|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Hej, hej.
Ja tak na krótko, bo padam, a po wizycie byliśmy jeszcze u znajomych, potem na kolacji, a potem podróż i tak zeszło do 22. Najważniejsze już mogę ogłosić------SYNUŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! I chyba na razie tyle,jutro napiszę więcej, wszystko cacy, więc jestem szczęśliwa, tak jak i tatuś przyszły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1892 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
![]() Ja zmykam spać, dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1893 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ja już po śniadaniu, obudziłam się z odruchem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() Szybciutko się chwale córka!!!!! Kamila będzie ![]() Mała rozwija się prawidłowo jestem przeszczesliwa ![]() Mamy nawet płytkę A z praca tak jak przypuszczalam nikt nie chce ciezarnej :/ tz nawet się cieszy bo uważa ze mam teraz tylko odpoczywać a nie ganiac za robota a kasa by się przydałaby...
moja mała mahttp://www.mamacafe.pl/suwak/12868.png http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120922310713.html Edytowane przez agacia_cz Czas edycji: 2011-09-29 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1896 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Po nieprzespanej nocy przyszłam się tylko Was doradzić, zapytać i wracam do łózka , strasznie jestem niewyspana, sny męczą mnie już co raz bardziej , zwariowac można. W nocy co chwile sie budziłam. Brzuch mnie bolał strasznie jak na okres, nie moglam sie nawet obrócić, z bólu, aż płakałam ,a nie mam żadnych tabletek. Teraz, też trochę boli. Do tego jak mam "purtnąć" to mnie wszystko wokół brzucha kłuje i rozrywa. Myslicie, ze moge z tym tydzien poczekac i isc do lekarza za tydzien? Bo za tydzien mam umówioną wizyte. Do tego te głupie sny , że wczesny poród mam mieć... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 | |||
Rozeznanie
|
Witajcie z rana przyszłe Mamusie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() OK, dzięki. Czy często tak się zdarza? Cytat:
![]() Cytat:
Może jakaś praca na zlecenie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1898 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- mi lekarz jak twardniał mi brzuch kazał brać nospę 3x1 albo 2x1 przez kilka dni ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1899 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o bóle to chyba bym poszła, na wszelki wypadek, do lekarza - przezorny zawsze ubezpieczony ![]()
"Człowiek posiadł sobie prawo do posiadania zwierzęcia. A powinien to być przywilej, który można odebrać." Edytowane przez tygrysia Czas edycji: 2011-09-29 o 08:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Wtajemniczenie
|
Zaparzę sobię i do łózka ide. Zobacze jak sie bede czuła do tym , w domu mam jedynie apap, to mi chyba nie pomoże. Momentami nie umiem chodzic, tak mnie wszystko w boku kłuje... Wczoraj tez zauwazyłam, że dziecko aż za bardzo się wierci..
Narazie uciekam do łóżka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1901 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1902 |
Zadomowienie
|
czesc mamuski
![]() Lily, gratuluje synka ![]() Zoska do lekarza, nie ma na co czekac.. zarejestruja cie bez problemu jsak powiesz ze jestes w ciazy i boli cie brzuch.. A jak nie to do szpitala! a mi sie znowu nic nie chc e;/ wrr
#1903 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dalej rozkładem mieszkania i tym, żeby wokół było zielono. Nasze osiedle jest nowe i nie ma blokowisk ani wieżowców, na czym też nam bardzo zależało. Nie chcieliśmy żyć w takim otoczeniu ![]() Szukaliśmy 3 pokoi, w metrażu 70-80m2. U nas na trzech piętrach są po 3 mieszkania, na parterze dwa i na ostanim jest jedno - to bardzo duże. Ważne, żeby sprawdzic opinie o deweloperze. Bo jeśli decydujecie się na dziurę w ziemi, to lepiej wiedzieć czy was nie wykiwają z przesuwaniem odbioru mieszkania - znam przypadek kolegi, który na jednej z dzielnic czekał na odbiór mieszkania przez 3 lata, oczywiście kredyt mu juz leciał i musiał spłacać a nie mógł wejść z wykańczaniem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() praca się znajdzie jak odchowasz córunię ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1904 |
Rozeznanie
|
A ja dostałam wczoraj w prezencie spodnie ciążowe od szwagierki
![]() Super są!
#1905 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do pracy to miałam podobną sytuacje niedawno- trudno kochana po odchowaniu córci będziesz szukała pracy ![]() Cytat:
![]() a my jemy śniadanko i witamy mamusie i brzusie ![]() ![]()
![]() |
#1906 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Gratuluję wszystkich poznanych płci ![]() Ja dziś mam stresa bo wybieram się na usg 4d które robi pediatra i ponoć jest bardzo dobrym specjalistą i dokładnie wszystko sprawdza i mam nadzieję że wszystko będzie ok no ale stresik jest Po za tym Dorotka fajnie mnie kopie i jest to coś niesamowitego ![]() Co dziś robicie na obiad? Ja kompletnie nie mam pomysłu, zastanawiam się nad pizzą i tym przepisem co jest w klubie ale boję się że mi nie wyjdzie :P
#1907 |
Rozeznanie
|
To ja dodam do klubu przepis na pizzę, która zawsze pyszna wychodzi.
Robiłam dużo różnych ciast, ale ten wychodzi najlepszy ![]() p.s. pracowałam kiedyś dorywczo w pizzerii - możecie mi zaufać ![]() dzisiaj wieczorem chyba też będę robić ![]()
#1908 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje!!! ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Zadomowienie
|
Gratuluje synusiów i córeczek!!!!
![]() Zosia ja też jestem tego zdania co dziewczyny, lepiej idz do lekarza, nie ma co czekać... i kup sobie nospę i miej ja zawsze przy sobie, ona napewno złagodzi te bóle Czubasek trzymamy z Majeczką kciuki, wszystko będzie dobrze ![]() BebiBebi te spodenki sa super!! któras pytała o twardnienie, ale nie zacytowalam i nie pamietam kto... ![]() no mi sie to zdarza już od 12 tc i wlasnie na to mam Mg, luteine i doraźnie jak mocno twardnieje to nospe forte, no i leżenie!!! i oszczędzanie się... bo jak twardnieje to wytwarza się napięcie i może to powodować skurcze, które teraz jak wiadomo nie są jeszcze wskazane.... dzisiaj na 12 ide do kosmetyczki na oczyszczanie, jakas metodą bez wyciskania, ciekawa jestem efektu ![]() Edytowane przez mala_stopka Czas edycji: 2011-09-29 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Zadomowienie
|
weszlam sobie na nasza 1 strone i utwierdzilam sie w przekonaniu ze nasz watek nie ma zadnych blizniakow;p
moze kolejnym razem;p
#1911 |
Rozeznanie
|
bebibebi dzięki za przepis w klubie na pizze powiedz mi jeszcze bo ja to nie jestem najlepsza kucharka
![]()
#1912 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o pierwotny, to bardzo nie lubię dziury w ziemi kupować. Wolę jak już coś stoi, aby można było zobaczyć. Mamy duży dylemat i cały czas się zastanawiamy. Zobaczymy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1913 |
Zakorzenienie
|
hej mamuski
![]() gratuluje wszystkim udanych wizyt, poznanych płci i prawidłowo rosnących maluchów ![]() wczoraj mialam mega zły dzien, 2 razy byłam wsciekła raz szczesliwa ![]() ![]() W kazdym razie wieczorem było apogeum . Pojechalismy z tz kupić lezaczek-bujaczek dla Lenki. Uzywany. No ok fajny, ladny tylko włascicile mowili ze nie maja baterii ale wibracja działa napewno. No to zaufalismy i kupilismy i co ![]() Jak wrocilismy do domu, tz rozkrecił to wejscie na baterie a tam w srodku stara rozlana bateria i nowa oczywiscie nie działa ![]() od razu dzwonilismy do tych wlascicieli ale facet telefon rozłaczał. Kurde dobrze wiedzieli ze jest niesprawn ![]() ![]() teraz mamy lezaczek bez głownej funkcji za cene sprawnego. Interes zycia normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry mamusie i brzusie
Gratuluje wszystkim rozpoznanych płci ![]() ![]() ![]() Cytat: Napisane przez zoskasamoska Witam Po nieprzespanej nocy przyszłam się tylko Was doradzić, zapytać i wracam do łózka , strasznie jestem niewyspana, sny męczą mnie już co raz bardziej , zwariowac można. W nocy co chwile sie budziłam. Brzuch mnie bolał strasznie jak na okres, nie moglam sie nawet obrócić, z bólu, aż płakałam ,a nie mam żadnych tabletek. Teraz, też trochę boli. Do tego jak mam "purtnąć" to mnie wszystko wokół brzucha kłuje i rozrywa. Myslicie, ze moge z tym tydzien poczekac i isc do lekarza za tydzien? Bo za tydzien mam umówioną wizyte. Do tego te głupie sny , że wczesny poród mam mieć... :/ zoskasamoska ja bym nie czekała zadzwoń do swojego lekarza prowadzącego i powiedz mu co ci się dzieje nie czekaj lepiej dmuchać na zimne niż później żałować, a co do twoich snów to podobno normalne że kobiety w ciąży tak mają ja też na początku i czasami teraz mam dziwne sny związane z ciążą. |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny napiszcie mi, czy Wy macie ochotę na niezdrowe rzeczy? Ja przed ciążą i na jej początku mogłam jeść cały czas chipsy, a teraz w ogóle nie czuję na nie ochoty. Niby dobrze, bo jem więcej zdrowych rzeczy, ale to w sumie dziwne ![]() Któraś pytała, co na obiad. U mnie dzisiaj mielone z wczoraj ![]() ![]() ![]() Uska na początku wątku była dziewczyna z bliźniakami, ale pamiętam, że tylko o nich poinformowała i więcej się nie odezwała... Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1916 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rzeczywiście oszuści. ![]() ![]() Daleko macie do tych ludzi? Może by tam pojechać z tym leżaczkiem?
![]() |
#1917 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1918 |
Rozeznanie
|
Haniula spróbowałabym tam podjechać. Ale z drugiej strony nie wiadomo czy Was wpuszczą, skoro telefonu nie odbierają... Jak można tak kogoś potraktować? Ja to bym się bała, że potem ktoś będzie mi źle życzył i w życiu bym czegoś takie nie zrobiła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1919 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak apropo snów to dzisiaj miałam koszmar :P śniło mi się że jestem na porodówce i że obok mnie rodzi Michał Szpak <hahaha> masakra teraz zaś mam etap dziwnych snów ![]()
![]() |
#1920 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Taka niby normalna rodzina,wygladali na godnych zaufania a jak potrafią bezczelnie ludzi oszukac ![]() ![]() Mamy nauczke ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-09-29 o 10:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.