|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() oby oby baw się dobrze i szczytowanko? wolne żarty
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-02 o 23:24 |
|
|
|
|
#4172 | |||||||
|
BAN stały
|
Kochana moja, wiem przecież
Cytat:
Nie mogę wchodzić na takie strony... Cytat:
Cytat:
I ten tego Cytat:
![]() Jush?! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Z Pandą jadę, więc super impreza gwarantowana Dobranoc
|
#4174 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do kiełbaski niepodchodzeu ![]() Cytat:
i niech się spełni baw się dobsz
|
|
|
#4176 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurtka czemu to nie chce być proste no Cytat:
![]() do późnej nocy na Animal Planet był przegląd ras kocich - odpadłam - na głos - mimo ze ja nierasowa z zasady ale chciałam poznać trochę specyfikę i to był świetny materiał - zbyt świetny |
||
|
|
|
#4178 | |
|
BAN stały
|
O, Polly! Gdzie byłaś i co jadłaś?
![]() Cytat:
--- Co robita? |
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4180 |
|
BAN stały
|
Skoro śpita, to jo tysz ide
![]() Dobranoc |
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4182 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Bo to by było nieodpowiedzialne ![]() Boże, całą noc spać nie mogłam, wszystko mnie boli, a do pracy muszę iść
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to zależy czy + czy -? A może zależy od uwarunkowań genetycznych? Lub 100 innych czynników - wieku, wykonywanej pracy, rodzaju wady, czy dochodzi do tego astygmatyzm itp?![]() To się załapałam A mi nie przysłał <foch> ![]() ![]() Powitać byle do piątku
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
chyba dawno fot Vretha nie wrzucałam, c'nie?
![]() ![]() edit: ło matko, nawet ciuchy a'la Troll http://www.polyvore.com/skrymer/set?id=30109719
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-03 o 09:44 |
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogę mówić tylko o efektach na swojej głowie i na moje owłosienie pomogło. Po odstawieniu pogorszenia stanu nie zaobserwowano ![]() Dojechałam dziś samodzielnie autkiem do pracy
|
|
#4186 |
|
Nindżopesz
|
Maja mi się śniła, że gada z siostrą siedząc jednocześnie przed netem i oglądając zdjęcia Vretha.
Siostra: spotkałam dziś naszego prawdziwego ojca, wiesz co mu powiedziałam? Maja (growlem machając włosami): GRRRRRRROOOOoooaaaaarrRRR RR? |
|
|
|
#4187 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
na wieczorze panienskim
![]() Cytat:
wady wzroku z reguły mają charakter postępujący i raczej na pewno od noszenia okularów wada nie ustapi .-chyba ze zezmoja okulista natomiast powiedziala ze jesli sie nie nosi okularów przy wadzie to wada moze sie pogłębiać szybciej niz gdyby sie nosiło, ale nie u kazdego tak musi być
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-03 o 10:57 |
|
|
|
|
#4189 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
poza tym do ich wyprodukowania użyto w fabryce Piasten identycznych składników , więc muszą być identyczne ![]() 2. wariaci to ci , co nas uznają za wariatów , my som normalne ( co z tego , że nieco inaczej ) 3.w Wawie na Pradze Tak sobie pomyślałam , że może już tej przyprawy nie robią ![]() Cytat:
2.oglądałam już dwa razy , ale za każdym razem bez początku , za to rozpływając się kompletnie Rano małżon powiedział , że może byśmy wzięli trzeciego kota , ale zrezygnował po chwili - nie damy rady wykarmić trójki i miski się w kuchni nie pomieszczą
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4190 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Red, co do snu, to...
http://weheartit.com/entry/14158649
|
#4192 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. robią, robią, matka mi dorwała w Kerfióże w GM. Cytat:
|
||
|
|
|
#4193 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no i jesteś przeca
Cytat:
![]() Cytat:
pozdrów Pandę i bawcie się dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dobry, miałam wstać wcześniej ale nie wyszło ideu do fryzjera dziś, oczywiście tylko końcówki obciąć
|
|||||
|
|
|
#4194 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Maju, baw się dobrze- bardzo się cieszę! Ciekawa jestem, jak bedzie Może to moment przełomowy? Weź, ile się da energii i wywal wszystkie śmiecie ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się wstawia foty w treść posta? ![]() edit: 1,2,3 próba... ![]() (nie wyjszło )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-03 o 11:45 |
|
|
|
|
#4196 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie tylko zastanawia kiedy oni robią większe zakupy, w niedzielę nieczynne, w soboty pewnie wszystko czynne do połowy dnia... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja na swoje poszłam w okularach, bo normalnie noszę na co dzień, pani dr: "jakie szkła pani nosi? acha, no to piszę że prowadzić w okularach -3.5 i -4 dioptrie"A jakbym poszła bez okularów to bym takiego papieru nie dostała, bo badania wzroku jako takiego nie było ![]() Cytat:
gratulacje
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#4197 | ||||
|
BAN stały
|
Nie kłóćmy się o drobnostki
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ale koszmary miałem I łeb mnie od wczoraj boli, od strony karku z lewej
|
||||
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie taki bełkot-
Robaki mi się przeistoczyły- i już nie są białe i miękkie i ruchliwe, tylko nieruchome w brązowych skorupkach i może za chwilę odlecą? W każdym razie już nie trzymam w lodówce ![]() Macham znad kawy!!! Wywaliłam czekoladę- nastepny cud (po włosach) oliwki nie pomylę, Kameno
|
#4199 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
ciekawe czy coś się w tej materii zmieniło po zmianie przepisów czy dalej wygląda to jak wyglądało Cytat:
![]() 2. współczuję, mnie boli dziś, wewnątrz czaszki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- a fogle muszę sie pochwalić że zrobiłam wczoraj genialne curry jednak przyprawy dużo dają, wrzuciłam tym razem garam masala, kardamon, ziele angielskie, goździki i imbir (zawsze poprzestawałam na samym garam masala) i jaka różnica
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
tulam tych, co głowa boli
mnie zatoki napierniczają, ale i tak jadę ![]() Ooo kutwa ![]() Finntroll zaczyna heidenfesta piosenkami ze swpoich starych, starych płyt, aż musiałam odgrzebac co to ![]() http://www.youtube.com/watch?v=GEBYm7mO1Ks podoba mi się, ze co trasa, to zmieniają playlisty edit: jeee, Panda niedługo wyjeżdża, to lecę się szykować
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-03 o 13:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

a tymczasem polecany filtr Soraya wlazł mi w oba oka i dziś już prawie nic nie widzę 

i niech się spełni 

szok w trampkach kokos, migdał i orzech takie same? wtf ?