatków wręcz świetne. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I oczywiście .Dziewczyny, (bez patrzenia w google) mówią Wam coś kolory: ugier i tycjan? Tak szczerze. ![]() Ucho mnie coś pobolewa? Skąd, cholercia wie.
|
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
![]() iija- kolory absolutnie nic mi nie mówia ![]() kash-frugala znam juz długo, ale cóż z tego... za to obiecałam że jak juz oboje będziemy normalnie zarabiać to najpierw zwracam pożyczoną kasę, a potem oszczędzanko
|
|
|
#1874 |
|
Konto usunięte
|
Tycjan tak
Przez Anię z Zielonego Wzgórza. O ile oczywiście dobrze pamiętam...
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1876 |
|
Konto usunięte
|
mi się też tycjan kojarzy z ogniście rudym i absolutnie pięknym kolorem
ten drugi nie mówi mi nic ![]() p.s Kochana jak tam moje foty? |
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, zgrane, pomniejszone.
|
|
#1878 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Snow gratulacje dla TŻ. Bardzo się ciesze, że kciuki dały radę
![]() Tycjan to też mi się kojarzy z płomienna czerwienią. A ten drugi to w ogóle. Kobieto sukcesu ja jestem w trakcie specki z pediatrii. Jeszcze mi trooche zostało. Pełnoprawnym lekarzem zostaje isę po 7 latach od rozpoczęcia studiów ( 6 lat studiów + rok stażu ) pod warunkiem, że zda się Lekarski egzamin państwowy, co z roku na rok jest coraz trudniejsze.
|
#1880 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Pierwszy dzień zajęć za mną. Miałam jeszcze mieć zajęcia, ale jakże miły pan doktor stwierdził, że pierwsze zajęcia wręcz muszą być organizacyjne i nas puścił.Z drugimi tak łatwo nie poszło i już trochę materiału jest, zadanie domowe też Pomimo tego, że puścili nas prędzej to czuje się wypompowana, powrót do komunikacji miejskiej kompletnie mnie nie cieszy. Ale, ale jak dziś coś wygram w totka to kupuje wypasione auto i oczywiście zdam teraz prawko Aaa linka miałam wstawić jeszcze https://picasaweb.google.com/1028978...OaLwOTAuoTQ3QEIdę zaparzyć kawusię, bo głowa boli
|
||||
|
|
|
#1881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek doczekałam się ![]() Hmmm, ani jeden, ani drugi. Nic a nic ![]() Cytat:
Podać adres? ![]() kash, co do GA. Ja zawsze ściągam z chomika, jednak wiadomo - transfer, miejsce na dysku, czas, prędkość internetu itp. Gdybyś mieszkała bliżej, to dostałabyś wszystkie na płytach - prowadzę archiwum Jeśli jednak nie chcesz być mega piratem, znalazłam taki oto serwis, gdzie można odcinki obejrzeć. Od razu mówię, że nie oglądałam, teraz tylko włączyłam próbny odcinek i widzę, że działa. Nie wiem jednak, czy nie ma jakichś ograniczeń, np. po obejrzeniu jednego odcinka musisz odczekać 12h, żeby obejrzeć następny. Może spróbować i zobaczyć, czy w ogóle Cię GA wciąga. Idę zrobić kawkę i budyń... Wiem wiem, niedietetyczne. Ale straaasznie mi się chce i mamy duży zapas mleka z krótką datą ważności. A nie można marnować mleka, prawda? (każda wymówka jest dobra
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Dawaj jak mi się znudzi to podeśle
Tak naprawdę to często mam tak, że kupię nowy ciuch i leży, bo wole te wychodzone Albo jak np kupię coś droższego to mi tego szkoda tak na codzien i leży w szafie ![]() Podrzuć budyń
|
|
|
|
#1883 |
|
zawsze mam racje
|
dodaja: w merzu zreszta w tym roku sklad sie pogorszyl z tego co czytalam. A mozesz mi sklad sprawdzic i powiedziec czy ma zelatyne?
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- ijaa: tycjan z rudym, a ugier z brazem (tu strzelalam) Ide dzis lotto puscic? do ktorej mozna? Jak wygram obiecuje polowe przebalowac, a co ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-09-27 o 18:43 |
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide się ogarnąć, bo masakra jakaś
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa- ja biorę BioGarden od ponad tygodnia więc jeszcze nie wiem czy działa ale włosy ładnie się błyszczą ostatnio
Kraven- nie ciekawa sytuacja w pracy, mam nadzieję że będzie Ci się dobrze pracowało z nową szefową Kash- cieszę się że rodzinka M. świetna, no i super decyzja o Arurze i dziękuję za bloga, zaraz będę przeglądać![]() Dana- świetne buty Dodaja- boskie zakupy Duszka- przykro mi że Fredka już nie ma witam ![]() nie miałam internetu prawie 3 dni w całym mieście nie było od UPC![]() dzisiaj poprasowałam w końcu stertę ubrań ![]() co do diety to idzie mi całkiem nieźle ćwiczę na stepperze i skakance od piątku i nie poddaję się![]() jak mi się chce słodkiego to jem kisiel słodka chwila, wiem że ma cukier ale kubeczek zaspokaja ochotę na słodkie i nie jem kilku ciastek czy wafelków ![]() jutro przychodzi w końcu do mamy neurolog, załatwiliśmy z innej przychodni i babka ponoć jest świetna, wizyta oczywiście prywatna ale na mamie nie oszczędzamy ![]() zrobiliśmy mamie badania krwi i ma zakrzepice i od dzisiaj daję jej zastrzyki w brzuszek ale kuracja jest na miesiąc i ma się wszystko po tym czasie ustabilizować ponoć to bardzo częste u osób leżących
|
|
|
|
#1886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się bardzosikorka za efekt ćwiczeń i aby tak dalej to daj znać jaką kupiłaś i czy dobra ![]() Cytat:
tycjan jak gracjan i tyle mi kolory mówią ![]() o dodaja to teraz całe zakupy widzę jakie majcioszki fajne w ogóle to wszystko fajne Anastazjo mam nadzieję, że szybko ta zakprzepica zniknie a pani neurolog coś Wam więcej dopomoże U mnie dziś chyba dużo jedzenia było chyba ![]() *rano przed 7.00 kawa plus serek wiejski ze szczypiorkiem *przed 10.00 jabłko plus troszkę sałatki ( ten kubeczek na sałatkę co w biedronie kupiłam dzielę na 3 razy) makaron pełnoziarnisty, tuńczyk i oliwki *o 12.00 standardowo kanapka z wędliną, pomidorem i do tego 2 małe pomidorki na zakąskę *potem jakoś ze dwa razy wykończyłam sałatkę *a koło 16.00 wciągnęłam już sklepową sałatkę śledziową kaloryczną jak nic ale mi sie chciało *a o 19.00 2 naleśniki Staram się jeść tak co 2 godziny, ale w małych ilościach, żeby lekko zaspokoić głód a nie napchać się. Może i niektóre posiłki mało dietetyczne, ale nie mam siły i nawet ochoty bawić się w gotowanie dwóch posiłków dla mnie i dla Tż. Jeszcze dziś zamierzam stepper odkurzyć.
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
dobryyy
![]() dziewuszki no to kiedy jest ten dzien chłopaka? bo nie wiem czy przeoczyłam odpowiedz czy jak ![]() dodaja fajne zakupce ! i jakie malusie te spodnie, z czego ty chcesz chudnąc ![]() Anastazja napewno się wszystko mamie ustabilizuje alee mi zrobiłas smaka na kisiel, tez mialam ta slodka chwile w szafce wiec wlasnie wcinam pomaranczowo-ananasowy i powiem ze jest pyyycha![]() W ogole ostatnio mam wilczy apetyt, ciagle coś jem W tym tempie to bede sie kulać na porodówke jak słon ![]() To ja jedyna jestem jakas insza, bo ogladam tylko te nasze polskie'horrory' typu m jak miłośc itp i jak tu mowicie o dexterach czy chirurgach to kompletnie nie wiem ocb |
|
|
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
dobry wieczorek
![]() właśnie wróciliśmy od znajomych było weri najs![]() haniula- dzie chlopaka 30 września u mnie przezentem będzie duze opakowanie ptasiego mleczka![]() anastazja- trzymam kciuki za wizytę lekarza też bym zjadła kisiel :yes:dodajka- ja chetnie przygarne dzinsy te nie w kant i szary sweterek aaby- ja jakoś w GA się nie wciągnęłam, za to szaleńczo jestem zakochana w desperatkach, housie i trawce... mogłabym oglądać godzinami:yes: kash- gdzie są kurka fotki Twojego apartament? ![]() u mnie dzisiaj z jedzeniem nie było źle 2 kanapki z szynką, sałatą i jajkiem jogurt miseczka strogonowa 10 lentiltków
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
ssnow porownujac Twoje memu do mojego to ja zjadam tony jedzienia
![]() kurde wstretny telefon nie zrobil mi tekstu na szaro dobra czas spac dobrej nocki
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2011-09-27 o 22:11 |
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, no właśnie
![]() dzieki, za uswiadomienie. Mój dostanie chyba kopiec kreta tzn ciasto i moze jakaś wypasioną kolacje bo w sobote ma nocke a w niedziele wyjedza na tydzien do szkoły to bedzie takie 2in1. Na dzien chłopaka i pożegnalne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

3mam kciuki, że nam się uda

) babeczka poleciła mi merz special ( byłam też z problemami na buzię i podobno i na to i na to zadziałać powinno ... ) dodatkowo dostałam płyn na skórę głowy ... ale wszystko używam dopiero z tydzień i za krótko aby wypowiadać się na ich temat ... 

, a zanim sie zacznie fajnie zarabiac to trwa chyba 

.

(każda wymówka jest dobra
w całym mieście nie było od UPC
alee mi zrobiłas smaka na kisiel, tez mialam ta slodka chwile w szafce wiec wlasnie wcinam pomaranczowo-ananasowy i powiem ze jest pyyycha