|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
No żesz nie mogę!
![]() "Wiadomość jest przeładowana grafiką W wiadomości znajduje się zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów [img]. Program dopuszcza jednorazowe użycie maksimum 20 grafik. Aby dodać wiadomość usuń z niej emotikonki i wtedy ponownie wyślij." Cytat:
Numero Uno - dr n. med. Adam Kaliński dr n. med. Wiesława Latoszewska - bardzo rzeczowa kobitka, niektórzy uważają, że "ostra" i że ma "dziwne poczucie humoru", ale jest bardzo ok. O ile dr Kaliński jest cudownym, uroczym człowiekiem i lekarzem, to nie jest kobietą. A czasami cza pogadać z kobitką, bo bolących piersiów żaden mężczyzna nie zrozumi. I najlepsze USG gin. w W-wie jest u dr n. med. Andrzeja Micuły. Kuzynka chodzi do Niego już z 2 ciążą i jest wniebowzięta. W sumie się nie dziwię. Pan Doktor mógłby robić za amanta filmowego. ![]() ad2. Szkoda, że nie zadzwoniłam do poprzedniego pracodawcy zanim ją zatrudniłam. ad3. Myslałach żech w załączniku to przynajmniej litra z zagrychą cza wysyłać. ![]() ad4. Niestety nie marzę. O rety! Ale my sławne!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3722 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się chcieli przyczepić do kfiatka na stole, ale un sztuczny, więc nie mogli. ![]() Polly mnie zaraziła? ![]() Cytat:
Współczuję. Cytat:
To całe szczęście. Cytat:
![]() ad2. Cytat:
![]() I zaraz wklejam.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||||
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Foty pierścionka dla Ju.
|
|
|
#3724 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko ja nie wiedziałam ze drewniaka zamawiasz - co mnie nie dziwi bo dziwiło że niedrewniaka ale wiem ze drewniaki to droooooogie i dlatemu nie tykałąm temata cuuuuudo - będzie foreva malezyjskie drewno osobiście chyba dla mnie byłby za ciemny ale nie wiem na pewno Win - widzę Cię Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-30 o 20:58 |
|
|
|
|
#3726 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
stylowy got/gotka?
You do it wrong!!! http://questionablegoths.com/?cat=1 taka wiocha.pl tyle, że na mroczno
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-30 o 21:03 |
|
|
|
#3729 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to trza samca nastawiać czy coś... ja mam jeszcze czas to se tak mogę gadać Cytat:
Cytat:
Na piłkach czy pilatesie już nie dawałam rady i reorganizowałam zajęcia, bo babka się np przejmowała że ja nie mogę klękać i szukała ćwiczeń bez klękania czyli 1/3 odpadła, więc przestałam chodzić |
||||
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Kamena, stół pierwsza klasa.
![]() Redza, zakochałam się w Twojej Kocie i we balkonie. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ma hipnotajzin to spojrzenie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-30 o 21:08 |
|
|
|
|
#3733 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jakoś oklapłam po tym tygodniu, chyba spać pójdę
![]() A miałam jutro jechać do nowootwartego Tkk Maxxa- jest tam coś ciekawego?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3735 | |||||
|
Nindżopesz
|
Behcio zbiorczo dziękuje i podkreśla, że jest płci męskiej - choć kastrowany
![]() Cytat:
![]() Taa, ale mam nadzieję nie na długo już mój. Puszysty! ![]() Cytat:
2. no niestety... ale i tak włażo w skrzynki - zaraz będzie stosowna fota i na tę okazję ![]() Cytat:
Szkoda słów...Cytat:
![]() 2. a któreś z nich daje zwolnienia w ciąży...? ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Stosujesz się do nakazów? |
|||||
|
|
|
#3736 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a buc brak słów..Cytat:
![]() Cytat:
i wcale nie był strasznie drogi, stół + dwa krzesła 600 zł, są duuuużo droższe ![]() drewno nie wiem jakie, na 100% nie teak bo teak to dopiero droooooogi, i teak twardy jest, a to normalne miękkie drewno tyle że pachnie nie jak u polskiego stolarza a trochę jak w tym sklepie co wczoraj pisałam, z pojedynczymi tanimi meblami egzotik.. edit: a, i niespodziewanie ma szufladkie ![]() edit: 2: dzięki wszystkim za miłe słowa nt stołu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-09-30 o 21:19 |
||||
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3738 |
|
BAN stały
|
widzę, że chyba zmienili zupełnie fason tych koszulek. zresztą ta sama osoba napisała, że "krojem troche sie rozni od koszulki ktora zamawialma jako pierwsza", nawet widzę na zdjęciu, ze krój ma inny od tej mojej. jest dużo luźniejsza i rzeczywiście się rozszerza. moja to typowy przyległy t-shirt, ale zamawiałam ją już daaawno.
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie mi się podobają Myslałam, ze wszystko robią w Chinach ![]() na razie się trzymam- boję się, czy w Sylwestra nie skończy się to jakimś wybuchem niekontrolowanym? KARKKI!!!!! KOCHAM CIĘ!!!!!! widzę Cię!
|
|
#3740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale kurczę kusi mnie.... co jeszcze polecacie dla mieu z Restyle? co pasuje do Skrbk ?
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu mówisz niespodziewanka i to jeszcze egzotic to tymbardziej ![]() jednak drewienko jest mniej plasticzane, no ja mam słabość - w kanjpach też uwielbiam siedzieć przy stołach drewnianych - jakos tak mi lepiej |
|
|
|
|
#3743 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciąża to nie choroba tylko stan fizjologiczny. Jak nie jest zagrożona, to pierwszy nie daje. O tym wiem na 100% od kuzynki, bo chciała, ale że zdrowa jak przysłowiowy kóń, to nic z tego. Pracowała do rozwiązania i urodziła w godzinę. ![]() Reszta - nie wiem.
|
|
|
|
#3746 |
|
Nindżopesz
|
Poka poka, lubieu Arielkę
|
|
|
|
#3747 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Lubię ale lepiej nie jechać do nowootwartego bo mogą być tłumy, spadam, kolorowych wszystkim
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Doniczkowy kfiatek posiada ziemię. A ziemia nie może być tam gdzie się jada posiłki, pomimo iż tam akurat tychże posiłków się nie przygotowuje.
Nawet na gupim kfiatku można się przejechać. Ale żem gadała ze sanepidem kiedyś, to teraz mundra jezdem.
|
|
|
#3749 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3750 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

Dobrze, że jej podziękowałaś, pff.
Fogle wyślij Polly swoją kandydaturę pamiętając o załączniku "
" bo tak goopio w publicznym miejscu się wklejać.
Postanowiłam pożegnać go na rzecz T4T, już mi całkiem odbiło.

Współczuję.
To całe szczęście.

brak słów..