|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Cytat:
A co z tym kolegą z dzieciństwa
|
|
|
|
|
#1502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że musisz się poważnie zastanowić czy w to brnąć, bo czasem samo "kocham" to za mało ![]() Cytat:
I fajna obsługa, bo np. z konsultantami piszę na czacie kiedy o coś pytam, a mkioski są w centrach handlowych![]() Gdybyś chciała coś faktycznie odkładać, to możesz wtedy znaleźć jakąś fajną ofertę z w innym banku, zrobić zlecenie i przelewać tam pieniądze i znaleźć np. fajnego overnighta
|
||
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym oszczędnościowym to chyba poczekam kilka miesięcy i zobaczę jak mi te oszczędzanie będzie szło :P moja must have na allegro nie wróży nic dobrego ![]() Edit: a orientujesz się jak wygląda zamknięcie rachunku? Po prostu idę do Pko,mówię że rezygnuję i na miejscu mi to załatwiają czy muszę coś wypełniać itp.? Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2011-10-01 o 14:52 |
|
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż w sumie to dobry sposób na oszczędność na imprezie Zazwyczaj musisz napisać jakieś pismo, wniosek o zamknięcie rachunku, coś w tym stylu. U mnie w banku mieli 30 dni na zamknięcie konta. Najlepiej zadzwoń na infolinię Jaką masz listę must have? Moja wczoraj się prawie zrealizowała, kocham moje zapupie- za torebkę, buty i szminkę zapłaciłam 100 złotych |
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja lista must have: - dwie pary jeansów (wczoraj zrealizowane )- kopytka (wypatrzone już na all) - oficerki na zimę, płaskie, czarne,najlepiej ocieplane bo na obcasie mam z tamtego roku - płaszcz na zimę czarny (ale mama sponsoruje )- dzianinowa sukienka - zapas grubych rajstop - zwykła bluzka z bufkami (starą pobrudziłam lakierem do paznokci,a potem zmywaczem - jakieś ciepłe sweterki - torebka Hmm i to by było na tyle ![]() Edit: a ja na swojej wiosce kupiłam dwie pary fajnych jeansów za 80zł. Poka swoje łupy,a przede wszystkim torebkę!
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2011-10-01 o 15:12 |
|
|
|
|
#1506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() M. zawsze uważał, że nie jest zazdrosny, ale był i jest - może podświadomie, ale jest. A kontakt z Nim w niczym mi nie przeszkadza, fajnie czasami dowiedzieć się co u Niego. Dzisiaj z chęcią dowiem się jak pierwszy dzień na uczelni, bo powiedział, że da znać. A szansę na szczęście próbuję sobie dać cały czas - dlatego dzisiaj śmigam w szpilach! ![]() Cytat:
W ogóle wczoraj mnie podpuszczał, że skoro ja wyjeżdżam do Wrocławia, który jest jeszcze dalej od Krk to on poleci z programy ERASMUS do Włoch na dwa miesiące - kolejne jego zagrywki, żebym tylko prosiła, żeby został. Dałam mu do zrozumienia, że do Włoch w tym roku nie jechałam, bo tam się poznaliśmy i nie chciałam sobie niczego przypominać, ale po maturze jadę tam ze znajomymi
|
|
#1507 |
|
amor vincit omnia
|
ciekawe jak tam się mają nasze Uczennice i Studentki
![]() |
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się od dzisiaj odchudzam
|
#1509 |
|
amor vincit omnia
|
a ja dziś piję
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od jutra, bo w poniedzialek dostane @ i ciagle chodze glodna
Nie lakoma, po prostu kurde glodna. Juz sie zapchalam, oby do wieczora... Do konca pazdziernika chce zgubic 3,5kg. Mysle, ze to realny cel. Potem do konca listopada kolejne 3kg, a do konca grudnia 2kg. Z tym ostatnim bedzie ciezko, wiadomo dlaczego :P Ale mam studniowke za pasem i nie chce wygladac jak pączek
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-10-01 o 17:49 |
|
|
|
#1511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zwykła prostokątna, prosta, taka jak chciałam Mam strasznie dosyć przekombinowanych toreb za to szukałam tenisówek i o dziwo kupiłam te: http://sklep.cropp.com/odziez-damska...s/pcreateddate i polecam te szminki :https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,34490,just-lips-pomadka-do-ust.html&next=1 kupiłam kiedyś jedną na próbę, bo był super kolor- taka matowa fuksja, teraz wróciłam po kolejną bo są mega trwałe Wysuszają strasznie usta, ale to im jakoś wybaczam![]() Cytat:
![]() Dziwne rzeczy robi, mógłby się zorientować, że zazdrość i wyrzuty nie wystarczą, żebyś do niego wróciła ![]() odchudzaj się od jutra To poodchudzam się z Tobą!---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Smacznego, uwielbiam takie ciasteczka
Od jutra bierzemy sie za siebie
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, ale ja już dzisiaj zaczęłam ... przepraszam :P.
W zasadzie to wypiłam szklankę coli, więc idealna dieta zacznie się jutro, ale kalorycznie się spokooooooooooooojnie zmieszczę w rozsądnej redukcji, także nawet się nie przejmuję. Idę sprawdzić czy mam w domu czerwoną herbatę .Znalazłam cytrusową pu erh, mam nadzieję, że będzie dobra, bo mam w planach pić dwa kubki czerwonej dziennie
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-10-01 o 18:32 |
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego zawsze jak ja się chcę odchudzać i przychodzę tu pełna entuzjazmu i zapału to Wy siedzicie cicho?
Niecierpię tego :P.
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Było zaje*iście Ale jestem baaaardzo zmęczona A tak poza tym z dietą jak wróciłam masakra, bo nie wzięłam nic na zajęcia I nie miałam czasu iść na obiad, bo najdłuższe okienko stałam w kolejce do dziekanatu A pomijając studia i wracając do tej mojej sprawy........ Chyba kolejna akcja się szykuje Ale nie chcę sobie tym psuć humoru.
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chrzestny do mnie, że tak ładnie wyglądam jak schudłam.. A mąż chrzestnej: "Noo... bokiem to tylko cycki wystają i to z ledwoscia - tak ma być!". No i chrzestny załamany, że już nie może do mnie mówić kluska
|
|
#1517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro, jak sama przejdę na dietę, będę Cię dopingowała jeszcze bardziej ![]() Cytat:
![]() Cieszę się ze Ci się podobało! W ogóle byłam na piwie z kuzynem, który się wczoraj obronił I jego kumpel powiedział że jestem szczupła, w sensie tak w rozmowie, bo kogoś ta porównał Miło mi, że mężczyźni nie dostrzegają dodatkowych kilogramów tak od razu---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
lubię Twoją rodzinę
|
|||
|
|
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
heeeeeey!!! Boże po zajęciach nie myślę i nie bardzo wiem co Wam poodpisywać
![]() jestem u kuzynki i właśnie zakuwam statystykę, podstawy ekonomii i zasady rachunkowości ![]() no dobra, najpierw wypiłam 2 kieliszki koniaczku (chyba ) na wzmocnienie jutro idę na 8 i do 14.45...dietowo tak sobie - dziś zjadłam I:kanapkę, II:jogurt z musli, III: rosół z makaronem, IV: kanapki . Z ćwiczen to biegałam od sali do sali na zajęcia ;D z TŻ bez zmian... Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-10-01 o 22:47 |
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
hahaha, ja też! Najlepszy tekst: "Laura, jesteś na antybiotykach to dzisiaj nie możesz pić - to co.. odwieziesz nas do domu?! Dam Ci prowadzić swoje auto
Potem sobie nim wrócisz! " Po prostu nie mogę ich już słuchać, haha! Przed chwilą ruszali temat seksu - dziwnie mi tak przy nich, poszłam Cytat:
)) Głowa do góry i pamiętaj, że weekendy są tylko dla Ciebie, a w tygodniu dochodzi Mała - tyle! )
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie sama myślę nad taką szkołą i widziałam że jeszcze są zapisy i kusi mnie to strasznie...
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, miałam Wstęp do prawoznawstwa, logikę, historię państwa i prawa polskiego i ekonomię i ćwiczenia z łaciny, a dzisiaj mam prawo konstytucyjne, hist. powszechna, prawo rzymskie, filozofię (
usos do tej pory nie chodzi i mi zajęli miejsca w socjologię ) i ćwiczenia z prawa konstytucyjnego... Szykuję się i spadam Miłej niedzieli
|
|
#1522 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też często nad tym myślę. I definiuję sobie to tak, że miłość, związek, po tylu latach to już związek najlepszych przyjaciół, cuper związanych ze sobą mentalnie, emocjonalnie, fizycznie, z miejscem na łóżko ;pmiejmy nadzieję, że każda z nas będzie mogła to zbadać i opisać osobiście, życie spedzając z ukochanym, wymarzonym ![]() Cytat:
o kurde, mogę się podpisać pod Twoim postem, mam dokładnie to samo a Twój podpis wywołał u mnie mega radość, jak przypomniałam sobie teledysk fatboya ;p Cytat:
po tym co mi napisałaś na pw, nie pomyślałabym, że będziecie utrzymywać kontakt, że nie pozwolisz na to ;/ zdecydowanie Ci to odradzam! Cytat:
Cytat:
ja muszę kupić botki kozaki płaskie jasny brąz, za kolano najlepiej (gdzie?!?!?! gdzie?!?!?!) botki na szpili w wywiniętym kożuszkiem 3 torebki . czarna i brązowa + pudrowy kuferek czapka, szalik, rękawiczki x2 (raczej nie noszę, to będzie eksperyment;p) krótki bladoróżowy płaszczyk lub ewentualnie fajną kurtkę.... (GDZIE?!) no i multum bluzek................... ......................... .............. ej, ja też, wczoraj weszłam na wagę, fakt, że po obiedzie i w ubraniu, i wyszło mi na niej 62 kg :| Cytat:
nie mogę sobie Ciebie wyobrazić w roli studentki ;D a tymczasem zmykam, bo TŻ tak słodko śpi a ja mu jak zwykle zwiałam! Wiecie jaki on jest aktualnie słodki. ach, och! jeszcze zapytam tylko: czy jak się jest konsultantką avon, to oni przysyłają kosmetyki do domu, pokrywaja koszty tej przesyłki, nie wiecie jak to jest? znalaznal cos tam w internecie na ten temat, ale jestem ciemna jakas i nie do konca rozumiem, bo to nie do konca jest precyzyjnie wyjasnione ;D dzis rano do glowy wpadl mi nowy turbo pomysl - kariera konsultantki avon ;p w sumie zamawiam tam kilka produktow, a mam problem ze znalezieniem solidnej konsultantki;/;/;/;/ no i jeszcze jedno, ktoś przeprowadzał na sobie zabieg encanto? siedze w tym od dawna i sie czaje...
|
|
#1523 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mogę razem z Tobą?
![]() Śmietanka, ja lubię pomadki z Golden Rose, ale za tymi z Vipery też się rozejrzę ![]() Cytat:
![]() I pisz mi co to za akcja! Cytat:
namierzyłaś jakiegoś przystojniaka? :PCytat:
Nie wiem czy Cię to pocieszy,ale startujemy z tą sama wagą
|
|||
|
|
|
#1524 |
|
amor vincit omnia
|
są rożne możliwości odbioru- w COKu, w Paczkomatach albo właśnie przywozi kurier do domu paczkę. paczka taka nie kosztuje nic, jeśli zamówienie złożone jest w tzw terminie regularnym, czyli do dnia określonego dla danego katalogu. dostarczenia między tymi terminami (normalnie są raz na tydz) kosztują dodatkowe 6,90zł.
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo, Ty to się na wszystkim znasz
![]() Zrobiłam w moim lanosie komnatę księżniczki
|
|
|
|
#1526 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moooniaaa pokaż zdjęcie, pliiiska MP, Psyhe udanych zjazdów ![]() Aniabaniaa może i Twoja waga pokazała 62 kg ale ja bym się nie sugerowała cyferkami, z tego co wiem wyglądasz zaje.biście i nie ma znaczenia ile ważysz! ![]() a propos..ja jutro się ważę...
|
|
|
#1528 |
|
amor vincit omnia
|
niemaedytki jestem
|
|
|
|
#1529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aniabaniaa co zamawiasz z avonu? Bo ja się jakoś nie umiem przekonać, uważałąm to zawsze za straszny badziew![]() teledysk jest mega, generalnie chyba nie ma teledysku FS który by mi się nie podobał ![]() Cytat:
bo jeszcze nie widziałam pokrowców, które by mi się spodobały, ale te mają szansę ![]() Btw, ile Ci Lanos pali? Bo zawsze słyszałam że to mega chłonne autko ale może Ty masz jakąś lepszą opcję? ale pamiętaj, po obiedzie i w ubraniu jak Annabanna Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-10-02 o 14:10 |
||
|
|
|
#1530 |
|
amor vincit omnia
|
boże, co za impreza wgl wczoraj była
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

Ale muszę wziąć to pod uwagę bo chciałabym 200-400zł. miesięcznie odkładać,tylko czy mi się uda :P
I fajna obsługa, bo np. z konsultantami piszę na czacie kiedy o coś pytam, a mkioski są w centrach handlowych
Piekarnik Laury

Nie lakoma, po prostu kurde glodna. Juz sie zapchalam, oby do wieczora... Do konca pazdziernika chce zgubic 3,5kg. Mysle, ze to realny cel. Potem do konca listopada kolejne 3kg, a do konca grudnia 2kg. Z tym ostatnim bedzie ciezko, wiadomo dlaczego :P Ale mam studniowke za pasem i nie chce wygladac jak pączek
To poodchudzam się z Tobą!

I nie miałam czasu iść na obiad, bo najdłuższe okienko stałam w kolejce do dziekanatu
BLOGUJĘ
usos do tej pory nie chodzi i mi zajęli miejsca w socjologię
) i ćwiczenia z prawa konstytucyjnego...
za łapkę!