|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Ja nie widzę Twoich zdjęć. Pewnie przez to, że nie mam Cię kontaktach.
Cytat:
Masz ładną płytkę paznokcia. Dalej mam nerwa choć mniejszego. Mimo, że wymęczyłam się na siłowni i ledwo siedzę. Moja paletka sleeka zaginęła w akcji. Tż zamówił owszem, ale wziął przesyłkę priorytet ekonomiczny (jest taka?) i albo tak długo idzie, albo sprzedający ściemnia i nie wysłał paczki. Ale swoją drogą dla siebie to Tż zamawia poleconym priorytetem a już dla mnie to nie trzeba. Jakbym miała konto na all to sama bym zamówiła, ale nigdy nie miałam takiej potrzeby. A że mam zły humor to i owszem wygarnęłam nie w kłótni ale tak, od. Tak samo jak przywiózł od rodziców 5 knedli w niedzilę... ta zachciało im się dawać nam jedzenie jak nie trzeba. Jak nam brakowało to wielce zdziwione oczy robili, że nam brakuje, bo w ich przekonaniu to na pieniądzach śpimy. A teraz dobrych rodziców zgrywają. ![]() Wybaczcie moje żale, ale mam czasem tego wszystkiego dość. Idę się myć i chyba wskoczę do wyrka. Dobrej nocki
|
|
#1922 |
|
Konto usunięte
|
Kraven świetne zdjęcia- widać, że wakacje udane
tadam, tadam nadeszła wiekopomna chwila: ZDJĘCIA MEGO KRÓLESTWA DO OBEJRZENIA W MYM ALBUMIE ![]() niestety brakuje zdjęć łazienki bo część zdjęć nie wyszła i garderoby od środka (bo był bałagan ) no to miłego oglądania tylko nie padnijcie na klaustrofobię!
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
kraven bardzo ładne zdjęcia, super widoki i wszystko kash śliczne mieszkanko, najważniejsze, że całe Twoje i nie musisz użerać się ze współlokatorami koalarium ładne ![]() Czy wczorajszy dzień udany pod względem jedzeniowym nie wiem przed 7.00 musli z maślanką przed 10.00 jabłko plus troszkę sałatki 12.00 kromka chleba z wędliną, sałatą i pomidorkiem 14.00 jogurt ze zbożami 16.00 reszta sałatki po 19.00 obiadokolacja 2 knedle czy to pyzy plus naleśnik z dżemem własnej roboty Do tego ćwiczenia na siłowni. Muszę sobie chyba jeszcze rozpisywać konkretnie co ile ma kalorii i obliczać ile dziennie ich zjadam. Wieczór niestety przepłakany, dół mnie złapał porządny.
|
#1924 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W każdy razie nawet wczoraj widziałam sporo ogłoszeń na copy i precle - miałam do Ciebie w tej sprawie pisać. Mam nadzieję, że szybko znajdą się jakieś zlecenia Mielone super sprawa, bo jest szybkie, stosunkowo tanie i wychodzi sporo. Tylko Ł. nie lubi mielonego, zje jedynie w spaghetii, a po kotlecie jest mu od razu niedobrze ![]() Cytat:
![]() za powstrzymanie się przed wołającymi "Weź mnie!" rzeczami ![]() Zdjęcia cudowne! I masz lanie za te podpisy! Jaka orka, jakie wieloryby?! Ślicznie wyglądasz! Powiedz mi (na PW lub jak Ci wygodniej ), czy to była wycieczka organizowana, czy jechaliście sami samochodem? Bardzo drogo wyszło?Marzy mi się taki euro-tour. Może za 2 lata udałoby nam się wyskoczyć. Niekoniecznie 2 tygodnie, ale tydzień ![]() Cytat:
A powiedzieli chociaż wcześniej o tym, czy tak z dnia na dzień odkładali przelewy? Cytat:
Cytat:
Ale milionem bym nie pogardziła: dom, samochód, spłata długów, reszta na konto. Albo może jakaś mała nieruchomości jako inwestycja. Niestety, nawet złotówki nie wygrałam Cytat:
Zdradź tylko proszę, gdzie kupiłaś taki szczoteczko-stojak! Mi-łona! Dzień dobry prawie porannie ![]() Wczoraj po pracy zrobiliśmy obiadek (pierś + duuużo warzyw na parze w ramach wykorzystywania tego, co jest w lodówce ), Ł. się położył, ja obejrzałam jakieś głupoty w tv i pozmywałam górę naczyń (chyba nigdy nie nauczymy się zmywać częściej aniżeli zanim skończą nam się czyste sztućce lub talerze i położyłam się z gazetką. Oczywiście zasnęłam. Dzięki temu spałam już o 22 ![]() Dziś wstałam nawet rześko, tylko z każdym włosem w inną stronę, bo niestety zasnęłam z wilgotnymi Jakoś je ujarzmiłam i do pracy.Lenistwo oczywiście obecne Swoją drogą jak kiedyś w końcu wysupłamy parę wolnych groszy, to muszę iść na jakieś masaż leczniczy, bo ostatnio baaardzo bolą mnie plecy, a siedzenie 8h przed komputerem wcale nie pomaga tego wyleczyć... Życzę miłego dnia!
|
|
#1925 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() fajnie mieć taki wolny dzień w środku tygodnia, od razu szybciej do piątku ![]() wczoraj poleżałam, pooglądałam m.in. Julia&Julie, poród na tvn style i nowego dr house. a poza tym normalnie nic się nie działo. kraven- super zdjęcia i wczasy napewno były niesamowite!! ![]() aaby- brawo za wykorzystywanie tego co jest w lodówce ![]() kash- mieszkanko bardzo mi sie podoba serio wolałabym mieć mały metraż i tak fajnie urządzone wnętrze, niż ten nasz metraż w stylu wczesnego prluwczorajsze jedzenie tak sobie mi wyszło 2 bułki z szynką i pomidorem parówka kawałek ryby z chlebem paczka nic-nac'ow (tż kupił żeby mi użyć w bólu ![]() :mdle je: )
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1926 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziękuję pięknie w imieniu swoim i koali (pomijam fakt, że M. śpi u mnie co 2-3 dni, ofkors na moją wyraźną prośbę- zawsze udaje mi się go namówić mimo, że biedak chodzi do pracy na 10 a ja na 8 więc musi się zrywać ze mną o 7 ) mam nadzieję, że to był oczyszczający płacz i nastrój już dziś lepszy, jakby co to wiesz, że możesz nam się wygadać chociażby na PW Cytat:
jedyne co mnie smuci, że wczoraj się dowiedziałam, że właścicielka nie życzy sobie żadnych zwierząt w tym mieszkaniu ale w sumie jej prawo skoro całe wyposażenie jest jej strasznie posmutnieliśmy z M. z tego powodu, ale mam zamiar zrobić jeszcze jedno podejście w tej sprawie za jakiś czas może zmieni zdanie a też może będzie łatwiej ją przekonać jak tu trochę pomieszkam... w każdym razie M. jest kochany bo napisał mi żebym się nie martwiła bo kiedyś i tak Artur bedzie z nami a wtedy nie będziemy już nikogo musieli prosić o pozwolenie ![]() Kochana dino na szczoteczki jest z flo ale z wyprzedaży, był przeceniony z 34,90 na 17,45 a przy kasie okazało się, że kosztuje 10zł jakbyś chciała to mogę jeszcze u mnie zobaczyć czy są |
||
|
|
|
#1927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to takiego? ![]() Cytat:
![]() Kochana, dino jest cudny, a cena mega kusząca, ale 1) Ł. by mnie chyba na balkon z nim wyrzucił 2) staramy się nie wydawać na głupoty i 10zł jest cennym 10zł ![]() Także baaardzo dziękuję
|
|
#1928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też się staram myśleć o tym w ten sposób, a co się odwlecze to nie uciecze- nie pozwolimy na to! ![]() proszę co ten Frugal z ludźmi robi! I'm proud of you ja też od 1 października się ostro biorę za notowanie każdej wydanej złotówki, a przy okazji chciałam się Wam pochwalić że dostanę całkiem przyjemne 450zł wypłaty z pracy na słuchawkach jestem pełna motywacji i zapału- oby nie okazał się słomiany! ![]() aha Kochana miałam jeszcze o tych plecach pisać- sądzę, że masaż to dobry pomysł i chciałam Ci zaproponować pójście do ortopedy, moja siostra też narzekała na bóle pleców (ma krzywy kregosłup bo za szybko urosła ) i dostała od niego skierowanie na darmową rehabilitację- masaż klasyczny i prądem, chodziła codziennie przez 2 tygodnie i czuła ogromna poprawę Ssnow rozumiem Cię bo mój poprzedni wynajmowany pokój był wielkości calej obecnej kawalerki ale też urządzony w stylu lat 60tych, z wielką obrzydliwa czarną meblościanką na całej ścianie ale myślę, że póki studiujesz to jesteście się w stanie przemęczyć bo wiesz, że to tymczasowe i że będziesz miała swoje wymarzone, pięknie urzadzone mieszkanko- a znając Twój zmysł estetyczny i uwielbienie do chociażby ślubnych dekoracji na pewno będzie bajeczne |
|
|
|
|
#1929 |
|
Zadomowienie
|
aaby- pirat, pirat, ale warto było
w ogóle jeśli któraś z Was zna filmy w tej konwencji to poproszę o tytuły![]() a poród? no normalnie poród pokazali z dzieckiem wychodzącym no właśnie stamtąd. przeżyłam szok, ale... kiedyś mnie takie rzeczy strasznie obrzydzały, a wczoraj obejrzała, ze spokojem, trochę mądrzejsza się o tą wiedzę stałam
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Dziękuje za miłe komentarze w sprawie zdjęć. ![]() Aaby co do wycieczki to była wycieczka organizowana przez jedną z pracownic szpitala. Ma znajomych kierowców autobusu którzy są wynajmowani przez biuro podróży. I właśnie Oni poddali pomysl trasy a my zaakceptowaliśmy. Było nas 43 osoby i koszt też wydaje mi się nie duży bo za 2 tygodnie z pełnym wyżywieniem płaciliśmy 2150 od osoby. To biuro jest z Zielonej góry, a firma przewozowa z okolic Gdańska. Myślimy o kolejnych wycieczkach z tym biurem, bo już wstępnie rozmawiałam i CI kierowcy jadąc z gdańska do Zielonej góry mogą nas po drodze zgarnąć. I tak jadą koło nas ![]() Podaje strone biura dla zainteresowanych http://www.bte-kolodziejski.pl/ Kash Twoje mieszkanko jest super. Jest przytulne i bardzo ekonomicznie zagospodarowane. Mam nadzieje, że uda się przekonać właścicielke do Artura. Ala ![]() Aaby zdjęcia płaszczyka zamieszcze w sobotę. Ja siedze dzisiaj na dyżurze, jeszcze jutro i weekend ![]() JA też bardzo ostro zabieram się za oszczędzanie. Nie jest źle, ale jak zobaczyłam ile pieniędzy wydaje ( tak w większości ja ) na pierdołki to aż mnie szlak trafił. Powiedziałam koniec i teraz wszystko 10 razy przemyślam zanim coś kupie. I to wyznaczenie kwoty na uciechy jest całkiem dobre, bo naprawde zastanawiam się nad wszystki ![]() Miłego dnia
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() kraven zazdroszcze takich wakacji te widoczki kash mieszkanko mi sie bardzo podoba I moze nie jest duze ale spokojnie dla 1-2 osob starczy. Nie jest zawalone niepotrzebnymi meblami i gratami jest tak fajnie przestronnie ![]() A i widze ze w dinusiu są już 2 szczoteczki ![]() A ja jestem wciekła Wrocilismy do domu, tz rozkrecił to wejscie na baterie a tam w srodku stara rozlana zaschnięta bateria. Nowa oczywiscie nie działa wlasciciel tego lezaczka połączenia odrzucał wiec teraz mozemy sie cmoknąc w :dupa: Ostatni raz zaufałam ludziom |
|
|
|
#1932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze, nie słyszałam w ogóle o tym programie! Ale nie ma co się dziwić, my ostatnio wiecznie jakieś Discovery i Animal mamy włączone. Program z opisu może być niesmaczny, ale z drugiej strony pewnie też wiele uczący - bo ja np. totalnie nie wyobrażam sobie tej całej porodowej otoczki, połogu itp. Wczoraj np. czytałam jakieś artykuły na naszej stronie-córce, opatrzone bardzo wymownymi zdjęciami, i właśnie o porodzie i karmieniu, i jak zobaczyłam takie niewykąpane dziecko na nagiej piersi, to stwierdziłam "Nie, to jeszcze nie dla mnie" ![]() Cytat:
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
ssnow to pewnie ogladałas "cud narodzin", widzialam pare odcinków. Mnie to wzrusza, ale chyba z racji na mój stan
Jednak itak wole sie nie nastawiac, ze u nas wygląda tak poród- mysle ze jest wieksza rzeźnia w kazdym razie tak sie nastawiam zeby ewentualnie byc mile zaskoczoną, niz odwrotnie
|
|
|
|
#1934 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam takie lampy i ogólnie klimatyczne oświetlenie. A tutaj mi strasznie tego brakuje, bo w KAŻDYM pokoju jest wisząca lampa z jedną żarówką i dla mnie to jedna wielka ciemnica. W sypialni mam dodatkową lampkę na stoliku nocnym i chcę jeszcze kupić do pokoju gdzie najwięcej siedzimy, żeby wieczorami było przytulnie ![]() Cytat:
Najbardziej cieszy mnie fakt, że tak szybko schną i nie muszę godzinami siedzieć i dmuchać na nie Ja naprawdę polecam![]() Cytat:
Dzięki, napewno zajrzę. Ja już nie ogarniam, gdzie jestem zarejestrowana, a gdzie nie ![]() Co do mielonych to już nic nie poradzisz, że chłop wybrzydza Oczywiście żartuję, każdy z nas coś lubi, a czegoś nie. Mój tż to się tak wyrobił przy mnie, bo praktycznie zjada wszystko Wczoraj był u mojej mamy po gołąbki. Dała cały garnek, to zamroziłam część, a drugą dziś wsuniemy ! Uwielbiam gołąbki mojej mamy i tylko mojej mamy Tzn jestem otwarta na smaki, ale jak kiedyś zjadłam teściowej, to powiedziałam, że nigdy więcej. Suche, przypalone w piecu i ogólnie nie czułam ani mięska, ani przypraw, a sos to z mąki był zrobiony. Fleh. Mam nadzieje, że kryzys już trochę przeszedł Cytat:
![]() ![]() Też sobie pomyślałam, że wolalłbym mniejsze mieszkanie, ale jakoś urządzone. Ostatnio nawet mówiłam tż, że chciałabym móc wprowadzić się do pustego mieszkania z białymi ścianami i tam byśmy sobie pomalutku urządzali. Uważam, że taka opcja byłaby dużo lepsza i przede wszystkim tańsza. Tutaj trzeba najpierw wszystko wyrzucić, pozrywać, farby skrobać, a przy tym jest kupa roboty. Nie mówiąc już o wszystkich instalacjach, rurkach itd. Koszta kolosalne i tak naprawdę nie wiem czy chcemy się w to pakować. Ale z każdym dniem coraz bardziej zdaję sobie sprawę, że strasznie mi sie tu nie podoba i chciałabym takich zmian, które pozwoliłyby na to, żeby mieszkanie było czyste. Ale nawet na to potrzebne są pieniądze Czasami się też zastanawiam od czego byśmy zaczęli skrloo wszystko się sypie i wszystko jest do wymiany? Dzień dobry ![]() Pospałam dziś do 10 A co Zjedliśmy z tż śniadanko i on już pojechał do pracy, a ja zaraz biorę się za mycie okien i sprzątanie. Zejdzie mi cały dzień jak nic. No, ale kiedyś trzeba to zrobić, nie ma zmiłuj. Jutro za to będę miała wolne i pospaceruję i nawdycham się świeżego powietrza. W sobotę planujemy wejście na Czantorię i ogólnie cały dzień w górach, także już nie mogę się doczekać. Na obiad dziś gołąbki mojej mamy, także super, że nie muszę się martwić o obiad
|
||||
|
|
|
#1935 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to chyba faktycznie dobry pomysł z tą kwotą na przyjemności- będę musiała o tym też pomyśleć a cena wycieczki naprawdę bardzo przyjemna jak za 2 tygodnie z pełnym wyżywieniem Cytat:
dziękuję ![]() co do leżaczka to ![]() Cytat:
![]() w ogóle jest kochany bo wymienił mi te brzydkie stare gniazdka na ścianach i kupił takie ozdobne welurowe naklejki wokół kontaktów żeby się nie brudziło- jak nie zapomne to cyknę fotę i pokaże no i plakat z Debiutantów musimy jeszcze na ścianę przykleić! ![]() co do mieszkania to powiem Tobie, że jak mieszkałam z P. to mielismy w salonie gołe ściany i b. mało mebli i bylo lepiej niż w zagraconym brzydkim wnętrzu, ale ja jestem fanką minimalizmu i przestrzeni więc przypuszczam, że w Waszym padłabym na nerwicę natręctw ALE! jak się nie ma co się lubi- to się lubi co się ma, też będziesz miała kiedyś swoje wymarzone gniazdko- cierpliwości! (Swoją drogą nic mnie tak nie wku*** jak fakt, że tak wiele rzeczy w naszym życiu jest uwarunkowane posiadaniem lub nie, pieniędzy też mam dziś gołąbki! 3 dzień z rzędu ale nic to bo sa pycha! i tez najbardziej lubie te mojej Mamy oraz swoje odkad robie z jej przepisu i wychodza mi dokladnie takie same
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-09-29 o 11:29 |
|||
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak sukcesywnie coś wyrzucamy, pakujemy w kartony i szykujemy do wywiezienia albo też na śmietnik. Ale sam fakt, że wszędzie podłogi są poszarpane, poplamione i ogólnie zaniedbane, robi wrażenie, że są brudne i nieumty. Szorowanie nic nie daje i doprowadza mnie do szewskiej pasji. Wciąż coś się psuje, wciąż coś... Czasami to chciałabym siąść i wyć, ale nie ma co, ide wtedy do naszej sypialni, gdzie jest norlmalnie![]() O tak też tak moja mama robi gołąbi, gotuje w sosie ![]() Południe, a moje okna czekają Haniula też bym tego tak nie zostawiła. Co za wredni ludzie, że potrafią tak okłamywać |
|
|
|
|
#1937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę pomyśleć na fioletem. Jednak na razie to czaję się na lakiery z natury firma sensique (chyba tak to się pisze) Powiedzmy, że humor ok. Jednakże to nie kryzys w związku tylko kryzys związany z wagą. Także jak zobaczę że waga spada to na pewno mi się polepszy. Jednakże jeśli nie to jestem zdecydowana przerwać branie tabletek anty, być może one są powodem wagi, której zrzucić nie mogę. Haniula co za ludzie dodaja gołąbki choć i do mnie umyć okna ja jeszcze poczekam może do końca października, jeszcze świat widać przez nie
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Tz wzial ze soba ten lezaczek do pracy, bo myslelismy ze wczoraj moze za pozno dzwonilismy a oni mają 2 małych dzieci i dlatego facet odrzucał
ale z nas naiwniaki bo dziś powtórka z rozrywki, P. dzwonił juz pare razy i za kazdym razem polaczenie jest przerywaneMowilam zeby tam podjechal po pracy, i mowil ze zobaczy, ale ja nie sadze zeby to cos dało, takie cwaniaki ucieszyli sie ze naiwniaków znalezli i drzwi na bank nie otworzą ![]() No nic, mamy nauczke
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jednej strony szkoda mi przestawać brać, bo jak przypomnę sobie te straszne okresy, które trwały czasem po 7 dni to masakraJeszcze czeka mnie wizyta u lekarki, może ona mi coś poradzi. Może plastry lepsze będą ? A z drugiej strony jak mam się ciągle męczyć z wagą to wolę ich nie brać. No i takie dylematy mam ![]() A jeszcze teściowie na niedzielę mają przyjechać co mi też nei na rękę, nie mam ochoty ich widzieć Ale skoro chcą to trzeba ich ugościć, jednak po tym co od nich wysłuchuję to nie zamierzam im w dupkę wchodzić. Jak chcą niech przyjadą (oczywiście już 11.00 i u nas będą Sobie wybrali termin A z plusów to podliczałam wczoraj wydatki na jedzenie i do wczoraj wyszło, ze wydaliśmy 450 zł także źle nie jest. Wiadomo, że do 10 tego jeszcze trochę czasu plus ta wizyta niespodziewana, ale liczę, że max 150 zł wydamy. uprzedzam pytania na początku miesiąca zrobiliśmy listę obiadową i twardo się jej trzymamy, kupujemy na obiady tylko to co potrzeba. Plus dodatkowo warzywa, czy jogurty, czy owoce. Nie wydawaliśmy kasy na inne duperele typu ciastka, chipsy.Także uważam, że jest dobrze, w porównaniu z poprzednimi miesiącami. Obstawiam też, że nadgodziny w pracy nam dopomogły, bo już nie mamy kiedy łazić po sklepach.
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ jestem zła. Zamówiłam na allegro 3 tanie bluzeczki. Przedwczoraj babeczka napisała mi maila, że jednej bluzki nie dostanę bo zabrakło, pomimo tego, że to było kup teraz i były podane sztuki. Odpisałam że zależy mi na niej i czy będą mieć dostawy- zerwo odzewu. Dziś napisałam drugi raz, że w takim razie poproszę inny sweterek, a resztę kasy przelać na konto. Ciekawe czy raczą odpisać. Płacisz za kuriera, żeby wszystko szybko pojawiło się u Ciebie, a oni takie cyrki robią
Dobra ide lepiej myć te okna, bo nocka mnie zastanie
|
|
|
|
#1942 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() szkoda że właścicielka nie pozwoliła na Artura, ale może z czasem zmieni się jej nastawienie. my bardzo chcemy chomiczka i może niedługo zamieszka z nami jakiś ![]() Cytat:
Cytat:
kiedy pracowałam w kinie to to właśnie było na ekranach i po kilkudzięsiętnym obejrzeniu uważam że to jakaś masakra a nie film- osobiście mnie męczyła ta żmudna, nierozwijająca się akcja![]() aż sprawdziłam tytuł programu "7 kobiet-ciąża" kojarze że ta prowadząca podróżuje po stanach i w każdym odcinku coś innego jest na tapecie. Haniulka- program nie był zrobiony "smacznie" normalnie kręcili jak kobieta rodzi w basenie ze zbliżeniami na wychodzące dziecko, wylewające się płyny i tak dalej ale czuje sie uświadomiona w temacie![]() Cytat:
najpyszniejsze robi moja babcia, ale ja też się nauczę
|||||
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
ssnow myslalam ze to co ogladalas to byl ten cud narodzin, i tam jakos tak mnie nic nie przeraziło
ale tez nie bylo tak dokladnie pokazane jak opisujesz. Musze obejrzec ta 7 kobiet. Na vod bedzie
|
|
|
|
#1944 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tyle, że my dwa głodomory jesteśmy i naprawdę sporo jemy. A już szczególnie ilość kanapek do pracy - oczywiście kolorowych. I tak uważam, że mało, ale głupio mi już więcej brać ![]() Poszłam dzisiaj rześka do pracy po czterech dniach nieobecności. Plany były co muszę porobić. I co? Na dzień dobry się dowiedziałam, że lecę w zastępstwie na cały dzień na salę Wkurzyłam się, ale trudno, trzeba. I powiem, że mi mega szybko czas zleciał, sędzia super, miło i przyjemnie. No i oczywiście była mną zachwycona
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Danaee te pieniazki to od 10 tego licze.
W tym miesiacu nam tak wyszlo, w poprzednim na jedzienie poszedl 1000 zl ![]() A dzis oddalismy buty do reklamacji. Tz swoje, a ja moje balerinki te co w kwietniu kupilam, bo podeszwy sie odklejaja a do tego w srodku podszefka wyszla I wreszcie jest awizo
|
#1946 |
|
zawsze mam racje
|
snow: zazdroszcze wolnego, tez bym chciala takie wolne calkowite w srodku tygodnia
kraven: cena super ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- dodaja: o ile moge spytac to mieszkanie to jest wasze wlasnosciowe?
|
#1947 |
|
Zadomowienie
|
dżem dobry
![]() tż wyszedł do pracy, a ja chyba z emocji nie mogę zasnąć. wiecie z jednej strony tak bardzo się cieszę, że aż za bardzo i że przez to zapeszę ![]() wczoraj przeczytałam "klub miłośniczek czekolady"- nawet szybciutko się czytało tylko odnośniki do "seksu w wielkim mieście" były tak oczywiste, że się zastanawiam czemu autorki nie posądzono o plagiat ![]() na obiad zrobiliśmy tortille później zrobiłam sobie długą, relaksującą kąpiel... ależ to był miły wieczór![]() time to confess: 2,5 kanapki z wędlinką, pomidorem i sałatą 1 tortilla domowej roboty z jogurtowym sosem ![]() 4 cukiery z galaretką
|
|
|
#1948 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry!
jak co tydzień witam PIĄTEK, PIĄTEK WEEKENDU POCZĄTEK! ![]() nie wiem jak u Was, ale w Poznaniu przepiękna pogoda taką jesień to ja rozumiem! ![]() wczoraj byliśmy z M. po raz kolejny w Teatrze u Przyjaciół- tym razem na "Bywalcach Absurdutu" bardzo nam się podobało, lubimy taki wysublimowany humor no i wrażenia są niesamowite bo scena jest maleńka, a na 1 przedstawienie sprzedaje się max 30 biletów więc czuje się, że aktorzy grają specjalnie dla Ciebie a grają naprawdę świetnie chciałabym żeby w naszym mieście było więcej takich inicjatyw! o! przykleiliśmy też w końcu mój plakat z Debiutantów- wreszcie wszystko jest tak jak chciałam przypominam, że dziś Dzień Chłopaka! M. jako że spał u mnie dostał rano ode mnie karteczkę i wielką ozdobną puszkę rafaello a teraz w ramach przywracania porządku uprasza się o aktywność: -Ijęę, która nas strasznie zaniedbuje ostatnio! - Dobrą Duszę bo też mało się odzywa - Marcię bo jej dawno nie było i chciałam napisać też o Nurku- ale skoro się nie odzywa to znaczy, ze pewnie udało jej się w końcu polecieć na te zasłużone wakacje ![]() Miłego dnia Kochane! niech szybko się zrobi popołudnie |
|
|
|
#1949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pytam, jak tego dokonaliście, bo już odpowiedziałaś na to pytanie. Jestem pełna podziwu i uznania - w tym miesiącu zostajesz moim prywatnym finansowym guru ![]() Cytat:
Czasem niestety zdarzają się tacy "uczciwi" sprzedawcy Mam nadzieję, że transakcja zakończy się szybko i bez kolejnych niespodzianek. Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, nie za mało? ![]() Heloł heloł! Dziś Dzień Chłopaka Złożyłam rano Ł. życzenia, bo chciałam, żeby był pierwszy - a nie po wszystkich facetach w pracy ![]() Panom w pracy kupiłyśmy po Pawełku i lizaku serduszku - ograniczyłyśmy się tylko do naszego budynku, gdzie jesteśmy 3, a panów 21 Ale wczoraj jak kupowałam Pawełki, to nie dość, że były w promo 0,99zł/szt., to jeszcze przy kasie dostałam jakiś rabat (za co to nie wiem Takie zakupy mogę robić zawsze! Także kosztowało nas to 5zł z hakiem - mogę się składać ![]() Zaraz idziemy wręczyć, niech się cieszą. Poza tym wczoraj kiedy poszłam do sklepu po te batony, to Ł. mówi "Ale nie kupuj niczego, nie robimy zakupów bez listy". Poprosił mnie tylko o kawę. Byłam dumna i z siebie, i jeszcze bardziej z niego Niestety czekają nas wydatki typu wymiana prawa jazdy i paszportu, ale w końcu trzeba to kiedyś zrobić... Poza tym chyba przeniosę się ze swoim kontem do Millenium - wszystko 0zł, co daje oszczędność koło 50zł rocznie w porównaniu do PKO BP, a jeszcze zwracają 3% (nie więcej niż 50zł) miesięcznie za zakupy w supermarketach, na stacjach benzynowych i sklepach spożywczych. Jak by złotówkę zwrócili, to i tak się opłaca. No i wypłaty we wszystkich bankomatach w PL zero złotych. Kusi Miłego dnia!
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() U nas tez piekna złota jesien , taka jaka lubie zaraz ide robic kopiec kreta dla mojego "chłopaka" i mam ochote gdzies wybyc na dłuuugi spacer , moze wyciagne mojego lenia ![]() No i sie pochwale ze, pomajstrowalismy troche z tż przy tym leżaczku i naprawilismy ta nieszczęsną wibracje Tz w niedziele jedzie na tydzien do szkoły i całe 7 dni bede sama
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i garderoby od środka (bo był bałagan 

za powstrzymanie się przed wołającymi "Weź mnie!" rzeczami
Ślicznie wyglądasz! 
Ja to trochę współczuje tym dwóm osobom, które wygrały po ponad 28 milionów. Ociapiałabym i tyle!
w ramach wykorzystywania tego, co jest w lodówce
i położyłam się z gazetką. Oczywiście zasnęłam. Dzięki temu spałam już o 22 
)
mam nadzieję, że to był oczyszczający płacz i nastrój już dziś lepszy, jakby co to wiesz, że możesz nam się wygadać chociażby na PW
strasznie posmutnieliśmy z M. z tego powodu, ale mam zamiar zrobić jeszcze jedno podejście w tej sprawie za jakiś czas może zmieni zdanie 

Wkurzyłam się, ale trudno, trzeba. I powiem, że mi mega szybko czas zleciał, sędzia super, miło i przyjemnie. No i oczywiście była mną zachwycona
później zrobiłam sobie długą, relaksującą kąpiel... ależ to był miły wieczór
chciałabym żeby w naszym mieście było więcej takich inicjatyw! o!