|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
zmora i przekleństwo brunetek
![]() ja ide na dr Jonesa Cytat:
miło ![]() (a tak pomstowała na facetów o że jej nikt nie chce, a tu proszę, jak się fajnie układa )a maski do włosów, to moje ulubione są z L'Biotica przywróciły moje długie kłaki do zdrowia i nie zrezygnuję z nich nigdy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-01 o 20:03 |
|
|
|
|
#3902 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Pomyślałam że bar bedzie pusty w sobote... ostatnio tak jakoś bywa
![]() Ja uwielbiam być sama w domu... w sumie to nei wiem czemu smęcę.... did jest przeca.. oddany swoim sprawom co prawda ale jest nie cierpię Indiany Jonesa ![]() Cytat:
![]() mam rację.. mófie Ci wklejałam niedawno... wkleiłabym zdjęcie z teraz ale żem się namaściła i umyłam włosie i się nei da... długość przed łopatki no wlasnie z takom dłuższom ( btw nosze tak od zawsze) wyglądam jak nendza , no wlasnie, co bedziemy robić ![]() Cytat:
i może odżywka keratynowa jakaś ja miałam siano wiele razy i nigdy nic mi nie odpadło Cytat:
Ves czemu akurat Cielecką wkleiłaś
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-10-01 o 20:03 |
|||||
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo bardzo nie chcę obcinać ![]() Meszek jest wszędzie- sierść normalnie ![]() Przekonałam się o tym po kąpieli w jeziorku torfowym- woda tam była nieprzejrzysta, tylko brunatno- ruda i drobinki poprzylegały do każdego, najdrobniejszego włoska Wyglądałam jak małpa albo człowiek pierwotny- sierść na twarzy nawet, ba! na plecach! ukrywaliśmy się jadąc samochodem, potem wysiadając, już po ciemku, i modliłam się, żeby nas nikt na klatce w domu nie zobaczył Dało się zmyć po dwukrotnym szorowaniu ostrą gąbką I co? Miałaś znów miękkie i jedwabisto- lejące?
|
|
#3904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak żem szczęsliwa , że mam jasną karnację i włosy bo ciemne kobiety mają o wiele gorzej, i jeszcze ,majo wonsiki i fogle bujniejsze owłosienie tu i ówdzie---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- aaa i jeszcze oleje do włosów z Helfy są ponoć dobre, wlasnie się zbieram do zakupu jakiegoś
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam teraz wreszcie mientkie i świcące
tylko nie lejące, ale ja po prostu sztywne grube kłaki mam ![]() tani polski biovax i oliwa z oliwek na moje akurat włosy sa najlepsiejsze
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-01 o 20:17 |
|
|
|
#3906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. nie lubię Loreala, ale może spróbuję Cytat:
![]() w sumie nie ma co, tylko przypudrowane widać ![]() gadać o gupotach i pić krwawą mery
|
|
|
#3907 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Muszę pomyśleć gdzie się zapisać, a to się da ustawić konkretnego instruktora? Bo kolega mi kogoś może polecić.---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- A Porszaka nie proponujesz? Może być hondzina, tylko pampersa przed jazdą założę Ja oglądam Nergala i resztę na Dwójce i piję piffko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ruszyła dziewczyna aktywnie na poszukiwanie i zbiera owoce A ja, po piłkarzu nie noszacym majtek pod spodniami, posiadającym wszelkie nałogi- też, proszę, na jakiego nurka trafiłam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pin jedna z naszych barowych singielek, a tu prosze jak jej się ładnie układa, bez żadnych odchyłów itp. jakoś jej to tak naturalnie przychodzi ![]() nie to Maja popapraniec ![]() Cytat:
![]() to kufa mam temperament, że łohoho
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalę się, że dziś byłam w sklepie w Jablonce i widzę "Być Może" na półce- wylałam odrobinę na rękę- ach, szypr, dryndus jak się patrzy
Kosztowały 5,60 i nie kupiłam chociaż kusiły z powodu odwyku a mam już tylko Rush Zadzwoniłam do Wojtka, opowiadając, jaka jestem dzielna- a on na to "to ja Ci kupię. Nic nie obiecywałem i mogę kupować, co chcę" Złoty człowiek! ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
Tylko wiesz, On do Ciebie sam nie przyjdzie...raczej
|
|
#3911 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Byłam dziś na wystawie zdjęć dzielnic socrealistycznych - MDM w Warszawie i KMA w Berlinie, socreal w wydaniu berlińskim dużo lepiej wygląda, zadbane to wszystko, kolorowe, zieleń wszędzie, nie ma tych koszmarnych reklam na co drugim budynku... szkoda że i tu nie może tak być...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a odżywka na włosy dobrze mi robi TA: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-jajeczna.html tylko ja trzymam pół godziny aż dobrze wsiąknie, a nie chwilę jak piszą na opakowaniu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3913 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niestety stwierdziłam, że nie nadaję się do takich butów, dzisiaj był test innych - czółenek na korkowym koturnie, które średnio co 2 sekundy gubiłam więc bessęsu, wojskowe opinacze to je to. Cytat:
Ja odkryłam już dawno, że mam włosy na palcach i od tego czasu skrzętnie je depiluję ![]() Ta fotaa jest genialna Mhrok i szatani!
|
|||
|
|
|
#3914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz wiesz jak docenia i w ramach doceniania nagroda, klasa i love - kurde ja tak kceeeeeeeeeeee teeeeeż ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
no ale do rzeczy oleje imo nie nawilżają - próbuj tych proteinowych, mlecznych masek, odżywek co wklejała Karkki i Flo, Nawet ta żółta Elseve maska i odżywka wyślizguje włosy, ta do połamanych i zniszczonych Dove bardzo wyślizgują - są takie lejące i nie sianowate próbowałaś którejść z nich? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-01 o 20:49 |
||
|
|
|
#3915 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie tam najlepiej robi Gloria
Idę mysleć o moich dylematach nad kawałkiem ciasta
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3916 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiecie co.... u mnie dziś zaczęli grzać.... się ucieszyłam rano , że już nie bedę marznąć
i ciepło jest, nie mam skarpet i wiecie co.... zakręciłam już zawory Ju graty
|
|
#3917 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zimą się nawet lepiej uczyć Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#3918 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nergale nie oglądam, wogle nic nie oglądam, bo P. znowu coś kuje w piwnicy ![]() Cytat:
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
![]() sama problemów nie będę szukać ![]() Nie ide na film trochę posłucham eszcze mjusik, a potem spać
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to tak jest O czymś marzymy, a jak już to mamy to się okazuje, że wcale tego nie musimy mieć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3921 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w domu na każdą niedzielę muszą mieć blachę ciasta
![]() Bland skuggor rider en odjur. Som en svarta träd. Griper hĺrd pĺ en mäktig hammar. Ut för svaga kristna blod. ![]() urrwa, nie nauczę się tego, żeby sobie pośpiewać, no
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-01 o 20:56 |
|
|
|
#3923 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trochę pitu pitu jest przy tym |
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy że co? ona nie odżywia, tylko naślizguje włosy? Proteinowe, mleczne maski- brzmią tak smakowicie! Jak moje mleko w tubce Skubi Doo- nareszcie zrobili mleko w miekkiej tubce, a nie z metalu do zbrojnych celów, ktorego nie można było ani gładko wycisnąć, ani zgnieść Dove nie probowałam- tutaj mam Shaumę kakaową i taką odżywkę bez spłukiwania Pantene Intensywna Regeneracja- i nie wiem, co o niej mysleć, trzeba bardzo uważać z ilością, bo się wygląda, jak po kąpieli w rosole, a po nocy włosy wygniatają się w dowolne kształty...nie, nie dowolne- tylko te niepożądane Cytat:
2. jaki mrok i szatan? toż to niewinny kościółek, do ktorego mam zamiar iść jutro na jedyną w tygodniu mszę o 10- powinnam zabrać nietoperza pod pazuchę? Gucio ma kalosze z czaszkami tak na marginesie
|
|
#3927 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
mj
|
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z Guciem to już w ogóle Na dodatek żal mi było, że na tak krotko jedziemy i pach! samochód się zepsuł ![]() I jeszcze si e pochwalę, że Wojtek już oddał karykaturę- portret zamowioną i bardzo się obrazek spodobał, uff, jak fajnie!
|
|
#3929 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, lub spagetti na cienkim amkaronie nie wiem czy Elseve odżywia, no jakoś mam wrażenie że nie w sensie nie wierzę jej - o jak użyje są piękne jakby zdrowe, śliskie, ale to powłoka bo jak nie użyję raz ( chocbym używała wczesniej miesiącami ) to sa dalej daremnie suche i zniszczone więc ona wypełnia ubytki chyba aż do momentu spłukania - ale mi to gra Dove - są świetne ale teraz coś reformułowali chyba i nie wiem jak obecne się sprawują ( testuję na chłopie bo ma kręcone suche - jemu włosy pękają aż trzeszczy) ale tez na sobie i an dłogowłosych ( do pasa) przyjaciółkach i kolegach z włos do ramion wiem że to co ma mleczne proteiny czyni cuda mi - mam inne włosy - i to obojętnie które Ju |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.

), jeśli przesadzone, to problem z hormonami, ale wtedy powinny być też widoczne na rękach itp.
)

teraz wiesz jak docenia i w ramach doceniania nagroda, klasa