Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł IIcz. wątku "Mamuś Majowo-Czerwcowych 2012" podoba Wam się najbardziej?
Zimę z brzuszkiem przechodzimy, w maju-czerwcu urodzimy 29 54,72%
Nasze brzuszki szybko rosną, urodzimy późną wiosną 20 37,74%
Majowo-czerwcowe mamy, na nasze dzieci jeszcze trochę poczekam 1 1,89%
Na święta czekamy i po brzuszkach się głaskamy 3 5,66%
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-01, 12:20   #691
marao
Zadomowienie

GG do marao
Dot.: Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012

U mnie TŻ sprząta właśnie łazienkę a ja kończę kuchnie i będziemy placki ziemniaczane robic, bo mnie ochota wzięła. A później on jedzie do szkoły a ja będę sama siedzieć

aneczka240 to nie Wiktorynka do listy dopisuje tylko Kism Trzeba jej na priva wysłać wiadomość z danymi
marao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 13:06   #692
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marao Pokaż wiadomość
U mnie TŻ sprząta właśnie łazienkę a ja kończę kuchnie i będziemy placki ziemniaczane robic, bo mnie ochota wzięła. A później on jedzie do szkoły a ja będę sama siedzieć

aneczka240 to nie Wiktorynka do listy dopisuje tylko Kism Trzeba jej na priva wysłać wiadomość z danymi
A to przepraszam Zaraz napiszę Dziewczyny, od rana mnie boli głowa. Podejrzewam, że to od niewyspania. Myślałam, że mi przejdzie, ale się na to nie zanosi. Zaraz przeczytam, które tabletki mogę wziąć, bo normalnie już wariuję.

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 13:08   #693
marao
Zadomowienie

GG do marao

Aneczka współczuje Może się lepiej połóż, jakieś zimne okłady porób. Albo się zdrzemnij
Stary 2011-10-01, 13:12   #694
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Aneczka współczuje Może się lepiej połóż, jakieś zimne okłady porób. Albo się zdrzemnij
Chciałabym, ale muszę jeszcze tyle rzeczy zrobić, bo mąż w pracy jest, więc praktycznie wszystko spadło na mnie
A tak btw to masz tp w moją rocznicę ślubu

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 13:14   #695
marao
Zadomowienie

GG do marao

Stary 2011-10-01, 13:34   #696
centipede
Zadomowienie

Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję Dużo zdrówka i książkowych ciąż!

Widzę, że mamy tutaj troszkę sytuacji awaryjnych Niestety my też mieliśmy taką i ostatnie 4 dni spędziłam w szpitalu. Ale było warto, uspokoiło się, leżałam plackiem, serduszko bije pięknie Biorę Duphaston i Scopolan i o pracy i studiach mam zapomnieć w ciągu najbliższych tygodni Ciąża jest zagrożona i mamy się obijać, byczyć i dbać o siebie!

Kochane Mamusie jakby u Was pojawiło się nawet małe plamienie czy bóle brzucha to nie czekajcie tylko z miejsca gońcie na Izbę Przyjęć! U mnie zaczęło się niewinnie, zastanawiałam się czy jechać żeby nie pomyśleli że wariatka jestem, ale zajęli się nami super, wszystko uspokoili, uspokoili mnie, pokazywali maluszka na USG i bijące serduszko Jak by tylko coś to nie czekajcie!

Idę do wyrka bo jestem na wychodnym ponad godzinę i zaraz oberwiemy od tatuśka
Stary 2011-10-01, 14:19   #697
waniliowa_mama
Raczkowanie

Witam serdecznie wszystkie majowe i czerwcowe Mamusie Na wizażu jestem całkiem nowa, mam nadzieję, że szybciutko się tutaj ogarnę

Wczoraj robiłam test i wyszły piękne dwie upragnione kreseczki. To był nasz drugi cykl starań W nadchodzącym tygodniu wybieram się na badanie beta HCG i na wizytę u gina, licząc po cichutku już na USG. Sama sobie wstępnie termin porodu wyliczyłam na 5-10 czerwca.

Piszę już trzeci raz ta wiadomość (od rana próbowałam), mam nadzieję, że teraz dotrze. Nie wiem, co źle robiłam :/

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

oł jea! Widzę, że nareszcie się udało! Witajcie!
waniliowa_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 14:27   #698
Olik23
Raczkowanie

GG do Olik23

Ja już po lekarzu. Jak na razie wszystko ok, choć to bardzo bardzo wczesna ciąża. TP wychodzi mi na 9 czerwca, więc w zasadzie to dopiero początek 5 tygodnia. Na USG umówiłam się 12 października, tak żeby na pewno było już serduszko widać i słychać.

Poza tym lekarz zlecił mi masę badan i chyba będę musiała na raty chodzi to robić bo za jednym razem nie ma możliwości żeby mi tyle krwi ktoś spuścił.

Pozdrawiam weekendowo i witam nowe Mamusie
Olik23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 14:34   #699
waniliowa_mama
Raczkowanie

Olik, ja dokładnego terminu dowiem się dopiero na wizycie, ale bardzo chciałabym też aby to był u mnie jak u Ciebie 9 czerwca To moja magiczna liczba Rozsądnie robisz, że na USG nie pędzisz tak od razu Też tak zrobię

Dziewczyny, mam takie pytanie, bo ja poruszałam się uprzednio po innych forach, nie po wizażu. Czy to forum będzie zamknięte, byśmy mogły pisać tu intymnie i osobiście? Czy pozostanie takie otwarte i widoczne dla każdego? Ja bym szczerze mówiąc wolała pisać za zamkniętym
Stary 2011-10-01, 15:36   #700
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję Dużo zdrówka i książkowych ciąż!

Widzę, że mamy tutaj troszkę sytuacji awaryjnych Niestety my też mieliśmy taką i ostatnie 4 dni spędziłam w szpitalu. Ale było warto, uspokoiło się, leżałam plackiem, serduszko bije pięknie Biorę Duphaston i Scopolan i o pracy i studiach mam zapomnieć w ciągu najbliższych tygodni Ciąża jest zagrożona i mamy się obijać, byczyć i dbać o siebie!

Kochane Mamusie jakby u Was pojawiło się nawet małe plamienie czy bóle brzucha to nie czekajcie tylko z miejsca gońcie na Izbę Przyjęć! U mnie zaczęło się niewinnie, zastanawiałam się czy jechać żeby nie pomyśleli że wariatka jestem, ale zajęli się nami super, wszystko uspokoili, uspokoili mnie, pokazywali maluszka na USG i bijące serduszko Jak by tylko coś to nie czekajcie!

Idę do wyrka bo jestem na wychodnym ponad godzinę i zaraz oberwiemy od tatuśka
bóle w ciąży są normalne bo macica się rozciąga a ukrwiona jest teraz bardzo tak mi lekarz powiedział, gorzej jak są bóle i plamienie to od razu na izbę przyjęć

Cytat:
Napisane przez Olik23 Pokaż wiadomość
Ja już po lekarzu. Jak na razie wszystko ok, choć to bardzo bardzo wczesna ciąża. TP wychodzi mi na 9 czerwca, więc w zasadzie to dopiero początek 5 tygodnia. Na USG umówiłam się 12 października, tak żeby na pewno było już serduszko widać i słychać.

Poza tym lekarz zlecił mi masę badan i chyba będę musiała na raty chodzi to robić bo za jednym razem nie ma możliwości żeby mi tyle krwi ktoś spuścił.

tp 9 czerwca??chodzi ci o termin poczęcia?bo jak to 5 tydzień??

Cytat:
Napisane przez waniliowa_mama Pokaż wiadomość
Olik, ja dokładnego terminu dowiem się dopiero na wizycie, ale bardzo chciałabym też aby to był u mnie jak u Ciebie 9 czerwca To moja magiczna liczba Rozsądnie robisz, że na USG nie pędzisz tak od razu Też tak zrobię

Dziewczyny, mam takie pytanie, bo ja poruszałam się uprzednio po innych forach, nie po wizażu. Czy to forum będzie zamknięte, byśmy mogły pisać tu intymnie i osobiście? Czy pozostanie takie otwarte i widoczne dla każdego? Ja bym szczerze mówiąc wolała pisać za zamkniętym

można zrobić klub prywatny tylko dla nas byśmy mogły pisać tam i tylko my byśmy mogły czytać

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 16:15   #701
marao
Zadomowienie

GG do marao

Cytat:

Piszę już trzeci raz ta wiadomość (od rana próbowałam), mam nadzieję, że teraz dotrze. Nie wiem, co źle robiłam :/
Nowe osoby tak ponoć mają, ze ich post od razu się nie pojawia. Już kilka razy słyszałam o czymś takim o czym piszesz.
Cytat:

A kiedy miałaś @? Bo mi wychodzi termin 5 czerwca a dzisiaj się zaczyna 6 tc.

Cytat:

Jak sobie założymy klub. To jest forum otwarte.
Stary 2011-10-01, 16:32   #702
Olik23
Raczkowanie

GG do Olik23

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
bóle w ciąży są normalne bo macica się rozciąga a ukrwiona jest teraz bardzo tak mi lekarz powiedział, gorzej jak są bóle i plamienie to od razu na izbę przyjęć

można zrobić klub prywatny tylko dla nas byśmy mogły pisać tam i tylko my byśmy mogły czytać
Termin porodu mam póki co ustalony na 9 czerwca. OM miałam 2 września, więc w zasadzie wczoraj był początek 5 tygodnia. No chyba dobrze liczę?

Cytat:
Nowe osoby tak ponoć mają, ze ich post od razu się nie pojawia. Już kilka razy słyszałam o czymś takim o czym piszesz.

A kiedy miałaś @? Bo mi wychodzi termin 5 czerwca a dzisiaj się zaczyna 6 tc.

Jak sobie założymy klub. To jest forum otwarte.
marao, tak jak pisałam wyżej 2 września miałam OM.
Stary 2011-10-01, 16:35   #703
marao
Zadomowienie

GG do marao

Cytat:
marao, tak jak pisałam wyżej 2 września miałam OM.
Ja 27 sierpnia. To już wiem wszystko, bo nie załapałam w pierwszej chwili tego co napisałaś. Jesteś tydzień po mnie
Stary 2011-10-01, 16:55   #704
Olik23
Raczkowanie

GG do Olik23

Cytat:
Ja 27 sierpnia. To już wiem wszystko, bo nie załapałam w pierwszej chwili tego co napisałaś. Jesteś tydzień po mnie
No i wszystko jasne

Teraz to już z niecierpliwością na USG czekam i dopiero po będę mogła odetchnąć
Stary 2011-10-01, 17:05   #705
liveinhope
Raczkowanie

Cytat:

Ja też tak w tej okolicy czerwca.
Dziś się niepokoję, bo piersi przestały boleć i tylko nudności mi dokuczają ale też mniejsze. Oby było ok.
A robiłaś już HCG?
liveinhope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 17:10   #706
marao
Zadomowienie

GG do marao

Ja robiłam beta-HCG - 816 mIU/ml tyle mi wyszło. Teraz wypadałoby powtórzyć żeby zobaczyć czy rośnie. A Ty robiłaś?
Stary 2011-10-01, 17:13   #707
Olik23
Raczkowanie

GG do Olik23

Cytat:
Napisane przez liveinhope Pokaż wiadomość
Ja też tak w tej okolicy czerwca.
Dziś się niepokoję, bo piersi przestały boleć i tylko nudności mi dokuczają ale też mniejsze. Oby było ok.
A robiłaś już HCG?

Robiłam w środę i wyszło 119 mlU/ml. Jak mi się uda w poniedziałek przed pracą wpaść do laboratorium to może tak dla pewności powtórzę.

Ja w zasadzie żadnych objawów nie mam ale w poprzedniej ciąży też nie miałam więc mam nadzieje, że znów tak łagodnie przejdę początek
Stary 2011-10-01, 17:31   #708
marao
Zadomowienie

GG do marao

A ile płacicie za betę?
Stary 2011-10-01, 17:33   #709
Olik23
Raczkowanie

GG do Olik23

Cytat:
A ile płacicie za betę?

Hm, tak dokładnie to nie wiem bo oprócz beta-HCG robiłam jeszcze kontrolny pakiet tarczycowy, ale to jakoś będzie ze 25 zł.
Stary 2011-10-01, 17:34   #710
marao
Zadomowienie

GG do marao

To podobnie jak u mnie. Ja płaciłam 20 zł
Stary 2011-10-01, 19:45   #711
waniliowa_mama
Raczkowanie

Cytat:

Chyba dobrze jest policzone, bo u mnie jest podobnie. Wiek dzieciątka jest wówczas 3 tyg. Ale ciążę się liczy dodając 2 tygodnie do momentu poczęcia, tzn liczy się ją od 1 dnia miesiączki

Chyba dobrze jest policzone, bo u mnie jest podobnie. Wiek dzieciątka jest wówczas 3 tyg. Ale ciążę się liczy dodając 2 tygodnie do momentu poczęcia, tzn liczy się ją od 1 dnia miesiączki. Czyli 3+2=5

To jak dziewczyny? Może ktoś jest chętny aby założyć taki prywatny klub? Ktoś jeszcze ma ochotę pisać na zamkniętym forum? Ja nie umiem tego zrobić, dopiero od dzisiaj poruszam się po wizażu. Myślałam, że można to nasze forum jakoś zamknąć po prostu
Stary 2011-10-01, 21:20   #712
slimaczek19
Raczkowanie

Znalazłam na wizażu fajny wątek o ciąży, co można, choroby, leki itd. można poczytać

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200723
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 21:31   #713
waniliowa_mama
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
Znalazłam na wizażu fajny wątek o ciąży, co można, choroby, leki itd. można poczytać

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200723

ale skarbnica wiedzy!

To moja druga ciąża, ale z przyjemnością odświeżę sobie pewne informacje Tutaj wszystko zgromadzone w jednym miejscu - rewelacja!
Stary 2011-10-01, 21:42   #714
Ewunia_1984
Zadomowienie

slimaczku, fajny wątek. Mam nadzieję, że leżysz placuszkiem i dobrze się czujesz
O rany, co do placków...ale bym zjadła!!! I pierogi z truskawkami i chlebek z pomidorkiem i cebulą i jakiś obrzydliwie słodki kremik , w sumie smalec z ogórkiem tez bym zjadła... Jezu, tez jesteście tak w kółko głodne i macie takie zachcianki?!!!
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 22:21   #715
waniliowa_mama
Raczkowanie

ja jestem non stop głodna, konia z kopytami bym zjadła... Ale w pierwszej ciąży też tak miałam: pierwszy miesiąc-dwa jadłam i ostatni A przytyłam w sumie nie ta wiele - zobaczymy jak teraz będzie
Stary 2011-10-01, 22:45   #716
rinco
Wtajemniczenie

Ja też co chwilę jestem głodna I zaczęłam jeść kolację - wcześniej mój ostatni posiłek był ok. 17-18 i potem już nic nie jadłam do rana - a teraz muszę coś zjeść na noc, bo inaczej mnie rano skręca. Ale mam tak, że jem tylko jak czuję głód, jak nie czuję to mnie odrzuca od jedzenia, więc nie ma mowy o podjadaniu.

Dziewczyny, czy jak mdłości nie przyjdą ok. 6 tygodnia to znaczy, że już nie przyjdą? Czy mogą przyjść później? Ja na razie nic nie mam, choć od 2 dni lekko mnie zamula tak do południa, ale nie żebym od razu wymiotowała, raczej tylko taki dyskomfort czuję.
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 00:52   #717
kism
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki!
Cieszę się bardzo, że wątek zaczyna żyć. Żałuję, że ja tylko raz dziennie daję radę do Was zaglądać, ale jednak sen i rodzina są na pierwszym miejsciu Wczoraj mnie choroba zmogła i poszłam wieczorkiem spać, wyspałam się jakieś 12h Dziś trochę ogarnęłam w domu, w końcu pasowało coś zrobić i znowu spałam po południu 3h więc teraz po nocach do Was piszę
Mój syn jest teraz na drugim antybiotyku, ma zapalenie oskrzeli i dalej nie ma poprawy, obawiam się, że na jakichś zastrzykach się skończy. Na szczęście jakoś mu to nie daje się we znaki, tylko kaszle koszmarnie. Chyba w przyszłym tyg. będę musiała zostać z nim w domu (na razie tż siedział), to będę miała troszkę więcej czasu dla Was.
My świętujemy Dzień Chłopaka we wrześniu, więc wczoraj kupiłam symbolicznie moim chłopakom po ulubionej czekoladzie i wyściskałam ich mocno.

Niesamowita ilość informacji jest w tym wątku o ciąży Chyba zacznę już sobie tworzyć listę linków do pierwszego postu

Dziewczynki, gratuluję wszystkim dobrych wieści u lekarzy i trzymam mocno kciuki za wszystkie, żeby żadna już nie dołączyła do listy aniołkowych mam. Leżcie grzecznie i róbcie co lekarze Wam każą

I znowu witam nowe mamusie
aneczka240, lena_mi, Karla_1982, katalinka3, wanioliowa_mama
Staram się wszystkie dane podawane przez Was wszystkimi sposobami uzupełniać na bieżąco. Jak bym coś przeoczyła, to proszę powtórzcie.

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
ja to jestem kompletny laik bo nie wiem co te wszystkie skroty znacza tzn. domyslam sie, ale 100% pewnosci nie mam
OM, tp i pewnie inne
natalontka, pytaj śmiało, jak chcesz coś wiedzieć
Poniżej objaśnienia tych najpopularniejszych skrótów:
OM - ostatnia miesiączka
tp - termin porodu
tc - tydzień ciąży, np. 8t2d to 8 skończonych tygodni i 2 dni, inaczej 9tc - dziewiąty tydzień ciąży, bo ten tydzień już jest w trakcie
@ - miesiączka
# - poronienie

Cytat:
Napisane przez Karla_1982 Pokaż wiadomość
Do lekarza wybieram się najpewniej w 7-8 tc, wcześniej czytałam że raczej nie ma sensu, jak Wy uważacie?
Karla, jeśli nic Ci nie dolega i nie chorujesz na nic, to spokojnie możesz poczekać. Wcześniej i tak niewiele widać, a w 7-8 tc powinno już być serduszko, ale jeśli wcześniejsza wizyta miałaby Cię uspokoić, to też nic nie stoi na przeszkodzie

Cytat:
my dziś zaczęliśmy 11 tydzień
Ładnie, ładnie Już widzę, że zaczyna nam lecieć ten czas. To już przecież można powiedzieć 1/4 ciąży za Tobą. U mnie zaczął się wczoraj 9 i też się cieszę To już tylko niecałe 5 tyg. do końca I trym

Cytat:
To jak dziewczyny? Może ktoś jest chętny aby założyć taki prywatny klub? Ktoś jeszcze ma ochotę pisać na zamkniętym forum? Ja nie umiem tego zrobić, dopiero od dzisiaj poruszam się po wizażu. Myślałam, że można to nasze forum jakoś zamknąć po prostu
Nie wiem jak reszta dziewczyn, ale ja uważam, że jeszcze na to zdecydowanie za wcześnie. Przecież i my tutaj niewiele jeszcze się znamy. Z czasem jak sądzę część osób się wykruszy, część zżyje się bardziej... I przede wszystkim, jak miałyby do nas dołączyć i poznać się z nami mamusie czerwcowe, których na razie jest niewiele? Pewnie w przyszłości zrobimy sobie klub lub cokolwiek do umieszczania zdjęć lub pisania o intymnych sprawach, ale na razie zupełnie nie widzę takiej potrzeby.
Poza tym zapytam wprost, dlaczego tak bardzo Ci na tym zależy? Masz tu nicka (zresztą już nawet dwa z tego co zauważyłam), nie podajesz swojego nazwiska, wieku i imienia też nie musisz, jeśli nie masz ochoty, nikt nie wie kim jesteś w realu...

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Ja też co chwilę jestem głodna I zaczęłam jeść kolację - wcześniej mój ostatni posiłek był ok. 17-18 i potem już nic nie jadłam do rana - a teraz muszę coś zjeść na noc, bo inaczej mnie rano skręca. Ale mam tak, że jem tylko jak czuję głód, jak nie czuję to mnie odrzuca od jedzenia, więc nie ma mowy o podjadaniu.

Dziewczyny, czy jak mdłości nie przyjdą ok. 6 tygodnia to znaczy, że już nie przyjdą? Czy mogą przyjść później? Ja na razie nic nie mam, choć od 2 dni lekko mnie zamula tak do południa, ale nie żebym od razu wymiotowała, raczej tylko taki dyskomfort czuję.
rinco, z mdłościami nie ma reguły moim zdaniem. Jak już kiedyś wspominałam w ciąży wszystko co nienormalne jest normalne - do pewnego stopnia oczywiście, tzn. normalne nie są bóle i krwawienia
A z jedzeniem przez pierwsze trzy tyg. odkąd wiedziałam o ciąży, a nawet kilka dni wcześniej mogłam jeść bez przerwy, a od jakiegoś tyg tylko oczy by jadły, tzn. jestem głodna i mam ochotę, ale jak zaczynam jeść to mi wszystko rośnie w buzi i w efekcie zjadam niewiele
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 08:47   #718
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

witam Was widze watek tetni zyciem ja jak wroce do pracy w nastepnym tyg bede czesciej na forum, bo teraz Olafek dokucza

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 09:34   #719
waniliowa_mama
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!
Nie wiem jak reszta dziewczyn, ale ja uważam, że jeszcze na to zdecydowanie za wcześnie. Przecież i my tutaj niewiele jeszcze się znamy. Z czasem jak sądzę część osób się wykruszy, część zżyje się bardziej... I przede wszystkim, jak miałyby do nas dołączyć i poznać się z nami mamusie czerwcowe, których na razie jest niewiele? Pewnie w przyszłości zrobimy sobie klub lub cokolwiek do umieszczania zdjęć lub pisania o intymnych sprawach, ale na razie zupełnie nie widzę takiej potrzeby.
Poza tym zapytam wprost, dlaczego tak bardzo Ci na tym zależy? Masz tu nicka (zresztą już nawet dwa z tego co zauważyłam), nie podajesz swojego nazwiska, wieku i imienia też nie musisz, jeśli nie masz ochoty, nikt nie wie kim jesteś w realu...
Rozumiem, rozumiem Nie nie, to nie jest tak, że jakoś wybitnie mi zależy - dostosuję się Po porostu z przyjemnością bym się Wam przedstawiła i poopowiadała o sobie dalej, ale z doświadczenia (niestety) wiem, że na różnych forach bywają koleżanki-podczytywaczki. Miałam raz taką sytuacje, że pisałam niby też jako anonim, ale pisałam o sobie różne rzeczy z bieżącego życia i na tej podstawie pewna osoba, która mnie zna mnie odszukała i wiedziała o mnie wszystko. A dwa konta mam, ba!nawet 3! Bo coś mi nie wychodziło przy rejestracji, nie przychodził do mnie na skrzynkę mail z potwierdzeniem rejestracji. Jak tylko mi się uda, to czym prędzej tamte konta pokasuję, bo są zbędne Jestem nowa na wizażu tak jak pisałam, jeszcze nie ogarniam wszystkiego

życzę przyjemnej niedzieli wszystkim Mam nadzieję, że pogoda się trochę poprawi, bo póki co w Warszawie nie ma słoneczka, a zapowiadali, że to ostatni słoneczny weekend!
Stary 2011-10-02, 09:46   #720
slimaczek19
Raczkowanie

Ewunia_1984 leżę i nic nie robię (poza wizażem ) i zaczyna mnie to wkurzać, bo nawet prania nie mogę powiesić wszystko stoi i czeka aż mąż wróci z pracy, do tego dalej męczymy się z remontem dręczy mnie takie siedzenie na tyłku, jak tyle rzeczy jest do ogarnięcia
Ale oczywiście karnie siedzę, leże... wszystko dla dziecka. We wtorek mam wizytę i liczę, że znowu ładnie urosło i opłaca się mój wysiłek.

Z mdłościami mam dziwnie, odkąd biorę duphaston jakby zniknęły tylko wieczorem jak myję zęby coś mnie łapie na chwilę. I nie wiem, czy się cieszyć i martwić. Skoro były to powinny być do ok 13 tygodnia
Teraz jestem w trakcie 10.

17.10 mam usg 3D, ciekawe czy buzię zobaczę

Witam oczywiście nowe Mamusie fajnie, że nas przybywa
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości