Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-01, 10:06   #3241
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Sozaa mam to samo od paru dni.Leje sie ze mnie straszliwie.Rano musze od razu zalozyc majtki,bo jak mam pizame,to leci po nogach .
U mnie libido spadlo baaaardzo .
Wczoraj dokupilam pampersy,2 rozowe buteleczki Aventu,termometr do wody i juz mam wsio .Zastanawialam sie jeszcze nad pampkami rozm.1,ale TZ powiedzial,ze w razie,jak te beda za duze,to on wyskoczy i kupi.
Mi zostalo jeszcze 5 tygodni .Niby nie duzo,ale sie doczekac nie moge .Jeszcze od przedwczoraj walcze z bardzo nieprzyjemna przypadloscia ciazowa - hemoroidki .

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Karolinka,Milagrosa wyslalam wam zaproszenie do klubu.

Kochana współczuje z ta przypadłością Ja po porodzie ich dostałam ale jak narazie znikły i mi nie dokuczaja w tej ciąży. Nic przyjemnego

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 10:07   #3242
ja_dalia
Wtajemniczenie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cytat:
Mi zostalo jeszcze 5 tygodni .Niby nie duzo,ale sie doczekac nie moge .Jeszcze od przedwczoraj walcze z bardzo nieprzyjemna przypadloscia ciazowa - hemoroidki

kochana- jak piszesz 5 tygodni to wydaje się jak cała wieczność, ale jak napiszesz 36 dni to właściwie zaraz, już !

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 10:13   #3243
ggoraa
Zadomowienie

Witam i ja

Piekna pogoda, ciekawe czy to juz ostatki lata - oby nie.

Ja mialam noc nawet udana, poza wredna mucha o 7 rano

Zaraz jemy sniadanko, Tż ma dzis wolne, wiec jedziemy na spacer do parku.

Wiecie , ze jestem caly czas spuchnieta? Wczesniej to bylo tylko tak sporadycznie, a teraz caly czas dlonie, stopy, usta nabrzmiale! Ogolnie czuje sie jak jakis balon napelniony woda.

Kurde, im blizej konca, tym dolegliwosci wiecej... co do wczorajszego bolu, to przeszlo, aczkolwiek wyczytalam, ze trzeba malo siedziec, bo dzidzia rosnie i naciska na szyjke , aby poprzez to nie przepchnela czopka do wyjscia.
No to milej soboty i do wieczora!

A NAM JUZ TYLKO 37 DNI!!!! A co z ANIA?????

Edytowane przez ggoraa
Czas edycji: 2011-10-01 o 10:14
ggoraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 10:24   #3244
__Fallen Angel__
Zadomowienie

a to widzicie nie ma reguły z tym libido, ja jeszcze do nie dawna nie narzekałam,miałam wielką ochote,ale ostatnio ta ochota pojawia się coraz zadziej.

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 10:27   #3245
goldika
Zakorzenienie

Moze nasza Anka postanowila urodzic?

kurcze ale mi sie cera popsula... caly czas byla idealna a teraz nagle mi pryszcze wyskakuja. TERAZ jak ja do ludzi musze wychodzic (studia)

aaah jak dobrze, ze dzis 1 sobote zaczelam od kosmetycznych zakupow na allegro

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

co do ochoty to ja mam... ale na sama mysl o tym ze musialabym wykonywac jakies ruchy mi sie odechciewa

myslicie, ze moge zaczac pic juz w 34tc herbatke z malin ale ze 2razy w tygodniu tylko?
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 10:37   #3246
__Fallen Angel__
Zadomowienie

a na co ta herbatka z malin? bo chyba przeoczyłam jak o niej pisałyście

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 10:44   #3247
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

kurcze ale mi sie cera popsula... caly czas byla idealna a teraz nagle mi pryszcze wyskakuja. TERAZ jak ja do ludzi musze wychodzic (studia)

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

co do ochoty to ja mam... ale na sama mysl o tym ze musialabym wykonywac jakies ruchy mi sie odechciewa

myslicie, ze moge zaczac pic juz w 34tc herbatke z malin ale ze 2razy w tygodniu tylko?
Widzę ze szybko chcesz urodzić , ale ja bym sie wstrzymała do 36 jednak.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-10-01, 10:48   #3248
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
witam Was z rana

ja od 6.00 przekręcam się z boku na bok, bo panowie naprzeciwko od tejze godziny składali rusztowanie!!!!

wiec czuje sie i wyglądam (pewnie) jak zombie sącze kawkę coby się pobudzić...

na dziś M. coś zaplanował, no ciekawa jestem bardzo...

dziecku raczej nie zaszkodzi, a boli lub czujesz dyskomfort, bo dzidzia troche napiera i to normalne potem zacznie bolec i bez seksu

a co do ochoty... ja spodziewałam się MEGA wybuchu w ciąży bo słyszałąm naokoło jaka to chcica wtedy jest, a ja... zanotowałam spadek libido :/ wiec u mnie w ciąży ogólnie chęci brak :/
u mnie z libido to samo

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
czesc!!!!

Myszeczka, dobrze ze napisalas, ze zaczynasz 8 miesiac, ja jestem dzien przed Toba, a zwatpilam ktory tydzien wczoraj zaczelam, 31 czy 32

W en weekend mam szkole, ale ide dopiero na 14.00. Odpuszczam sobie dzisiejsze wyllady i ide tylko na konwersy. Na szczescie dwie osoby z mojej grupy nagrywaja wyklady, wiec sobie je odslucham w domu. Zawsze bylam sumienna studentka, chodzila na wszystkie wyklady, robilam skrupulatne notatki, teraz czas najwyzszy aby ktos to za mnie zrobil!

Od wczoraj albo mam mega uplawy, albo nie wiem co to jest, ale znajduje na wkladce taka gesta wydzieline, bialego koloru...

Dzidzia kopie bardzo intensywnie od dwoch dni, prawie non stop. Kiedy ona spi? A jeszcze kilka dni temu rzadku kiedy wyczuwalam ruchy.

Wracam do ksiazek, przygotuje sie chociaz na te cwiczenia.

Pa!
lepiej jak kopie niż jak ruchy są słabe... mi maluszek jak chodzę napiera na szyjkę strasznie
upławy też miałam, po gyntimie i lavtovaginalu ani śladu póki co

Cytat:
Sozaa mam to samo od paru dni.Leje sie ze mnie straszliwie.Rano musze od razu zalozyc majtki,bo jak mam pizame,to leci po nogach .
U mnie libido spadlo baaaardzo .
Wczoraj dokupilam pampersy,2 rozowe buteleczki Aventu,termometr do wody i juz mam wsio .Zastanawialam sie jeszcze nad pampkami rozm.1,ale TZ powiedzial,ze w razie,jak te beda za duze,to on wyskoczy i kupi.
Mi zostalo jeszcze 5 tygodni .Niby nie duzo,ale sie doczekac nie moge .Jeszcze od przedwczoraj walcze z bardzo nieprzyjemna przypadloscia ciazowa - hemoroidki .

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Karolinka,Milagrosa wyslalam wam zaproszenie do klubu.
pomyślicie, że durna jestem, ale nie wiem jak wyglądają hemoroidki...mam problemy z zaparciami ale nawet jakby się hemki pojawiły nie wiem czy wiedziałabym, że to TO

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
fallen ja w 1 ciazy z tz kochalam sie 2 razy!!!!!!!!!! i to na poczatku!!!!!
w ogole nie mialam ochoty!!!! wcale!!!! a niby powienien to byc fajny okres na przytulanki jesli nie ma przeciwskazan a ja po prostu nie chcialam, a po porodzie chyba 10 tygodni 1 raz.

teraz czesciej sie kochamy, mam ochote i nie mam przeciwskazan zadnych, jesli bedzie ok wszystko nadal to bedziemy sie kochac caly czas do konca.

my juz po 1 spacerku, pozniej lece kupic smoka kuzynce , tzn jej dziecku i cos tam jeszcze pake pieluch pewnie
u nas były przeciwwskazania, a teraz to jakoś nam się nie chce - wolimy się pomiziać i poprzytulać, pogadać z brzuchem

Cytat:

kosmetycznych zakupów dla malucha?

Mam dzisiaj ochotę na sałatkę z tuńczyka
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 10:54   #3249
muffinka90
Zakorzenienie

Hej mamuski

tz zrobil mi sniadanko i poszedl na fuche, czyli znowu caly dzien sama No ale mam chociaz zajecie, bo trzeba przygotowac do malowania i obiad chlopakom zrobic, wieczorem jedziemy po farby i jutro od rana sajgon.
Musze jeszcze po kure wyskoczyc, przygotuje na jutro, bedzie piec sie sama z ziemniakami to chociaz nie bede im sie pod nogami platac, jak beda kuchnie malowac.

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Uważaj, bo jeszcze Ci podrzuce Zdziwisz się jak dostaniesz wielką pake kurierem hehe
A prosze bardzo

Cytat:

czy tak juz bedzie do konca?? tak sie cieszylam, ze moja kosc cipna ma sie swietnie a tu dupa... od kilku dni mam wrazenie, ze zaraz mi peknie
Lacze sie w bolu bozeny

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość

My dzis zaczynamy 32 tydzień czyli 8 miesiąc
Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość

[/COLOR]To ja tez sie pochwale, dzisiaj zaczynamy 33 tydzien

Cytat:
Tez jak weszlam, to pierwsza rzecz jakiej szukalam to wiadomosc od Ani To chyba bedzie najbardziej wyczekany maluszek na watku

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 11:00   #3250
ja_dalia
Wtajemniczenie

Ania pewnie w dwupaku, bo gdyby cokolwiek się działo już by pisała... pewnie się biedna załamuje że córa taka zawzięta i wyleźć nie chce

Aniu jeśli zawitasz- nie przejmuj się!!!!! co jak co, ale nie ma opcji by tam została na zawsze!!!! więc głowa do góry i trzymamy za Was kobitki kciukasy abyście jak najszybciej się zobaczyły

ps. napisałabym do Ani, ale nie chce jej dołować pyt- czy już, co tam, bo wiem że się biedna stresuje

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 11:03   #3251
dygotka8
Zakorzenienie

pospałam sobie jeszcze 3 godzinki)
Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Po wczorajszym wyjezdzie do wrocka maly mnie w nocy boksowal caly czas z malymi pol godzinnymi przerwami i jakas taka jestem niedospana
Tz pojechal na uczelnie i do 17 bede sama w domku
nie wiem czemu,ale moje Mała to jest wybitnie spokojna,a dalsza podróż nie robi na niej wrażenia-żadnego większe kopania,może wręcz mniej nawet.a jeśli w nocy kopie to ja się przebudzam-usmiech na twarzy -i dalej śpię
ja niestety do później godziny będę sama,więc pojadę na jakieś zakupy i może uda mi się ogarnąć mieszkanie
nie wiem czmeu tak strasznie mnie suszy;/w domu brak wody to rano sie mleka takiego zimnego napisałam-pić mi się chce i chce,a potem aż brzuch mnie boli;/
Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Dygotko to bardzo indywidualna sprawa, ale znając siebie to też sporo kupię, bo z reguły takie rzeczy wymieniam często
domyśłam się,że indywidualna,ale myślałam,że ze 3 paczki to wystarczą tak samo wkładów jak i podkładów
to może po 5 sztuk zamówię

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 11:03   #3252
muffinka90
Zakorzenienie

dalia nie ma co, takie pytania sa wkur... to kwestia paru dni na pewno, jak nie paru godzin

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-10-01, 11:04   #3253
kami5
Raczkowanie

Witam
Ja też jestem ciekawa co u Ani. Jakoś się nie odzywa. Może się zaczęło?

U mnie dziś znowu gorąco. Mam dosyć tej pogody, chcę deszczu
Też jestem cała opuchnięta, obrączki już nie noszę od paru dni, a palce jak serdelki.
Nie wiem co to hemki, ale po porodzie pojawiła mi się inna dolegliwośc tej okolicy i powiem że się jakiś czas bardzo męczyłam bo nie wiedziałam co to jest. ZObaczymy czy teraz też się pojawi, oby nie.
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 11:06   #3254
owieczka86
Zadomowienie

Myszeczka,mol_aa za nowe tygodnie

U mnie dziś kolejny ciepły dzionek Tż w pracy do 14,ja nastawiłam pralkę z Filipka rzeczami,pogoda super niech schnie na dworku. Dziś na obiadek zrobię kotleciki mielone - dawno nie jadłam a lubię

Kurde wstałam dziś rano i zauważyłam że mam spuchnięte nogi, dokładnie stopy kurde do tej pory puchły tylko w upalne dni i to bardzo rzadko i wieczorem a nie od rana ciekawe jak balerinki założe...

kami5 - ja obrączki już od dłuższego czasu nie nosze.

U mnie dziś 35 tydzień i 1 dzień - już coraz blizej...

Edytowane przez owieczka86
Czas edycji: 2011-10-01 o 11:08
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 11:06   #3255
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
:

pomyślicie, że durna jestem, ale nie wiem jak wyglądają hemoroidki...mam problemy z zaparciami ale nawet jakby się hemki pojawiły nie wiem czy wiedziałabym, że to TO
Oj to Ci zazdroszcze .Mialam w pierwszej ciazy,teraz tez sa juz od dawna,ale jakos az tak nie doskwieraly.Nic nie pomaga,ani masc,ani oklady .Nie wiem,czy mlodziezy mi na cos nie naciska,bo z trawieniem ostatnio nie mam problemow,wiec to raczej nie od tego.

Ja_dalia faktycznie,36 brzmi jakos krocej

Kosc cipna tez mnie boli juz dluuuugo.Jak to moja lekarka na wszystkie dolegliwosci mowi-to normalne .
Ide zrobic to ciasto.Zapraszam za jakas godzinke
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 11:07   #3256
lina84
Rozeznanie

witam w piekny dzionek
Ja dzisiaj spałam u rodziców-tz na nocce był ,przyszłam do domu na paluszkach bo spi .Niech korzysta bo jak maluszek się urodzi to różnie może być.
Zaraz biore sie za prasowanko ,potem obiadek ,a następie zakupy -dziś idziemy na urodziny trzeba jakiś prezent kupić
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 11:11   #3257
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
lepiej jak kopie niż jak ruchy są słabe... mi maluszek jak chodzę napiera na szyjkę strasznie
no fakt,też bym wolała by moja Mała kopała mnie częściej,ale widocznie taka już jest spokojna...choć czasami jak Was poczytam to się martwię-choć zazwyczaj staram się nie zamartwiać na zapas

Stary 2011-10-01, 11:21   #3258
goferek33
Raczkowanie

w nocy drętwieją mi ręcę na maksa. w ciągu dnia też mi mrowią, trudno mi zrobić cokolwiek z codziennych czynności.
może ktoś ma podobnie jak ja
poradźcie coś Gosia
goferek33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 11:25   #3259
ela3010
Zadomowienie

Olusia współczuję, ja sie ich strasznie boję, ale pewnie nie uniknę jak mały mnie uciśnie przy porodzie bo zapowiada się duży.
Dziewczyny pisały o jakiejś bardzo dobrej maści na hemki, proktis chyba, a może to czopki były.

Gratuluję rozpoczętych tygodni dziewczyny, niektóre z was za chwilę mogą bezpiecznie rodzić, Owieczka Ty już w 36t!, i Ty Olusia też blisko, ale zleciało!

U mnie też śliczna pogoda, ale mnie szczerze nudzi bo ciągle siedzę w domu wolałabym deszcz, zwłaszcza że jestem miłośniczką deszcz, śniegu.

U mnie na obiad rosołek i pierogi które dostałam od mamy.

Aaaaa, Olusia to ja pierwsza na tego 3bita się piszę, do kawki jak znalazł
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 11:50   #3260
mol_aa
Zadomowienie

Olusia przed ciaza to juz dawno bym Ci siedziala na karku, przed pieczeniem 3bita cala bylabym osliniona a teraz jedyne ciasto jakie mi przechodzi to sernik albo drozdzowe i to max 2 male kawalki, bo pozniej zgaga
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 11:51   #3261
owieczka86
Zadomowienie

ela3010 - powiem Ci że szybko mi zleciało Dziś wzięłam się za pranie rzeczy dla maluszka bo czasu coraz mniej
Jak ta lovela pięknie pachnie
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 11:56   #3262
Jagooda_
Raczkowanie

Heja

goldika chyba ty pisałaś o tym napuchnięciu krocza. Ja od kilku dni mam to samo, mam wrażenie, że ta wydzielina mnie podrażnia. W zeszłym tygodniu miałam robiony wymaz i wszystko było ok, żadnych grzybków bakterii itp. Chyba kupię ten provag albo clotrimazolum

Dziś zaczynam 36 tydzień, ale ten czas leci

A tak w ogóle to dziś znowu się pokłóciłam z TŻ - normalnie wkurza mnie na maksa.

Idę poczytać co tam u Was

Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie.
Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.

Paulo Coelho

Jagooda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 12:05   #3263
muffinka90
Zakorzenienie

tez jestem tam spuchnieta i glupia jak cholera, bo mam clotrimazolum w domu i oczywiscie nie pamietam dzieki za przypomnienie, posmarowalam sie wczoraj i dzis jest o niebo lepiej

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-10-01, 12:05   #3264
dygotka8
Zakorzenienie

mozecei mi napsiac jak wasze wrażenia dotycząc proszku Dzidzius?tan jak on pachnie??

Stary 2011-10-01, 12:37   #3265
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilkę zajrzałam
oolong- to tych absorgen (czy jak to się zwie) to aż 8 opkowań??w szpitalu tyle zużyłaś?
zastanawiałam się łaśnie ile kupic tych wkładów i tych podkładów bella-z 5 opakowań?

padam na twarz
dobrej nocy
w sumie i Belli i Absorbgyn tyle mam chyba ale to chyba jedno i to samo, produkują w TZMO w Toruniu obydwa, chociaż może Bella ma klej? nie pamiętam dokładnie
ze mnie dużo i długo leciało niestety, w szpitalu non stop brudziłam swoje ubrania i pościel, ale fakt, że to indywidualne
tak samo synek zużywał do 10 pieluch na dobę
więc mam duże zapasy i dla siebie i dla drugiego maluszka - takie mam doświadczenia i wolę być przygotowana

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 13:00   #3266
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Widzę ze szybko chcesz urodzić , ale ja bym sie wstrzymała do 36 jednak.
absolutnie nie chce urodzic za szybko. Ale np w mojej ktorej z ksiazek o ciazy bylo napisane, ze od 34 mozna zaczac pic ta herbatke w mniejszych ilosciach wlasnie 2razy w tygodniu a nie na dzien.
Od 36 lub 38 zalecaja pic nawet 4xdziennie. To juz nie wedlug tej ksiazki

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Elfie nieee... zamowilam sobie palety cieni i puder dla siebie

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Jagoda i Muffinka... to jestesmy razem w klubie spuchnietych....

Kurcze mam wlasnie w rece ten Cltrimazolum i jest napisane, ze kobiety w ciazy wylacznie gdy jest to zdecydowanie koniecznie... co mam robic??

Provag jest calkowicie bezpieczny w ciazy??
Stary 2011-10-01, 13:15   #3267
ania21_21
Zadomowienie

Witajcie kochane

Ja dalej w dwupaku rano mnie wyciągnęli na miasto nawet nie miałam czasu włączyć laptopa. Mała uparta jak osioł i nie chce wyjść. Wczoraj umyłam na kuckach podłogi i stwierdziłam że bym musiała mieć 100 m dom albo mieszkanie żeby to coś dało

Ja_dalia jak chcesz zawsze możesz do mnie puszczać sms o każdego dnia i nocy ja już chyba podchodzę do tego że kiedy będzie chciała wyjść to wyjdzie i nic na to nie poradzę najwyżej ją siłą wyciągną
Stary 2011-10-01, 13:24   #3268
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
absolutnie nie chce urodzic za szybko. Ale np w mojej ktorej z ksiazek o ciazy bylo napisane, ze od 34 mozna zaczac pic ta herbatke w mniejszych ilosciach wlasnie 2razy w tygodniu a nie na dzien.

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Kurcze mam wlasnie w rece ten Cltrimazolum i jest napisane, ze kobiety w ciazy wylacznie gdy jest to zdecydowanie koniecznie... co mam robic??

Goldika niewiem własnei dlaczego tam tak pisze ale użyj , bardzo dużo dziewczyn to stosuje i nawet czasem jakieś globulki dowcipne tez. Ja wiem że to bezpieczne jest.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-10-01, 14:57   #3269
elf27
Zadomowienie

Cytat:

tak, jest bezpieczny dlatego poleciłam, pisała kiedyś o nim szpilka, mój gin też polecał...
ja clotrimazolum nie używam w ciąży bez zalecenia, bo to lek antygrzybiczny...nie wiem jak jest z jego szkodliwością, w 1 trymestrze nie wolno, moje koleżanki miały w ciązy przepisany na grzybka - i globule i krem właśnie, ale skoro to tylko podrażnienie to lepiej myślę coś łagodnego...choć i to chemia i to

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

http://www.leki-apteka.pl/provag-zel-intymny-30g.html

Edytowane przez elf27
Czas edycji: 2011-10-01 o 15:00
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 15:03   #3270
goldika
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny

Tz wracajac z uczelni bedzie szukal jeszcze tego Provag Zel w razie co.
Ale powiem Wam, ze po tym Clotrimazolum poczulam wyrazna ulge. W sensie piczka sie zmniejszyla po 30minutach juz troche
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości