|
|
#4081 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
|
|
|
|
#4082 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To drugie zdanie zacytuję na przyszłość, jak będziesz marudził to je przypomnę ![]() Cytat:
A tak bym musiała sprawić sobie szkła, ponosic je, przyzwyczaić się i dopiero wtedy iść na kurs- e tam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 km- przybędzie na rowerze Bo Ona tu jeździ co roku
|
|
#4085 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A! ![]() --- Jakieś dzikie ptaki darły mordy za moim oknem, ale na szczęście jak na komendę wzbiły się w powietrze i odleciały
|
||
|
|
|
#4086 | ||||
|
Zakorzenienie
|
o supermama na ratunek
Cytat:
Cytat:
po prostu odkochaj ten cukier albo się na niego obraź - albo go zlimituj - bo to nie waga tylko "skład" on chyba robi to poczucie że coś jest nieteges łątwo mi się mówi bo nie lubię słodkiego poza ciastami z owocami ( Spo zabije Cie ) - to jak mnie powiedzieć odkochaj sery, zapiekanki i naleśniory nadziewane taaaaaa Ewuś pożycz zatem magiczną różdżkę - widział kto takom? nie ? ooooooojjj, nie może być ![]() nie no serio to jacha że chcę zmienić ten stan ale nie sama Cytat:
malin się najedz - rozgrzej lipom Cytat:
![]() na prawdę jak Cię lubie tak mam ochotę utłuc ![]() moje ulubioneeeeeeeeeeeeee to na złość odpowiem ze dostałam pół wiaderka malin i zezarłam sobie bez tuczącego ciasta tiruriruuuuu ![]() no to paputy - idę w długą ![]() wywala mnie po raz czeci |
||||
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4088 | |
|
BAN stały
|
My Ci pomożem Kochana
![]() Cytat:
Bardzo śmieszne [:/ |
|
|
|
|
#4089 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
||||
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, macham znad lapotpa
![]() Ziuty moje ulubione Betty, gratuluję córy, w mamę poszła
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-10-02 o 15:19 |
|
|
|
#4091 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kocham Cieu Cytat:
śliczna didka, chyba wdana w Ciebie Betty ![]() i ziutek dla Was
|
|
#4092 |
|
Nindżopesz
|
Betty, śliczny ten Twój did, oby moja wyrosła na równie ładną
![]() Dobra, jednak potrzebuję specjalisty od html
|
|
|
|
#4094 |
|
Nindżopesz
|
No dobsz, drogi wizażu, chcę zrobić galerię zdjęć w stylu jak tu na samym dole http://www.heuristic.com.pl/pl/modul.../galerie_zdjec i nie wiem jaki program do tego ściągnąć?
I wrzucić potem na stronę oczywiście. |
|
|
|
#4095 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty nie masz z czego też wiem co widziałam a wzrok mam dobry, bo nosze soczewki ![]() Cytat:
Cytat:
tzn absolutnie jeśli lekarz Ci tak mówił i sama uważasz ze widzisz to nie mam się tu zamiaru nic wtrącać, absolutnie tylko ze w porównaniu ja mam wadę -1,5 na oboje oczu i muszę nosić soczewki/okulary bo nic nie widzę bez nich zanim zaczęłam nosić na stałe, miałam niższą wadę (ok -0,5 i -1) i też nie widziałam np napisów w kinie, tablicy na wykładach, o prowadzeniu auta nie wspomnę, więc koniecznie musiałam mieć zawsze bryle w torebce strasznie to dla mnie w związku z tym szokujące że Ty masz większą wadę i normalnie funkcjonujesz zazdroszczę oczywiście bo soczewki drogie som Cytat:
ale bez też można se radzić, ostatecznie to od nas zależy... jak się nie możesz zakochać w tym na nowo, to może następny potrzebny....o Piniu, zapomniałam napisać że strasznie się ciesze że Ci się ułożyło z TŻem dajesz Zamówiliśmy pizzę i przyszła zimna, mokra i niedobra i w ogóle sobie nie pojadłam, nadal mi burczy w brzuchu a najlepsze ze ostatnio byliśmy w tej pizzerii na miejscu i była pyszna wiec się skusiliśmy na zamówienie, a tu taki klops... oni po prostu nie umieją przewozić pizzy
|
||||
|
|
|
#4096 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
no więc na mnie ta, hmm, tunika, sięga mniej więcej 12 cm przed kolano, czyli nawet dalej niż pół uda Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-10-02 o 16:09 |
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4099 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4100 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Tunika brzmi świetnie Ewusiu!!! Ucałuj TŻta, wyszło Wybrałam jeden programik i chyba działa |
|
|
|
|
#4102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zawiera silikony, ale naprawdę odbudowuje włosy. A szampon z tej serii ma sls, więc radzi sobie ze zmyciem tych silikonów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wróciłam. Obyło się bez zniszczeń. I okazało się,że mam beznadziejne miejsce parkingowe. Samochód ledwo mieści się między liniami i nawet drzwi się nie da otworzyć na tyle,żeby swobodnie wysiąść. Że nie wspomnę,że ciężko tam wjechać
|
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (no chyba, że z Trollem jutro
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-02 o 18:09 |
|
|
|
|
#4104 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4105 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ziutek
zachciało mi się słodkiego ale nic nie mam to popełniłam eksperymentalne improwizowane ciasto bez przepisu właśnie wyłączyłam piecyk, ciekawe czy się udało...Cytat:
co do reszty to chociaż może to normalne a rozkminy są zawsze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a nie, przepraszam, z ciekawości obejrzałam w sieciuni pana z sld (chyba) growlującego na death metalowo ![]() Cytat:
za rozmowęCytat:
albo za długie schody albo za mało kotów ![]() Cytat:
Cytat:
a w dobrze dobranych wada potrafi się pogłebiać Winteria ma szczęście
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#4106 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I pewnie dlatego żaden okulista nie każe mi nosić szkieł i dopuszcza mnie do pracy.I wada się zatrzymała, zobaczymy co wyjdzie w tym roku
|
|
|
|
#4107 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no tak, bo okulary nie leczą wady, tylko wspomagają jak komuś wada przeszkadza
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
łoo kuffa metalowy spot wyborczy sld!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=AKPmkRU-Bzs
|
#4109 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ciasto eksperymentalne wyszło zjadliwe, żadna rewelacja, ale przynajmniej jest
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
To marnowanie ciasta!
![]() Macham dwoma paluszkami ![]() Bardzo pyszne
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

albo się na niego obraź - albo go zlimituj - bo to nie waga tylko "skład" on chyba robi to poczucie że coś jest nieteges

i w ogóle sobie nie pojadłam, nadal mi burczy w brzuchu
pani

za rozmowę