|
|
#1441 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
nie zgadniecie od kogo SMSa dostalam w nocy
![]() K. - przepraszam ja - za? K. - caloksztalt. dobranoc ja - za pozno. dobranoc
|
|
|
|
#1442 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Będę właśnie wymyślać menu na moje urodziny, jutro wyprawiam dla rodzinki. Więc muszę dość szybko się uporać
|
|
|
|
#1443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaczynam za tydzien ![]() i za rozmowe Cytat:
Cytat:
po co on ci pisze cos takiego? ![]() mi ostatnio I. napisal ze mu sie snie czesto i ze bylam jedna z niewielu kobiet ktore spelnialy jego marzenia... na co zapytalam czemu w takim razie tak łatwo mu przyszlo mnie zostawic odpisal, ze nie było latwo ale musial a potem zadalam mu jeszcze kilka pytan ale juz nie odpowiedzial nic ![]() a u nas pogoda jak w lato
|
|
|
#1444 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Będzie ciężko bo śpię zaraz obok niego
![]() Spoko - czy będę dbać, czy nie to kwiaty i tak opadną ![]() Cytat:
Cytat:
Chyba, że wszystko się nagle diametralnie w pracy odmieni - w tym tygodniu całe dwa dni pracowałam nad tymi moimi docelowymi zagadnieniami. I powiem Wam, że to jest super sprawa - gdybym mogła robić tamto, to dużo łatwiej przyszłoby mi się uporać z całą resztą niedogodności w tej pracy. ...ale na nagłą odmianę raczej nie ma co liczyć ![]() Także, podsumowując, żal mi tego etatu i dobrodziejstw z nim związanych, ale nie zamierzam się wykańczać teraz, żeby jakoś się ich doczekać za jakiś czas. Może trafi mi się inna praca na umowę - nie jest to wykluczone. A jak nie to też trzeba sobie będzie jakoś poradzić ![]() Cytat:
...i weź to wszystko wyciśnij ![]() Czeeeeeść ![]() Cytat:
![]() Komentarz jest zbędny Dostałam wypłatę i poszłam wczoraj spożytkować jej niewielką część na zakupach, przy okazji tego, że Mąż mnie poprosił o Gwiezdne Wojny na blu-ray (wczoraj oglądaliśmy inna sprawa, że bardzo niebezpiecznie długo wczoraj się rozpływałam nad butami w New Look Ostatecznie wyjaśniłam sobie jakoś, że nie są mi niezbędne. Niestety w kilku innych wypadkach nie zadziałało |
||||
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tez lece sie zbierac, bo juz o 11.30 widze sie z Capri i jedziemy do Sopotu A w ogole, to Capri mi sie dzis snila Juz sie nie moge doczekac
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
foty zakupow!
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra, mam myszę w pokoju
Nie wyspałam się przez nią ani ja, ani mój pies, ponadto strachu się najadłam, że duchy mam, ale na końcu poszłam po rozum do głowy i logicznie rozumując doszłam do wniosku, że to mysz z łąki obok musiała przyjść (bo skoro po ścianie widziałam jak dziad kiedyś wchodził na strych - 2 piętro - to czemu nie do pokoju na parterze?). No i rano poszłam z tym do babci, a babcia przyznała, że miała myszę w kuchni, myszy są również w budynku i piwnicy Lady Arrakis ![]() Coś Ci faceci mają dziwne wyrzuty sumienia. Aleks, będą kciuki Justi
|
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale nic, wyściskaj Mróweczkę od cioci i przekaż pozdrowienia....![]() Cytat:
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się robić zdjęć
![]() Obkupiłam się w sweterek o taki: http://store.orsay.com/sweter-kardin...uctId=52020137 tylko czarny ,sukienkę granatową z dzianiny, kolczyki, pękający lakier i bibułki matujące w Inglocie, bluzkę, piżamę i portfel (bo mój poprzedni mam od liceum i zaczyna wyglądać bardzo używanie ) jakoś podejrzanie mało zapłaciłam za to wszystko ![]() A na piżamie mam kota ze swojego awatara (dlatego ją kupiłam) Do tego jest w połowie różowa i P. mówi, że będzie się czuł jak pedofil jak ją założę do spania
|
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twoj i kawowy TZ sa dla mnie miszczami
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ...i później jak mu mówię, żeby mi nie pisał głupot na fejsbuku to odpowiada "no ale Twoje koleżanki lubią moje wpisy ". I mi brakuje argumentów |
|
|
|
#1453 |
|
Wtajemniczenie
|
arrakis ja tez nie wiem po co
![]() moze ma wyrzuty sumienia ![]() med ja mialam taka mine jak to przeczytalam wczoraj se spodnice kupilam http://www.butik.net.pl/product-pol-...-Spodnica.html taka , mama mi dzis kupila carne rajstopy wiec jak jutro pojde na piwo to sie wylaszcze, ze ho ho i jak bedzie K. to mu szczeka opadnie ooo!nie umie eyelinera obslugiwac
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-01 o 10:46 |
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Jołka, jołka
![]() Dzisiaj spotkanie pomorskie Capri ma z kolei zupełnie inny głos, niż się spodziewałam ale fajny![]() Z nowości to - kupiłam maszynę ![]() ![]() już wypróbowałam, jest suuuper! mam już pomysły na kilka prostych projektów na początek, zrobiłam sobie na nie teczkę nawet, żeby nie zapomnieć tylko coś nie wychodzą mi falbanki, chyba muszę pokombinować z grubością igły, bo może jest za gruba do tego materiału akurat![]() Byliśmy wczoraj na "romantycznej" kolacji z okazji 3 miesięcy od ślubu (czyli na kebabie ) i na tej bitwie warszawskiej w kinie, ale gniot jakich mało, a nataszka grała jak drewno i myślałam, że zejdę ale poza tym super![]() Dobra, lecę się kokocić, coby jakoś wyglądać przy dziewczynach ![]() Mąż pojechał na wyjazd integracyjny z pracy...taaa więc sama jestem dziś i jutro - jutro z teściówką i moją mamą idziemy na obiad
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry
|
|
#1457 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
achh, wyspałam się, teraz na mnie czekają 2 piękne dni pełne odpoczynku od zajęć bo w przyszłym tygodniu już pierwszy zjazd |
|||
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1459 | |
|
Wtajemniczenie
|
jak Ty juz cos powiesz
co do Jusi to ja tez ostatnio pic nie umie dochodze do wniosku, ze sie starzeje ![]() Cytat:
![]() a nie koty? chociaz psy moze tez
|
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój pies łapał bo widział że się boimy no i go intrygowało że się coś rusza więc chciał to mieć tylko kiedyś przegryzł ją w złym miejscu i strasznie pluł bo myszy mają jakąś truciznę koło pupy i jaszczurki też Jaszczurkom oczywiście też nie popuścił chociaż je strasznie lubimy
|
|
|
|
|
#1461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i mam nadzieje, ze juz sie nie odezwie i nie bedzie znow czegos chcial, bo czuje troche niepokoju i boje sie, ze zacznie wydzwaniac i w ogole... i znow bede plakac to dobrze, ze chcial Was od mysze ocalic, dzielny chociaz znam psy co sie wlasnego cienia boja i jak sie cos poruszy to sa dzikie i uciekaja
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Raaaaain, a ten Inglot nowy, to stoisko też pewnie, nie? Tak sobie myślałam, że fajnie by było, jakby otworzyli lokal, ale w sumie nie wiem, co by mieli do niego wciśnąć
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę się wykąpać bo już od 2 godzin leci u mnie z kranów rdza ;/ I to taka, że aż się ciemny brązowy pył odkłada w brodziku...
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze, a zgłaszałaś awarię?
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Pony, nie robią czasem czegoś w rurach? Bądź robili wczoraj?
Ilsa, mój pies bardzo chciał ją zlapać, ale skończyło się na tym, że wlazło to coś za meble i pod meble, a potem prawdopodobnie do dziury w podłodze za meblami
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nigdzie nie było informacji, żeby coś mieli robić ;/
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam propozycję napisania artykułów o tematyce ślubnej, trzymajcie kciuki, żeby panu się spodobały, kasa zawsze potrzebna
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

Dopijam więc szybko kawę i lecę.
za rozmowe
koleżanka pojechała, ja słuchałam muzyki, śpiewałam... A potem była 8:30 i obudziłam się w nogach łóżka owinięta w kołdrę, z makijażem, laptop obok mnie, słuchawki gdzieś dalej na podłodze. Wstałam i usiadłam od razu, bo mnie tak koszmarnie boli lewa noga aż do biodra, że nie mogę na niej stanąć
wtf!?!?!?
Masz zakaz zbliżania się do niego 
Ostatecznie wyjaśniłam sobie jakoś, że nie są mi niezbędne. Niestety w kilku innych wypadkach nie zadziałało 

Mrówka jest marudna jak nie wiem, ma jakiś zły dzień - nie było szans wyjechać. Ja już padam na nos ze zmęczenia, zeby ją uspokoić, terazprzejął ją M. Kurcze 

13.03.2008