|
|
#3691 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3693 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() jak nie urok, to... ![]() i co tam Cię jeszcze zainteresowało?
|
|
|
|
|
#3694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fogóle patrząc dziś na N pierwszy raz tak poważnie pomyślałam ze chciałabym jednak kiedyś dida Cytat:
![]() Cytat:
to nie jest karalne czasem? boję sie też tak z kimś opcym trochę Cytat:
|
||||
|
|
|
#3695 |
|
Nindżopesz
|
Ja o Lushu boję się czytać...
Rejcz, Twoje komplimenty som niewspółmierne do naszych skromnych możliwości ale dzięki to prosz, specjalnie dla fanki z serdecznymi pozdrowieniami:
|
|
|
|
#3696 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ona jest zdecydowanie tiszertowa, dość przylegająca wręcz. rozmiarówka chyba się zgadza, ja mam M i jest taka w sam raz, raczej blisko ciała, ale taką chciałam, dlatego nie wzięłam L ![]() tunikowe są chyba te takie nowe z głową kota
|
|
|
|
|
#3697 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
natomiast przyprawy do kawy to jak najbardziej , a sądząc ze składu to jest fłaśnie to , co tygrysy lubią najbardziej , no i bez mleka nie piję w ogóle (chyba że nie mam )Mleka modyfikowane mają w środku zmodyfikowane pod względem składu krowie , tak żeby kobiece przypominało zawartością i proporcjami składników . Niestety , ze względu na dodatek witamin , kwasów tłuszczowych i innych bajerów mają smak i zapach odbiegający od normalnego mleka , niektórym to nie przeszkadza , ale mnie na przykład się robi od razu , więc nic mnie nie zmusi do wsypania czegoś takiego do kawy . Może strawniejsze są mleka dla dzieci powyżej roku oznaczone nr 3 , bo miewają smak a to waniliowy , a to z miodem czy cóś , nie próbowałam . Natomiast wszystkie one są kaloryczniejsze od zwykłego .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
szamponów kilka, poza tym Aqua Mirabilis, King of Skin, inne takie masaże Spa itp, srcub do ust, kule (ale te kule to taki bajer co bym nie kupiła, bo szkoda kasy
) Mydła czytałam że zbędny bajer, więc się nie wgłębiam, ale ogólnie to sporo rzeczy bym wypróbowała
|
|
|
|
#3699 |
|
Nindżopesz
|
Ju, czymam kciuki.
Ewusiu, ho ho Reklamacji nie przyjmuję
|
|
|
|
#3700 | |
|
Panaroja
|
Ciekawe , czym "Cholera" by pachniała
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-09-30 o 20:13 |
|
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 kot ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- spoko, mam sporo czasu na przemyślenie tego i ewentualne rozmyślenie się
|
|
|
|
|
#3702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Reed, pieknie masz
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Panaroja
|
Mnie trochę inaczej się kojarzy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3706 | ||
|
Zakorzenienie
|
a sprawdzeu zara
Cytat:
a ja je nei do kawy ja je saute pijam ( tylko od kiedy podobno mi nei wolno, ale podobno bo przyczyna trądu niezidentyfikowana jeszcze) to odstawiłam jak kazali no ale kce mi się ![]() Cytat:
przeczytałam za to skład szamponu czerwonego i serio to jest to co poprawia ukrwienie skóry głowy - a że nei mogiem używać szamponów drogeryjnych - apteczne drogie cholernie a też żaden szał a włosy myć trzeba często - na razie jadę na Bambim no ale chętnie spróbuję czegoś co by mogło zostać ze mna foreva Behcio na prezydenta |
||
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
to na pewno szypr Teraz muszę wymyslić, jak się dostać do Wwy- bo autobus jeden na dobę, a muszę załapać się na przesiadkę w Nidzicy I potem wrócić z wwy, no kurde
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Z chorobą?
"Do zakażenia dochodzi na drodze pokarmowej, głównie przez skażoną ludzkimi odchodami wodę. Rzadko przez żywność. Wodę zanieczyszczać bakteriami zdolni są jedynie ludzie chorzy lub nosiciele." Woda, żywność, odchody... W sumie, niezła nisza
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to Armani ten kamor Redzin? ja jusz przepadłam dzieckowo SKŁAD Kamisowej przyprawy do kawy piszą tak: cynamon, cukier kandyzowany, goździki, kardamon, wanilia grubo to jest zmielone - to nie ejst proszek i przy okazji zorientowałam się że mam o rok przeterminowaną ale jest pyszna mimo to i intensywna
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-30 o 20:34 |
|
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tyż mam, ale nie jem
Cytat:
Ale dziś znalazłam w 2 innych ![]() Oł yes
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
A może bąkiem?
Gucio zawsze donośnie z dumą oznajmia- "Była bąka!", zresztą ze szczegółami relacjonuje przebieg każdej wizyty w łazience
|
#3712 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak trochę
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
osz ty - szczęściara
Cytat:
eeeeeeeeeeeeee no co Ty - on jest tak jak Parabelka pisała poza tym to już zimowe odzienie - futro ![]() SKŁAD Kamisowej przyprawy do kawy piszą tak: cynamon, cukier kandyzowany, goździki, kardamon, wanilia grubo to jest zmielone - to nie jest proszek |
|
|
|
|
#3714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to jest dobry plan w takim razie...No chyba ze jednak wcześniej znajdę kogoś kto na All ze mną kupi
|
|||
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3717 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
udało się skręcić ale po zdjęciach Redziowych to się trochę wstydam wklejać ![]() ale ok, na gorąco wklejam, uprasza się tylko o nie zwracanie uwagi na istniejące gdzieś w tle pranie, pudła i inne śmieci ![]() DSCF9649stółzłożmał.jpgDSCF9643stółikrzesłmał.jpgDSCF9652stółrozłożmał.jpg edit: fogle stół okazał się made in Malezja i się zastanawiam jakie to drewno jest, polskie? malezyjskie? jakieś inne jeszcze? Cytat:
i widzę siatki antykocie na donicach
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-09-30 o 20:45 |
|||
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3719 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Cytat:
i Tobie też zdrowia I Gryxiu, Maju, Justyno, Rejcz no właśnie nie wiem na kiedy dostanę zabiegi, wiadomo koniec roku... a NFZ ma limity i znając życie to będę musiała coś dać pani, żeby znalazł się szybki termin. miałam wrażenie, że lekko niedowidzący, ale macał i ruszał i się przęjął ostatnio miałam takiego buca, co nawet zza biurka dupy nie ruszył a ja do niego : a może doktor zobaczy te kolano? a on: no, dobra, pani pokaże dla mnie skreślony [/QUOTE] Cytat:
Podziwiam, ja mogę teraz co najwyżej na jakieś bbs, stretching i piłki, jak ostra rozgrzewka to robię marsz albo staję z boku... na siłowni tylko bieżnia. Justynko - kciuki aaa i trzymaj się na odwyku, ja jeszcze daję radę w ogóle zachciało mi się się Burberry Body
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-09-30 o 20:46 |
|||
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

chyba zacznę od połówki szamponu z All, bo może jednak mi nie podpasuje
ale po przeanalizowaniu opisów bym wzięła Seanik a nie New, bo bardziej pasuje do profilu moich dziwnych włosów
fogóle patrząc dziś na N pierwszy raz tak poważnie pomyślałam ze chciałabym jednak kiedyś dida
, więc na wspólnych możesz poszukać kogoś kto weźmie z Tobą na pół

, więc nic mnie nie zmusi do wsypania czegoś takiego do kawy . Może strawniejsze są mleka dla dzieci powyżej roku oznaczone nr 3 , bo miewają smak a to waniliowy , a to z miodem czy cóś , nie próbowałam . Natomiast wszystkie one są kaloryczniejsze od zwykłego .

to jest dobry plan w takim razie...
dobrze chociaż że się Tobą pilnie zajmą a nie za czas nieokreślony...