|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Cytat:
Chociaż może uda mi się go przekonać...ale nie wiem gdzie byśmy te fotki zrobili ![]() Muszę rzeczywiście to przemyśleć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak chcieliśmy, tak mamy ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepiej mieć krótszy film i obejrzeć go ciągiem, raz a porządnie, niż w ratach albo bawić się w przewijanie i psuć płytę ale to MO ![]() Tak jak pisałam wcześniej po co komu np. od deski do deski nagrana msza ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2011-09-29 o 17:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
co do filmu to my mamy 4 godz. msze mamy całą i z tego jestem bardzo zadowolona
![]() nam się film podoba i nie przeszkadza nam długość ![]() a co do teściowej to nie wiem. ponoć zawsze tak reaguje. na zaręczyny w sumie też tak zareagowała. my tu z szampanem przychodzimy, mówimy a ona fajnie, i wróciła do oglądania tv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2074 | |
Zakorzenienie
|
to najważniejsze, aby każdy był zadowolony z tego co wybrał, w końcu wiedzieliście na co się decydujecie.
Nam też nasz film bardzo się podoba ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2075 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wy chcieliście krótszy... My woleliśmy dłuższy... Msza też nie jest nagrana od deski do deski...ociupinkę jest skrócona... Poza tym fajnie jest posłuchać kazania na własnym ślubie... Dobrze, że tak zrobiliśmy, bo w dniu ślubu, gdy siedziałam przed ołtarzem, to nie rozumiałam wcale o czym ksiądz mówi...z emocji nic nie słyszałam i nie tylko ja...Jak wyszliśmy z kościoła przy życzeniach pytałam gości o czym ksiądz na kazaniu nam mówił... Goście mówili, że bardzo ładnie i sensownie...na płycie obejrzeliśmy...i rzeczywiście...Fajnie było do tego wrócić...nawet za parę lat.. Samej mszy jest raptem pół godzinki...Bez przesady, że to znowu mega długo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Uciekam szykować się powolutku do pracki ![]() Miłego wieczorku wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Post wyżej o tym pisałam ![]() my mamy w całości przywitanie nas przez księdza, czytanie, kazanie, przysięgę i nakładanie obrączek, potem wszystko skrótowo, bo po co mi wszystko jak się ksiądz modli itd... Po co zamawiać taki długi film skoro potem komuś nie będzie się chciało wszystkiego oglądać i będzie przewijał, bezsensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2078 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My mamy chyba 3 godziny i żałuję, że tak mało ![]() Cytat:
![]() ![]() My sami chcieliśmy krótki film ale cieszę się, że kam jednak zrobił dłuższy, fajna pamiątka ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
wiesz 3h jeszcze jest do przejścia ale nie 6h
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Hi
![]() Zalatane mam te dni i dopiero teraz poczytałam ![]() Co do nagrania, to my chcieliśmy tylko calusieńką Mszę nagraną statycznie ![]() Mamy wszystko od chwili przed naszym wejściem do chwili po wyjściu, łącznie z kazaniem, prawie 10 minutami podpisów itp. w sumie godz. 20 min. Potem już kamery nie było. No i za taką usługę płaciliśmy 100 zł ![]()
![]() |
#2083 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tż też stwierdził, że przesadziłam. Kamerzysta mówił, że zazwyczaj nagrywają do 2 w nocy, a ja chciałam do samego rana...myślałam, że może coś jeszcze fajnego się wydarzy, jak kamerzysta pójdzie, a nie będzie tego nagrane... Koniec końców mamy 6 godzin prawie i kamerzysta był do 5 rano... I tak z mężem musimy płytkę podpicować, to co za problem dla gości zrobić skróconą...bo jest co ominąć... Tak też zrobimy, ale całe 6 godzinne nagranie sobie zostawię...może ktoś będzie jednak chciał całość obejrzeć, np. te osoby, co nie były... Cytat:
Heh wyobraźcie sobie, jak odebraliśmy płytkę w środku tygodnia...i akurat szłam na nocki na 22. To specjalnie teściu do miasta po mnie przyjechał, bo nie mogli wytrzymać nawet do weekendu.Cała reszta na rano do pracy i do 24 siedzieli i oglądali... ![]() Taka długa płyta, to był mój pomysł...sugerowałam się nagraniem chrzestnej K z ich ślubu w 93...nagrywane było do prawie 8 rano...kamerzysta wytrzymały był...hehe ale chyba też 4 godzinki... Może przesadziałam ![]() Napaleniec ze mnie...ale nie ma co...przynajmniej z tych 6 godzin jest co wyrzucić...na pewno kilka utworów z początku, bo mało osób tańczyło... Dawno się nie widzieli niektórzy...musieli porozmawiać, popić i nacieszyć się sobą... A ja czekam na zdjęcia, aby móc je w końcu obejrzeć i K. zapomniał ich już 3 dzień z rzędu zabrać z pracy... ![]() ![]() ![]() ![]() U nas większość osób znajomych ma właśnie tak ok. 4 godzin nagrywane wesela...I tak każdy się przyzwyczaił... Aj już nie ma co biadolić ![]() ![]() Dziewczyny idziemy na 18 do siostry ciotecznej K. w listopadzie, jak myślicie, co jej kupić na prezent? Robi przyjęcie na około 40 osób z DJ w knajpce...w co się na taką 18 ubrać...chciałabym wyglądać kobieco...niezbyt wyzywająco...nie mam koncepcji ![]() Macie jakieś pomysły? Prezent, czy pieniądze, a jeśli tak to ile? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2084 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak się komuś podoba długi to niech ma długi, niektóre pary sobie życzą też całość nagrania bez obróbki i ich wola ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym dała prezent jeśli wiecie z czego by się ucieszyła, ew. zwykle się sprawdza biżu albo jakiś gadżet kobiecy: kuferek na kosmetyki, zestaw do paznokci/makijażu/???. Kasa szybko się rozchodzi ![]()
![]() |
![]() |
#2086 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do dalszej dyskusji o filmach to ja już swoje zdanie wyraziłam i nie mam zamiaru więcej w tej kwestii się odzywać ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2011-09-29 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2088 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mnie już nosi... (i tak już któryś dzień z rzędu... mam wrażenie, że przed ślubem, zanim zamieszkaliśmy ze sobą, mieliśmy dla siebie więcej czasu niż teraz...) idę sobie kolejnego drina zrobię! ![]()
![]() |
![]() |
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też sobie wygłaszam swoją opinię bo mi wolno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2092 | |
Wtajemniczenie
|
też bym chciała zobaczyć
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2093 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() niedobrzy mężowie ![]() a Ty jak zwykle lubisz się czepiać słówek ![]() ano wolno, nikt Ci nigdzie nie napisał, że nie możesz ![]() --- Mąż za chwilę będzie, więc zmykam. Dobranoc ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2095 | |||
Zakorzenienie
|
A ma już jakieś wnuki?
![]() Cytat:
Jakoś dziwnie czułam, że to Ryłko ![]() ![]() ![]() One tak mają ![]() Jeśli nie ma jeszcze wnuków - no to jak mogła ją zrobić babcią?? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2097 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do prezentu , to nadal myślę... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
bardziej martwiłabym się gdyby wszystko było ok
![]() Cytat:
![]() gdyby pogoda nie wypaliła to nie wiem, może zastanowiłabym się nad plenerem w inny dzień ale nie ukrywam że bardzo tego nie chciałam ![]() studio natomiast odpadało całkiem - nie było takiej opcji ![]() myślę że dobry foto poradzi sobie i w ogródku (nasza sesja jest tego przykładem) i w parku, czy na jakiejś łące ![]() co do nagrania - grunt że wy jesteście zadowoleni ![]() a ja nawet nie pamiętam ile nasz film trwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Zadomowienie
|
witam, my mamy 2 filmy które robił w kosciele statyw
![]() ![]() ![]() w weekend poprosiłam siostrę żeby mi zrobiła jeszcze mała sesję tylko ja suknia i ona jako fotograf bo uparciuc czasu na pewno nie będzie miał, a co do niego obudzil mnie ok 5 pukaniem do drzwi bo wracał z delegacji w nocy fajnie po 4 nocach móc się znowu w niego wtulić, obiecał ze w następnym tyg będzie na miejscu ![]() sesję przekładalismy z 3 tyg bo ciągle w niedziele lało aż w końcu się udało, rano padało ale ok 13 było pieknie tylko butki do prania troszkę błotniasto było :P Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2011-09-30 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.