Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36! - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-29, 16:53   #2071
madziares25
Zadomowienie

Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Nie wydaje mi się żeby w dzisiejszych czasach wielką trudnością było wynajęcie fotografa z jakiegoś odleglejszego miasta. My też nie mieliśmy jakichś mega oryginalnych miejsc na plener. Chodziliśmy po mieście i Aga cykała foty No i plener był ponad tydzień po ślubie i jestem nim zachwycona. Sesja w dniu ślubu nie wchodziła wcale w gre.

Ja tez bo sa takie sztuczne i ustawiane

No chyba ze madziares będzie miała inne.

dokładnie

Pewnie, pokaże wam cały
Zdjęcia, choć studyjne nie wyszły takie złe...wszystkim się bardzo podobały w rodzinie...pamiątka jest...Zdecydowałam się na studio, bo nie mogłam przewidzieć jaka będzie pogoda, to raz, a dwa nie miałam koncepcji na plener...A w dniu ślubu pogoda była rewelacyjna...tylko, że już czas nie pozwalał na to aby gdzieś wyskoczyć...Wszystko było ustalone co do czasu...A K. nie uznaje pleneru w innym dniu niż w dzień ślubu...
Chociaż może uda mi się go przekonać...ale nie wiem gdzie byśmy te fotki zrobili
Muszę rzeczywiście to przemyśleć
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
mąż się bardzo ucieszył, przy pierwszym teście się popłakał ze szczęścia

moi rodzice się bardzo ucieszyli, teściowa trochę bez entuzjazmu, rodzeństwo też się cieszy

szprotka_mada, sweetieSS, hania207 Świniaczek

dziękuję
Gratuluję!!!A teściowa czemu bez entuzjazmu?Moja to by chciała, ale będę twarda i nieugiętaWszyscy chcieliby...teście, rodzice, nawet K. a mi wcale nie śpieszno
Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
wow ale chcialabym go obejrzec na żywo...

gratuluję ! szybciutko Wam poszło

ja tez bym nie przeżyla bez pleneru...

i odebraliscie to za taka kase ? to chyba niedopuszczalne zeby były takie niedociągnięcia... ale chcieliscie 6 h kasete ? a normalnie robia 4 ? dla mnie to juz masakra ..
my bylismy we wtorek nagrac teledysk ślubny :P normlanie poczulismy sie jak gwiazdy i własnie wyciągneliśmy znajomych na dodatkowy plener bo ja uwielbiam zdjęcia !
Madziares mam wrazenie ze szukasz problemów. z jednej strony zazdrościsz zdjec innym a z drugiej zastrzegasz ze nie wyobrazasz sobie sesji w inny dzien... podobaja Ci sie inne zdjecia ale sama nie widzisz miejsc gdzie mozna by było je zrobić... załzujesz teraz ze nie było pleneru ? zrób jak radza dziewczyny weź kogoś znajomego i jedźcie gdzies poszalec przed aparatem - moim zdaniem warto !
Ja chciałam 6 godzin nagrania...facet mega był zdziwiony, że aż tyle.Tłumaczył się tym, że w Warszawie kręcą filmy maksymalnie po 2 godziny.Ale co mnie obchodzi, jakie filmy w stolicy kręcą...to ma być pamiątka...co mi po kilku utworach z wesela na płycie...Sama chciałam, to mam, zapłaciłam i łachy nikt nie robi, tym bardziej, że się umówiliśmy na tyle...A cała płyta była w wysokiej rozdzielczość HD nagrywana , jeszcze na Blue Ray potem...Daliśmy facetowi nośnik i nam nagrał całą wersję roboczą...Sami to sobie zrobimy od początku do końca
Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość
Witam serdecznie

Super wiadomość, szczere gratulacje i

Dziękuję za gratulacje
W Barcelonie było REWELACYJNIE. Te 12 dni zleciało nam na intensywnym zwiedzaniu miasta- jest tam tyle rzeczy do zobaczenia...Udało nam się trafić też na MERCE2011- święto patronki miasta, katalończycy potrafią się bawić Nocowaliśmy u naszych polsko-katalońskich przyjaciół.
I takie coś polecam- samodzielny wyjazd, a nie zorganizowaną wycieczkę, przewodnik w dłoń i można ruszać, bo tam jest wszystko świetnie oznakowane, ludzie chętni do pomocy, a centra informacji turystycznej pełne materiałów promocyjnych aż normalnie było mi wstyd za to w Częstochowie

Cieszę się, że sukienka Ci się podobała
Buty kupiłam u Ryłki, bo też nie toleruje obuwia nieskórzanego Były na prawdę wygodne, więc mogę polecić.
RewelacjaCieszę się, że wycieczka się udała...w weekend świadkowa przyjeżdza to jej przekażę info
Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
ja jestem ciekawa jak mój kiedyś zareaguje a już wiem, że by się bardzo cieszył

a teści9owej co nie pasi?

co prawda to prawda

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

ja jestem ciekawa kiedy będzie nasz film już się nie mogę doczekać ale 4 godzin mimo wszystko przy telewizorze bym nie wytrzymala
Nie wytrzymałabyś 4 h oglądając własne, cudowne, najpiękniejsze wesele?My mamy 6 niecałe, bez kilkunastu minut...I już kilka razy oglądaliśmy...w ratach co prawda, ale zawsze...
Tak chcieliśmy, tak mamyDużo jest nagrane...fakt, ale jak ktoś nie będzie chciał oglądać wszystkiego, co do minutki, to sobie pogoni płytkę do przodu...nie widzę w tym żadnego problemu
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 16:58   #2072
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Nie wytrzymałabyś 4 h oglądając własne, cudowne, najpiękniejsze wesele?My mamy 6 niecałe, bez kilkunastu minut...I już kilka razy oglądaliśmy...w ratach co prawda, ale zawsze...
Tak chcieliśmy, tak mamyDużo jest nagrane...fakt, ale jak ktoś nie będzie chciał oglądać wszystkiego, co do minutki, to sobie pogoni płytkę do przodu...nie widzę w tym żadnego problemu
Nie

Lepiej mieć krótszy film i obejrzeć go ciągiem, raz a porządnie, niż w ratach albo bawić się w przewijanie i psuć płytę ale to MO

Tak jak pisałam wcześniej po co komu np. od deski do deski nagrana msza - wystarczą w całości najważniejsze momenty: przysięga, obrączki, kazaniem reszta skrótowo

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2011-09-29 o 17:07
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 17:06   #2073
niunia32
Zakorzenienie

co do filmu to my mamy 4 godz. msze mamy całą i z tego jestem bardzo zadowolona

nam się film podoba i nie przeszkadza nam długość

a co do teściowej to nie wiem. ponoć zawsze tak reaguje. na zaręczyny w sumie też tak zareagowała. my tu z szampanem przychodzimy, mówimy a ona fajnie, i wróciła do oglądania tv

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 17:11   #2074
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
to najważniejsze, aby każdy był zadowolony z tego co wybrał, w końcu wiedzieliście na co się decydujecie.

Nam też nasz film bardzo się podoba

Cytat:
a co do teściowej to nie wiem. ponoć zawsze tak reaguje. na zaręczyny w sumie też tak zareagowała. my tu z szampanem przychodzimy, mówimy a ona fajnie, i wróciła do oglądania tv
dziwnie się zachowuje

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-09-29, 17:33   #2075
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Nie

Lepiej mieć krótszy film i obejrzeć go ciągiem, raz a porządnie, niż w ratach albo bawić się w przewijanie i psuć płytę ale to MO

Tak jak pisałam wcześniej po co komu np. od deski do deski nagrana msza - wystarczą w całości najważniejsze momenty: przysięga, obrączki, kazaniem reszta skrótowo
Każdy robi jak uważa
Wy chcieliście krótszy...
My woleliśmy dłuższy...
Msza też nie jest nagrana od deski do deski...ociupinkę jest skrócona...
Poza tym fajnie jest posłuchać kazania na własnym ślubie...
Dobrze, że tak zrobiliśmy, bo w dniu ślubu, gdy siedziałam przed ołtarzem, to nie rozumiałam wcale o czym ksiądz mówi...z emocji nic nie słyszałam i nie tylko ja...Jak wyszliśmy z kościoła przy życzeniach pytałam gości o czym ksiądz na kazaniu nam mówił...
Goście mówili, że bardzo ładnie i sensownie...na płycie obejrzeliśmy...i rzeczywiście...Fajnie było do tego wrócić...nawet za parę lat..
Samej mszy jest raptem pół godzinki...Bez przesady, że to znowu mega długoKto nie będzie chciał to sobie na podglądzie przeleci do przodu, żaden problem, bynajmniej dla nas

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Uciekam szykować się powolutku do pracki
Miłego wieczorku wszystkim
Stary 2011-09-29, 17:48   #2076
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy robi jak uważa
Wy chcieliście krótszy...
My woleliśmy dłuższy...
Msza też nie jest nagrana od deski do deski...ociupinkę jest skrócona...
Poza tym fajnie jest posłuchać kazania na własnym ślubie...
Dobrze, że tak zrobiliśmy, bo w dniu ślubu, gdy siedziałam przed ołtarzem, to nie rozumiałam wcale o czym ksiądz mówi...z emocji nic nie słyszałam i nie tylko ja...Jak wyszliśmy z kościoła przy życzeniach pytałam gości o czym ksiądz na kazaniu nam mówił...
Goście mówili, że bardzo ładnie i sensownie...na płycie obejrzeliśmy...i rzeczywiście...Fajnie było do tego wrócić...nawet za parę lat..
Samej mszy jest raptem pół godzinki...Bez przesady, że to znowu mega długoKto nie będzie chciał to sobie na podglądzie przeleci do przodu, żaden problem, bynajmniej dla nas
Dokładnie

Post wyżej o tym pisałam

my mamy w całości przywitanie nas przez księdza, czytanie, kazanie, przysięgę i nakładanie obrączek, potem wszystko skrótowo, bo po co mi wszystko jak się ksiądz modli itd...

Po co zamawiać taki długi film skoro potem komuś nie będzie się chciało wszystkiego oglądać i będzie przewijał, bezsensu

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-09-29, 18:35   #2077
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Zdjęcia, choć studyjne nie wyszły takie złe...wszystkim się bardzo podobały w rodzinie...pamiątka jest...Zdecydowałam się na studio, bo nie mogłam przewidzieć jaka będzie pogoda, to raz, a dwa nie miałam koncepcji na plener...A w dniu ślubu pogoda była rewelacyjna...tylko, że już czas nie pozwalał na to aby gdzieś wyskoczyć...Wszystko było ustalone co do czasu...A K. nie uznaje pleneru w innym dniu niż w dzień ślubu...
Chociaż może uda mi się go przekonać...ale nie wiem gdzie byśmy te fotki zrobili
Muszę rzeczywiście to przemyśleć
Zdjęcia można zrobić naprawdę wszędzie, zależy co lubicie, może jakiś park, może macie jakąś wodę w pobliżu (rzeka, jezioro), może plac zabaw, wesołe miasteczko, stara fabryka, starówka, ulica, przystanek, cokolwiek? WSZĘDZIE można zrobić fajne zdjęcia.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 18:52   #2078
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość

Madziares mam wrazenie ze szukasz problemów. z jednej strony zazdrościsz zdjec innym a z drugiej zastrzegasz ze nie wyobrazasz sobie sesji w inny dzien... podobaja Ci sie inne zdjecia ale sama nie widzisz miejsc gdzie mozna by było je zrobić... załzujesz teraz ze nie było pleneru ? zrób jak radza dziewczyny weź kogoś znajomego i jedźcie gdzies poszalec przed aparatem - moim zdaniem warto !
zgadzam się całkowicie!!

Cytat:
6h filmu - żartujesz sobie
Po co Wam cała msza nagrana itd?

Czy Wy to chociaż raz całe - bez przewijania - obejrzycie ?? Nasz film trwa 1,5h i uważam, że to w zupełności wystarczy, a wszystko co najważniejsze mamy nagrane...

Takie nagrywanie co opisujesz to było modne chyba z 10-15 lat temu W życiu nie dałabym tyle kasy To co opisujesz u nas można mieć od 800 zł...
Jak po co? Na pamiątkę, dla siebie...
My mamy chyba 3 godziny i żałuję, że tak mało

Cytat:

Po co zamawiać taki długi film skoro potem komuś nie będzie się chciało wszystkiego oglądać i będzie przewijał, bezsensu
jak wyżej napisałam - dla siebie a nikt nikomu nie każe oglądać płyty

My sami chcieliśmy krótki film ale cieszę się, że kam jednak zrobił dłuższy, fajna pamiątka Skrótowe też mi się podobają ale to bym ewentualnie wybrała jako taki dodatek dla rodziny ale to ja

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 19:04   #2079
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
My mamy chyba 3 godziny i żałuję, że tak mało
wiesz 3h jeszcze jest do przejścia ale nie 6h , zresztą madzieres pisała, że całości nie oglądnęli tylko przewijali...

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-09-29, 19:11   #2080
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz 3h jeszcze jest do przejścia ale nie 6h , zresztą madzieres pisała, że całości nie oglądnęli tylko przewijali...
w ratach oglądali no fakt, 6 godzin byłoby ciężko ciągiem.... a już w ogóle w gościach

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 19:14   #2081
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
w ratach oglądali no fakt, 6 godzin byłoby ciężko ciągiem.... a już w ogóle w gościach
tego to sobie nawet nie potrafię wyobrazić

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 19:37   #2082
bambusiek
Zakorzenienie

Hi

Zalatane mam te dni i dopiero teraz poczytałam

Co do nagrania, to my chcieliśmy tylko calusieńką Mszę nagraną statycznie
Mamy wszystko od chwili przed naszym wejściem do chwili po wyjściu, łącznie z kazaniem, prawie 10 minutami podpisów itp. w sumie godz. 20 min.
Potem już kamery nie było.
No i za taką usługę płaciliśmy 100 zł
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 19:39   #2083
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Ej a może ten kamerzysta z tym miał rację...
Tż też stwierdził, że przesadziłam.
Kamerzysta mówił, że zazwyczaj nagrywają do 2 w nocy, a ja chciałam do samego rana...myślałam, że może coś jeszcze fajnego się wydarzy, jak kamerzysta pójdzie, a nie będzie tego nagrane...
Koniec końców mamy 6 godzin prawie i kamerzysta był do 5 rano...
I tak z mężem musimy płytkę podpicować, to co za problem dla gości zrobić skróconą...bo jest co ominąć...
Tak też zrobimy, ale całe 6 godzinne nagranie sobie zostawię...może ktoś będzie jednak chciał całość obejrzeć, np. te osoby, co nie były...
Cytat:
Ja byłam twarda i nieugięta...rodzinka czyli rodzicie i dziadkowie też...
Heh wyobraźcie sobie, jak odebraliśmy płytkę w środku tygodnia...i akurat szłam na nocki na 22.
To specjalnie teściu do miasta po mnie przyjechał, bo nie mogli wytrzymać nawet do weekendu.Cała reszta na rano do pracy i do 24 siedzieli i oglądali...
Taka długa płyta, to był mój pomysł...sugerowałam się nagraniem chrzestnej K z ich ślubu w 93...nagrywane było do prawie 8 rano...kamerzysta wytrzymały był...hehe ale chyba też 4 godzinki...
Może przesadziałam
Napaleniec ze mnie...ale nie ma co...przynajmniej z tych 6 godzin jest co wyrzucić...na pewno kilka utworów z początku, bo mało osób tańczyło...
Dawno się nie widzieli niektórzy...musieli porozmawiać, popić i nacieszyć się sobą...
A ja czekam na zdjęcia, aby móc je w końcu obejrzeć i K. zapomniał ich już 3 dzień z rzędu zabrać z pracy...:pala :
Cytat:
tego to sobie nawet nie potrafię wyobrazić
U nas większość osób znajomych ma właśnie tak ok. 4 godzin nagrywane wesela...I tak każdy się przyzwyczaił...
Aj już nie ma co biadolić
Dziewczyny idziemy na 18 do siostry ciotecznej K. w listopadzie, jak myślicie, co jej kupić na prezent?
Robi przyjęcie na około 40 osób z DJ w knajpce...w co się na taką 18 ubrać...chciałabym wyglądać kobieco...niezbyt wyzywająco...nie mam koncepcji
Macie jakieś pomysły?
Prezent, czy pieniądze, a jeśli tak to ile?
Stary 2011-09-29, 19:43   #2084
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
co do filmu to my mamy 4 godz. msze mamy całą i z tego jestem bardzo zadowolona

dziwaczka
Cytat:

bez sensu, że będę robić film pod kogoś

jak się komuś podoba długi to niech ma długi, niektóre pary sobie życzą też całość nagrania bez obróbki i ich wola
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 19:52   #2085
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny idziemy na 18 do siostry ciotecznej K. w listopadzie, jak myślicie, co jej kupić na prezent?
Robi przyjęcie na około 40 osób z DJ w knajpce...w co się na taką 18 ubrać...chciałabym wyglądać kobieco...niezbyt wyzywająco...nie mam koncepcji
Macie jakieś pomysły?
Prezent, czy pieniądze, a jeśli tak to ile?
Jakaś sukienka, tunika + wysokie obcasy + fajna biżu
Ja bym dała prezent jeśli wiecie z czego by się ucieszyła, ew. zwykle się sprawdza biżu albo jakiś gadżet kobiecy: kuferek na kosmetyki, zestaw do paznokci/makijażu/???.
Kasa szybko się rozchodzi
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 19:55   #2086
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
dziwaczka

bez sensu, że będę robić film pod kogoś

jak się komuś podoba długi to niech ma długi, niektóre pary sobie życzą też całość nagrania bez obróbki i ich wola
Wiadomo, każda sroczka swój ogonek chwali
Dziękuję za subiektywizm
Stary 2011-09-29, 19:58   #2087
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Hi

Zalatane mam te dni i dopiero teraz poczytałam

Co do nagrania, to my chcieliśmy tylko calusieńką Mszę nagraną statycznie
Mamy wszystko od chwili przed naszym wejściem do chwili po wyjściu, łącznie z kazaniem, prawie 10 minutami podpisów itp. w sumie godz. 20 min.
Potem już kamery nie było.
No i za taką usługę płaciliśmy 100 zł
wow! to Wam się trafiła oferta

A co do dalszej dyskusji o filmach to ja już swoje zdanie wyraziłam i nie mam zamiaru więcej w tej kwestii się odzywać Każdy wybrał sobie taką ofertę jaka mu odpowiadała A czy Para Młoda jest zadowolona, albo czy gościom będzie chciało się oglądać to już inna sprawa... Można się w tej kwestii przemawiać bez końca

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2011-09-29 o 20:01
Stary 2011-09-29, 20:08   #2088
madziares25
Zadomowienie

Cytat:

A co do dalszej dyskusji o filmach to ja już swoje zdanie wyraziłam i nie mam zamiaru więcej w tej kwestii się odzywać Każdy wybrał sobie taką ofertę jaka mu odpowiadała A czy Para Młoda jest zadowolona, albo czy gościom będzie chciało się oglądać to już inna sprawa... Można się w tej kwestii przemawiać bez końca
Jestem tego samego zdania
Stary 2011-09-29, 20:13   #2089
lipus89
Rozeznanie

a mnie Tż zdenerwował i siedzę i Was podczytuję podczas gdy on ogląda mecz :P

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 20:35   #2090
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
o popatrz... mój też... najpierw pojechał na swój trening, później oglądał siatkówkę babek, a teraz Legię...
a mnie już nosi...

(i tak już któryś dzień z rzędu... mam wrażenie, że przed ślubem, zanim zamieszkaliśmy ze sobą, mieliśmy dla siebie więcej czasu niż teraz...)

idę sobie kolejnego drina zrobię!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 21:09   #2091
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:

nikt Cię o to nie prosi

ja też sobie wygłaszam swoją opinię bo mi wolno
Stary 2011-09-29, 21:31   #2092
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Pewnie, pokaże wam cały
też bym chciała zobaczyć

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Zdjęcia można zrobić naprawdę wszędzie, zależy co lubicie, może jakiś park, może macie jakąś wodę w pobliżu (rzeka, jezioro), może plac zabaw, wesołe miasteczko, stara fabryka, starówka, ulica, przystanek, cokolwiek? WSZĘDZIE można zrobić fajne zdjęcia.
oOOOoo Monia! A gdzieś Ty była jak Cię nie było?
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 21:36   #2093
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
o popatrz... mój też... najpierw pojechał na swój trening, później oglądał siatkówkę babek, a teraz Legię...
a mnie już nosi...

(i tak już któryś dzień z rzędu... mam wrażenie, że przed ślubem, zanim zamieszkaliśmy ze sobą, mieliśmy dla siebie więcej czasu niż teraz...)

niedobrzy mężowie

Cytat:
nikt Cię o to nie prosi
a Ty jak zwykle lubisz się czepiać słówek

Cytat:
ja też sobie wygłaszam swoją opinię bo mi wolno
ano wolno, nikt Ci nigdzie nie napisał, że nie możesz

---
Mąż za chwilę będzie, więc zmykam.
Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-09-29, 21:41   #2094
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
a Ty jak zwykle lubisz się czepiać słówek

ano wolno, nikt Ci nigdzie nie napisał, że nie możesz
każdy ma jakąś rolę

by spróbował
Stary 2011-09-29, 23:04   #2095
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
teściowa trochę bez entuzjazmu
A ma już jakieś wnuki?

Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość
Cieszę się, że sukienka Ci się podobała
Buty kupiłam u Ryłki, bo też nie toleruje obuwia nieskórzanego Były na prawdę wygodne, więc mogę polecić.

Jakoś dziwnie czułam, że to Ryłko Będę musiała się wybrać, na szczęście mam jeszcze bliżej niż Ryłko dwa inne sklepiki ze skórzanymi butami, tańszymi , a też bardzo fajnymi i wygodnymi. Ale jeśli tam mi się nie uda, to uderzam do Ryłko

Cytat:
jak to teściowa, zawsze coś musi z nimi być nie tak
One tak mają

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
a teści9owej co nie pasi?

Jeśli nie ma jeszcze wnuków - no to jak mogła ją zrobić babcią??

Cytat:
Taka długa płyta, to był mój pomysł...sugerowałam się nagraniem chrzestnej K z ich ślubu w 93...nagrywane było do prawie 8 rano...
Do 8 rano? O żesz Ty, wygnałabym gości W sumie, niech sobie siedzą, ale ja bym poszła spać

Cytat:
W ryja mu

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 23:18   #2096
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
też bym chciała zobaczyć

Ja twój też

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 06:04   #2097
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Jakaś sukienka, tunika + wysokie obcasy + fajna biżu
Ja bym dała prezent jeśli wiecie z czego by się ucieszyła, ew. zwykle się sprawdza biżu albo jakiś gadżet kobiecy: kuferek na kosmetyki, zestaw do paznokci/makijażu/???.
Kasa szybko się rozchodzi
Myślałam o podobnym ubiorze...muszę teraz poszukać czegoś
Co do prezentu , to nadal myślę...
Cytat:

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
a mnie już nosi...

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
A ma już jakieś wnuki?

Jakoś dziwnie czułam, że to Ryłko Będę musiała się wybrać, na szczęście mam jeszcze bliżej niż Ryłko dwa inne sklepiki ze skórzanymi butami, tańszymi , a też bardzo fajnymi i wygodnymi. Ale jeśli tam mi się nie uda, to uderzam do Ryłko

One tak mają

Jeśli nie ma jeszcze wnuków - no to jak mogła ją zrobić babcią??

Do 8 rano? O żesz Ty, wygnałabym gości W sumie, niech sobie siedzą, ale ja bym poszła spać

W ryja mu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-30, 07:52   #2098
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
jak to teściowa, zawsze coś musi z nimi być nie tak
bardziej martwiłabym się gdyby wszystko było ok

Cytat:

Ja chciałam 6 godzin nagrania...
ja też nie mogłam przewidzieć pogody ale umówiliśmy się wstępnie że robimy na 14.00 w dzień ślubu w plenerze
gdyby pogoda nie wypaliła to nie wiem, może zastanowiłabym się nad plenerem w inny dzień ale nie ukrywam że bardzo tego nie chciałam
studio natomiast odpadało całkiem - nie było takiej opcji
myślę że dobry foto poradzi sobie i w ogródku (nasza sesja jest tego przykładem) i w parku, czy na jakiejś łące

co do nagrania - grunt że wy jesteście zadowoleni

a ja nawet nie pamiętam ile nasz film trwa muszę zerknąć
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 08:10   #2099
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
A ma już jakieś wnuki?
ma, 3 wnuczki

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 08:14   #2100
diablica071086
Zadomowienie

witam, my mamy 2 filmy które robił w kosciele statyw przez co nie mamy nakręconej przysięgi ale tata wkleił w to miejsce zdjecia a na sali świadkowa więc jest nieprofesjonalnie ale i tak 2 godzinki są mąż powiedział że nie będzie oglądał bo przeciez tam był,
w weekend poprosiłam siostrę żeby mi zrobiła jeszcze mała sesję tylko ja suknia i ona jako fotograf bo uparciuc czasu na pewno nie będzie miał,

a co do niego obudzil mnie ok 5 pukaniem do drzwi bo wracał z delegacji w nocy fajnie po 4 nocach móc się znowu w niego wtulić, obiecał ze w następnym tyg będzie na miejscu

sesję przekładalismy z 3 tyg bo ciągle w niedziele lało aż w końcu się udało, rano padało ale ok 13 było pieknie tylko butki do prania troszkę błotniasto było :P

Edytowane przez diablica071086
Czas edycji: 2011-09-30 o 08:16
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości